En drink på en måndag? Jodå, det går alldeles utmärkt

Repet drog ut på tiden idag igen.. Vi slutade nio när vi hade sagt åtta, men det får vara så just nu. Det är nu vi måste sätta alla smågrejer. Imorgon är vi i alla fall lediga. Det ska bli så skönt! Jag firar med en liten drink gjord på smultronvin, fruktsoda och frysta jordgubbar..

 

Made with love

Har precis käkat lite lunch.. Men det blev som vanligt. Jag kan bli jättesugen på våfflor och så snart jag tar första tuggan så är det inte alls gott.. Jag förstår inte varför.. Jag har ju älskat våfflor förut.. Nåja.. Dom blev bra i övrigt och Alvin åt sig mätt..

 

Så det kan gå

Jag råkade somna i soffan inatt när jag kollade på film.. Så kan det gå.. Jag vaknade någon gång imorse och då låg Pubert och sov vid mina ben. Jag somnade om och sen kom Alvin in någon gång. Pubert låg kvar vid benen och jag tänkte ta kort på honom, men då gick han precis iväg.

Alvin fick kolla lite på tv medan jag låg kvar i soffan. Jag pendlade lite mellan att sova och vara vaken. Jag drömde massa konstiga saker som att jag fick en egen drake. Jättekonstigt. Beror antagligen på att jag spelade The Sims igår och köpte massvis med drakägg för att kunna få den gröna draken.

Min gode man har precis varit här och lämnat lite viktiga papper som verkligen måste in. Vi måste bara skriva under det först. Jag har dessutom ringt Carola som snart ska skicka över hennes äldsta plutt.. Skönt att någon kommer och leker med Alvin. Då får jag roa mig lite med sånt som inte är ett dugg kul, men måste göras.. Tex. Diska..

Han la sig på golvet bredvid mig istället. Min fina Pubert

Crazy Bitches | Celebrity Challenge





Musiken i introt är gjord av Illegal productions och texten är skriven av Xersize.

Här hittar ni Lilith:
Blogg: http://www.lilith.se/
Twitter: https://twitter.com/lilithdarks
Youtube: https://www.youtube.com/user/MsLilithdark

Här hittar ni Xersize:
https://www.facebook.com/xersizemusic

 

Mina fem bästa köp

Jag tänkte lista dom fem bästa köpen jag har gjort i HELA mitt liv. Grymt svårt, men värt ett försök.

5.Balkongmöblerna. Dom är så fina! Haha..

4.Matbordet. Det är så stort och rymligt. Så skönt att kunna ställa fram all mat på bordet istället för att man måste hämta från diskbänken. Bra när man har gäster också.

3.Min fejkade öppna spis. Den har gett sån otrolig mysfaktor till hela lägenheten. Jag bryr mig inte om att jag inte kan ha en riktig brasa i den. Jag nöjer mig med några tända ljus och myskvällen är räddad.

2.Min tv. Jag hade velat ha en platt-tv sååååå länge. När jag äntligen beslutade mig för att köpa en blev jag så otroligt nöjd! Då kunde jag inte ens tänka mig att jag haft en liten tjocktv förut. Jag skulle inte under några omständigheter kunna gå tillbaka.

1.Min soffa! Den är så snygg och så skön! Jag älskar den. Dessutom fick jag den jättemegabilligt och det är ju alltid bra!

Den fejkadde öppna spisen när det står ljus på den

Tänk att youtube har blivit en sån stor del i mitt liv

Efter att ha setat och "hängt" på youtube i typ en timme är det nog dags att börja redigera videon som ska upp idag. Måste försöka fixa ett tidsinställt inlägg under dagen också eftersom jag har ett långt rep idag. Videon får komma upp efter att jag kommit hem. 

Det är lika bra att sätta igång på en gång. Robin hämtar mig kvart över tolv och då måste jag vara påklädd och klar..

 

Johnny, jag älskar dig!

Efter repet så följde Robin med hem. Robin och Johan ville att jag skulle se Känn ingen sorg. Så det var planen för kvällen. Båda dom har sett den ett x antal gånger. Den var helt okej, men jag har fortfarande sett bättre filmer. 

 

lunchrast



just nu har vi rast från allt repande. det går sjukt segt idag, men så kan det vara. Jag har fått en mick att sjunga i så det ska höras bättre. känns skönt, men jag gillar fan inte att sjunga inför folk

varför vaknar jag inte?

jag förstår inte varför jag inte vaknar av mitt larm längre. nog för att jag drack en och en halv cider igår, men jag drack också massor med vatten så det borde inte ha någon betydelse.

Jag har inte vaknat av mina larm på hela veckan. och jag ändrade till och med larmsignalen för att jag skulle vakna. är det för att jag känner mig så sönderstressad?

drömde massa konstiga drömmar också. Bland annat en där tandköttet lossnade och fyra tänder följde med. Jag googlade på drömma tappa tänder. det fanns flera olika teorier, men den som stod mest var att det betyder att man känner sig maktlös och inte vet riktigt vad som ska hända. och det hänger väl ihop med min stress just nu. antar jag

En trevlig liten kväll

Lilith har precis åkt hem. Vi har spelat in sjukt roliga videos och druckit lite cider. En helt okej kväll enligt mig. Nu börjar jag dock bli lite trött så jag ska avsluta min cider, röka och gå och lägga mig. 

 

En mysig dag med min favorit

Nu har vi precis kommit hem från stan. Först åkte vi ju till kilturhuset. Jag drog på mig klänningen och visade den för dom som syr. Mest för att dom skulle se hur den såg ut på. Jag ville att dom skulle se hur pass tajt den är. När vi skulle gå till bussen så blev vi erbjudna skjuts ner på stan. Och det tackade vi inte nej till.

På stan gick vi direkt till Leklust, men Alvin hittade ingenting där så vi gick till BR istället. På BR träffade jag min barndomsbästis Sofie, hennes mamma och Sofies lilla dotter. Alvin köpte lite lego och sen fikade vi lite på Amarant. 

Efter Amarant så gick vi in på systemet en snabbis. Jag hade tänkt ta några cider ikväll när Lilith är här. Det är lika bra att passa på när hon är barnledig och jag är ledig. Haha.. Vi hade tänkt åka hem direkt efter det, men istället mötte vi upp pappa och blev bjudna på glass.. Det var inte helt fel. 

Nu ska jag hjälpa Alvin att bygga ihop lite av legot och sen vänta på att Lilith ska komma över

 

Mysdag med Alvin

Jag blev nästan lite ledsen för att Alvin sov igår när jag kom hem. Jag visste ju att han skulle göra det, men jag hade saknat honom så mycket! Därför var det helt underbart att han kom in till mig imorse och la sig och gosade i sängen. 

Idag ska vi åka till kulturhuset och fixa min klänning igen... Efter det ska vi gå på stan och köpa en leksak. Alvin fick pengar av sin gudfar för ett tag sen och vi har inte haft tid att gå till någon leksaksaffär än.. Det ska bli lite mysigt.. Funderar eventuellt på om vi ska ta en fika också.. 

Sen skulle vi ha åkt till mamma, men jag tror att det blir för stressigt. Så Lilith ska komma över hit och vi ska fortsätta spela in lite videos så vi har under sommaren. Barn och vloggande är svårt att få ihop ibland.. Och sen lite senare planerar vi att ta någon cider hemma.. Mysigt!

Gammal bild från dagis

I did it!


Som jag har kämpat! ÄNTLIGEN har jag fått 2048! Det var inte lätt, men jag gjorde det!
 

Den som väntar på nåt gott...

Just nu sitter jag och väntar på att Alvin ska komma hem. Jag saknar honom så sjukt mycket! Han har ju varit bort ända sen i söndags.. Jag ska krama honom så mycket jag kan innan jag ska gå för när jag kommer hem igen så sover han.. Det suger rätt mycket, men vad ska man göra? 

mitt allt <3

Möte på förmiddagen

Skulle ha bloggat tidigare, men jag glömde helt bort att min arbetskonsulent skulle komma idag. Vi har haft möte i ungefär en timme. Det gick rätt bra, men hon ställde jobbiga frågor som jag ska fundera på och svara på nästa gång vi ses. Hon skulle maila dom så att jag vet mer precis vad frågorna är, men dom är typ i stil med "Vad är det som har gjort att jag har utvecklats?" och "Vad hindrar mig från att göra det jag vill göra?"

Jättesvåra frågor som sagt. Men det blir nog bra. Till slut.

Gårdagens smink och ofixat hår. Så kan det bli när man glömt bort ett möte..
 

Oscar i det gröna

Först gjorde jag inte så mycket igår. Jag satt mest och undrade vad jag skulle göra för att få bort tankarna. Jag ringde till Carola och frågade om hon ville komma över, men hon var upptagen. Så jag ringde min syster istället. Hon köpte jordgubbar åt mig och vi kollade på film. Jag har seriöst världens bästa lillasyster! 

Efter ett tag fick vi för oss att vi skulle prova att gå ut med Oscar. Han har aldrig varit ute förut och vi har skaffat en sele till honom (vi vågar inte med Pubert med tanke på hur lätt han blir uppstressad). När vi åkte i hissen och var nere i trapphuset var han livrädd.. Han tryckte in klorna i Johans rygg och darrade av rädsla. Johan ville nästan vända och gå upp med honom. 

Jag är glad att vi inte gjorde det. Först när vi kom ut så gick han och strök sig mot väggen och gömde sig under en bänk, men efter ett tag gick det lite bättre och vi kunde bära honom till gräsmattan. Han hade rätt mycket att titta och lukta på. Jag blev lite orolig varje gång jag hörde en hund skälla, men vi såg bara två hundar och dom brydde sig knappt om honom.

Vi var ute med honom en liten stund innan vi bestämde oss att gå in. Vid det laget hade han vant sig lite mer och då låg han faktiskt och myste i gräset. Det här kommer vi nog att göra om, fast inte för ofta. 

Efter att min syrra drog satte jag mig och käkade samtidigt som jag drömde mig bort bland kläderna på dresslink. Sen redigerade jag dagens video lite snabbt och efter det var det dags för Pretty Little Liars. Det var ett helt okej avsnitt, men jag började få lite frossa precis när det tog slut. Jag försökte lägga mig, men det funkade inte så jag kröp ner i ett varmt bad. När jag hade badat färdigt så hämtade jag ett extra täcke som jag la under mitt täcke så att jag skulle få lite mer värme.. Sen kunde jag sova..

Det var inte så farligt ute trots allt

En liten minihaul

 

Nästan som vanligt

Idag är jag tillbaka. Jag känner mig fortfarande lite off, men jag tog hand om mig rejält igår så idag ska jag försöka vara som normalt idag. Livet kan inte pausa hur länge som helst. Vad jag gjorde igår kommer upp senare idag. 

Idag står spela in video med Lilith först på schemat. Vi ska försöka hinna spela in ett par eftersom hon är barnledig nu. Det gäller att passa på. Efter det måste jag äta något och sen blir det att åka iväg och repa..

Jag måste fixa mig innan Lilith kommer hit bara, men hon har inte hört av sig än så det är nog ingen jättebrådska.

 
Godmorgon

Världen snurrar och jag står stilla

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Humöret är inte på topp.. Chocken sitter fortfarande kvar sen igår. Jag tog ledigt från praktiken idag. Vi skulle ha haft rep ikväll, men jag orkar inte koncentrera mig på något. Jag tänkte istället försöka ta hand om mig själv idag. Ta ett varmt och mysigt bad bland annat.. 

Jag tror inte att det blir någon mer bloggning idag. Allt är bara rörigt i huvudet.. Det känns som om allt bara snurrar och jag vet inte riktigt hur jag ska hänga med i snurrarna. Jag försöker, men står bara still.. 

Det känns konstigt och tomt

Idag har jag försökt fokusera på saker som gör mig glad. Allt för att inte chocken skulle försvinna så att ledsamheten tog över. Jag fick veta en grej tidigare idag. En bekant till mig (som jag inte kände så väl, men ändå träffat ett par gånger) finns inte mer. Det skulle ha skett i lördags. Vad som har hänt vet jag inte riktigt.

Jag blev i chock. Antagligen som en slags försvarsmeckanism eftersom jag visste hur mycket jag hade idag. Jag hade inte tid att bli ledsen, jag hade inte tid att bryta ihop. Jag kämpade för att hålla tankarna borta. Sen träffade jag på en vän på stan som jag inte har sett på ett tag. Vi var rätt nära för ett par år sen så det var jättekul att träffa honom. Vi pratade lite, jag följde med honom på lite ärenden och sen skjutsade han mig till repet.

På repet försökte jag göra mitt bästa och bara tänka på teater och min roll. Jag försökte gå in i rollen helt, men det är så svårt utan kläder och när man bara har manusträning. På rasten gjorde jag det stora misstaget att gå in och kolla om det hade hänt något på facebook. Jag skrollade ner och fick åter igen se ett inlägg som jag hade kommenterat tidigare under dagen. "R.I.P.". 

Jag kämpade för att stanna kvar i rollen och slutföra repetitionen. Så snart repet var slut kände jag att det inte gick att hålla tillbaka längre. Jag sprang ut därifrån och tårarna bara rann. Hur kan man bli så ledsen när man knappt kände personen i fråga. Vi var bara bekanta. Jag hade inte träffat personen så många gånger och det var ett bra tag sen sist. 

Det var lite jobbigt att bryta ihop i sundbyholm. Jag hade velat vänta tills jag kom hem. Om det nu var tvunget att komma så ville jag inte vara bland folk. Jag avskyr att gråta bland folk. Men men.. Jag försökte i alla fall torka tårarna rätt snabbt, men så snart jag kom hem började det igen. 

Eftersom Johan har lagt sig och ska upp tidigt imorgon så ville jag inte riktigt störa honom. Jag ringde till mamma och grät istället. Det kändes jätteskönt och få prata med henne. Hon lyssnade verkligen och hon verkade veta precis vad hon skulle säga. Ibland är det bra tur att hon är min mamma. 

Efter att jag pratat med henne gick jag in och kramades lite med Johan. Det känns lite bättre nu, men jag känner att det skulle kunna komma tillbaka lika lätt igen.. Jag orkar verkligen inte ta tag i det här just nu, så jag tänker göra det som jag gör allra bäst. Förtränga och skjuta upp saker genom att spela.. 
 


fullspäckat schema



jag är på stan för tillfället. min gode man skjutsade mig hit. Idag står dbt och rep på schemat.

det är sista gången på gruppen innan sommaruppehållet. Det ska bli skönt att få lite ledigt från det ett tag. dock har jag ju fortfarande individuella samtal under sommaren.

Funderingar i natten

Klockan är halv två på natten och egentligen är jag  jättetrött, men det är så himla mycket som snurrar i min hjärna just nu. Jag kan inte riktigt koppla av känns det som.  

Jag har ett sånt konstigt humör just nu att jag inte ens vet vad jag ska kalla det för. Det är någon slags lessamhet blandad med tacksamhet och förvirring. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Flera olika känslor passerar i min kropp och jag försöker sortera ut dom, men jag vet inte om jag kommer fram till något. 

Jag vill så mycket just nu att det blir lite för mycket. Jag känner mig deppig fast jag vet att jag inte har något att vara deppig över. Jag är så nöjd med allting i mitt liv just nu, fast ändå känns det som om något saknas och jag kan inte sätta fingret på vad det är.

Jag och Johan har det hur bra som helst. Alvin är världens bästa. Jag älskar min praktik och det är mindre än två veckor kvar till premiären. Jag kan alla mina repliker och jag gillar verkligen rollen som jag har. Jag har börjat göra videos och jag älskar det. Jag är lite förvånad över hur många visningar som jag har fått på vissa. Jag kunde inte önska mig bättre husdjur än de två underbara som jag har. Jag har fått så många nya fina vänner på sista tiden att jag knappt kan förstå det. 

Mitt hjärta smälter när jag tänker på mitt liv, min familj, mina vänner och min praktik. Jag tror faktiskt inte att livet kan bli bättre än såhär just nu. Men ändå är det nånting. Om jag bara kunde komma på vad. Vad är det som fattas? Vad är det som känns fel? 

Är det en sån känsla som jag bara måste acceptera och låta finnas där eller ska jag börja gräva lite och försöka ta reda på vad det är? Jag är lite rädd för att ta reda på vad det är. Om det är något stort så kan det förstöra en hel del. Fast jag vet ändå inte vad det skulle kunna vara, med tanke på hur tillfreds jag är med allting. 

Jag känner mig säkrare i mig själv än vad jag har gjort någonsin i hela mitt liv. Jag är jag och jag har rätt till att vara det. Det känns skönt att äntligen kunna acceptera vem jag är. Det är klart att jag inte älskar alla delar av mig själv. Jag skulle klara mig rätt bra utan mina humörsvägningar och min lathet tillexempel, men jag har ändå accepterat att de finns där. 

Jag vet inte när jag började acceptera mig själv, men när det hände så tror jag att jag även började acceptera folk i min närhet lite mer. Jag har mer överseende än vad jag har haft tidigare tror jag. Jag kan fortfarande störa mig på saker och situationer, men jag tror att jag reagerar mer annorlunda nu än vad jag gjorde förut. 

Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det här inlägget. Kände mest för att skriva av mig lite och skrev det som ploppade upp. Om det blev vettigt eller inte vet jag inte. Jag ska försöka lägga mig nu tror jag. Och hoppas på en bra dag imorgon (den här dagen har också varit bra, det var bara nu som det blev lite knasigt). 

Johan & Jag (bild från 2010)

Crazy Bitches | Innan Borderline?



Crazy Bitches är två bloggare med borderline som har slagit sig samman för att få lite fler att förstå vad borderline är för något. Vi kommer att varva allvarliga ämnen med olika challenges och annat skoj.

Om ni har något ämne ni vill att vi ska ta upp eller någon challenge ni vill att vi ska göra lämna det i en kommentar :)

Musiken i introt är gjord av Illegal productions och texten är skriven av Xersize.

Här hittar ni Lilith:
Blogg: http://www.lilith.se/
Twitter: https://twitter.com/lilithdarks
Youtube: https://www.youtube.com/user/MsLilithdark

Här hittar ni Xersize:
https://www.facebook.com/xersizemusic

Grrr...

Mitt internet har strulat något oerhört mycket idag. Det har inte velat fungera förrän nu.. Alvin har nyss åkt igen. Och jag måste snart börja fixa mig inför repet.. 

Jag älskar dig för evigt!

Jag saknar dig fast du inte ens har åkt än

Här har det städats för fullt.. Johan har skurat hela badrummet från topp till tå. Han låg till och med och skrubbade golvet under badkaret. Syrran kom hit och hjälpte till att tömma och damma ur våran stora tvmöbel. En av mina älskade änglar gick sönder, men det är ju tyvärr sånt som kan hända.

Robin var här och tränade lite repliker också. Det tar sig. Så länge jag kommer ihåg vart jag ska säga vad så blir det nog bra. Det är inte många dagar kvar och repen blir allt tätare och tätare. Vi kommer att ha rep fyra dagar i rad. Om det inte behövs ännu mer, det vet jag inte. Än så länge har jag i alla fall rep söndag, måndag, tisdag och onsdag. 

Alvin får vara hos sin farmor under dom dagarna. Känna lite tråkigt att han ska åka dit imorgon, men jag försöker trösta mig med att han har kul när han är där. Och jag slipper oroa mig över att väcka honom när jag kommer hem sent på kvällen. På onsdag kommer han hem igen! 

Jag igår

Kalas och städning

Idag ska Alvin iväg på kalas hos en av sina bästa kompisar. Jag ska inte följa med för jag ska städa och fixa hemma istället. Sen kommer Robin hit och övar repliker. Fullspäckad dag med andra ord. Fast det är rätt skönt. Då känner man att man får något gjort. 

Kalasfin son

Hon har blommor i sitt hår..

 
Blev en lyckad dag.. Lite långtråkigt vissa stunder, men relativt lyckad ändå. Alvin sover redan och jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen

Igelkottar...

För jättelängesen skulle jag gå på ljusparty hos Camilla.. Men det var dagen efter jag stukade foten, så jag kunde inte gå. Jag beställde ändå och sen dess har både hon och jag glömt bort att jag ska ha grejerna.. 

Nu i veckan kom vi båda äntligen ihåg det i alla fall.. Och nu finns dom i mitt hem. Jag älskar dom! Måste bara komma på vart jag ska ha dom också.. 

 

Midsommar

Midsommar. Vad fort tiden går.. Vi ska ut till mammas kompis land. Jag tror att det blir lite grillning och sånt. Eventuellt kanske vi går till nån midsommarstång och dansar eller något. Vi får se vad som händer. Vi blir i allfall hämtade om en timme så jag ska snart börja fixa i ordning mig..

Förra året hade jag blommor i håret.. 

Myspys med den vackraste människan som finns

 
Åh vad vi har haft det mysigt idag. Vi har lagat mat ihop och ätit tacos. Efter det så kollade vi på En häxa i familjen och åt lite cheez ballz. Jag är så glad att han äntligen är hemma!.

Terapi X2

Precis kommit hem från två olika sorters terapi. Först DBT och sen lite shoppingterapi. Tänkte göra en Haul video av allt jag köpte, så ni får se på onsdag.. Hihi..

 

Måste verkligen ha DBT idag

Jag kom upp i tid och jag behöver inte stressa innan det är dags för min DBT! Hurra!! Inte för att jag ser fram emot DBT idag, men jag har redan missat tre gånger. Kommer jag inte idag så får jag inte gå kvar...

Efter DBT ska jag ta mig en vända på stan och köpa en present till Alvins kompis som har kalas på lördag. Funderar även på att köpa en till bok till Alvin. Det kan vara bra att ha nya böcker hemma så man hela tiden har en bok att läsa på kvällarna..

Nehe, om man skulle ta och fixa sig lite då.. Tror inte direkt att det skulle vara smart att gå ut i morgonrocken..

Godmorgon

Sweet dreams

Åh vad trött jag är. Jag har handlat, haft manusträning, lagat mat, ätit och kollat på det senaste avsnittet av The Fosters.. Nu är jag helt slut. Ska upp tidigt imorgon dessutom så nu säger jag godnatt.

Jag idag

Finns det något mer irriterande än myggbett?

 

Ändring av planer

Idag är det Onsdag och jag hade planerat att åka till Lilith och spela in video, men när jag vaknade så blev planerna ändrade. Jag upptäckte att jag måste tvätta och massa sånt, så jag hinner inte åka till henne innan det är dags för rep. Tur att vi har en video klar i nödfall. Så det kommer fortfarande upp en video på söndag. Senare idag kommer även den som jag spelade in igår upp.

Det är bara att det är så typiskt. Det är inte första dagen den här veckan som alla planer ändras i sista minuten och jag får göra något annat. Jag har sån inre stress just nu över att hinna allt jag måste hinna idag. Men jag tänkte att jag ska försöka sitta ner nu i några minuter. Klä på mig och sen börja någonstans.


Första omgången med tvätt är startad i alla fall. Den går för fullt just nu.
 

Tisdagsnöje

Jag har precis spelat in och redigerat morgondagens (eller ja, dagens) video.. Och nu är det dags för Pretty Little Liars.. Åh! Vilken underbar kväll!

 

Bara några timmar kvar

Kom hem för någon timme sen och har mest setat och tjattrat med Johan. Nu ska jag lägga mig i sängen en liten stund och krama om min karl eftersom vi antagligen inte hinner ses något alls imorgon. Sen ska jag äta middag.. Och sen fördriva tiden med något tills PLL börjar.. Det är ju bara ett par timmar kvar..

 



Min lediga dag

Idag är min lediga dag. Jag hade planerat att inte göra någonting alls. Kanske möjligen städa lite..Men mest tänkte jag bara njuta av den dagen då jag är HELT ledig från allt. Det är den enda dagen i veckan jag är helt ledig! 

Gissa vad jag ska göra om en liten stund... Eftersom det är så svårt att lista ut så ska jag tala om det.. Jag ska åka in till kulturhuset för att lämna in min klänning som sprack igår.. Och samtidigt tror jag att jag ska repa lite.. Där var min lediga dag borta.. Lite bitter är jag, men det är bara att bita ihop och se glad ut. 

Jag måste verkligen fixa mig snart och klä på mig lite kläder och åka iväg.. Egentligen skulle jag vara där runt ett, men det finns inte en chans att jag hinner det. Jag råkade ta en rätt lång sovmorgon.

 

Jag vet!

Jag vet mycket väl om att min blogg har blivit lidande.. Jag har för mycket just nu. Och när jag inte är hemma är det väldigt svårt att blogga.. Därför tänkte jag börja köra med lite fler tidsinställda inlägg när jag inte är hemma.. Så att bloggen ska ha ett naturligt flyt.. Så som jag vill ha det. ungefär 3-4 inlägg om dagen.. 

Det tar dessutom ofta tid för mig att varva ner på kvällarna efter repen.. Jag går in i rollen så mycket att det är svårt att kliva ur den ibland. Att gå in i rollen är hur enkelt som helst, men att släppa den är inte lika lätt.. Jag kom hem lite innan nio idag, men jag har ändå inte kännt att jag kan blogga förrän nu. Och så vill jag inte ha det! 

Har ni några önskemål om tidsinställda inlägg får ni mer än gärna framföra dom. Det kan vara allt från boktips till videobloggar till önskerubriker.. 

 

Det enda jag gör nuförtiden

Jag är så sjukt nöjd med min insats på repet igår. Jag vet inte riktigt vad som hände, men en speciell scen blev så jäkla bra igår.. Jag är lite rädd att jag inte kan göra om den lika bra.. Jag hoppas det i alla fall. 

Jag kom hem runt nio igår och orkade inte riktigt blogga då. Idag gissar jag på att det blir ännu senare. Håller tummarna på att vi slutar i tid idag, men sånt kan man inte veta riktigt säkert..

Jag hinner inte ens träffa Johan något idag. Jag har ett savgt minne att han pussade mig hejdå innan han gick imorse. Han slutar fyra. Samma tid som jag slutar min DBT. Men istället för att gå hem ska jag gå till farmor och äta lite mat där. Det blir lite närmare och mindre stressigt på det viset. När jag kommer hem ikväll har Johan lagt sig.. 

Men så får det vara just nu. Läget är som det är.. 

Jag är inte direkt pigg än..

Google Translate Challenge

 


Musiken i introt är gjord av Illegal productions och texten är skriven av Xersize.

Här hittar ni mig:
Twitter: https://twitter.com/Aras89an
Tumblr: http://allaboutarasen.tumblr.com/

Här hittar ni Lilith: 
Blogg: http://www.lilith.se/
Twitter: https://twitter.com/lilithdarks
Youtube: https://www.youtube.com/user/MsLilithdark

Här hittar ni Xersize:
https://www.facebook.com/xersizemusic

Gårdagen

Jag hade kul igår. Riktigt kul faktiskt. Jag trodde inte att jag skulle ha det, men det är väl alltid positivt med lite överraskning. Jag blev lite påverkad, men inte överdrivet. Jag var inte jättefull i alla fall. Det är rätt skönt tycker jag. Jag har inget behov av att bli så full att jag inte vet vad jag heter.

Jag kom hem strax innan tre inatt och det dröjde inte så lång tid innan jag somnade gott i sängen. Idag mår jag bra.. Känner mig lite seg och trött, men annars mår jag väldigt bra. Perfekt med tanke på att det är rep i eftermiddag. 

Glömde ta en bild igår, så jag bjuder på en gammal på mig och min älskling

Ingen bloggning?

Jag vet att det inte riktigt blev någon bloggning igår. Men jag glömde helt bort det efter att Alvin hade åkt hem till sin morfar. Imorse hann jag inte innan loppisen. Och jag hinner egentligen inte nu heller för Robin plingade precis på dörren. Jag tror inte att det blir någon mer bloggning idag heller eftersom vi ska iväg sen.

Vi hörs imorgon istället.. Puss puss

(gammal bild)

När man får göra saker själv


Min lilla kille har blivit stor. Idag fick han göra sin egen frukost utan att jag hjälpte till.. Och det gick hur bra som helst! Vad duktig han är min lilla stora plutt..
 

That awkward moment


Min lillebror och jag tänkte se den här.. Någon som sett den? Är den bra?

Jag vet inte hur jag ska känna över det här

Idag hämtade jag Alvin på dagis för sista gången någonsin. Jag kommer aldrig att lämna honom där igen. Vad konstigt det känns. Till hösten börjar han 6-års. Eller vad det kallas nu för tiden..

Min lilla kille har blivit stor

Ännu ett inlägg baserat på sömn

Idag är jag sådär trött igen. Jag tror att jag har någon jobbig form av inre stress just nu. Jag varken äter eller sovar som jag ska. Jag tappar aptiten och får svårt att somna. När jag väl somnat så sover jag väldigt oroligt också. 

Idag är det Torsdag och egentligen ska jag ha DBT. Men efter den här natten så klarar jag inte av det. Det skulle ändå inte ge mig något med tanke på hur trött jag är. Så jag stannar hemma och vilar lite istället. Först hade jag tänkt lägga mig på soffan och försöka sova lite, men sen insåg jag att om jag gör det så kommer jag ha svårt att sova ikväll igen. Så jag plågar mig vaken just nu..

Att sitta och göra ingenting blir det nog istället. Även om soffan ser väldigt lockande ut just nu..

(gammal bild, jag ser ut som ett troll just nu)
 
 
 

Would you rather?

 
Enjoy

Nya tider

Idag har jag träffat min handledare på teatern. Som även råkar vara min regissör och han som jag spelar mot. Vi diskuterade mina tider och lite sånt. Även andra saker som teater och Ronja pratade vi om. 

Hur som helst så har jag ju varit där två dagar dagtid nu och sen lite extra rep, men från och med nu är det bara repen jag ska vara med på eftersom dom blir fler och fler. Från och med Lördag ska vi dessutom börja repa i Sundbyholm där vi ska vara. Det går framåt..

Glöm inte att boka biljetter och berätta för alla du känner att Ronja Rövardotter spelas upp i sommar.
 

Det där med sömn ja..

Oh my A vad avsnittet vad bra igår.. Det var ett riktigt bra avsnitt att börja med tyckte jag. Spännande att få se fortsättningen! Längtar redan tills nästa vecka! 

Fast det här med sömnen har jag då inte saknat. Somnade runt halv fyra inatt. Vaknade av Johans larm som ringde tjugo i fem. Vaknade när Johan pussade mig hejdå runt sex. Sen väckte Alvin mig när klockan var tio minuter över nio. Jag fick lite smått panik, men min bästa lillasyster hade gett honom frukost så det var bara för mig att slänga på mig kläder snabbt och gå. Hade inte Fia gett honom frukost så hade jag vaknat tidigare eftersom Alvin alltid kommer in till mig om jag inte har vaknat av larmet.

Idag är det praktik. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra där idag, men jag tänkte kolla om det är någon som har tid att öva lite med mig. Jag vill ju bli så bra som möjligt och premiären är mindre än en månad bort. 

Kör på samma stil som igår. Endast mascara i ansiktet och klänning. Läste att det eventuellt skulle börja regna senare, men jag gör på klänning ändå..

Borde sova, men vem har tiden?

Trött efter en lång dag med rep, rep och ännu mera rep. Borde sova, men min syster är här. Vi taggar för PLL börjar inatt igen! WOHOOOO!

 

Ingen har sagt att vi är normala


För tillfället är Lilith här. Vi har spelat in en vlog. Tanken var att vi skulle spela in två, men vi flamsade så mycket så det gick inte.. Eller vi och vi.. Jag flamsade väl mest tror jag..  Nu ska vu strax gå mot bussen. Hon ska hem och jag ska iväg till praktiken. Gör mig redo för en lång dag med rep. Jag kommer antagligen hem efter att Alvin har lagt sig.
 

Jag har badat i gröt..

Igår var ju som sagt en helkonstig dag. Och för att göra den ännu lite konstigare så bestämde jag mig för att prova en grej jag läste någonstans. Jag läste att om man har i lite havregryn i vattnet när man badar så llindrar det lite av den torra hudeb som man har (om man har torr hud). Jag tänkte att "vad är det värsta som kan hända" och bestämde mig för att testa..

Jah är fortfarande väldigt torr på benen och så, så tyvärr fungerade det inte så som jag hade hoppats... Men det kan ju också finnas orsaker till varför det inte fungerade. Jag har tre alternativ. Antingen så hade jag i för lite havregryn eller så måste man göra det upprepade gånger (typ varje gång eller varannan man badar eller så) eller så är det för att jag hade i lite badtvål efteråt. Jag överväger starkt att prova det igen utan att ha i badtvål. Och kanske ha i lite mer än sist. Bara för att se liksom.. Kan vara kul att testa..

Det var inte jätteroligt att få upp alla blöta havregryn sen, men jag använde mig av papper för att det skulle gå så smidigt som möjligt.

En knasig dag

Det blev visst en riktig flummig dag idag.. Dagen går nog inte att beskriva på något annat sätt än så. Dagen började som planerat i alla fall.. Jag började med att spela The SIms. Och sen så gick jag till bussen för att åka till DBT. Som tur var fick jag med mig pärmen, men däremot glömde jag solglasögonen istället. Jag suckade säkert femtio gånger eller något sånt över det. 

Jag satt utanför och rökte med några och sen när vi gick in i väntrummet så kände jag hur en våg av energi flög igenom mig. Jag var bara tvungen att lyssna på en låt. Så jag gjorde det. Jag startade youtube, utan att använda hörlurar. I väntrummet. På psykiatrin.. Eh.. Ja, jag ska väl göra något för att gå där.. Jag ville sjunga med, men lite hejdade jag mig.. Vissa ord sjöng jag lite, men det var bara lite här och där. 

När vi hade DBT så somnade jag nästan. Det märks att jag längtar tills sommaruppehållet. Jag lyssnar inte och är inte speciellt närvarande kände jag. Anyway.. Så skulle vi gå därifrån. Jag skulle få sällskap till bussen av en annan tjej. Och vad märker jag då? Jo, att min jäkla pärm är borta. Och jag har ingen aning om vart jag har gjort av den. Jag måste skicka sms till min behandlare imorgon och se om den låg kvar inne i rummet. Snacka om att vara snurrig.

Efter att jag hämtat Alvin blev jag skitgrinig utan anledning och jag har fortfarande ingen aning om varför, så jag satte på hörlurarna och bara tokylade ut musik. Och som en blixt från en klar himmel så var jag jätteglad istället. Jag ställde mig och dansade i köket med hörlurarna på och dörren stängd för att jag skulle försöka dämpa ljudet åt Johan. Så höll jag på tills det var dags att läsa för Alvin. 

Efter lite smått bråk och tjafs om att man inte får leka med gosedjuren i sängen, så är det nu lugnt och tyst. Jag tror inte han har somnat än, men jag hoppas på snart. Jag hoppas på att hinna ta ett bad innan det blir försent.

Knasig var ordet..

Måndagsmys på förmiddagen.

Jag sitter ute på balkongen och myser. Det är rätt mysigrt även fast skuggan är lite småkylig. Alvin är lämnad på dagis redan och jag tänkte bara ta det lugnt tills det är dags för DBT. Funderar faktiskt på att spela lite. Just nu består min värld av Ronja, på både gott och ont. Och då kan det vara skönt att få spela lite och inte tänka så  mycket.

 

Crazy Bitches | Vad är DBT?

Lite halvflummigt då jag knappt hade sovit alls på natten, men vi försökte i alla fall.. Det är tanken som räknas. Vad är DBT egentligen?


Musiken i introt är gjord av Illegal productions och texten är skriven av Xersize.

Här hittar ni mig:
Twitter: https://twitter.com/Aras89an
Tumblr: http://allaboutarasen.tumblr.com/

Här hittar ni Lilith:
Blogg: http://www.lilith.se/
Twitter: https://twitter.com/lilithdarks
Youtube: https://www.youtube.com/user/MsLilithdark

Här hittar ni Xersize:
https://www.facebook.com/xersizemusic

att sitta i en trång buss är väl alla människors dröm

har setat och klippt video hela förmiddagen. den kommer upp lite senare än vanligt ikväll då jag inte har någon aning om när jag kommer hem.

sitter på bussen för tillfället och är på väg till kulturhuset för repetition. vill bara komma av den här bussen just nu



Myspys i sovrummet

Johan hade satt upp min ljuslykta från partylite igår så vi bestämde oss för att ha lite filmmys i sängen. Vi poppade popcorn, tände ljus och kollade på Pretty Woman. Det var så längesen jag såg den filmen och den är ju så bra! Hade nästan glömt hur bra den var. 

Massa fina speglar på också..

En väldigt givande dag

Vilken bra dag jag har haft. Den har faktiskt varit riktigt givande. Jag hann inte blogga imorse visserligen och när jag försökte från mobilen så strulade appen, men det är sånt som händer. 

Tio över åtta drog jag iväg till loppisen med hulken. Träffade Modde där först, men han stannade inte så länge. Sålde rätt så bra. Sen kom Johan och gjorde mig sällskap och sist Alvin. Alvin och Johan gick hem runt ett och jag började packa ihop bordet kvart i två för att gå mot bussen.

Åkte till Tuna Park och promotade Ronja Rövardotter och sålde biljetter. Jag var där ända tills dom stängde klockan sex. Fick skjuts hem sen också. Nu ska jag läsa för Alvin och sen mysa framför en film med min älskade make.

 
Åh vad jag saknar mitt blonda hår!

mot tuna park

sitter på bussen mot stan just nu. där ska jag byta buss och åka till tuna park. jag har egentligen ingen aning om var den bussen går ifrån, men det märks väl.

på tuna park ska jag hjälpa till och sälja biljetter till ronja rövardotter. har ingen aning om hur länge jag ska vara där, men det får vi väl se.

Hemma igen

Jaha och då var man hemma igen. Det var trevligt idag. Det kom inte så mycket folk jag kände, men det gör inget. Det var trevligt ändå. Fick skjuts hem också så jag slapp ta taxi.

Jag har ont i huvudet och är både trött och seg så jag ska lägga mig i soffan bredvid karln och kolla på slutet av Titanic.. Så kan man också spendera en fredagkväll..

Eftersom det är studenten så får ni en till studentbild..

Jag idag

Har precis fixat mig lite snabbt. Jag ska iväg till kulturkuset för grillning och trevligt sällskap. Alvin är borta inatt med så det är lika bra att passa på känner jag. 

Inget speciellt men, så ser jag ut för dagen

Du gamla, du fria

Jaha. Så idag är det nationaldagen och studenten här i stan. Inte för att det betyder något speciellt för mig idag. Jag ska inte ner något på stan idag. Alvin skulle däremot ner på stan med mamma. Det var nåt för barn någonstans där. Det skulle finnas ansiktsmålning och nåt sånt. 

Mina kompisar som är lika gamla som mig skriver på facebook idag att det är 6 år sen dom har tagit studenten. Det måste ju rent automatiskt betyda att det var 5 år sen som jag tog studenten. Jag skulle vilja säga att det kändes som igåt, men det gör det inte. Jag minns studenten rätt väl, men det känns somtidigt som ett avlägset minne. 

Nåja.. Grattis till alla studenter idag. Hoppas ni får en underbar dag med fint väder.

Jag på min student.. 

Efter regn kommer solsken

Det var ett roligt rep idag. Vi var utomhus och det var jätteskönt ute. Eftersom jag var så trött och seg idag blev det lite si och så med mina repliker. Fast vi körde som scenerna som jag har mest problem med så det kanske inte är så konstigt ändå.

Kom hem för ungefär två timmar sen. Jag träffade Alvins gudfar nere vid porten så vi stod och snackade en liten stund. Det är ju inte så ofta man träffas nu när han bor uppe i norrland. Det var trevligt.. Han såg ut att må rätt bra också. 

Johan och jag sitter och kollar på film. Vi njuter av att vara barnlediga och göra ingenting.. 

Johan och the Godfather

barnledigt ikväll igen då

Idag ska Alvin åka hem till sin mormor och sova över. Jag ska iväg på rep. Jag är inte riktigt upplagd för det idag egentligen, men så får det vara.. Repa måste vi ju göra om det ska bli bra. Jag ska försöka hitta något lämpligt att ha på mig och sen försöka fixa till mig lite idag. Jag har inte ens borstat håret än.

Rastlös kille i väntan på mormor

The Phone Nanny

  • Inatt lekte jag barnvakt över telefon. Trots att jag sagt att jag skulle lägga mig senast elva. Men jag lekte alltså barnvakt. Ja, eller mammavakt kanske man skulle kunna kalla det. Min lillebror var ute någonstans och mamma var lite orolig då det var massa fest runtom i stan igår. Så jag pratade med henne i säkert 1½ timme för att hålla henne lite lugn och tänka på lite annat.

    Vilket resulterar till idag att jag har sovit för lite igen. Och har mega ont i huvudet. Dbt och sjukgymnast fick bli avbokat idag så satsar jag på all energi tills repet ikväll..

    Hon är lite knäpp ibland, min mamma.. Men jag älskar henne ändå

När hela huset sover

Jaha.. Nu ligger hela huset och sover.. Tror jag. Tyst är det i alla fall.. Inte ens katterna är uppe. Det ska bli rätt skönt att få sitta i min lilla ensamhet och filosofera en liten stund. Dagen har inte varit direkt krävande eller ansträngade, men jag vet att jag har väldigt fullt upp imorgon. Det är lika bra att passa på att ladda batterierna.

-jag har knappt sett röken av den här herren idag heller. Han var varit på dagis och hos en kompis.

Coca-Cola Challenge

Den här veckan bestämde jag mig för att göra en videoblogg på engelska. Upptäckte att jag hade visningar från hela världen. Eftersom jag älskar att prata engelska kommer jag varva mina videobloggar med språken. Ibland blir det på svenska och ibland blir det på engelska.. 

Jag kollar om jag kan känna vilken cola som är vilken. Enjoy

Sleepless in Eskilstuna

Jag är så trött idag. Jag vet att jag skriver det ofta, men inatt har jag sovit så sjukt dåligt. Jag hade jättsvårt att somna och lyckades inte somna förrän runt halv tre. Ca tre timmar senare vaknade Alvin. Han fick ligga bredvid mig i sängen så jag har varvat att sova och vara vaken.. Har nog max sovit en timme från att Alvin vaknade och jag gick upp. Sov ungefär fem-tio minuter åt gången..

Idag kommer Lilith hit. Vi ska spela in ett nytt avsnitt av Crazy Bitches som ska upp på söndag. Det känns bra, för varken hon eller jag har direkt haft tid att ses något förra veckan. Och på tal om det så kommer hon säkert närsomhelst. Jag måste börja fixa mig. Jag har fortfarande lite rester av gårdagens smink i ansiktet..

Jag vill bara lägga mig ner och sova..

Tisdag är en rätt händelselös dag

Jag har seriöst ingenting att skriva om idag. Jag är trött, men jag ska snart sätta mig och börja klippa film hade jag tänkt. Sedan blir det ett uppehåll för lite nattläsning och sen är det bara att fortsätta klippa antar jag.. 

Random skrivbordsbakgrund på min syster som jag har gjort för jättelängesen

Kvällsmys med Oscar

Igår när jag skulle lägga mig låg Oscar och sov vid min kudde. Först ville jag inte riktigt flytta på honom. Han såg ju ut att ha det så bekvämt. Fast jag ville ju ändå lägga mig och sova jag med. Så jag flyttade på honom lite så att han inte skulle märka något. Sen la jag mig under täcket och drog täcket över honom. Han ändrade sig lite grann så att han låg bättre, men han vaknade inte. Snacka om tur. Jag fick ligga och gosa med honom.

När jag somnade låg jag med huvudet inburrat i hans päls, hans nos var inburrad i min hand och han låg på min arm. Det är utan att tveka ett av de bästa sätten någonsin att somna på

Skön eftermiddag

Det kändes rätt bra på DBTn idag. Vi fick en jättebra hemläxa (som passar mitt ego perfekt). Efteråt så gick jag och några andra och satte oss ute i gräset. Det var jättemysigt ute, även fast det blåste en del. Helt klart en bra eftermiddag. När det var dags att gå hem svängde jag först förbi affären för att köpa mat.

Min lillebror var här när jag kom hem, så han åt med oss. Nu har jag kollat runt lite snabbt på youtube och det är redan dags att natta Alvin. Vart tog dagen vägen någonstans?

Prinsen

Jag är så duktig!

Jag har tömt diskmaskinen, fyllt på med smutsig disk och startat den. Den går för fullt. Passade även på att diska det som inte gick in i maskinen för hand. Såg att Johan inte hade hunnit ge katterna mat i morse, så jag fyllde på skålarna med fräscht vatten och mat. 

Bestämde mig för att äta lite frukost. Jag hörde en duns, men tänkte att det var säkert bara något som katterna klantade till. Gick och rökte. Var på väg in i sovrummet för att bädda sängen. Och jo, visst. Katterna hade varit i farten och vält klädställningen med rena kläder. Bara att plocka upp allt och se glad ut. Bäddade sängen. Och sen fixade jag mig lite snabbt..

Blått linne och mina Corpse Bride-leggings. Känner mig rätt fin faktiskt

Jag vill inte idag

Idag är det DBT. Jag hoppades nästan inte att det var något för jag hade inte fått något sms om det (det kommer alltid ett sms dagen innan). Jag smsade i alla fall min sjuksköterska och frågade. Och det var klart vi hade det idag. Jag ser inte alls fram emot det idag kan jag säga. Jag ser inte ens fram emot den här veckan.

Innan jag ska iväg idag ska jag försöka göra lite nytta. Jag måste fixa disken som jag inte tog rätt på efter mig igår. Jag var helt enkelt för trött. Jag skulle behöva byta sängkläder också, men jag vet inte riktigt om jag klarar av det själv. Mitt täcke väger ju åtta kilo och även om det inte är jättetungt så blir det rätt otympligt när man ska byta påslakan. 

gammal bild på mig som Alvin har tagit

Wanna take a bite?

Nu tänkte jag ta och krypa ner i sängen bredvid min kärlek. Jag borde ha gjort det för längesen, men så blev det inte. Hoppas jag inte är lika seg imorgon som jag har varit idag bara. Jag har typ haft en smygande huvudvärk hela dagen, känt mig alldeles seg och trött. 

Jag bakade cupcakes i alla fall. Jag hade redan planerat blogginlägget om det. Jättegoda cupcakes (och fina såklart).. Fast så blev det inte riktigt. Dom blev alldeles för kladdiga. Och jag förstår inte varför jag envisas med choklad när jag vet att jag bara gillar choklad i små mängder. Dessutom gillade jag inte att frostingen var så rinnig. Det går ju visserligen att ändra med hjälp av lite florsocker och så, men jag ville prompt göra som det var i receptet.

De enda två skillnaderna i receptet var väl att jag kanske gjorde hålet inuti lite för stort och att jag hade på strössel istället för hasselnötter. Det ska i alla fall föreställa typ choklad och hasselnötscupcakes.. Eller nåt sånt.
Inte världens vackraste

Crazy Bitches | Two truths, One lie

 

Här är veckans video. Länkar och allt finns under videon om man kollar på youtube. Jag är sjukt trött och orkar inte sitta och länka massor.. 

Cupcakes

Inatt drömde jag om cupcakes.. Det var inte längesen jag gjorde det och jag har kommit fram till att det måste betyda att jag vill ha cupcakes. Så idag SKA jag baka cupcakes. 

Egentligen skulle jag ha åkt ut till Vilsta med teaterföreningen, men jag känner sånt starkt baksug idag så det kan inte ignoreras. Dessutom är jag sjukt seg idag. Vet inte om jag orkar sitta och se på när alla andra har kul på en gladiatorbana. Nej, cupcakes får det bli. 

Jag har setat och valt ut ett recept som jag vill göra (kände för att prova något nytt). Nu ska jag kolla vad vi har hemma och sen ska jag skicka Johan till hemköp för att handla. Han hade ändå tänkt att gå dit..

Bilkälla