segt

Mitt internet är jättesegt idag så det har varit svårt att blogga.. Jag bloggar igen på måndag för då borde det vara normal uppkoppling igen..

Igår

Igår efter att jag hade hämtat Alvin på dagis rann luften bara ur mig.. Jag kände inte för någonting. Jag satt i fåtöljen och stirrade mer eller mindre in i väggen för att jag inte orkade/ville göra någonting..

Sen gick jag ner och mötte Carola på en cigg.. Vi pratade lite och luften började sakta komma tillbaka.. Johan lagade jättegod mat åt mig som jag gjorde sallad till.. Jag hade fetaost i bara för att senare upptäcka att den smakade jäst. Inte alls gott..

På kvällen kollade jag och Johan på film. Först blev det Avengers. När den var slut ville Johan se Undergången och tillsist såg vi Spy Kids 4.


Tick tack

Tiden bara springer iväg idag.. Jag passade Malins barn medan hon sprang till affären. Jag och Viktora lekte lite med barbiedockor och vanliga dockor..

 Nu är det dags att hämta min Bumbi på dagis.. 

House broken

Igår såg jag en film som jag verkligen gillade. Den hade humor och det var längesen jag såg en nyare film som jag faktiskt tyckte var ganska rolig.. Danny Devito var med i filmen och för övrigt tycker jag att han är en väldigt bra skådis.. 

Den handlade om en pappa som gick i pension som inser att han vill att hans två söner ska flytta hemifrån. Han tömmer kyl och frys på mat, kidnappar sin fru och åker i väg på en liten semester för att se hur länge sönerna klarar sig. Hans tanke är att sönerna ska växa upp och skaffa jobb...

Filmen var helt klart en film för mig. 

Friends

Medan Nea har pluggat så har jag tittat på film (jag är ett sånt bra stöd, jag vet).. Vi har ätit lite och nu är det dags att förhöra henne på hennes glosor..

Om ett tag ska jag över till Malin och muntra upp henne lite.. Har köpt en liten present och ett kort. Inget märkvärdigt, men det är tanken som räknas eller hur?!

Jag idag

Lat.se

Jag skulle ha gjort en del saker idag.. Städat köket bland annat.. Vad har jag gjort istället? Setat i telefonen med min kusin.. Det är alltid skönt att snacka massa skit med henne.. 

Idag ska jag i alla fall ta tag i köket, plugga med Nea och sen gå över till mina tjejer..

trött

Jag är helt slut nu. Jag har setat barnvakt.. Så jag skriver här imorgon istället.. Nu tänker jag sätta mig och koppla av med film på nya tvn!

HAPPY HAPPY!

Jag är så lycklig att jag vill skrika! Nu har jag äntligen köpt min tv. Det blev en 43 tum så nu har jag också en STOR tv! 

Jag är så jävla glad just nu att jag inte finner ord..

Mysigt att sova med barn?

Att vara småbarnsförälder kan ibland ta ut sin rätt.. Inatt fick jag rätten att sova dåligt..

Alvin kom in till mig halv fem.. Han hade gjort illa sig i sömnen så han hade ont.. Han kröp ned mellan mig och Johan.. Under mitt täcke ska han ligga.. Jag tror att han precis som jag känner trygghet av tyngden.. 

När Alvin sover rör han sig väldigt mycket.. När han sover bredvid mig så ska han dessutom nästan ligga klistrad på mig..Han drar och sliter i mig så jag kan knappt somna.. Mellan åtta och nia fick jag i alla fall sova någorlunda okej.. 

Dags att fixa till ansiktet nu innan jag ska träffa Johanna så jag ser lite piggare ut än vad jag gör nu.


Här sov han åtminstone still.. Min lilla älskling
.

Sweet dreams are made of me

Nu är lilla jag trött.. Jag tänker faktiskt gå och bädda ner mig i sängen nu.. Har varit en påfrestande dag med smärta i magen.. Imorgon har jag massor att göra så det är lika bra att vara utvilad.. 

Godnatt ♥


Okej, jag ska upp om typ sju-åtta timmar.. men ändå..

Sex and the City = Årbyligan?


Fast det har jag ju nästan.. Det är bara en som saknas hihi.. Fast vi klarar oss bra bara vi tre! På tal om det ska jag iväg och träffa mina tjejer nu.. AWESOME!

Ensam hemma

Johan och Alvin har gått iväg till Leos lekland för lite far och son tid.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Jag har redan badat idag och använt ansiktsmask, annars hade ju hemmaspa varit mysigt..

Kolla på en film kanske? Fast jag känner inte riktigt för det.. Jag känner mig lite smått off idag.. Jag vill göra nåt kul, men jag har inte lust att göra nåt.. I-landsproblem..

Smärta

Jag har ju haft ont i magen i ett par dagar, så igår bestämde jag mig för att ta en laxerande tablett för att se om det skulle hjälpa.

Jag hade glömt hur ont det gör av att ta en sån tablett. Jag hade så ont i magen imorse att jag ville vika mig dubbel och bara kräkas imorse... Halv sex vaknade jag av smärtor. Jag fick springa fram och tillbaka på toallen till strax efter sju. Ett snabbad var jag tvungen att ta emellan på grund av frossan som medföljde..

Nu känns det bättre.. Jag har fortfarande lite ont i magen, men inte alls lika mycket..Jätteskönt..

Mysafton

Jag gick över till Malin en sväng. Hon var ensam hemma så vi hade lite myskväll i soffan. Vi åt nachotallrik, drack lite cola, åt lite godis och tittade på x-factor och lite annan skit. Helt okej kväll.. 

Fast jag tror jag låg lite dåligt i soffan för jag har ganska ont i nacken nu. Ska se om jag kan hitta min vetekudde senare och lägga på så kanske det blir bättre. 

Nu ska jag umgås med min karl och mysa lite.. Om han inte föredrar sin nya gitarr..

I GOT IT!

Nu har jag äntligen köpt en film jag ÄLSKAR och har velat haft sen jag såg den på bio.. Avengers är min! 

Arasen goes Snövit?

Färgade som sagt håret igår... 

Före:


Efter:
Jag blev svarthårig igen.. Blev samtidigt inspirerad av snövit och valde röda läppar idag

En tur ner mot staden

Johan färgade mitt hår igår. Vilken färg kan det ha blivit tror ni? Bild på håret kommer senare. 

Nu ska jag fixa i ordning mig. Johan och jag har en del ärenden på stan som vi ska ta itu med idag. Skönt att få det avklarat. 

Har för övrigt ingen aning om vad som händer annars idag. Förutom myskväll med Johan ikväll..

Mysiga hemmakvällar får nog vänta ett tag till..

Jag blir snart frustrerad. Har setat och tittat på öppna spisar och kommit fram till att en elektrisk kamin skulle vara otroligt fint att ha i vardagsrummet. Men jag vill ha en som står på golvet. Jag vill ha i ett speciellt stuk. Det är bara det att alla jag har hittat kostar över 3000 kr. De flesta kostar närmare 4000-5000 kr. Varför måste det vara så dyrt? Blir galen!


Det är ungefär en sån här jag är ute efter.. Just den här kostar ca 3700 kr.

Obehaglig hiss

Usch.. Jag har en jätteobehaglig känsla i kroppen efter en obehaglig grej som hände igår. Det gav mig mardrömmar och obehaget vägrar släppa.. 

Det som hände igår var att två killar ville skrämma mig i hissen. Och dom lyckades.. Jag var ner en sväng till affären med Carola och jag tyckte det var obehagligt att åka i hissen trots att jag var själv.

Känslan vägrar släppa och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag försöker att tänka på annat och slappna av, men det går inte.. 

Jag tror jag ska sätta mig och titta efter lite inredningsprylar.. Det får mig kanske på bättre humör..

slappdag igen

Jag har mest slöat idag.. Kom inte på något kul att göra. Mamma kom över en stund.. Jag och Alvin kollade på film och åt resterna av gårdagens tacos. Efter det kollade jag runt lite på nätet efter inredningsprylar. Jag hittade jättemycket fint. Synd att det mesta ska vara så dyrt.

Den här är jättefin tex. den var inte så farligt dyr heller. 

Ikväll blir det över till Carola för att se körslaget

Ingen tv för mig idag

Idag mår jag lite bättre än igår. Jag hade frukansvärt ont och vilade halva dagen. På kvällen kom Carola hit och vi åt lite tacos och hade filmmys. En lyckad kväll, men Malin saknades såklart. Hon har åkt till Norge nu och kommer hem om ett par dagar. Det är ju tur att tiden går fort.

Idag har jag inga planer än.. Jag ville åka och köpa tv idag, men jag insåg att mina räkningar betalas på måndag och då kan jag inte göra mig av med dom pengarna nu. Jag får köpa tv nästa vecka istället. Jag måste bara hitta någon som kan sånt där som får följa med mig.

Nu tänker jag kolla fb lite grann, gå ut och röka och ta det ganska lugnt..

Ont i magen..

Jag mår inte så bra idag, så jag tar en bloggfri dag.. Vi hörs umorgon

My day so far

Jag har försökt tagit bilder på naglarna, men bilderna blir bara inte bra, så det kommer tyvärr ingen nagelbild. Naglarna är i alla fall rosa med noter på. Jag börjar lära mig lite mer nu, men vissa saker känns fortfarande konstigt.. Det blir nog bättre och bättre ju mer jag vänjer mig.

Idag har jag varit nere på stan och sålt några tröjor. Sedan gick jag och letade efter en höstjacka, men jag hittade ingen så jag köpte lite byxor och sånt istället.. 

När jag kom hem följde jag med Carola till skolan för att hämta hennes äldsta son.. Sen satt jag på hennes balkong ett tag.. Jag vilade en stund när jag kommit hem, sen dök Malin upp ett tag och nu är min syster här.. Full rulle idag.. 

stresad morgpn

Vad ovanligt allt känns med de nya naglarna.. Tillochmed de enklaste sakerna som ta på sig kläder eller skriva här känns annorlunda.. Inatt drömde jag att naglarna lossnade.. Mysigt.. 

Nu måste jag lämna Alvin på dagis ch sen har jag ärenden på stan.. STRESS!

Im living in a dream

Nu har Nea varit här ett par timmar. Vi åt jättegod mat.. Kyckling, kroketter, tsatziki, mangosås, grönsaker och baguette. Riktigt gott! 



Snart ska jag gå över till Malin och fixa mina naglar.. Vi ska ha tjejkväll (har vi inte det varje dag?) och jag har köpt nästan två kilo godis.. Ska bli kul att se hur mycket vi orkar.. Annars har vi alltid lite tills imorgon.


Story of my life

Fullspäckad dag

Klockan är bara strax efter tio och jag har redan hunnit träffa både Carola och Malin. Malin hade med sig en jättesöt hund som Johan blev rädd för. Det tyckte jag var lite kul haha (känner hur hornen växer)..

Dagens stora händelse är storhandling! Vi åker och handlar om en liten stund. Ska bli skönt att få full kyl och frys igen.. På begäran av Malin och Carola (och kanske mig själv) ska jag köpa en stor påse godis och ta med till Malin ikväll... 

Jag är inte helt säker, men jag tror att Nea och Sofia ska komma hit och plugga idag. Ikväll blir det hem till Malin som fixar mina naglar. Underbart!



Igår kollade vi (jag, Malin & Carola) på Twilight och New Moon. Carola hade inte sett dom så det var ganska kul. Nu har hon lånat Eclipse av mig så jag misstänker att hon tyckte dom var helt okej..

Whatever Lola wants

Har nyss tittat på en jätteinspirerande film. Inte sådär jättebra egentligen, men den fick mig att tänka efter. Budskapet var "kämpa för din dröm, du kommer att få det du vill ha". Väldigt inspirerande (enligt mig) och trevligt med en film som inte utspelar sig i USA. 

Whatever Lola wants. Som sagt många skulle nog inte tycka att filmen var bra, men jag gillade den väldigt mycket. 



Vilken tråkig dag det är..

Vad stolt jag är över mig själv att jag inte gick och la mig igen efter att jag lämnade Alvin på dagis imorse. Jag ville verkligen sova, men jag stod emot! På så vis är jag nog inte vaken lika länge ikväll. 

Dagen hittills har spenderats hps Malin. Jag tittade på när hon städade och gosade med Isabell. Imorgon ska jag äntligen få gå dit och göra mina efterlängtade naglar.. 

Men åter till idag.. Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Jag känner mig helt seg och trött.. Jag ska försöka få i mig lite mat.. eller kanske ett ägg.. Beroende på vad jag är sugen på. Sen kanske jag borde tömma diskmaskinen och göra lite tråkiga sysslor. Blä, men det får nog bli så. Det är ju inte så att jag har någon gala att gå på eller liknande. Då hade jag ju tagit det före..


Rise and shine

Jag har lämnat Alvin på dagis idag och jag är sjukt uttråkad! Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag har inga som helst planer för den här dagen heller. 

Förslag?

Let it shine

Då bär det närsomhelst av till Carola och sen till hennes kompis Hanna för ljusparty. Jag älskar ljuspartyn och ljusen dom har. Hur mysigt som helst..

Dessutom kommer mina tjejer hit på glassmys ikväll! Underbart!



När jag var liten..

När jag var liten brukade min föredetta styvfar alltid natta mig. Mamma fick inte för jag tyckte det var så mysigt när han gjorde det. 

Vi brukade ligga i min säng och vi varierade alltid hur nattningen skulle gå till. Ibland kunde han berätta sagor. Det var han jättebra på. Jag brukade få säga tre saker tex Berg, troll och jättar och då hittade han på en saga med dom tre sakerna som innehåll. Det var alltid jättespännande och lagom långa sagor. 

Ibland kunde vi leka radiopratare (istället för saga). Vi brukade leka att en av oss var radiopratade och intervjuade den andra "på stan". När vi inte kände för att vara radiopratare var vi istället programledare för barnprogram som vi sände från sängen. 

Ibland kan jag sakna det. Antagligen mest för att vi inte har samma kontakt som vi en gång hade. Allt förändrades när mamma och han separerade. Jag tycker det är jättetrist eftersom jag "förlorade" honom då. Man vet inte vad man har förrän det är borta. 

Ta vara på tiden med dina föräldrar, barn, vänner etc. för en dag kanske relationen har förändrats och allt ni tog för givet finns inte kvar, 



Jag hoppas och önskat att Alvin känner att han fåt en trygg uppväxt och att han känner hur mycket jag och hans pappa älskar honom.

Avatar

Igår kväll var vi ju hos Malin. Hon fixade lite med Carolas naglar och sen gick vi ut och gick en stund med hennes kompis hund. När vi kom tillbaka hem till Malin fortsatte hon med naglarna och sen började vi titta på Avatar. 

Varför har jag väntat så länge med att se den? Den var ju hur bra som helst! Jag blev helt kär i alla vackra färger som fanns och jag skulle lätt resa dit om platsen fanns i verkligheten. 

Jag kom hem ganska sent igår (typ halv ett), så vi gick och la oss ganska direkt efter det. Och sen hade jag en jättekonstig dröm om bäbisar som kunde gå.



hjärnsläpp.se

Idag har varit en riktigt dålig bloggdag. Jag har spenderat halva dagen med Malin och ungarna och resten av dagen har jag slöat i fåtöljen. Så underbart skönt faktiskt.. 

Ikväll ska jag över till Malin igen.. Carola ska fixa till sina naglar som har ramlat av. Härlig kväll som vanligt...

lekdag

Malin, Viktoria och Isabell har varit här och lekt.. Nu följer jag med Malin hem.. Hejsvejs

Johan & Jag

Johan och jag har betett oss ett tag som om att vi skulle vara tillsammans. Båda har haft känslor, men jag har försökt förneka mina. Nu gick det inte längre och igår kväll blev vi tillsammans. Det är som det ska vara. Johan och jag, Och Alvin såklart. 

Jag var lite osäker på hur folk skulle reagera. Ifall vissa skulle tro att det bara var ett skämt eller så, men det är det inte. Det blev bestämt igår, så vi hade inte planerat det när vi skrev över adressen och blev sambos. 




Jag hatar när mitt hem är städat!!

Åh vad jag blir rastlös när min lägenhet är städad. Det känns som att man inte har någonting alls att göra... Tur att vi ska iväg ikväll. Det är snart dags att gå. Vi ska bara gå ut med soporna och sen hämta allting som vi ska ha med oss över till Carola ikväll.

Johan har bakat sockerkaka och någon form av chokladtårta. Kommer nog att bli en riktigt mysig kväll. Vi ska börja med att se på Körslaget och sen får vi se vad som händer resten av kvällen. 

Vad mer kan man begära en lördag kväll än att spendera tiden med fyra personer man verkligen tycker mycket om? Helt awesome! Känslan att få komma hem sen till ett välstädat hem med nybäddat i sängen är också ganska trevligt. 


Kanske inte en varm sommarnatt, men bra nära är det..

Städdag här hemma

Jag har varit så duktig idag! Storstädat hela lägenheten. Nu är det bara pyttelite i vardagsrummet kvar och sen måste jag bara tömma diskmaskinen och fylla den igen. Just nu pågår det nämligen bak här. Vi ska över till Carola ikväll och ta med oss lite sockerkaka. 

Mamma kommer nog över om ett tag också. Då ska jag hinna fixa hennes naglar innan hon ska iväg. Äta måste jag hinna göra också. Vadå? Jag, stressad? Vart får ni det ifrån? Inte alls. Bara lite kanske.. Egentligen skulle jag vilja fixa mina naglar också, men jag ska ju göra det hos Malin nästa vecka så det känns ganska onödigt. 


Dagens outfit

Det var längesen jag la upp en dagens outfit.. Så här kommer en..




Vilken härlig dag

Jag vaknade för en liten stund sen. Jag har tagit min morgoncigg. Johan ligger fortfarande och sover, Vi ska fortsätta med storstädning idag. Vi ska försöka ta oss ner en sväng till källaren också. Mamma ska komma hit och jag ska måla hennes naglar dessutom. Så jag har en del att göra idag. Jag funderar å¨att kanske baka också, men jag vet inte helt säkert.

Men först av allt. Tänker jag faktiskt lägga mig i ett bad och läsa PLL. Det om något måste vara ett underbart sätt att starta dagen på.





Askungen

Malin, Viktoria & jag hade jättemys i soffan hemma hos Malin. Vi poppade popcorn, drack cola och tittade på Askungen. 

Carola kom också förbi och vi kolade lite på tv och snackade massa skit. Helt awesome kväll!



Jippie!

Sålde nyss min maskeraddräkt som jag hade på Carolas maskerad. Hurra! Jag behöver inte känna panik eller låna pengar. Lite smått lycklig just nu.. Ska dessutom över till världens goaste Malin strax.. Skönt att det är så nära dessutom..



...

regnmorgon

Jag glömde totalt bort att blogga igår eftermiddag/kväll. Nea kom över. Hon pluggade lite och sen flummade vi en del. Efter det gick jag över till Carola och dreglade lite över mina superhjältar.. med andra ord vi tittade på Avengers.

Idag har jag en stressig förmiddag. Jättestressigt känns det som, men jag får skylla mig själv när jag inte tänker på om jag redan har något inplanerat eller inte. 

Om en timme ska jag iväg med Johanna. Idag kommer det bara få bli en snabbis för jag ska hämta Wille från skolan halv ett. Och klockan tre hämtas ju Alvin igen.

Inser ni hur många gånger jag måste gå ut idag? I regnet? Det är bara därför det regnar.. Jag lovar! Dumma regn. När jag ändå passar på att klaga, kan jag tala om att jag har ont i huvudet också. 


Tillägnar den här bilden åt regnet

Sambo?

Sådär. Då har man varit på skatteverket då. Jag blir sambo den första oktober. Då ska vi bara fixa papper till försäkringskassan och lite sånt och sen är allt klart. Skönt.. Då kan ingen komma och säga nåt den här gången.

Nu ska jag städa lite innan Alvin ska hämtas på dagis. Nea kommer någon gång sen och ska plugga här. Ska försöka kolla upp om jag har nåt som går att sälja, så jag får ihop någonting och slipper sitta utan cigg den här veckan. I värsta fall får det gå, men då kan jag passa på att varna redan nu.. Jag är på jättejättedåligt humör när jag inte får mitt nikotin..



Spencer vet..



Jag har panik och ångest. Hur fan ska jag klara den här veckan? Jag vill verkligen inte fråga någon om jag kan få låna pengar för jag vet att det är mitt eget fel att jag sitter utan. Jag är ändå ganska stolt att jag fått pengarna att räcka hittills trots mindre pengar denna månad och min lilla shopping tabbe..

Nu ska jag dra ner till Skatteverket.. See ya!

Barnvakt

Jag bakade chokladcupcakes! Hur gott som helst. Carola verkade bli glad över dom i alla fall... hennes barn också hihi..

Jag gick direkt över till Carola när jag var klar med bakningen. Jag var barnvakt åt hennes änglar idag när hon, Malin, Patrik och Johan var på möte. Klart jag ställer upp när det handlar om Missing People! Tycker att det är en viktig organisation och ställer mer än gärna upp som barnvakt om det är möten eller skallgång. 

Nu ska jag äta lite lövbiff och sen kanske kolla på nån bra film.. 

Duktig Arasen

Fasen vad duktig jag har varit nu! Jag har städat köket och jag är nästan klar med det. Ska bara slänga in lite disk i diskmaskinen och sen ska jag baka cupcakes åt Carola. Eller ja.. jag tänker fan också äta, men det är på hennes begäran. 

Det är klart jag tänker baka åt min årbyliga när en av dom är sjuk och frågar om det. Jag ska gå över dit sen och passa barnen när dom ska gå iväg på möte. Johan ska iväg på samma möte så Alvin får följa med. Mysigt! 

Johan är på dagis och hämtar Alvin nu, så jag kanske borde fortsätta när jag ändå håller på.. 



Stress

Igår kväll kom Malin över. Vi satt och pratade lite grann innan vi gick över till Carola. Hennes karl satt och berätta skämt och dom var så dåliga att jag började skratta. Jag kunde inte sluta, det blev svårt att andas och tårarna bara rann.. Då vet man att man har skrattat! När jag kom hem sen igen kollade Johan och jag på Flintstones i Rock Vegas eller vad den heter.

Jag känner mig jätteseg idag. Det kanske har och göra med att jag sov jättemycket i natt. Jag gick och la mig redan runt halv ett och sov till elva typ. 

Idag skulle vi ha gått till skatteverket, men vi tar det imorgon istället. Jag har jättemycket att göra idag och en hel del att fixa hemma. Stressad är bara mitt förnamn idag. Fast motivation har jag fortfarande inte fått. Kanske blir bättre om man startar lite musik? Jag får ta och prova det, men först vill jag ha något i min mage.


Vi minns..






Motivation?

Det var väl ingen direkt nyhet att jag och Johanna var på Burger King idag? Jag åt dock lite fort så jag fick ont i magen efterår, men det var lika gott som alltid. 

Jag har bara setat och tagit det lite lugnt sen jag kom hem. Johan är inte hemma och jag är uttråkad. Jag ska städa idag, men jag letar motivation. Jag ska hämta Alvin om ungefär en timme också. Jag hoppas motivationen kickar in. Jag MÅSTE verkligen städa idag. 

Jag har inte direkt tid imorgon när Alvin är på dagis heller. Då ska Johan och jag till Skatteverket.. Ska bli skönt att äntligen få det fixat.. 


Good morning sunshine

Jag är vaken, har precis kollat facebook och ska nu försöka hinna röka morgonciggen innan Johanna hämtar upp mig..

Upptagen tjej

Haha,, Det gick ju bra att starta med bloggningen.. Eller inte.. Jag har knappt varit hemma alls idag. 

Efter att jag hämtade Alvin på dagis så gick vi över till Carola en sväng. Vi satt och pratade och ungarna lekte som vanligt. Efter det skulle vi gå hem och käka. Jag hade precis ätit klart när Malin skickade sms och frågade om jag ville följa med till OK. Så vi tog en promenad dit och sen följde jag med upp till henne.

Carola kom också över till Malin. Carola och Malin pysslade med Malins naglar och sen satt vi bara och pratade. Alla var helt sega idag. Men man får ha såna dagar också. När jag kom hem gjorde Johan varma mackor åt mig. Det var jättegott! Jag älskar verkligen varma mackor! 

Har faktiskt haft en riktigt bra dag, förutom lite ångest över pengar (men det har jag ju nästan alltid ändå).

Imorgon ska jag träffa Johanna en stund på förmiddagen och sen ska jag försöka lägga fokus på städning för det behövs verkligen. 



Party i Sala

Då var dagen då jag skulle börja blogga igen. Kul att se att ni har varit inne på min blogg ändå. Har ni saknat mig kanske? 

Jag har haft ett par tuffa veckor, men två av mina vännar har verkligen ställt upp för mig. Carola och min nyfunna vän Malin. Det är vi som är Årbyligan. Vi har setts nästan varenda dag nu. Jag är så tacksam för att dom finns. Kan inte ens beskriva det i ord. 

Veckan har faktiskt inte bestått av jätteroliga saker (förutom mina kvällar med Årbyligan), men i helgen var jag faktiskt på fest i Sala. Jag hade jättekul! Underbara Elin hade fyllt år så jag fick träffa henne och hennes fästman (första gången jag fick träffa honom). Han var jättetrevlig och det märktes verkligen hur bra dom passade ihop. Jag är jätteglad för Elins skull.

Melanie var där också och det var längesen jag träffade henne, så det var verkligen jättekul! Vi pratade om allt och ingenting, vi dansade och hade allmänt kul ihop. Jag lärde även känna en ny tjej som heter Jessica. Hon bodde här i stan. Vi pratade faktiskt om att ses någon dag, så det ser jag fram emot. 

Igår kväll när jag kom hem så hade jag jätteont i huvudet, jag tror att det var migrän på väg. Jag var jättetrött när jag kom hem, men det ända jag ville var att träffa min årbyliga. Carola var lite trött och hade ont i huvudet så hon kunde inte, men Malin kom över och vi satt och pratade tills klockan var typ tolv. Jag måste försöka träffa Carola idag istället. 


Jag och Elin.. Lite smått påverkade av alkoholen kanske ;)

Bloggpaus

Jag mår lite bättre idag.. Jag har inte orkat blogga alls.. Men jag har bestämt mig för att ta en liten bloggpaus.. Jag måste fokusera på mig själv just nu och jag har ingen motivation alls till att blogga.. Jag är tillbaka den 10e.. Ha det så bra så länge