Trött? Skoja inte ens...

Vi kom hem för en liten stund sen och Alvin har somnat nu. Det var inte meningen att stanna så länge, men vi blev bjudna på mat och så. Riktigt trevligt. 

Nu tänker jag kolla på film med Johan. Jag är trött i hela huvudet och orkar fan inte skriva nåt mer ikväll.. 

I love shopping

Jag och Johanna var på Ming och åt. Det var riktigt gott och jag var faktiskt så fräck att jag tog med resterna hem. Det blev ganska mycket över. Men då får jag god mat senare också. Efter lunchen tog vi en liten tur på stan. Jag köpte en t-shirt till Alvin och en tröja till mig. Jag kan ta kort sen och visa. Jag måste bara hitta min laddare till kameran först. 

Nu ska vi iväg till faster och hennes familj en liten stund. Det ska bli kul att träffa dom och skönt med en liten promenad. Det är inte så jättelångt att gå dit, så det är skönt. Hör av mig igen när jag är hemma.

Jag är vaken!

Jag är trött. Och jag är hungrig. Jag kom i säng runt tre i natt. Barnen kunde inte somna och tillslut var alla tre vakna. De var fortfarande vakna när jag gick och la mig, men Johan var vaken. Halv fem somnade dom tror jag.

Alvin tyckte att det var kul att kusinerna kom, men tyckte det var jobbigt att dom väckte honom mitt i natten. Och det kan man ju förstå. Kan man sova på nätterna så gör man ju gärna det. 

Barnen har åkt hem och det är lite tråkigt, men samtidigt skönt. Jag är ju inte direkt van med tre barn. Jag hoppas att de hade kul när de var här, men nu är jag nog inte barnvakt på ett tag. I alla fall inte till två på samma gång. Det blev lite mycket att göra när alla tre barnen ville vara hos mig och inte johan, men lite mysigt var det också. 

Klockan tolv ska jag träffa Johanna. Det ska bli skönt. Skulle behöva duscha innan, men jag tror jag gör det ikväll. Vill inte riskera att gå ut med fuktigt hår i kylan. Jag är redan på väg till att bli förkyld.

Myskväll med en sötnos

Sitter och tittar på Alvin och gänget med en liten dam som inte kan somna. Mysigt. Hon borde egentligen sova redan, men kan hon inte så kan hon inte. 

Det har varit full rulle. Vi har spelat spel, tittat på Barbie filmer, ätit chips och godis, haft mysigt och tjejerna har sminkat mig. En liten fläta fick jag bak i håret också. Det blev inte mycket tid över till bloggning som ni förstår. 

Imorgon ska jag träffa Johanna. Det ska bli skönt. Vi ska käka lunch ihop och bara prata. Det känns som något jag behöver just nu. 



Flätan syns knappt, men den ÄR där..

Myspys med två söta charmtroll

Vi har precis ätit. Det blev tacos, pizza och kebab. Lite blandat, men så kan det bli ibland. Vi har det helt okej här. Det har gått mycket lättare än vad jag trodde. 

Vi har varit och handlat lite chips, godis och dricka till ikväll. Vi kommer att ha det jättemysigt. Vi ska titta på Barbie. Det ska bli kul för jag älskar att titta på Barbie, men det känns dumt att titta på det själv. Nu har jag några att titta med!

Snart är dom här..

Sitter och väntar på att Johan ska komma med barnen just nu. Jag undrar vad vi ska hitta på? Dom får väl säga vad dom tycker om att göra. 

Jag mår bättre nu i alla fall. Det var ett tag sen jag behövde gå på toaletten, så det är skönt. Jag ropar inte hej än, dock. Man vet aldrig. Skönt för tillfället är det ändå måste jag säga. 

Någorlunda fint väder ute idag, fast solen skyms av moln för tillfället. Jag längtar till sommaren. Sol och värme! Fast det dröjer väl ett litet tag till.. 

Bra början...

Det är nog dags att ta det lite lugnare. Den här veckan har jag gjort ganska mycket. Mer än jag brukar. Jag har tillochmed en fullbokad helg. 

Vad resulterade detta i då? Jag har stressat så mycket att jag har fått diarré. Johan ska åka till apoteket och köpa tabletter som hindrar tillfällig diarré. Jag har aldrig tagit såna förut, så jag hoppas dom funkar. Vi ska ju vara barnvakt ikväll. 

Det första folk kommer tro nu är att jag är magsjuk, men det är jag inte! Jag känner skillnaden. Jag mår bra för övrigt. Förutom att jag känner mig lite slut. Det har varit sjukt mycket och det blir mer i helgen. 

DAGS ATT SLUTA STRESSA!

Movie quotes ♥













Jag just nu..

Beslutsångest!

Just nu vill jag göra hur mycket grejer som helst. Jag har hittat jättesnygga skor jag vill köpa, men de är dyra. För dyra för mig. På söndag ska jag gå på bio med Alvin för första gången. Och på onsdag vill jag gå på en spelning med Hot Chelle Rae i Stockholm. Det är bara ett problem. Jag har ingen att gå med. 

Dessutom känner jag för att shoppa, men jag ska försöka stå emot. Jag skulle visserligen behöva köpa skor och en ny vårjacka, men vi får se. Just nu tar vi en dag i taget. 

Mamma var här på förmiddagen. Vi gick upp till moster en sväng också. Sen kom Alvins gudfar. Jag som skulle städa idag. Det är kanske lika bra att sätta fart nu då. Men jag kanske skulle stoppa något i magen först..

Godmorgon folket



Jag hade jättesvårt att somna igår. Jag saknade närhet, så jag låg bara och vred och vände mig. Jag har ingen aning om hur dags jag somnade i natt. När jag vaknade? För en halvtimme sen. Jag måste ha stängt av larmet i sömnen, för jag minns inte alls att larmet har ringt. 

Mamma ska snart komma över på lite fika så Alvin får nog bli hemma idag eftersom det blev så sent. Det kan bli roligt för dom att träffas också. För övrigt har jag ingen som helst aning vad jag ska göra resten av dagen. Det blir nog antagligen städa. Vi ska ju vara barnvakt imorgon och då kan det ju vara trevligt om det ser lite fint ut. 


En underbar dag

Carola kom förbi en sväng. Vi satt på balkongen och drack te (fast jag drack cola) och pratade. Det var riktigt trevlig och jag hoppas vi kan göra om det snart igen. Hon har precis gått hem och nu funderar jag på ifall jag ska kolla på en film eller ta ett bad. 

Det känns som att det kommer att bli en härlig kväll i alla fall. Hela dagen har varit underbar och rolig. Om man bortser från att jag sov så länge och fick stressa lite. Jag hoppas morgondagen blir likadan, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra än. 

Avundsjuka?



Jag lyckades till och med få i mig allt. Det här gjorde jag riktigt bra. Det var nästan till och med kul att laga mat idag.

Mitt egna lilla paradis

Jag orkade inte vänta ända till imorgon, så jag fixade det själv. Jag har planterat blommor och sått frön. Känner mig duktig och det blev jättefint!

Före:



Efter:



Bevis på att jag gjorde det själv:


Vad tycker ni? Visst blev det fint?! Nu ska jag bara hitta min vattenkanna och sen är allt perfekt.

Blommor och träd

Jag var iväg och köpte blommor till balkongen. Det blev lite stressigt där, men nu är jag hemma igen. Ungefär 700 kr gick det på, men då har jag faktiskt köpt 19 blommor, 5 fröpåsar, en kruka, jord och en palm. Jag är mer än nöjd. 

Det kommer att bli så fint här ute. Det kommer att kännas som mitt egna lilla paradis. Jag har aldrig haft blommor på balkongen förut så detta är både roligt och spännande. Jag hoppas att jag lyckas hålla dom vid liv.

Mamma ska komma imorgon och hjälpa mig att plantera, men jag känner att jag skulle vilja börja redan nu. Fast jag vet att det inte går. Jag måste ta ner några saker till källaren först och dammsuga. 

Jag kanske skulle ta och äta lite frukost nu? Jo, det blir nog så.

Stressad som fan!

Johan lät mig sova tills nu. Ganska skönt, men Ebbe ringde och väckte mig. Vi ska åka och köpa blommor nu.

Lugn kväll

Jag hann inte se så mycket av spelandet idag. De skulle precis börja när det var dags för mig att gå hem. Jag får väl gå dit nästa tisdag istället. 

Mamma och hennes danspartner var här på lite fika. De stannade bara en halvtimme, men det var trevligt.

Nu tänker jag bara sitta och ta det lugnt, äta ost och kex och eventuellt se klart The Odyssey..

Min nya hobby?

Nu ska jag dra iväg och titta när några människor spelar Warhammer. Ska bli ytterst intressant..

There is no U in awesome! But there is a ME ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på väldigt bra musik. Allt för att peppa mig inför att börja med balkongen. Jag ser inte en skymt av sol och det är lite trist, men jag har bestämt mig för att göra det här nu. Nu, nu, nu och inte sen. 

Försöka diska ska jag göra också om jag hinner, men det borde jag hinna. 

Är för övrigt på ett riktigt bra humör idag. Nog för att jag är lite nervös inför kvällen, men det går säkert bra. Jag känner mig så awesome idag att nästan inget kan gå fel. 

Nu ska jag bara skicka iväg ett sms till syster och fråga om hon skulle komma förbi en stund eller inte. Sen jävlar ska här göras fint på balkongen. 

Note to self: lämna inte en blomma i varda...

201203272328 (MMS)

Note to self: lämna inte en blomma i vardagsrummet.

Kärlek

201203262327 (MMS)

Kärlek

Fun times på ikea

201203262326 (MMS)

Fun times på ikea

Kalaset i bilder


Ballongerna satt ihop. Lite skojigt tyckte jag.


Bordet


Flaggorna


Cupcakes!



Min pirat-tårta.


Inuti...


En stilig 4-åring


Kalaspåsar fyllda med godis, såpbubblor och lite annat..


Fika

En förmiddag i Sundbyholm

Nu är vi hemma. För tillfället. Det blev grillning. Det var dock lite kallt och det blåste. Alvin frös om händerna. Jag hade ju inte tagit med vantar eftersom jag trodde att det skulle bli varmare. 


Chillar lite


Grillen. Och Johannas fot.


Min prins


Stackarn frös så dant. 

4-års kontrollen på Bvc gick hur bra som helst. Han är 105 cm lång och väger 19,5 kg. Han hade inga som helst problem med varken syntestet eller hörseltestet. Han klarade också av att rita ett kryss, veta namnen på de olika färgerna, räkna till tre osv. 

Jag har ont i huvudet, rumpan och snoppen

201203262325 (MMS)

Jag har ont i huvudet, rumpan och snoppen

Im walking on sunshine

Idag kommer jag knappt vara hemma alls. Jag ska snart ibäg till Sundbyholm och förhoppningsvis grilla. Annars ska vi fika där i alla fall. Riktigt mysigt. Efter det ska Alvin och jag till Bvc. Det är 4-års kontroll. 

När Malin kommer hem från jobbet ska vi åka till västerås. Dollarstore hade öppnat där, så det ska bli kul att gå in och titta. Vi ska försöka hinna med en snabbis på Ikea och köpcentret också. Jag ska försöka att inte shoppa jättemycket. 

Nej, nu måste jag byta blöja på Alvin och hitta en tjockare tröja att ha på mig. Det är faktiskt inte så varmt ute än, men solen skiner så det kommer nog senare. Härligt!

Det är skönt att veta att det finns människor som bryr sig

Bilderna kommer upp imorgon. Malin har varit här och jag har inte haft tid att föra över dom än. Vi satt mest och pratade. Om ganska jobbiga saker, men jag kanske behöver höra det. Även om jag inte vill.

Imorgon ska jag åka ut till Sundbyholm med Johanna och Alvin. Om det finns engångsgrillar att köpa så ska vi grilla. Annars blir det fika. På eftermiddagen ska jag åka till västerås med Malin. Vi tänkte gå lite på Ikea och köpcentret. Jag ska verkligen försöka att inte shoppa så mycket. 

På tisdag ska jag försöka ta mig till stället där dom spelar warhammer. Och på onsdag ska Malin köra mig till växtriket eller vad det heter så jag kan köpa blommor till min balkong. Någonstans där emellan ska jag städa på balkongen. Dammsuga och sånt.


Jag måste hålla mig sysselsatt, för jag orkar inte tänka på dig. Jag orkar inte må dåligt. Det finns så mycket jag vill säga till dig just nu. Det finns mycket andra vill att jag ska säga. Fast du pratar inte med mig, så det är ingen mening.

I helgen ska jag åka till min kusin. Jag behöver komma bort lite. Det ska bli skönt att komma till henne. Det är ju henne jag har pratat med mest. Jag längtar. 

Nu ska jag ta ett härligt bad och efter det ska jag kolla på the Odyssey. 

I need 2 stop my brain 4 a few hours..

Nu har vi haft kalas och alla barnen har gått hem. Det blev ganska lyckat ändå tycker jag. Bilder kommer senare ikväll. Eller imorgon. 

Malin ska komma hit om ett litet tag. Det ska bli skönt. Behöver prata av mig just nu känner jag. Allting är så förvirrande. Det känns som att jag har försvarat honom helt i onödan när folk har snackat skit eller sagt att det var hans eget fel att jag kysste mattias. Just nu vet jag verkligen ingenting och jag behöver bara få prata av mig allting. Honom får jag ju inte prata med förrän på tisdag, om han nu ens vill prata med mig då.

Jag förstår verkligen inte vad som händer. Jag skrev en statusuppdatering på fb och sen verkade det som om vi började tjafsa? Den var liksom inte ens menad på det sättet. Allt blir bara fel hur jag än försöker. Det känns inte som att något blir rätt. 

You hurt me too, you know.

Här är det förberedelser för fullt. Samtidigt är det en orkan inom mig. Vad jag än gör så blir det ju bara fel. Hela den här dagen känns som ett fiasko eller något. 

Dags att dra på ett leende och låtsas som att allt är FUCKING PERFECT! Även om jag bara har lust att bara dra härifrån och glömma allt som pågår just nu.

Good morning, sunshine..

Idag när Alvin väckte mig så kände jag mig ganska lugn och harmonisk. Sen kom jag ihåg vad han sa i natt. Jag känner mig som ett vrak som ligger på den djupaste botten någonsin. Okej, kanske lite överdrivet. Ni förstår vad jag menar i alla fall. 

Tre dagar borde väl gå fort. Fast det känns som att istället för att vänta på att han kommer in ikväll, kommer jag vänta på tisdagen. Jag ska verkligen försöka att göra och tänka på annat, men det kommer bli svårt. 

Idag är det barnkalas dessutom. Det kommer att bli jobbigt att hålla masken, men jag ska göra det för Alvin och de andra barnens skull.
Tyvärr är tre av fem barn sjuka, så alla kunde inte komma. Nåja, det blir två kompisar i alla fall. Alltid något. 

Nu ska jag lägga på mig eyy ansikte så att jag åtminstonde ser ut son en människa, sen är det dammsugning, diskning och göra tårta som gäller. 

Jag var tvungen att få skriva av mig lite..

Jag sitter här och vaggar. Fram och tillbaka. Jag känner mig förvirrad. Jag förstår inte riktigt hur du kunde prata med mig på det där sättet om det inte kommer att bli så igen. Jag hade inga förhoppningar (i alla fall inga stora) på att det skulle bli vi igen, men du pratade på ett speciellt sätt. Ett sätt som vi kanske inte kommer att prata på något mer. Det gör mig ledsen. 

Det kändes verkligen som vi hade hittat tillbaka till varandra igen på ett sätt. Och nu kändes det som att allt blev förstört. Jag visste att jag inte skulle ha sagt något. Jag visste att jag skulle ha hållit mina tankar för mig själv. Se bara på resultatet. Se bara på mig.


Jag känner mig vilsen utan dig. Jag behöver dig. Du överger mig i tron om att det ska få mig att bli bättre. Det kommer bli raka motsatsen. Jag känner det på mig. Allt jag såg fram emot de närmaste dagarna, inget av det ser jag fram emot nu. Det spelar ingen roll om det är tre dagar. Det är tre dagar för mycket!

Jag mår illa. Jag känner mig tom. Samtidigt känns mitt huvud som kaos. Tankarna flyger förbi så snabbt att jag inte ens hinner urskilja dom. Varför var du tvungen att göra så här mot mig? Varför var jag tvungen att förstöra allt? Varför kan det inte bara bli **?

Jag har inget emot om att prata om henne med dig. Tvärtom! Jag tycker ibland att det är skönt. Det tyder på att du har lite förtroende för mig i alla fall. Det tyder på att du vill vara min vän. Ibland blir det bara lite för mycket. Inte för att du pratar om henne, utan för det som händer. Det gjorde ont att höra att ni hade pratat tre timmar i telefonen.

Jag vill bara att du ska vara lycklig! Det vet du! Om det är med henne eller någon annan spelar ingen roll. Jag är bara rädd för att hon ska utnyttja dig eller såra dig på något annat sätt igen. Jag vet att du sa att det inte kommer att bli något mellan er såvida hon inte tar reda på hur hon vill ha det. Jag litar bara inte på henne. Inte efter allt som du berättat. 

Jag kanske är överbeskyddande, men jag vill bara att du ska ha det bra. Jag skulle mer än gärna krossa den som får dig att må dåligt. Utan att tveka. Jag tror nämligen att det är såhär: Du är min soulmate. Det kanske aldrig blir vi igen, men det här känns starkare än någonsin. Du är den jag hör hemma hos. Så är det bara. Därför är jag hellre din vän än att jag förlorar dig helt.

If I cant have you, I dont want nobody baby

,

Min nya favoritlåt

Jag är så duktig!

Idag har jag städat vardagsrummet. Det är bara dammsuga kvar som gäller. Jag har diskat all disk från igår och jag har lagat våfflor. 

Moster var här en liten stund. Hon är barnvakt till både Nicole och Lucas. Det var trevligt. Ungarna är underbara ♥

Malin är här också. Vi ska snart baka cupcakes. Awesome! 

Jag känner mig duktig idag (skriker desperat efter beröm)

Lite bilder

Nu har jag städat lite i vardagsrummet. Det är bara att torka bordet och dammsuga golvet kvar. Köket ska städas också. 

Nu ska jag spela lite spel med Alvin. Ni får underhålla er med några bilder.




Godmorgon på er

Igår var det full rulle. Och jag varken hann eller orkade skriva speciellt mycket. Jag tog några bilder som ska läggas ut på facebook senare. Någon lägger jag väl ut här också. Jag ska bara hitta sladden först- 

Jag tog några bilder på Malins "bortgång", alltså när hon skulle gå hem. Jag var ganska övertrött då måste jag säga. Skrattade en hel del. Kul hade vi i alla fall. 

Idag ska jag städa lite. Det är inte så mycket att städa, och det är ganska skönt. Jag ska även göra i ordning botten till tårtan som Alvin ska få på sitt kalas.  Cupcakes ska bakas. Lakan till fiskedamm måste fixas. Det är några småsaker, men jag har hela dagen på mig. Jag ska nog hinna. 

Malin ska komma hit med en whopper. Hurra!

Mera gäster och mera fika..

Nu har vi hunnit med besök från johans bror, min mamma, mina syskon och ebbe. Och så  klart Johans pappa som jag skrev förut. 

Min faster och hennes familj ska komma senare, Malin och Adde ska också komma. Min hjärna känns som gröt och jag har ingen aning om vad jag ska skriva.

Nu ska jag kissa och ladda batterierna innan de nästa gästarna kommer. Undrar vilka som kommer först?

En snabb update

Alvins farfar är här. Vi äter tårta och fikar. Johan och hans pappa sitter och pratar om gitarrer och musik. Jag känner mig måttligt road.. Passar på att blogga när jag sitter på balkongen och röker.

Har en svag känsla av att jag gjorde bort mig som fan igår, jag hoppas inte det. Med det kan bara tiden utvisa. 

Liten blir stor


Idag fyller min älskade prins fyra år! HURRA!

På BB ♥

Pusskalas i villa villekulla

Malin har varit här. Hon åkte ganska nyligen hem. Vi har bara umgåtts, pratat och lekt med villa villekulla som alvin ska få imorgon. 

Det fanns några dockor till (pippi, tommy, annika och lilla gubben) och Johan tyckte att jag var knäpp när pippi och tommy började hångla. Jaja, kul hade vi i alla fall.

riktig tråkdag

Jag har städat lite, ätit mat och hållt ett vakande öga på min son som inte alls vill lyssna idag. Snart är det dags för mer städning. Rolig dag? Knappast. Malin skulle i alla fall komma hit senare. Det kanske livar upp dagen något.

Något fattigare nu

Jag har precis kommit hem från handlingen nu. Vi åkte till Ica Maxi och det kändes lite jobbigt, men det gick hur bra som helst. Jag kunde till och med gå runt själv där inne, det har jag inte kunnat sen jag blev attackerad av R där inne. 

Nu är i alla fall allting till barnkalaset handlat utom godiset som ska vara i kalaspåsarna. Fast det får inhandlas senare ikväll eller på lördag. Just nu har jag varken tid eller ork.

Handling på g

Jag ska straz iväg med Johanna för att storhandla. Idag är det mycket som ska hinnas med. Handling, städning. Om jag hinner ska jag försöka baka lite också. 

Jag har i alla fall bestämt mig för att göra Alvins tårta till kalaset själv. Hoppas att den blir bra bara. Jag har gjort en ritning (eller en kladd rättare sagt) på hur jag vill att tårtan ungefär ska se ut och vara. Det lär nog inte bli jättebra, men han kommer nog att bli nöjd i alla fall. 

Nej, nu måste jag fixa i ordning mig innan Johanna kommer och hämtar mig.

Jade vs -A

Förutom mitt besök på vårdcentralen har den här dagen varit totalt ointressant. Jag har ont i rumpan från sprutan och jag har ätit pizza. Pizzan kunde ha varit godare. 

Förtillfället sitter jag och tittar på Bratz. Det känns lite konstigt att se Janel Parrish som "the good guy" nu när man vet att det är hon som spelar -A i pretty little liars. 


Jade i Bratz?


-A i PLL?

Away

Jag ska strax iväg. Jag ska till vårdcentralen och få en spruta i rumpan. Sådär jätteroligt. Eller inte. Alvin får hämtas tidigare från dagis. Det finns ingen chans att vi hinner annars. Måste dessutom till apoteket innan.

unmAsked

Bry er inte om hur jag ser ut. Jag är sjuk och hade huvudvärk.

Ber om ursäkt för dålig bloggning idag

Sov till sex ungefär och sedan har jag inte orkat blogga alls. Jag har sprungit på toaletten hela dagen. Det börjar kännas lite bättre, men jag ska inte ropa hej än.

Imorgon (idag) kommer ett videoinlägg där jag pratar om PLL...

Jag var visst sjuk igen..

Jag ska lägga mig och vila lite nån timme..

vill inte.. byta dag?

Jag fick veta vem -A var igår. Och jag måste väl säga att jag blev ganska chockad. Och beviken. Av alla sidor på facebook att döma är jag inte den enda som blev besviken. 

Idag har jag planer, men vi får se hur det blir för jag känner mig inte så bra idag. Jag hoppas att jag mår bättre senare. Just nu vill jag bara gömma mig i en stor varm filt eller lägga mig i ett varmt bad. Jag fryser jättemycket. 

Besviken!

Jag kan bara inte glömma...

Städa, städa

Här är det städning för hela slanten. Min kusin kom hit och började hjälpa till. Nu jävlar ska här städas. 

Några bilder från lekparken igår.


Bygger sandslott med händerna.


Gungar lite


Håller balansen


Klättrar

A-Day!

Jag har bytt kläder eftersom det är A-day idag! Och vet ni inte vad A-day är så kollar ni inte på PLL. 


Jag lär nog inte gå ut idag. Det är en aning kallt. Om jag måste så får jag väl ta på mig något tillfälligt över de svarta strumpbyxorna. På A-day ska man bära svart!


Ali ♥

Videoblogg

Var så länge sen jag gjorde en. Eftersom det knappt blev någon bloggning igår så fick det bli en liten video nu.

SMS-inlägg

201203182324 (MMS)

Startar morgonen med ett härligt bad

201203182323 (MMS)

Startar morgonen med ett härligt bad

:@

Inte alls på det bästa humöret. Allt jag ville var att han skulle vara lycklig. Och så beter hon sig som en jävla fitta. Jag ser RÖTT!

The wonderful life of being a mom

Jag blir tokig! Seriöst.. GALEN! 

Jag förstår inte det roliga i att kleta in bajs i tvn! Förklara någon, tack..

Warhammer/Magic.. Same shit ?

Det var tydligen inte Warhammer jag skulle titta på igår. Det var Magic. Fast det såg kul ut det med. Inte för att jag förstod så mycket, men jag träffade en kille som förklarade lite smått. Om jag ville skulle han lära mig att spela. 

Träffade även en annan kille (han som jag gick dit med) och han berättade var i forumet jag skulle skriva för att hitta dom som spelade Warhammer. Jag skrev när jag kom hem igår och har redan fått svar var de håller hus. Nu ska jag bara vänta och se vilka öppettider de har. 

Kommer bli riktigt spännande.

hemma..

Visserligen varit hemma en stund nu. Jag är sjukt trött.. Funderar på att kolla på en film. Har haft skapligt kul i alla fall.

Fick kalla kårar av denna

Nu drar jag! Hoppas det går bra nu..

Sara goes nörd?

Ikväll ska jag iväg. Jag är så nervös att jag har ont i magen. Jag ska iväg och leka nörd ikväll. 

Jag har fått tag i en kille som vill lära mig att spela Warhammer. De har turnering ikväll och han ville att jag skulle komma dit, titta på och träffa några som spelar. Jag ska möta honom när han slutar jobbet halv sex. Jag vågar inte gå dit själv. 

Jag är jättenervös. Men jag har en liten stund att ladda inför att jag ska dra iväg. Det är två jobbiga saker som ska hända, men samtidigt är det ju något jag verkligen vill. Jag hoppas att det ska gå bra. Dels är det ju jobbigt att gå ut, men det är ju också jobbigt att träffa en hel del massa nya människor jag inte har en aning om vilka de är.

Det här blir nog bra för mig. Lets face it.. Jag behöver fler vänner..

Jag minns verkligen inte

Nyss hände något jättekonstigt. En person som jag vet vem det är (ganska väl då jag kollat hennes profil typ tusen gånger) accepterade nyss min vänförfrågan på facebook. Det är bara det att jag minns inte ens att jag har skickat någon. Jag tog bort henne på en gång. 

För övrigt verkar Alvin må bättre idag. Han har inte kräkts sen igår kväll och han smög upp imorse utan att väcka oss som vanligt. Han har dessutom kommit på ett nytt trick att få ner filmerna på. Han ställer sig på leksakslådan på soffan och sträcker sig. Den där ungen är rentav livsfarlig!


Mera magsjuka

Gick upp till min moster en stund för att träffa lite folk. Hann inte vara där speciellt länge innan johan ringer och säger att Alvin kräks igen. FAN! Han hade ju inte kräkts sen imorse. Han bajsar ju inte vatten just nu heller. Men det är klart. Varför ska vi få vara friska? Det är väl bara onödigt. 

Only a few days until A is reveAled

Vad passar då bättre att göra en ny bakgrundsbild till datorn medans Alvin tittar på Ronja?

Den gamla.


Den tillfälliga jag hade under tiden jag funderade på hur min nya skulle se ut. (tillängnad mina värsta fiender)


Min nya som jag precis har gjort:

Det är tråkigt när man har sjuka barn

Magsjuka, vilken underbar start på en dag som denna?

Den hör dagen blörjade med att Alvin väckte mig genom att ropa "mamma, jag har kräkts". Jag gick in i hans rum och jo, han hade kräkts en del. När jag skulle ta av honom pjamasen som det var kräks på upptäckte jag att han var lös i magen också. Perfekt nu när vi knappt har några blöjor kvar.

Han verkar någorlunda pigg trots att han är magsjuk, men han får sitta och titta på barnkanalen och bara ta det lugnt nu. Han har fått lite frukost och den har han faktiskt fått behålla. Skönt för honom. Jag hoppas för hans skull att det bara kommer att vara lite och inte bli sådär långdraget som det var sist.

Jag hade en jättekonstig dröm i natt. Jag drömde att Jonna ville bli vän med mig igen. Jag minns inte vad jag svarade, eller så kanske jag inte hann svara. För plötsligt vaknade jag och minns inget annat. Konstig dröm. Det lär aldrig hända heller. 

Trött idag

Idag har jag haft full rulle, men ändå inte gjort ett skit. Alvin och jag har varit uppe hos moster som hade på Lucas och Melina hos sig. Barnen lekte och vi andra satt och pratade. 

Tänk att man kan bli så slut av att göra absolut ingenting?

Alvin har hittat ett par löständer

201203142322 (MMS)

Alvin har hittat ett par löständer

En vårdag?

Idag är det onsdag. Om någon skulle ha missat det. Jag är på någorlunda bra humör efter en riktigt god frukost. Jag tänkte ta en tripp upp till moster innan jag ska hämta Alvin på dagis. Sen hoppas jag att det är barn i lekparken så att jag slipper gå in och ha tråkigt. 

Min kusin ska bort en stund på eftermiddagen, men när hon kommer tillbaka så ska Alvin och Lucas få leka lite. Dom hade ju så roligt tillsammans igår. Den här gången får jag inte glömma att ta med kameran.

God morgon. Frukost med johanna

201203142321 (MMS)

God morgon. Frukost med johanna

Abstinens...

Just nu har jag abstinens från tre saker. En av sakerna kan låta löjlig, men det är ju något jag har vant mig vid så det känns konstigt att jag inte kan göra så längre. Det är inget jag valt själv heller. 

Abstinens från att prata med dig.
Abstinens från cola. (Jag har visserligen cola, men den smakar konstigt)
Abstinens från cigg.

Jag hängde ett tag med min kusin, hennes kompis och barnen i lekparken. Efter det gick vi upp till moster och barnen lekte. Min kusins kompis bjöd på cheeze balls och Alvin hade jätteroligt. Han blev dock jättearg när vi skulle gå hem sen. 

Malin kom förbi. Vi tittade på Pretty Little Liars. Vi pratade lite smått. Hon åkte hem. Ville prata med Paul. Började skriva. Raderade. Började skriva. Raderade igen. Har lyckats att inte skriva någonting. Vill. Vågar inte..

Orka med den här skiten

Nu drar Alvin och jag ut till lekparken med Angelica och Lucas..

Dumma mig

Okej, så jag har pratat med den som jag trodde ljög för mig. Det visade sig att min hjärna gjorde en liten sak till en stor. Igen! Och det var inte alls vad jag trodde. Jag måste verklligen sluta överreagera. 

Nu ska jag ta fram min telefon och ringa till Malin och fråga när hon kommer. 


En natt i tårar.

Jag spenderade mestadels av natten i tårar, så efter att jag hade lämnat Alvin på dagis gick jag upp en sväng till moster. Det var skönt att få komma bort en liten stund. 

Vi satt och pratade en hel del och sedan vaknade Angelica och Melina. Melina var jätteblyg, men så var hon ju lite smått sjuk också. 

Vad som händer idag har jag ingen aning om. Förutom att Malin ska komma hit och jag ska konfrontera en person som jag misstänker har ljugit för mig. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Lögner är något jag absolut inte accepterar!

Morgonpromenad med moster och baloo

201203132320 (MMS)

Morgonpromenad med moster och baloo

Förlorad vän?

Varför måste allt jämt vara så komplicerat? Jag förstår verkligen inte. Jag har accepterat att du vill gå vidare. Jag försöker själv gå vidare. Jag stöttar dig i ditt val, men när jag berättar om mitt så är det helt fel?

Jag vill vara din vän och finnas i ditt liv. Jag försöker verkligen! Jag förstår inte vad som blev så fel nu bara. Är det för att jag inte gör så som du behagar? Är det för att hon är rädd att jag ska försöka stjäla dig? Eller är allt bara en dålig ursäkt för att bli av med mig?

Jag förstår faktiskt inte hur du kan göra så här mot mig. Du har ljugit för mig. Lögner är något jag absolut inte accepterar. Du ljög (om en liten sak bara, men det spelar ingen roll) och jag sa ingenting om det. 

Vad som än händer nu vill jag att du ska veta att jag ALLTID kommer att finnas där för dig. Jag kommer alltid att vara din vän.


Jag vill bara ha en av mina bästa vänner tillbaka.

Outfit idag


I telefon med min underbaraste kusin.

Alvin är en katt idag

201203122318 (MMS)

Alvin är en katt idag

Drömmar och annat

I går kväll pratate jag med min underbara kusin i telefonen jättelänge. Hon fick mig att fråga jobbiga frågor till Paul. Det var visserligen bra, för jag fick svar på det jag undrade och nu ska jag försöka gå vidare på riktigt.

Jag hade tre jättekonstiga drömmar i natt. Den första drömmen var jättekonstig. Jag drömde att jag var hos ett av mina ex och spelade spel med hans nya tjej. Det var några till där, men jag har ingen aning om vem personerna var. Den andra drömmen var om vampyrer, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag kollade på Eclipse igår. Den tredje drömmen var jättemysko. Jag och ett ex till mig öppnade en krog tillsammans. Samma ex som jag spelade spel med.

Det är jättefint väder ute idag. Jag funderar på om jag ska stanna med Alvin ute i lekparken efter att jag har hämtat honom på dagis. Men vi får se. Är det inga andra barn ute så struntar jag nog i det. 

För övrigt håller mitt internet på att dör. Får jag inte tag på pengar så att jag jag fylla på det, så kommer det nog bara bli bloggat från mobilen tills jag får pengar och kan tanka på igen.

Filmkväll med mig själv?

Malin var här en sväng. Misstänker att hon inte hade alltför roligt för mitt humör pendlade en hel del. Jag har ingen aning om vad jag ska göra denna kväll. Se en film kanske.. Men vilken?

Såg att Dread gick på tv senare. Halv ett.. Är faktiskt riktigt sugen på att se den. Kanske skulle titta klart på Eclipse innan jag ser Dread. Så jag får se min hunk lite extra länge? Det får nog bli så. Johan ska dessutom snart göra mat åt mig. Jag börjar bli hungrig. 


Kanske inte från Eclipse, men ändå...

Minnen av dig

När du bet mig överallt på kroppen och jag ramlade ner från soffan för att det kittlades så mycket.
När vi tittade på Män som hatar kvinnor på svenska, med usel engelsk text.
Första kyssen.
När du sa att vi alltid skulle vara vänner oavsett vad.
När du sa att du tänkte på mig när du hörde Guardian Angel.
När du lärde mig spela Dreadfeet.
När du fick mig att känna mig hemma i din famn.
När du sa jag älskar min flickvän på svenska.
När du lät som en alien.
När du gjorde din speciella ögongrej.
När du mötte mig vid bussen första gången.
Sättet du höll om mig på när vi skulle sova.



Förvirring

Det var trevligt igår förutom att jag började få migrän på kvällen. Mammas kille skjutsade hem oss runt elva. Alvin var övertrött och jättegrinig när vi skulle åka. Jag var tvungen att ta ett bad när jag kom hem för jag hade frossa. 

Paul började prata med mig på facebook och jag kände hur migränen började släppa lite grann. Det verkade som att vi skulle kunna bli vänner igen. Helt plötsligt ändra han sitt beteemde och nu verkar det vara helt kört igen. Jag känner mig förvirrad.

Jag sov till två idag på grund av huvudvärken. Alvin låg och höll om mig en liten stund. Det var ganska mysigt, men sen gick han iväg och lekte en liten stund. Jag känner mig fortfarande helt förvirrad idag. Jag vet varken ut eller in. Jag hoppades att sömnen skulle underlätta en del, men det gjorde den inte. 

Idag känner jag för att gå ut, eftersom det är så fint väder. Fast jag vet inte om jag orkar. Jag har fortfarande jätteont i huvudet. Jag har inte migrän just nu, men en rikitgt jobbig huvudvärk. Malin kanske skulle komma förbi en stund senare. Skönt att få träffa en vän. Jag vill bara ha någon som är hos mig en liten stund. 

Fast jag vet snart inte vilka som är mina vänner eller inte. Hela mitt huvud känns upp och ned.

Alvin lagar mat

201203102315 (MMS)

Alvin lagar mat

Kors i taket. Sara dricker mjölk. Det händ...

201203102314 (MMS)

Kors i taket. Sara dricker mjölk. Det händer typ en gång i halvåret

Det blev inget häng i lekparken...

... vi bjöd bort oss på middag hos mamma istället. Det är där jag befinner mig ikväll. Tacos skulle vi visst få. Det säger man ju inte nej till.

Jag måste försöka göra saker hela tiden så att jag inte tänker på honom. Hemma gör jag nästan inget annat. Jag orkar inte tänka på honom hela tiden. Jag vill inte tänka på honom hela tiden. Inte på henne heller för den delen.

Dagens outfit



Dagen styr mot att leka lite i lekparken.

Vad ska jag hitta på?

Jag känner verkligen för att göra något idag. Jag kan bara inte komma på vad. Jag vill ta mig iväg någonstans, men jag vet inte om jag orkar det. Jag vill träffa någon och umgås, men jag vet inte om jag vill träffa någon. 

Jag vill verkligen hitta på något idag. Jag är så uttråkad. Jag kanske skulle börja med att kasta på mitt ansikte? Jo, men det kör vi på.

Alla dessa tankar..

Jag somnade ovanligt tidigt igår för att vara mig. Jag somnade redan innan tolv. Det var faktiskt riktigt skönt, men jag tror att jag har sovit oroligt eller något. Jag kände mig olustig när jag vaknade och stel i hela kroppen (som att jag har legat på golvet och sovit?).

Jag känner på mig att jag har drömt om något eller någon, men jag minns inte vad. Jag misstänker att det var Paul. Han var det första jag tänkte på nät jag vaknade. Jag tänkte på sist jag kom dit. Hur underbart det var att få se honom igen. Sen kom jag ihåg vad som hänfe igår. Mitt leende försvann. Orkar inte tänka på det här... 

Trädet utanför

Stirrar på trädet utanför. Stirrar tills allting blir suddigt.
Jag ser inget, och jag vill inte se något. 
Jag sluter mina ögon och känner din närvaro.
Jag känner mig lugn och sansad, men inuti mig rasar hela jag.
Jag känner vinden i håret och det påminner om dig.
Mina vänner sviker och jag blir utbytt. Utbytt av de flesta. Utbytt mot bättre.
Att bli lämnad är inte det jobbiga. Att bli utbytt är det svåra. 
Känslan att det finns andra som är bättre. Känslan att jag inte duger till.
Jag öppnar ögonen och stirrar på trädet. Allt är tyst, klart och stilla. 
Jag tänker på dig och undrar.
Hade du varit stolt över mig? Hade du funnits vid min sida när alla andra övergav?

Tankar, photoshop och serier

Den här dagen har varit helt upp och ned. Jag kan inte sortera mina tankar. Jag växlar och känna mig glad och nedstämd. Jag bråkade med Paul imorse. Jag var lite... omogen är nog ett bra ord för det. Han sa typ upp kontakten med mig, men nu verkar det vara lite bättre. Jag hoppas att vi kan fortsätta vara vänner ändå.

Eftersom jag fick tillbaka lite bilder och sånt idag bestämde jag mig för att leka lite i photoshop. Såhär blev resultatet. Jag är så sjukt nöjd med bilden så det finns inte. Vad tycker ni?



Nu ska jag bara bädda ner mig i sängen och titta på några serier som jag inte har orkat titta på under veckan som gått.

Tack du underbara främling

Jag fick ett meddelande på facebook idag av en kille jag inte kände. Han hade hittat en trasig dator som han hade hittat. På den datorn fanns det bilder på mig. Han undrade om jag ville ha dom. Såklart ville jag det. 

Det fanns bilder där som jag inte hade hunnit spara. Bilder på Alvin, filmer på Alvin. Minnen som jag nästan hade glömt.

Tack för att du kontaktade mig! Och tack för att du visade att det fortfarande finns hopp om mänskligeten!


En av de borttappade bilderna. 2010 när Alvin somnade i sin säng med lite leksaker.

Sitter hos moster och försöker glömma. Tår...

Sitter hos moster och försöker glömma. Tårarna har slutat rinna, men jag misstänker att det startar igen när jag kommer hem

My love for you will never fade away

Idag känns det jobbigt. Det känns riktigt jobbigt faktiskt. Jag skulle helst av allt vilja krypa ner i sängen och bara gråta. Fast jag är ensam hemma med Alvin, så det går inte. 

Igår kom hon hem till honom. Dom skulle kolla på film. Jag hatar att hon är där. Jag hatar att det inte är vi. Jag hatar att jag inte kan fixa det här. Jag hatar att jag har tankar om dom. Jag hatar att jag inte vet något. Jag hatar henne för att hon gillar honon (men hur kan hon inte? han är ju underbar)

Jag menade det jag skrev igår. Jag kommer ALLTID att kämpa för oss. Det spelar ingen roll hur omöjligt det än kan vara. Känslorna är för starka för att bara glömmas.

För tillfället kan jag dock inte kämpa. Han ska bort i helgen och jag kommer inte kunna prata med honom. Lite rädd för att tankarna kommer att ta över. Jag har verkligen ingen lust att må dåligt.



Och där började tårarna rinna. Tur att Johan ska till torshälla snart och ta med sig Alvin. Jag vill bara försvinna idag









Nu blir det PLL med syster

Det var som en film och vi hade huvudrollerna.

Hela historien. Hela sanningen (som jag minns).



Allting började runt den 20:e mars 2007. Jag var i England som utbytesstudent. Jag hade bråkat med de andra svenska tjejerna och satt därför ensam och deppade. Paul var den enda som kom fram och brydde sig hur jag mådde. Han frågade hur det var och vi pratade en liten stund.

Den 22:a mars hade vi avskedsfest. Först var jag och några från skolan i england (vart tjejerna från sverige var minns jag inte) hemma hos Nathan (han som jag bodde hos). Han hade en trampolin på gården och killarna (minns inte exakt vilka) satte mig på trampolinen och började hoppa så att jag studsade upp och ned. Vi drack och hade jättekul. Jag minns att jag kände mig lite fånig för att jag råkade säga "cellphone", för det gör man tydligen inte i England. Jag har aldrig sagt det sen dess. Pojkarna började sjunga lite singstar. Paul sjöng Poison med Alice Cooper. Det var första gången jag någonsin hörde den låten.



När klockan hade blivit lite senare gick vi iväg till en pub där vi skulle träffa tjejerna från sverige och några till. Vi skulle ha avskedsfest för oss. Ingen av de svenska tjejerna pratade med mig. Jag satt mitt emellan Paul och Ashley (en kille jag lärde känna i köket där). Tjejerna skulle ta kort på mig och Paul när jag kysste honom på kinden (varför vet jag inte), men han vred på huvudet och det blev en puss på munnen. En ganska snabb sådan.



Dagen efter åkte vi hem. Jag hade fortfarande lite kontakt med Paul och några av de andra, men det var inte så mycket. Jag gillade Paul, men avståndet var för långt och jag hade inte råd att åka iväg. Varenda gång sedan dess har jag tänkt på honom så fort jag hör låten Poison. Vi började prata mindre och mindre och tillslut pratade vi inte alls. Jag började undra om han ens kom ihåg mig.

I somras började vi prata igen. Vi pratade varenda dag, flera timmar om dagen. Vi pratade fram till tre på nätterna trots att jag skulle upp med Alvin och han skulle iväg och jobba. Känslorna kom tillbaka. Först trodde jag att han var som de flesta andra, eftersom jag hade hört att han var en player. Det visade sig att han var helt underbar, inte som någon annan kille jag någonsin träffat. När jag pratade med honom kändes det som om han faktiskt lyssnade och brydde sig. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. 



Känslorna blev starkare och starkare. Det började bli seriöst mellan oss och jag slutade träffa andra. Vi bestämde att han skulle komma och hälsa på mig i oktober. Vi pratade ganska mycket om det. Sedan blev han sjuk. Han fick reda på att han behövde opereras och det skulle inte ha hunnit läka innan han skulle flyga. Vi fick ställa in hans resa till mig.

Dagen innan operationen bråkade vi. Jag var nära på att ge upp hoppet, men vi blev sams efter operationen. Helt plötsligt försvann han bara från världen kändes det som. Han var inte inne på varken facebook eller msn. Jag fick inte tag på honom någonstans. Jag blev orolig och nojig. Orolig över att något skulle ha hänt efter operationen, nojig över att han inte ville ha kontakt med mig mer. Efter en vecka hörde han av sig. Han hade fått åka in på sjukhuset igen, men han sa att han var okej. Jag kunde andas ut. Allt var som vanligt mellan oss igen.



I november började jag känna att jag ville träffa honom. Det var jobbigt att bara vänta på något som aldrig verkade ske. Jag bokade flygbiljett och åkte dit i december. Jag var jättenervös när jag skulle träffa honom, även fast jag kände att jag redan visste det mesta om honom. Han mötte mig vid busstationen. Bussen var försenad och han satt och väntade i en taxi. 



När vi kom till hans lägenhet visade han snabbt hur allting såg ut och sedan gick vi och la oss. Vi småpratade lite, hade det lite roligt och somnade. Dagen efter träffade jag hans familj (mamma, pappa, syster, hund och marsvin). Jag tyckte jättemycket om hans familj. De var verkligen underbara människor. Jag var väldigt nervös och sa inte så mycket. Jag pratade inte speciellt mycket på flera dagar. Jag tyckte det var pinsamt att prata inför honom. Han märker ju direkt om jag säger fel.

På tisdagen blev det vi. Jag var helt obeskrivligt lycklig. Jag vet inte när jag kände så sist. Dagarna gick och efter att han kom hem från jobbet spelade vi antingen Dreadfleet, kollade på film eller åkte hem till hans familj. Dagen kom som jag skulle åka hem på. Jag ville verkligen inte åka. Jag ville stanna kvar. 



Jag saknade honom så mycket att jag bestämde mig för att åka tillbaka i januari. Den här gången skulle jag stanna i 11 dagar istället för en vecka. Denna gång var det bättre än bra. Av olika skäl gick han inte till jobbet när jag var där den här gången och vi spenderade mycket tid tillsammans. Vi tjafsade en gång, men det gick över ganska snabbt. Jag fick ont i magen de sista dagarna och mådde jättedåligt (jag har problem med att gå på toa hos andra) och han tog hand om mig trots att han inte mådde speciellt bra då heller. 

Jag kom hem. Allt var fortfarande underbart, men jag saknade honom jättemycket. Allt rullade på bra och han fick ett nytt jobb, Vi blev jätteglada eftersom han hatade sitt förra jobb. Dagen då han startade det nya jobbet hörde han aldrig av sig. Dagen efter sa han att det inte hade gått nåt bra, men han ville inte prata om det. Det var lite spänd stämning, för jag visste inte vad vi kunde prata om eller inte. Vi pratade lite mindre än vad vi brukade. 



Saker och ting blev spända och avståndet mellan oss tärde på vår relation. Vi bestämde dejt på alla hjärtans dag, men det kändes mest som ett fiasko. Dagen efter det tjafsade vi. Dagen efter det bråkade vi igen. När jag fyllde år var vi sams, men jag hörde ingeting från honom och jag hade en olustig känsla i magen. Vi var sams, men det kändes som att något mellan oss var fel.

När vi gick ut på kvällen (jag, Malin och Mickis) träffade jag M där. Jag kände mig helt förvirrad över situationen med Paul, så när han kysste mig så besvarade jag den. Det kändes tryggt med närheten, men det kändes samtidigt fel. När jag kom hem berättade jag direkt för Paul vad jag hade gjort. Jag vill inte ha några hemligheter mellan honom och mig. Dessutom stod jag för det misstag jag hade gjort, jag vill inte förneka något eller skylla ifrån mig.



Han blev arg och det blev spänt mellan oss ett litet tag. Ännu en gång hade jag ingen aning om var vi stod, men jag kände mer än någonsin att jag inte ville förlora honom. Det började bli bättre mellan oss och jag började smått andas ut, även fast jag fortfarande mådde dåligt över mitt misstag. Under ett par dagar var han bara inloggad under korta perioder och vi pratade knappt.

Jag började undra om han undvek mig och ifall det var slut mellan oss. Han hade undvikit mig, han hade behövt tid att tänka. Han gjorde slut. Han sa att han inte kunde lite på mig längre. Vi skulle fortfarande vara vänner. Vi har pratat varenda dag sedan dess. Allt jag önskar och vill är att han ska ta mig tillbaka, men det vet jag att han inte kommer att göra.



Nu har han fått reda på att hans tjejkompis gillar honom. Och han kanske gillar henne. Han säger att det är för tidigt för honom att gå vidare och att han fortfarande älskar mig, men att veta att hon finns där gör så att jag får ont i magen. Igår var de ute tillsammans. Jag vill inte ens tänka på tanken att hon kanske försöker kyssa honom igen. Jag försöker att agera posetivt och stötta honom. Jag försöker att visa att jag är glad för hans skull, men innerst inne känns det sprucket. 



Jag vill inte att han ska gå vidare. Inte än. Jag vill inte att han ska träffa någon annan. Jag vill bara ha honom för mig själv (Jag vet, jag borde ha tänkt på det innan mitt misstag! Men allt är inte så lätt alltid!).

Jag tänker acceptera att det är slut, att det inte kommer att bli vi igen. Jag ska tillochmed försöka acceptera att du kanske går vidare snart, men jag kommer aldrig att sluta kämpa för oss. Älskar man någon så här mycket känns det dumt att inte kämpa.



Hela vår historia har känts som en film. Det ända som saknas är det lyckliga slutet när vi hittar tillbaka till varandra.



Saker han har sagt till mig:

5/9 - 2011: if i told u i was in love with you it would b the 1st time i truely ment it
20/12 - 2011: how cud i not love sum1 as beautiful as u
24/12 - 2011: ill love u no matter wt u do
27/12 - 2011: i cant wait to hold u agen
4/1 - 2012: coz ur magic
25/1 - 2012: i was just sad wen u left
25/1 - 2012: i cant get over hw amazing u look
25/1 - 2012: u mean the world 2 me
25/1 - 2012: u look stunning every tym i look back u take my breath away
26/1 - 2012:
if finally found my soul mate
26/1 - 2012:
soon we will b 2gether 4ever
26/1 - 2012:
uve made me the happiest i have ever been
26/1 - 2012:
hehe u made me blush 4 the 1st tym ever
8/2 - 2012:
love isnt ment to b easy i guess
13/2 - 2012:
ur my princess xxx
14/2 - 2012:
the distance is hard bt its worth it i love you x
14/2 - 2012: i love you so much and i wish u were here bt even there u make me soo happy im so glad i found you and that were 2gether nw xxx
19/2 - 2012:
i trust you and i want to put this behind us nw bt dont ever do anyfin lyk that agen!!
19/2 - 2012:
we made the connection b4 we can make it agen
26/2 - 2012:
we havent spoke in days coz im tryingtofigure things out between us
26/2 - 2012:
im sorry i cant deal with it. i dnt want us to fall out over this and i hope we can still b friends
26/2 -2012:
and i love you more than anyfin in my life bt i just cant forget wt happened
27/2 - 2012:
ull always b my baby
2/3 - 2012:
cheer up baby cakes ull always haveme
6/3 - 2012: i guss i kinda like her but im nt over you its too soon!
6/3 - 2012: u were an amazing gf
6/3 - 2012: i still love you thats y this is so hard
7/3 - 2012: ok then u have to accept that i myt move on
7/3 - 2012: ill always love you u know that
7/3 - 2012: i no but im sorry u broke my heart
7/3 - 2012: u have to accept were over n were nt geting bsck 2gether



Powernap? Ja, jag försökte åtminstone...

Jag ställde klockan på halv tolv.Johan väckte mig klockan två. Jag hade stängt av larmet i sömnen och telefonen låg under mig. Jättekonstigt.

Jag ska snart gå och hämta Alvin från dagis. Sen ska jag försöka jobba lite till på inlägget jag började på i natt. Jag hoppades att jag skulle bli klar i natt, men det blev jag inte. 

Ikväll kommer min syster hit. Jag tänker introducera Pretty Little Liars. Haha. Om hon vill se det, det vet jag inte heller. 

Trött? Egentligen inte, men jag måste få lite sömn

Håller på med ett riktigt långt inlägg. Ska ta en powernap snart. Kunde inte sova inatt. Igen.

No more

Jag tror inte att det kommer bli så mycket bloggning idag heller. Mina tankar snurrar runt och jag hittar inget stopp. Somnade efter sju imorse. Vaknade för en halvtimme sen. FAN!

Egentligen kände jag inte för att träffa någon idag, men Adam hörde av sig och frågade om vi skulle ses en stund. Det kan ju vara skönt att tänka på lite annat. Om det nu går. 

Jag ska förklara allt från början lite senare. Eller någon dag snart. När jag känner att jag klarar av att skriva om det. 

Det blir inget mer bloggande idag. Jag är ett vrak!

Nu tycker jag att alla ska vara stolta över mig, okej?!

Jag lämnade Alvin på daigs. Det gav mig ångest att gå ut, men jag gjorde det i alla fall!

I sure have

blää

Jag har inte påbörjat städningen än. Det är så typiskt mig, men det kommer nog senare. För tillfället är jag ganska mätt. Jag har precis ätit rester från igår. Jag börjar undra vad matro är för något. Alvin härmar varenda ord vi säger. Han skriker och kladdar. När ska denna trotsen ta slut?

Jag har noll lust till saker idag.

En riktigt slödag

Idag känns som en riktig slödag. Jag har i princip bara legat i soffan och degat, kollat facebook och såna saker. Jag ska snart försöka ta tag i lite städning, för det skulle verkligen behövas. Jag måste bara fixa lite motivation först. 

Annars har jag ingen aning om ifall nåt händer idag eller inte. Som det känns nu lutar det i alla fall till att ta ett bad efter Alvin har lagt sig ikväll. Kanske försöka se en film också. Men det är ju några timmar kvar så det behöver jag inte oroa mig för än.

Tiden går så fort

Tänk att om mindre än en månad fyller Alvin fyra år. Det är helt sjukt vad fort tiden går. När jag var på stan hittade jag lite presenter till honom. Nu på kvällen har jag och Johan setat och slagit in hans paket. Det är lika bra att göra det på en gång så att han inte upptäcker det. 

Jag har börjat planera lite smått inför hans kalas också. Jag funderar lite på vad jag ska baka till kalaset och så vidare. Det är ju ändå ett litet tag kvar så jag hinner nog lista ut det. 


Godmorgon?

Jag somnade en liten stund på soffan. Det var otroligt skönt faktiskt. Jag skulle nästan vilja lägga mig och sova igen, men jag väntar nog till kvällen istället. 

Johan väckte mig när maten var klar. Jag är hur mätt som helst och det var helt underbart gott. Tänk att något så lätt kan vara så gott. Potatis, frukost-korv och pepparrot-sås serverades det idag. Jag skämtar inte när jag säger atat jag tror jag kommer att spricka om jag försöker äta någonting mer. 

Jag har inga direkta planer för kvällen förutom att inte försöka somna haha.

PLL vet hur man får mitt hjärta att smälta

Jag är hungrig! Märks det?

201203042307 (MMS)

Jag är hungrig! Märks det?

Godmorgon

Det började verkligen kännas som vår, men vädret är inte alls roligt idag. Kallt är det också. Jag ska väl inte klaga kanske, men jag hade sett fram emot våren..

Idag ska jag träffa Johanna. Vi ska åka någonstans och fika. Det ska bli skön att få prata av sig lite. Min hjärna känns lite upp och ned fortfarande. Det går väl över snart hoppas jag. Det är så mycket som går runt och runt u skallen och jag vill bara trycka på paus.

Nu är det dags att slänga på mig ansiktet och fixa lite frukost. 

Jag hoppas ingen blir skrämd nu.

Jag hade 22 masker att välja mellan, men jag hittade en tillslut. En lermask med lera från döda havet. 


Fyra av maskerna jag har.

Helt vanligt svammel från en helt vanlig tjej

Jag känner mig ut och in. Samtidigt känner jag mig otroligt rofylld. Kvällen har varit som en dröm. Det har varit lugnt och skönt. Alvin och jag har varit sams (han försökte bara bita mig en gång under hela dagen).

Jag har pratat lite med Paul. Vi pratar en hel del trots att det är slut. Det känns ganska skönt, men det är lite svårt att hantera på samma gång. Jag vet inte alltid vad jag ska säga. Ibland kan jag skriva någonting och inse hur fel det låter. Jag hoppas han inte tar sakerna på fel sätt, för det är inte så jag menar. 

Jag önskar att saker och ting var annorlunda. Jag önskar att jag kunde få en ny chans, fast jag förstår ju varför jag inte får någon. Jag skulle vilja gå tillbaka till den där kvällen och ändra allting, men frågan är om det hade slutat annorlunda ändå? Det var redan spänt mellan oss. Fast vad tjänar det för mening till att undra, jag kommer ändå aldrig att få veta.


Jag ångrar mig..

Framtidens rockstjärna?

201203032304 (MMS)

Framtidens rockstjärna?

Friends?

Note to self: Ingen bra idé att titta på Pretty Little Liars till klockan fem när bumbi vaknar klockan sju.

När Alvin vaknade imorse ville han titta på pippi. Jag startade tvn och fortsatte znoosa i soffan. Jag har faktiskt inte gjort någonting speciellt nu på förmiddagen, förutom att ligga i soffan och bara ta det lite lugnt. 

Alvin erbjöd mig att äta lite pannkaka (sönderrivna papper), men jag abvöjde artigt. Jag var inte så väldans hungrig. 

Just nu är jag ganska trött. Jag kollade på Pretty Little Liars i natt. Eftersom jag precis sett säsong ett en gång till tänkte jag att jag lika gärna kunde se säsong två också. 

Jag vet ännu inte riktigt vad den här dagen kommer att gå ut på, men jag kanske skulle träffa Adam senare. Jag tror inte vi har träffats sen studenten. Kanske någon gång snabbt på stan eller så. Hoppas han hör av sig, det skulle vara kul.

Sad but true

?!

Moget att vara anonym..

Dagen som började så bra..

Dagen började hur bra som helst. Jag vaknade med ett leende på läpparna. Jag fick bra nyheter i posten. Jag kände på mig att den här dagen skulle bli riktigt bra. I alla fall helt okej. 

Nu sitter jag och Alvin här och gråter. Jag gråter av smärta. Alvin gråter för att jag är ledsen. Jag har bitmärken och rivmärken över hela armarna. Jag kan liksom inte värja mig utan att riskera att han skulle göra illa sig. Jag är trött på hans bitande, på hans rivande, på hans slag och på hans sparkar.

Det är allt han har gjort idag. Han har slagit mig hela dagen, han har sparkat mig i huvudet, han har dragit i mina kläder så de nästan gick sönder, han har hällt ut cola i hela vardagsrummet, han har spottat på golvet, han har rivit mig och han har bitit mig. 

Jag skäms nästan för och säga det, men just nu är jag lite rädd för honom. Det gör riktigt ont när han biter, sparkas och slåss. Jag vet inte vad jag ska ta mig till just nu.

....

From here on it can only go forward

Det var skönt att inte blogga nåt igår. Jag hade faktiskt en riktigt bra dag, med undantag från en liten svacka på kvällen. Kvällen slutade helt okej ändå. Morgonen började bra också.

I alla fall. Igår var Alvin hos mamma så att jag skulle få lite ledigt. Jag och Johan tog en promenad till Öb och Ebbe fick köra hem oss. Jag råkade handla lite grann. Det är sånt som händer. Malin kom förbi på kvällen också. Vi satt och pratade lite och hade det trevligt. 

Jag har ingen aning om vad som kommer hända idag. Alvin har redan kommit hem (han kom lite efter 10) och vi har dessutom haft hans gudfar på besök en stund. Vi har fikat lite. Johan och Adde har pratat, jag har mest lyssnat.