Jaha, det här var ju väntat

Idag är jag hemma med migrän.. Superdupertråkigt! Men jag antar att helgen har tagit ut sin rätt. Egentligen borde jag inte vara förvånad. Det är min kropps försvarsmekanism. Jag får alltid migrän när det är för mycket runt omkring. Nu har min kropp (eller mitt huvud) sagt till mig att det är för mycket och att jag ska ta det lugnt. Så nu ska jag lägga mig på soffan och försöka sova lite..
 
Gammal bild på mig och prinsen när vi ska sova

Måndagen är över

Måndagen är förbi.  Imorgon är det praktik igen. Känner mig inte alls taggad egentligen, men det blir nog bra ändå. Jag älskar ju att vara där. Förhoppningsvis kanske det ger mig lite mer energi tillbaka. Det skulle jag behöva.. 
 
Nu ska jag och Marcus kolla färdigt på Clue för det gjorde vi inte igår. Till det tänker jag dricka Cola och äta romerska bågar.. Så gott!
 
 

I love you

 

Ny vecka, nya tag

Ny vecka. Jag får ta och skärpa mig nu. Förra veckan blev inte alls som jag hade tänkt mig. Därför går jag in med ny energi den här veckan! Istället för att sitta och må skit över småsaker så får jag försöka lösa alla problem på bästa sätt.. Den här veckan ska kännas bättre än förra!
 
Idag har jag ingen praktik. Min behandlare hate nåt möte eller nåt sånt den vanliga tiden som vi brukar ses så jag ska dit tidigare idag. Då skulle jag inte ha hunnit åka till praktiken först. Eller jo, hunnit skulle jag ha gjort. Men jag hade kommit dit för att vara där i tjugo minuter och sen vända typ. Det gör inte så mycket ändå. Jag har fortfarande praktik ikväll med rep och så. 
 
 

Varför ens försöka?

Ja.. Dagen började ju bra i alla fall.. Jag är så less på allt bråk och tjafs just nu. Jag är seriöst helt slut i huvudet. Jag märker knappt av att det har varit helg. Fast jag orkar inte hålla på och klaga heller. Det tjänar inget till ändå. Snart kommer Carola hit så jag måste försöka ändra på min sura min lite grann.. Wohoo för den här dagen.. Eller nåt..
 
 

Spelkväll

Igår gick jag till loppisen som vanligt, det var rätt segt. Fast det var ändå rätt kul där igår ändå. När jag kom hem ville Johan bjuda oss på mat. Jag fick lövbiff och det var lika gott som vanligt. På eftermiddagen kände jag att jag ville göra något så jag bjöd över några kompisar på spelkväll. Vi satt och spelade cluedo och pratade massor. En väldigt lyckad kväll om jag får säga det själv. Kvällen avslutades i sängen med en film.. 
 
Oscar ville också vara med och spela cluedo..

Känslostormar

Vissa dagar är det lite jobbigare att vara förälder än andra. Idag var en sån dag. Hade det inte varit årsdagen av morfars bortgång så kanske det inte hade varit lika jobbigt just idag. Eller, ja.. Jag vet inte.. Jag har inte gjort överdrivet mycket idag. Tvättat en maskin med tvätt, diskat en maskin med disk, städat toaletten (ink golv och handfat), tömt kattlådag, plockat undan i hallen, plockat undan i köket, torkat alla bänkar i köket, plockat undan i vardagsrummet och gått igenom lite grejer som jag fick av min faster.
 
Visst, okej. Det var kanske ändå lite. Rätt mycket för att vara mig, men det tog inte så lång tid. Hur som helst. Trots att jag bara har gjort så lite idag så är min hjärna helt totalt slut. Jag känner mig så trött att jag skulle kunna lägga mig ner i soffan och sova nu på en gång. Det skulle inte vara några problem alls just nu. Så trött och slut är jag!
 
Det är snarare Alvin som har gjort mig slut idag. Han har gett mig så många känslor att jag nu har blivit alldeles matt. Jag blev irriterad när han försökte öppna toalettdörren när jag kissade. Jag blev helt varm i hjärtat när han pussade mig hej då innan han gick till skolan. Jag blev glad när jag såg att han blev glad för att jag kom och hämtade honom i skolan. Jag blev besviken när jag fick höra vad han hade sagt till sin kompis. Jag blev arg när jag upptäckte att han hade gjort något som han inte får göra. Jag blev ledsen så att det skar till i hela bröstet när han grät. 
 
Det är egentlligen inte Alvin i sig som har gjort mig slut. Det är alla olika känslor som han har gett mig idag, både bra och jobbiga. Varför måste känslor kännas så mycket? Det tar så mycket på krafterna..
 
Min älskling. Tänk att du kan ge mig så många känslor på en och samma dag.
 
 

17 år senare...

Jag saknar ord till att beskriva hur mycket jag saknar dig. Jag förstår fortfarande inte att du är borta.. Du var min bästa vän, du var mitt allt! Det är helt stört hur en sjukdom kan sprida sig så snabbt och bara avsluta en människas liv sådär. En sådan ung person förtjänade inte att dö så tidigt! 
 
Jag minns fortfarande vissa saker extremt tydligt. Jag minns att du alltid satt ute i trädgården med en korsordstidning om det var fint väder när vi kom. Jag minns allt som du gjorde för mig. Jag minns att du gav mig pengar så jag kunde köpa min allra första skiva. Jag minns att du alltid hade den blå monsterdrickan hemma. Jag minns att vi åt åttioåttan. Jag minns att du spelade in filmer åt mig så jag skulle ha något att titta på när jag var hos dig. Jag minns när vi gjorde hemmagjorda köttbullar. Jag minns hur du gick fram till tvn och slog på den när den inte funkade precis som Flexnes gjorde. Jag minns alla fina vitsippor bakom ditt hus. Jag minns hur mycket grejer du hade på din vind. Jag minns din enbenta blåmes. Jag minns dina skämt om dina tatueringar. Jag minns så mycket, men ändå så lite. Jag önskar att jag kunde minnas mer.

Idag är det 17 år sedan du dog. 17 år.. Det är helt sjukt. Hur kan mitt minne vara så starkt och så svagt på samma gång? Jag hatar leukemi. Det är så onödigt och borde verkligen inte få finnas! Jag minns vad det gjorde med dig. Det jag vill minnas har jag glömt, det jag vill glömma minns jag. Att se dig i sängen på sjukhuset var hemskt. Det var hemskt att se när du rörde lite lätt vid skägget och skägget följde med. Det var hemskt att se dig ligga i sängen hemma hos dig och se dig yra. HEMSKT! 
 
 Du var min bästa vän! Jag kommer aldrig någonsin ha en vän som dig igen. Du var speciell. Du var unik. Det gör så ont i mig att du inte finns hos mig. Ikväll ska jag tända lite ljus och tänka på dig. Jag ska försöka lyssna på låtarna med Elvis som spelades på din begravning. Jag kan inte lova att jag klarar av att höra hela, men jag ska försöka.. För att hedra dig lite extra ska jag dessutom göra ditt barnsnus ikväll. Det var alldeles för länge sen jag åt det..
 
Morfar och jag ♥

Har du mens eller?

Igår fick jag ett litet paket hem. Jag har inte beställt något så jag vlev rätt nyfien. Jag öppnade paketet och inuti låg en liten låda med elaka fraser på. Jag såg också att det var en lapp med så jag tittade på den. Det var ett försäkringserbjudande mot näthat och identitetsstöld. Jag öppnade den lilla lådan och inuti låg tamponger.. Det var lite otippat, men samtidigt väldigt kul.
 
 

Sjukdag

Jag har fortfarande ont i magen, men jag verkar ändå må bättre.. Med tanke på magen så stannar jag nog hemma imorgon också. För att vara på den säkra sidan. Jag har en lugn dag idag också. Jag fortsätter kolla på Witches of East End idag också.. Jag har inte så många avsnitt kvar..
 
Efter ett par veckor där jag nästan bara känt stress och press så är det nästan skönt att bara få vara sjuk och inte göra ett jävla skit.. Jag inser att jag måste trappa ner lite med allt jag håller på med, jag vet bara inte riktigt vad och hur. Nåja.. Jag får klura ut det på nåt sätt..
 
 

Videbloggar..

Videobloggar.. Jag vet att det har blivit enormt slarv från min sida. Men jag hittar inte den där jäkla kabeln någonstans. Det känns inte lika kul att spela in från mobilen eftersom jag vet att kvalitén inte blir lika bra och då blir inte heller videon bra. Jag ska verkligen försöka leta rätt på den. Jag förstår bara inte vart den kan ha tagit vägen. Jag har letat på alla ställen där jag har misstänkt att den finns och jag hittar den inte någonstans.
 
Men fram tills dess.. När jag väl har hittat sladden, vad vill ni se för typ av videos? Medan ni funderar kan ni se en gammal videoblogg så länge..
 
 
 
 

En sjuk dag

Jag bestämde mig för att strunta i tvätten idag. Det gör faktiskt inget om jag tillåter mig att vara sjuk nu. Tvätten kan jag ta imorgon eller den dagen jag blir frisk. Bara för att tvättkorgen råkar vara full så gör det inget. Jag har en väldigt liten tvättkorg. Det är ingen big deal. Istället kollar jag på Witches of East End. Jag har missat flera avsnitt så det är helt perfekt att kolla ikapp nu.
 
 

är det inte det ena så är det nåt annat

Igår skrev jag ju att jag inte hade mått så bra. Jag hade hemska svavelrapar hela eftermiddagen och kvällen. Jag tänkte att magen antagligen var lite i obalans och att det antagligen skulle gå över tills idag.

svavelraparna är borta nu tack och lov. däremot kraschade magen ihop inatt och nu får jag springa på toa hela tiden istället. Det kändes bäst och trevligast att stanna hemma idag. däremot mår jag utmärkt om man bortser från magen, så som vanligt har jag ingen aning om jag är sjuk eller bara har ätit något olämpligt.

jag har ändå tur att jag har så bra människor omkring mig som ställer upp när jag inte mår bra. Marcus lämnade alvin på skolan åt mig och köpte cigg åt mig imorse så jag inte skulle behöva ta mig ut. Johan sa att han skulle hämta alvin sen efter jobbet så jag slipper tänka på att försöka ta mig ut då med.

Jag ska försöka ta det lugnt idag. Men jag börjar få lite smått panik över tvätthögen så jag kommer nog försöka tvätta en maskin i alla fall. Men först ska jag bada. jag får alltid sån obehaglig frossa när magen krånglar.



bläh

har mått skit hela dagen typ.. har ändå rensat och städat ur ett skåp i köket. nu ska jag varva ner lite framför en film innan jag ska sova.



Väntar. ..



Här sitter jag och väntar på att vi ska prata om gruppdynamik och sånt där. rätt intressant faktiskt, men jag tror nästan att hjärnan är för trött för det här för tillfället.

När man unnar sig något gott

Efter min hemska upplevelse hos tandläkaren idag så kände jag att jag ville uppmuntra mig själv lite. Så jag ställde mig och bakade cupcakes. jag har varit sugen på det i flera veckor. Jag unnade mig att köpa ingredienserna som fattades trots att jag vet att jag egentligen inte har råd. gissa hur sur jag blev när jag upptäckte hur ont det gör att tugga idag. Även om jag tuggar på den sidan där de inte har lagat. nåja. Jag kanske får i mig en imorgon. fina blev dom i alla fall.



skräck



Nu sitter jag här och väntar. snart ska jag gå in och anmäla mitt besök. om en halvtimme är det dags. varenda del av mig skriker VÄND OM OCH SPRING!!! fast jag vet att jag måste. Jag vet att det behövs. Jag vill inte alls..

Det här med bråkiga barn

åh. Alvin ville absolut inte ha sin höstjacka på sig idag. Det var tydligen fel färg på den. Han har aldrig klagat på grönt förut, men idag var det tydligen den värsta färgen man kunde ha. Jag föreslog en blå istället, men det var lika illa där. En tunnare jacka skulle han ha istället tyckte han. Jag stod på mig och där stod vi i hallen och diskuterade vilken jacka han skulle ha. tio minuter innan skolan började började jag bli stressad och då gav han äntligen med sig. Vi hann i alla fall. tur det.



one of my biggest fears...

Jag har varit så lugn hela dagen? varför gör min kropp uppror nu? jag mår inte alls bra över imorgon. Jag mår illa och vill bara kräkas typ. Det gick ju så bra sist. varför är jag så sjukt rädd för att gå till tandläkaren?

välbehövlig röjning

i stort sett hela dagen fram tills nu har jag kollat igenom varenda liten leksak och grej som alvin har på sitt rum. Jag trodde inte att det skulle ta så lång tid som det gjorde, men nu är det klart! Jag har tagit bort alla hans utklädningskläder som är för små och kastat ALLA leksaker som är trasiga. nu går det att stänga leksakslådan igen. jag är helt slut nu så det är rätt skönt att maten är klar typ vilken sekund som helst.



spontant

gårdagen blev inte riktigt som planerat. Jag hade tänkt att bara ligga i soffan och slöa. kolla på kassa filmer och käka chips. Det var planerna för igår eftermiddag och kväll. Istället blev det spontanfest hos en kompis och spontanutgång efter det. Vi hade sjukt kul och det var riktigt längesen jag var så spontan. det kändes jättehärligt.

Idag ska alvin komna hem. Jag vet inte riktigt när, men jag tänkte att jag skulle försöka rensa lite bland hans leksaker innan han kommer hem. Hoppas jag hinner...



fick frukost på sängen imorse av min fina. så gulligt.

Vi är uppe

kors i taket. vi vaknade faktiskt av alarmet imorse. jag var lite orolig där ett tag igår haha. vi hade rätt kul igår och jag skrattade hur mycket som helst. Jag drack inte så mycket så jag är inte bakis heller. rätt skönt!



min fina ska följa med mig till loppisen idag. yay

Nu är vi redo

Alvin är hos Johan och jag är klar med allt. Jag glömde visserligen att rengöra kattlådan, men det kan jag alltid göra imorgon. Nu väntar vi bara på att våra kompisar ska komma hit och sen kör vi.. Haha..
 
 

Städning pågår..

Alvin ska hem till Johan idag. Han ska sova där för första gången. Han ser fram emot det jättemycket och det kan jag förstå.. Han ville till och med köpa en dricka som han och Johan kunde dela på. Lite gulligt. Imorgon ville han sova hos sin farmor så det verkar som att hela min helg blir barnledig. Inte mig emot, men vad ska jag hitta på imorgon?
 
Planer för kvällen har jag redan. Några vänner kommer över. Vi ska väl sitta och dricka lite och umgås. Tanken var först att vi skulle gå ut på krogen, men sen kände vi att vi lika gärna kunde vara hemma istället. Så nu är vi det. Jag håller på att städa för fullt. Det är egentligen inte så mycket att städa, men jag gör det ändå. Det är några få grejer som ska plockas undan. Tvätten ska hängas. Jag måste dammsuga. Handla ska jag försöka hinna med också.
 
Det blir nog bra tillslut. Jag har redan startat tvättmaskinen, tömt diskmaskinen, startat diskmaskinen med ny disk, städat köket, städat vardagsrummet, städat balkongen och städat badrummet. Dags att fortsätta kanske..
 
 

Då var jag här igen.



Jag antar att ni ser vart jag är, och ja. det är dags för dbt igen. Efter det blir det en förhoppningsvis snabb vända till systemet, sen hem och lämna allt, hämta alvin i skolan och sen ett möte med min arbetskonsulent. Efter det blir det städning. mycket att göra idag, men jag hoppas jag hinner.

Oscar försvann och kom tillrätta igen

Vilken panik jag fick idag. Jag låg i soffan och typ halvsov i min morgonrock när det plingade på dörren. Jag tyckte det var lite märkligt att det plingade på dörren eftersom jag inte har berättat för så många att jag har migrän och är hemma idag. Jag gick och öppnade i alla fall.. Det var en hantverkare som skulle göra nåt i köket. Jag släppte in honom och Oscar blev livrädd. Han for ut på balkongen med en väldig fart.
 
Hantverkaren hade en sladd genom dörren så det gick inte att stänga där. Så jag gick och klädde på mig i sovrummet för att sedan hämta in Oscar från balkongen och stänga in honom på toaletten den lilla stunden som hantverkaren var här. När jag kom ut på balkongen var han inte där. Jag började leta i alla rummen, men jag hittade honom inte. Jag började smått få lite panik och letade igenom lägenheten en gång till. Jag kollade på alla ställen han brukar gömma sig och på alla ställen där det kan finnas en möjlighet att han har krupit in.
 
Han fanns ingenstans! Jag ringde Carola, som först trodde att jag skämtade. Hon kom över och hjälpte till att leta. Jag sprang runt i trapphuset och letade. Ingen av oss hittade honom. Hon genomsökte lägenheten jättenoga och jag sprang runt med kattgodis och försökte locka på honom.
 
Vi bestämde oss för att gå ut och leta. Någonstans måste han ju vara. Vi gick runt en stund ute och kollade vid husväggar, i buskar och andra ställen han kan ha gömt sig.Vi hittade honom verkligen ingenstans. Jag gick hem igen och fortsatte locka på honom med kattgodis. Jag letade igenom hela lägenheten en gång till..
 
Tillslut gav jag upp. Jag hoppades lite på att han sprungit in till grannen när dom öppnade hos henne för att göra det dom hade gjort här (nåt med rören, jag minns inte). Hon var inte hemma, så det var bara att sätta sig och vänta. Lyssna för att försöka höra när hon kom hem.
 
Mitt från ingenstans hoppas Oscar upp på vardagsrumsbordet. Jag förstår ingenting. Här har jag och andra sökt igenom lägenheten från topp till tå och han har varit här hela tiden. Han var lite småkylig så jag misstänker att han varit på balkongen hela tiden. Det konstiga är bara att jag har varit där ute och lockat met godis. Jag har kollat under fåtöljen, bordet och soffan. Jag har liksom kollat alla möjliga gömställen och vråer där ute, men jag hittade honom inte.. Knasiga lilla katt...
 
 

Det bultar och det bankar

Som om de dåliga nyheterna inte var nog så fick jag även migrän igår kväll. Den är riktigt hemsk. Jag som vanligvis brukar försöka sova bort migränen kunde knappt sova idag. Marcus fick lämna Alvin i skolan och jag blir hemma från praktiken. Jag ska försöka vila lite och hoppas på att det försvinner innan Alvin sltar skolan.
 
Bild från high chaparral i somras

försök till att ändra humöret

Jag har haft en rätt usel kväll. Så nu ska jag se seriöst roligt med Tomas järvheden. hoppas på att få tankarna på annat..



Hej Onsdag

Jag hade rätt igår. Marcus dator och jag kom inte överrens. Inte någonstans. Jag hann spela ett litet tag i alla fall. När Marcus kom hem så gjorde jag i ordning Alvin för sängen och sen avslutade jag och Marcus kvällen med att kolla på Ett anständigt liv. Det är den andra dokumentären om Stoffe och Kenta (Dom kallar oss Mods var första). Nu finns det bara en kvar till som vi ska se och det är Det sociala arvet. När vi ska se den har jag ingen aning om.
 
Just nu har jag lunch. Jag sitter inne på kontoret och äter riskakor. Det är ju bättre än ingenting i alla fall. När lunchen är över ska jag fortsätta med mitt projekt. Jag har jobbat med det hela dagen. Snart får ni veta vad det är..
 
 

kidnappning

Alvin är ute och leker. det är hyfsat städat hemma. Jag har startat en maskin tvätt och en maskin med disk. nu ska jag kidnappa marcus dator och försöka spela lite. Jag säger försöka, för hans dator och jag kommer aldrig någonsin överens.



en solig höstdag

tänk att vädret fortfarande är så här härligt. Jag kan fortfarande sitter ute utan jacka utan att frysa röven av mig. solen skiner och jag är på praktiken. förhoppningsvis får jag lite skrivande gjort idag. saken är ju den att jag är så pass nöjd med mitt projekt att jag inte vet hur jag ska kunna förlänga det utan att förstöra det. nåja. steg ett är väl att starta upp datorn.



David batra



Marcus och jag sitter och kollar på David batra på Youtube. han är ju så underbart bra! helt klart en av mina favoritkomiker. det har han varit ända sedan kvarteret skatan. stand up komik är nog nästan den bästa komiken .. jag älskar stand up. en vacker dag ska jag gå på en riktig stand up show.

Jag har alltid drömt om att bli ett blåbär

Idag stod städ, tvätt och disk på schemat. Det tod inte så lång tid och Marcus hjälpte mig så det gick ännu fortare. Jag försökte sätta mig och skriva lite också, men det gick inte så bra. Jag får ta med datorn till praktiken och försöka skriva lite där istället. Egentligen är jag klar, men jag måste göra två versioner till av mitt projekt. En kortare och en längre. 
 
Nu ska jag göra mig klar för att gå. Det är rep idag och Carola ska sitta barnvakt åt Alvin medans vi är borta. Det går nog jättebra tror jag. Hon får det jätteroliga uppdraget att natta honom, för jag tror inte att vi hinner hem innan det är läggdags för honom.
 
 

Lite sent, men god morgon

Vi satt ju som sagt och kollade på valvakan igår. Det var faktiskt rätt spännande tyckte jag. Jag tänker dock inte kommentera vad jag tyckte om vad som hände. Till skillnad från många andra tänker jag hålla mina åsikter för mig själv. Det är ändå en rättighet vi har. Dessutom är jag oerhört trött på alla politikdebatter i social media som har pågått ett par dagar nu. Nu när valet är över kanske det försvinner om några dagar. Jag håller tummarna för det.
 
För övrigt är vi hemma idag. Alvin och jag försov oss, så vi tänkte att det kunde vara skönt att bara vara hemma och inte göra någonting speciellt. 
 
 

spel och val

Idag har vi haft det megamysigt. vi har spelat kort och spelat spel. Vi har ätit mat och kollat på film. En helt okej söndag faktiskt. mer än okej egentligen. en väldigt underbar söndag skulle jag kunna säga.

Nu avslutar vi dagen med alvin i säng. Marcus och jag sitter och kollar på valvakan. som om det finns något annat på tv just nu att titta på..



Äntligen har jag sett den!

 
Igår kväll såg jag en film som jag har velat se hur länge som helst. The Fault in Our Stars (på svenska har dom översatt till Förr eller senare exploderar jag, rätt dålig översättning om ni frågar mig). Jag var lite skeptiskt, med tanke på hur alla har prisat den här filmen så mycket. Men jag måste faktiskt säga att den var helt underbar. Jag älskar den verkligen.
 
Stämningen var helt perfekt också. Jag satt ensam i min soffa med ett glas cola. Taklampan var släckt och jag var omringad av en massa tända ljus som doftade gott. Supermysigt var det! Rekommenderar den här filmen verkligen. Den var inte alls som jag trodde och det var så tur.. Om du gillar romantiska filmer så ska du defenitivt se den!
 

Lördagslyx

Efter en hel dag med städning och sånt så tänker jag nu tappa upp ett varmt mysigt skumbad och tända lite ljus. en ansiktsmask har jag på också.



Godmorgon lördag

Att vakna upp en lördag och vara barnledig är helt underbart en dag som den här. Tyvärr varar det inte speciellt länge eftersom Alvin snart kommer hem. Dagens planer är inte heller direkt roliga då jag ska städa, tvätta och diska hela dagen. Så tråkigt, men det måste ju göras. Jag ska bara ta en cigg och sen starta musiken. Sen ska det bli rent och fint här!
 
 

Everyone pees in the ocean

 
Hörde den här låten idag. Jag älskar Taryns röst och tyckte att låten var rätt rolig.. Så jag tänkte passa på att tipsa om den en fredagkväll som denna

I am ALIVE

Jag lever, jag klarade mig. Jag lagade tänder utan att dö.. Eller ja.. tekniskt sett så var det väl tandläkaren som lagade tänderna.. men ändå.. Det var i alla fall otroligt lugnande att ha mamma med. Ja, jag är 25.. Men ibland så är mammor väldigt bra att ha fortfarande.. Speciellt när man känner sig sådär liten, rädd och ensam.. 
 
Min mamma är bäst idag. Och jag lever trots skräcken jag hade innan besöket.. Nu ska jag bara samla mod till att gå dit om tio dagar igen och fixa nästa tand.. Buhu.. Jag vill inte..
 
 

Nyvaken, orolig och rädd

Uppe med tuppen idag. Nervositeten och rädslan är ett faktum och det känns i min stackars lilla mage. Frossa fick jag också. Man jag SKA gå till tandläkaren. Hoppas mamma står där. När det gäller tandläkaren så känner jag mig som en fyraåring.. Och då vill jag bara ha mamma. Det som gör det ännu värre är att jag inte riktigt vet om jag ska laga en tand eller dra ut en tand idag.
 
Jag ska gå om en kvart, så det är väl bäst att jag börjar klä på mig och kanske bortstar håret eller nåt..
 
 

Helt slut och alldeles överlycklig

Jag är så totalt slut efter den här dagen. Det har hänt så mycket kul och jag har fått så bra och positiv feedback och roliga nyheter så det finns inte.. Snart kommer ni få veta vad allting handlar om.. Snart.. Åh, det kommer att bli så bra. Jag är så glad och så stolt över mig själv. Helt ärligt vet jag faktiskt inte när jag var såhär stolt förut..
 
Nu ska jag ut och röka min sista cigg för dagen. Sen måste jag sova. Jag har tandläkartid jättetidigt imorgon. Jag är livrädd och jättenervös, men det ska nog gå bra. Jag kommer få lustgas och mamma kunde eventuellt följa med mig. Det håller vi tummarna för.
 
Saknar min syster.. Hon kanske ska sova här någon dag snart.. Hoppas på det

trött

Jag är hemma en liten snabbis innan jag ska tillbaka till kulturhuset. Vi ska ha möte idag och jag är sjukt trött i både kropp och knopp som man brukar säga.. Jag är inte alls taggad för idag. Jag skulle helst av allt bara vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet.  Jag har fått rätt mycket att tänka på under dagen..
 
en trött jag..

yesterday



Igår lunchade jag med Amanda och blev vän med hunden ozzy. så himla söt! utöver det lämnade jag in mitt projekt till min handledare. han skulle kolla på det över helgen och jag inväntar hans åsikter med spänning och nervositet..

MadLady Haul

 
 
 
 
http://www.madlady.se/

När man älskar det man gör



åh vad jag älskar min praktik. Jag älskar att vara här. Jag älskar att göra det jag gör här. Jag älskar teatern och det som hör till! Jag älskar att få se ett manus bli till ett bra framträdande.

just nu står jag ute och röker, men jag ska strax gå in och fortsätta med mitt hemliga projekt. Jag visade det för marcus och Robin igår. dom sa att dom gillade det. Jag ska visa min handledare idag. Håll tummarna för att han gillar det

Tiden flyger

Dagen har verkligen bara susat iväg. Jag har inte haft tid med någonting känns det som, ändå har jag fått lite grejer gjorde ändå. Jag har jobbat stenhårt på praktiken med mitt hemliga projekt.. Jag har hämtat Alvin i skolan. Jag har tvättat, diskat, lagat mat och haft besök.
 
Robin var här en stund. Det var rätt kul faktiskt. Det var riktigt längesen vi umgicks bara vi två. Jag har saknat det lite grann med tanke på hur nära vi var ett tag. Nu blir det lite lättare att umgås, för nu jobbar han inte lika mycket.. Däremot har jag fullt upp hela tiden, men det löser sig nog på nåt sätt. 
 
 

Hur har det här hänt?

Upptäckte precis att mina besökare skjutit i höjden! Häftigt.. Hur har ni hittat hit? Välkomna förresten, hoppas ni stannar..
 
Idag ska jag ta med mig datorn till praktiken. Jag ska sätta mig och fixa lite med mitt hemliga projekt när jag är där.. Hur jag ska få dit datorn har jag ingen riktig aning om. Jag äger ingen dataväska. Nåja, jag hittar nog på något.. Först och främst måste jag nog klä på mig och fixa mig. Jag sitter fortfarande i morgonrock.. 
 
God morgon...

Vad heter jag?

Åh... Jag är helt slut. Jag är så sönderstressad just nu att jag inte ens vet vad jag heter känns det som. Det är så mycket som pågår just nu och jag klarar inte stress bra. Jag är ingen sån människa. Jag har ordinerat mig medecinen "ta det lugnt" ikväll.. Jag ska äta en räckmacka efter att alvin har lagt sig. Till det tänker jag tända en herrans massa ljus och kolla på någon bra film. 
 
Min hjärna behöver en rejäl paus. Jag har i alla fall pratat med min handledare idag och han inte bara gillade min idé, han godkände den också. Ett bekymmer mindre. Däremot betyder det mer jobb för min del. Som tur är kan jag sitta på praktiken och jobba med det. Jag var rädd för att jag var tvungen att ta det utanför "arbetstid". Just nu vill jag inte ta några detaljer om det förrän allt är klart. Så ni får helt enkelt vänta och se.. 
 
Image by final gather (License)
Känner mig typ sådär...

håll tummarna

Nu är jag på praktiken. glömde helt bort att blogga igår. Jag hade fullt upp med att sortera kläder, bränna maten jag lagade och umgås med Carola. nu ska jag snart sätta mig och prata med min handledare. Jag ska presentera min idé för honom. håll tummarna för att allt går vägen.

Sovmorgon

Idag var det riktigt skönt att få sovmorgon. Jag gick upp runt elva någon gång. Sen dess har jag ätit frukost, klätt på mig, umgåtts med Johan och Marcus och alldeles nyss kom min älskade Alvin hem. Planerna för dagen är att dammsuga och torka golv. Marcus ska hjälpa Johan att bära upp en kökssoffa och en byrå. Sen blir det väl bara att ta det lugnt..
 
 

Myskväll med Marcus

Efter en oerhört lång dag med loppis, jobbiga nyheter och massor av städning så bestämde vi oss för att ha en myskväll.. Chips, dipp, cola, film och massvis med tända ljus. Kan det bli bättre? Tror inte det...
 
 

dumma migrän

God morgon. Jag började få migrän igår. Den har inte riktigt släppt än. Det resulterade i att jag försov mig. Som tur var så ringde Amanda och väckte mig. sen kom hon hit med frukost. Jag har bra vänner känner jag. Jag har precis tagit en tablett och jag ska snart börja fixa mig inför dagen. Det är loppis idag.



en bästa vän



Det här kortet fick jag av Carola idag. Det var gigantiskt och inuti fanns det massor av text som hon hade skrivit till mig. Det var jättefint och jag blev verkligen rörd. nu måste jag bara hitta någon bra plats för mitt gigantiska kort. vart återstår att se för jag har ingen aning.

Vilken underbar dag

Jag har haft en riktigt bra dag idag. Först så fick jag frukost på sängen av Marcus. Efter att vi hade lämnat Alvin så tog vi en promenad ner på stan. Marcus åkte till jobbet och jag skulle iväg på DBT. Det var bara jag och behandlarna där så det var rätt lugnt idag. Jag fick sluta lite tidigare också. Då passade jag på att gå in på biblioteket och förtidsrösta. 
 
Jag tog en promenad hem från stan eftersom vädret var så fint. Jag hämtade Alvin och sedan träffade vi Amanda. Vi åkte iväg och handlade lite och hämtade ut ett paket.. Vad som fanns i det får ni se på Onsdag.. Efter det har vi bara setat och fikat och tagit det lugnt.. 
 
Jag har röstat för första gången i mitt liv!

Dags igen



Nu sitter jag här igen. Det är dags för dbt. jag har missat två gånger av gruppen så det är ändå rätt skönt att gå hit idag. Jag vet inte riktigt vad vi håller på med, men det lär jag väl märka.

Det går inte så bra för mig..

Amanda kom över en stund... Hon, jag och Marcus har spelat Tekken.. Och jag förlorade typ hela tiden. Amanda har precis åkt hem och nu ska jag sätta mig och förlora lite mer mot Marcus.. 
 
 
 
 
 

We live in a very small world...

Jag hade helt totalt glömt bort att jag hade möte med min arbetskonsulent idag. Som tur var så skulle vi ses hemma hos mig. Jag skulle träffa min nya arbetskonsulent eftersom min gamla ska sluta. Jag har varit rätt nervös inför att träffa min nya arbetskonsulent. Tänk om hon inte skulle vara lika bra som min förra?
 
Förstå min förvåning när jag öppnade dörren och en gammal bekant till mig står där. En person som jag umgicks med för säkert 12-13 år sen! Jag blev så chockad så jag fick knappt fram ett ord. Det känns ändå rätt bra att ha henne som arbetskonsulent. Hon är glad och trevlig och inte alls stel. Det här blir nog bra. Dessutom stöttar hon också mig i mina teaterdrömmar..
 
Typ såhär kände jag mig när jag öppnade dörren haha

Kollar på ingenting

Jag blev hemma idag med. Marcus var jättegullig och lämnade Alvin i skolan så att jag inte skulle behöva gå ut i onödan. Hämta honom måste jag ju fortfarande göra, men då kan jag ligga i morgonrocken hela dagen och ta det lugnt tills dess. För tillfället ligger jag och slötittar på tv. Jag orkar inte så mycket annat just nu.. Det finns inget intressant på tv vid den här tiden och jag vet knappt vad jag tittar på, men så får det vara.. Det är rätt skönt att göra ingenting när man har ont.
 
 

En lugn dag och en lugn kväll

Jag har varit yr och svimfärdig hela eftermiddagen. Det blir nog till att vara hemma imorgon också. Nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på DareDevil.. Sen ska jag sova.. Hurra!
 
I brist på en ny bild bjuder jag på apan..
 

Självporträtt

När jag skulle hämta Alvin på dagis idag såg jag något hänga på väggen. Jag såg hans namn på en teckning. Han och hans klasskompisar hade ritat självpoträtt som personalen sen hade satt upp.. Riktigt fina var de allihopa, men Alvins självporträtt stack ut lite från mängden. På alla de andras självporträtt var barnen glada. På Alvins självporträtt så var det en ledsen pojke. När jag frågade honom om det så skrattade han och sa att det var för att pojken varken fick glass eller mat. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det, men det är väl bra att han har fantasi antar jag..
 
 

När det inte riktigt går som det ska..

Igår kväll planerade jag vad jag skulle göra idag.. Först skulle jag åka till praktiken eftersom jag inte åkte dit igår. Jag skulle ta nya tag och jobba på bra. Sen skulle jag hämta Alvin på fritids, komma hem och starta diskmaskinen och tvättmaskinen. Jag skulle städa lite i hallen och sedan laga mat. Om jag orkade sen på kvällen så skulle jag överväga lite träning på mitt WII. 
 
Verkligheten blev inte riktigt samma sak. Jag vaknade med världens frossa och magknip. Jag klarade inte av att ta mig till praktiken och Marcus fick lämna Alvin på skolan för att jag inte orkade gå. Jag har tagit ett varmt bad, men det har inte släppt.. Nu ligger jag vackert nerbäddad i soffan och funderar på vad jag ska göra. Jag känner mig sjukt rastlös och blir snart tokig av att bara ligga ner. 
 
Jag skulle behöva städa, handla, hänga tvätt, plocka ur diskmaskinen (jag var i alla fall duktig som startade på diskmaskinen och tvättmaskinen i morse) och hämta ut ett paket på posten. Istället ligger jag här.. Helt oduglig.. Blä.. 
 
 
 
 
 
 

Myskväll

Jag har precis bakat scones åt mig och Marcus. Jag har tänt massa ljus i vardagsrummet och nu ska vi titta på Ghost Rider. Perfekt tisdagskväll om du frågar mig.. 

I never said it was going to be easy

Efter gårdagen känner jag mig helt färdig. Så jag hörde av mig till praktiken och sa att jag behövde vara hemma idag. Jag behöver få landa lite. Det har hänt så mycket under helgen och även om jag har förberett mig på det så hände allt så fort. Jag hinner inte riktigt med att tänka känner jag. 
 
Jag måste komma ikapp med städningen också. Jag får ta en dag och ett rum i taget. Allt har blivit så rörigt efter flytten..Jag ska ta tag i lite städning idag, men mest ska jag försöka landa i allt som händer. Just nu känns det skönt att jag har så många runt mig som stöttar mig för jag mår inte alls bra av det här.. 
 
Det tar mer än vad man tror att det gör..

Sa någon humörsvängning?

Oj vilka humörsvägningar jag har haft idag. Det är nästan så jag blir rädd för mig själv.. Först hände något jättebra och jättekul i förmiddags, men jag tar mer om det sen när allt är klappat och klart typ. Därefter gick det bara utför.. Därför tänker jag nu göra det enda rätta och mysa ner mig med massor av tända ljus och en bra film.. Vilken återstår att se..
 
 

The wind of change

Hade ju som sagt lite besök igår. Amanda och Carola var här. Marcus också, men han skulle sova här sen. Vi satt och snackade och spelade kort och så. Riktigt trevligt.. Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma och låta allting sjunka in lite tror jag.. Det blir nog en film i soffan eller något sånt.. 
 
Alvin är uppe hos Johan och leker. Han har tjatat om det sen han klev upp i morse så Johan sa att han kunde komma upp dit nu. Själv ska jag passa på att småstäda lite. Det gäller att passa på när Alvin är hos Johan så jag inte blir avbruten med massa tjat..
 
 

Crazy Bitches | Bloopers

Pga besök och en strulig dator kommer videon upp idag istället.. Det blir eventuellt den sista på ett tag. Vi måste få ihop inspelningar tillsammans med barnledighet och massa annat.. 
 
 

Crazy Bitches är två bloggare med borderline som har slagit sig samman för att få lite fler att förstå vad borderline är för något. Vi kommer att varva allvarliga ämnen med olika challenges och annat skoj.

Om ni har något ämne ni vill att vi ska ta upp eller någon challenge ni vill att vi ska göra lämna det i en kommentar :)

Musiken i introt är gjord av Illegal productions och texten är skriven av Xersize.

Här hittar ni Lilith:
Blogg: http://www.lilith.se/
Twitter: https://twitter.com/lilithdarks
Youtube: https://www.youtube.com/user/MsLilithdark

Här hittar ni Xersize:
https://www.facebook.com/xersizemusic