Barndomsvänner

Jag hade fyra vänner som jag lekte väldigt ofta med: Sofie, Tim, Therese och Emelie.

Sofie kom in i bilden först. Henne har jag känt sen hon föddes och då var jag två veckor typ. Det blev rätt naturligt att vi blev bästa vänner. Vi sov över hos varandra jämt. Vi brukade leka med barbiedockor och var ofta ute och hittade på saker. Våran vänskap rann ut i sanden nån gång under gymnasiet. Vi hade inte riktigt tid för varandra längre.

Tim lärde jag också känna när jag var bäbis. Jag tror att mamma satt barnvakt åt honom eller något sånt och sen dess blev vi väl vänner antar jag. Han blev också min bästa vän rätt fort. Jag var hemligt kär i honom, men det var inte så hemligt. Jag ville gifta mig med honom. Min dröm var att vi skulle bo i Spanien och ha 70 barn tillsammans. Tim och jag lekte nästan jämt när han var hos sin pappa (varannan helg). Vi brukade leka pirater och alla möjliga roliga lekar. Vi slutade vara vänner i fyran kanske, Jag antar att det inte var så kul att vara kompis med en tjej då.

Therese och jag blev vänner när vi träffades ute på gården. Jag tror att jag kanske var fyra. Jag har inget minne av hur vi träffades, men efter den dagen så var vi bara vänner. Vi brukade spela nintendo tillsammans. Jag var så avundsjuk på henne för att dom hade det och inte vi. Ibland brukade jag sova över på deras land med dom och vi brukade plocka bär och sånt då. Therese och min kontakt började avta lite i fyran-femman nån gång tror jag när dom flyttade. Vi träffades ju fortfarande, men inte lika ofta såklart. Vi slutade umgås helt runt nian någon gång. Jag kände att vi var för olika.

Emelie tror jag att jag träffade när jag var fem år. Då började hon hos min dagmamma. Vi började i samma lekis sen också. Vi umgicks varenda dag nästan. Ibland lekte vi med dockor, ibland var vi ute. Vi gjorde väldigt varierade saker. En gång när hon sov hos mig så lekte vi skönhetssalong. Mamma fick vara våran kund. Vi skulle sminka henne och greja. Emelie "dumpade" mig i fyran. Jag var väl inte den mest normala ungen i skolan, så jag kan ju förstå henne. Jag önskar bara ibland att hon hade skött det lite snyggare, men vi var ju bara barn. Det kanske var det bästa sättet hon kunde komma på.

Jag och min nuvarande bästa vän på min möhippa i somras.

Länka till en person / företag som du tycker sköter sig bra i sociala medier

Åh vad svårt det här var då.. Jag har seriöst ingen aning. Det är helt tvärstopp! Jag förstår nog inte riktigt frågan heller känns det som.. 

En person som skriver bra eller en person som inte provocerar? Eller en person som sköter intervjuer bra kanske? Jag förstår nog inte frågan som sagt. Så vi skippar det idag.. 

Ledig fredag

Vilken mysig morgon/förmiddag jag har haft. Jag blev väckt med fika. Jättemysigt ju! Efter det har jag bara tagit det lugnt och nu tänkte jag sätta mig och spela en stund. 

Chokladfingrar!

Trötter och käk

Ojdå, jag råkade visst somna i soffan när jag kom hem. Jag och Johanna drog till Ming och käkade. Det var hur gott som helst..

 

Om du bara fick välja ett socialt medium att vara på, vilket skulle det bli?

Åh det här blir svårt. Det står lite mellan bloggar och Facebook. Jag tror faktiskt inte att jag kan avgöra där. Jag gillar ju bloggen eftersom man kan skriva så mycket mer och det blir mer personligt på ett sätt, men facebook eftersom det är mer "socialt". 

 

stressmorgon

Jaha, jag försov mig imorse. Det var bara att stressa iväg. Jag hade dessutom en del ärenden på stan efter DBT så efter stan åkte jag direkt och hämtade Alvin på dagis. 

Snart ska jag fixa mig, för det har jag inte hunnit idag. Jag ska iväg om någon timme eller så och käka med Johanna.

Tur att jag fick lite eld i baken när jag försov mig så jag hann ändå.

New in

Jag tyckte att den var urgullig och den passar mitt vardagsrum perfekt!

Vilken Facebooktyp är du, och hur många av de 12 typerna finns bland dina facebookvänner?

HÄR kan du gå in och kolla vilken facebooktyp du är. Det är svårt att säga vem av dom som jag är. Det känns inte riktigt som om någon av dom skriker mitt namn så, men jag kanske är en blandning av DramaQueen och The News.. Det skulle jag tippa på i alla fall.

Av de 12 typerna så har jag 10 av dom på min vänlista: The Rooster, The Lurker, Mr/Ms popular, The Gamer, The Cynic, The Collector, The Promoter, The Liker, The DramaQueen & The News.

 

Självförvållad trötthet

Åh vad trött jag är.. Jag stannade uppe inatt och tittade på PLL och Ravenswood. Det var faktiskt jättebra inatt tyckte jag. Jag ska se avsnittet om ett tag igen med syrran. Jag måste bara vänta på att hon ska komma hit först.

Snart är det dags att hämta Alvin på dagis. Jag känner inte för att gå ut någonstans. Idag tar det emot extra mycket av tanken på att gå ut.Fast det spelar ju ingen roll. Jag måste ändå. 

 


Introducing

Lite bakgrundsfakta först. Jag har för tillfället The Sims 3 och expansionspaketet Leva Livet. Jag har tänkt att skaffa fler, men det är vad jag har just nu. Jag har inga extra prylar/kläder/mods.. Jag spelar som det är helt enkelt. Jag fuskar inte med pengar eller något (tycker inte det är lika kul).

Jag fick för mig att jag skulle prova på att göra en så kallad No Job Challenge, men dum som jag var så glömde jag bort att man ska bygga huset själv osv. Jag råkade köpa ett hus som redan var färdigmöblerat. Jag kom på det när jag redan var inne i spelets gång så jag orkade inte bry mig. Det får vara så.

No Job Challenge går ut på att man inte ska ha något jobb och man har klarat utmaningen när man äger alla byggnader i staden (har jag för mig).

Möt Melinda Hayes. Hon har precis bosatt sig i Sunset Valley och hennes stora dröm är att bli en Lysande författare. Hon gillar spagetti, färgen lila och hennes favoritmusik är pop.

Här har hon precis flyttat in i sitt hus. Hon spenderade nästan alla pengar hon hade på huset. Melinda får leva lite snålt ett tag om hon ska kunna klara sig utan att jobba.

Ett bra sätt att spara pengar på är att klippa ut rabattkuponger ur tidningen. Melinda håller koll varje dag om hon hittar någon ny bra rabatt som hon kan använda.

Först var Melinda lite tveksam till att containerdyka, men efter att hon provat det första gången och hittat så många bra saker så har det nästan blivit en hobby. Många saker säljer hon för att tjäna ihop pengar, men vissa saker inser hon att hon behöver ha hemma och behåller.

Tjäna pengar är ju faktiskt inte allt! Man måste ju kunna umgås med vänner ibland också. Melinda tog en promenad till parken och upptäckte att det var turnering i shack. Hon ville genast vara med.

Finns du på några andra ställen än bloggen som du vill göra lite reklam för?

Ja, alltså jag finns ju på tumblr. Allaboutarasen heter jag där. Klicka HÄR så kommer ni direkt dit.

Här är ett litet utval av mina bilder:

 

This better not be a habit

Jag kunde verkligen inte sova inatt.. Jag tror att jag äntligen somnade runt fem och tack vare det så vaknade jag inte förrän ett.. Jättestörande! Jag hann nätt och jämt vakna till innan Alvin skulle hämtas på dagis. Sen gick vi till affären och nu kom vi nyss hem typ. Morgondagen kanske blir bättre.. Man får hoppas det i alla fall.

 

Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier?

Oj, jag råkade visst fasta framför sims ett tag.. Hehe.. Denna veckas tema är i alla fall Sociala medier.. Riktigt intressant..

Både ja och nej tror jag blir svaret på den här frågan. Jag kan vara rätt öppen om mig själv, men på sista tiden har jag väl kanske insett att vissa saker kanske är lite mer privata än andra. Dessutom hänger jag inte ut någon med namn och om någon inte vill att jag ska skriva om den personen så gör jag inte det. Det gäller ju att respektera människorna man har runt omkring sig. 

Jag skulle kunna välja att inte prata om DBT och hur jag har mått, men jag tycker att det ämnet är så pass viktigt att jag gör det ändå. Och då kanske man måste dela med sig av något som man kanske inte skulle ha sagt annars..

 

Leva Livet

Idag köpte jag ett expansionspaket till The sims 3. Woohoo! Jag är sjukt glad och tänker installera det på en gång. Så nu vet ni vad jag har för mig.

 

Min helg

Åh idag är jag tillbaka på riktigt igen! HURRA! Det hände massor av roliga grejer i helgen. Resten av veckan kan vi typ skippa eftersom jag var sjuk då. 

I lördags så fick Alvin ha en kompis över som skulle sova kvar. Alvin var superuppspelt och hade jättesvårt att somna. Men dom skötte sig faktiskt riktigt bra ändå. Även min syrra sov här och vi tittade på Easy A när barnen hade lagt sig.

Igår var det teater och det var så sjukt roligt. Det var rätt fnissigt igår när vi gjorde teaterövningar om man säger så.. Sen läste vi igenom manus och jag blev riktigt sugen på en av rollerna. Jag som hade velat ha en mindre roll först, men nu börjar jag tänka om lite. Vi får se hur det blir..

Idag är det DBT och jag ska strax fixa mig och sen traska ner till bussen.. Ska möta upp en tjej på stan och sen ska vi gå tillsammans! 

 

5 djur du tycker ser riktigt roliga ut

Jag kom inte på några djur som jag tyckte såg roliga ut. Så jag tog djur som är söta, men har blivit roliga på bild

 

Hiss & Diss - Husdjur

Det som är bra med husdjur (och antagligen oftast anledningen till att man skaffar dom antar jag) är ju att dom är så mysiga. Dom är sällskapliga, fina och urmysiga!

Nackdelen är väl att man måste rensa kattlådan eller gå ut med hunden i världens regnskur om det regnar (nu har jag ju inte hund, men jag kan tänka mig att det är en nackdel). Sen blir det ju svårt att åka bort om man har husdjur också, men det får man ta..

Min bebis ♥

Länka ditt favoritdjurklipp på youtube

 

Jag har många klipp som jag tycker om.. Här är ett av dom.

Fortfarande sjuk, men på bättringsvägen

Jag har verkligen inte orkat blogga, men jag har i alla fall kört bloggutmaningen för att det inte ska stå helt tomt här. Jag har varit/är sjuk så jag har varken orkat eller vetat vad jag ska blogga om. Allt jag har gjort är typ att ligga i soffan och glo på serier. 

Jag vet knappt vilken dag det är eller vilken tid på dygnet det är. Jag sover inte speciellt bra och jag är trött hela tiden. Ändå kan jag inte sova. Allt är lite uppochner just nu. Jag känner att jag inte riktigt orkar blogga normalt än, det känns inte bra att börja stressa direkt när jag varit sjuk så det räcker med grejerna jag har uppbokade i helgen och sen så börjar jag blogga normalt på måndag igen..

 
Gammal bild på mig själv i brist på nya bilder

Om du fick välja fritt på alla djur i hela världen, vilket skulle du ha som husdjur?

Jag skulle vilja (och har velat i flera år) ha en krokodil som husdjur. En tam krokodil.. Lite annorlunda kanske, men det är min dröm..

 

Finns det något djur du kan ha ihjäl utan att må dåligt efteråt?

Myror och myggor! På något sätt känns det som att det inte gör något om en liten myra eller mygga dör.. Jag vet inte.. Det är lite konstigt eftersom jag inte skulle kunna ha ihjäl en katt eller mus eller nåt annat mysigt djur.

 

Vad är det roligaste du sett ett djur göra?

Ja.. Mina djur har en tendens att göra roliga saker hela tiden. Men min förra katt Sune var en riktig stjärna för sig. Han var lite trög och sådär. 

När Johan kom hem ibland så fick han så bråttom till dörren att han inte han bromsa ner innan han skulle svänga så han gled rätt in i väggen ett par gånger. Det var rätt kul (det blev ju ingen fara med honom när han gjorde så, jag hade inte tyckt att det var lika kul om han gjorde illa sig).

Sune som tyvärr sprang iväg för några år sen.. 

Har du klappat ett vilt djur?

Veckans tema är djur. 

Jag minns faktiskt inte om jag har klappat ett vilt djur eller inte. Kanske på någon djurpark eller så, men inte som jag kommer ihåg. Fast djur på en djurpark kanske inte räknas som vilda på det sättet.

Katter är kanske inga vilda djur, men dom är i alla fall mysiga att klappa och kramas med. Här är en av mina förra katter Banditen.

5 filmer man inte får missa

Christiane F - Wir kinder vom Bahnhof Zoo är en film från åttiotalet (tror jag) Den är på tyska och modet är HEMSKT! När jag började titta på den första gången så tänkte jag "Vad fan är det här för något?" Tänk hur fel man kan ha om en film. När jag sedan hade sett hela filmen så älskade jag den. Det är en verklighetsbaserad film om Christiane som började använda droger när hon var 13 år.


I know my first name is Steven är också en verklighetsbaserad film som jag verkligen har fastnat för. Den handlar om en 7årig pojke som blir kidnappad. Det finns en del ett och en del två på den här filmen. Jag såg del två först, men jag insåg inte förrän efter flera år att det fanns en del ett. Riktigt bra film.

 
The Life of David Gale är en film om rättvisa och orättvisa. En mans kamp att få bort dödsstraff. Jag gillade den från första gången jag såg den.

 

What kind of mother are you är en film som verkligen rörde mig när jag såg den. Tyvärr är den väldigt svår att få tag i. Jag har sett den på tv två gånger och sen har jag inte lyckats hitta den någonstans! Den handlar om en mors kamp om en dotter som hamnat lite snett.


Public Enemies handlar om den ökände bankrånaren John Dillinger. Jag brukar inte gilla såna filmer och jag blev övertalad till att se den för ett par år sedan. Jag fastnade och nu älskar jag den jättemycket! Johnny Depp är inte helt fel att lägga ögonen på i filmen heller. 

 

Jag hatar att vara förkyld!

Jaha, nu är jag sjuk.. Fan! Jag ville verkligen inte det här. Nåja, jag får ta det som det kommer. Stannar hemma från teatern ikväll (trots att jag verkligen verkligen vill gå). Det är lika bra att fortsätta soffläget och vila upp sig.. Bloggningen kommer att bli lite lidande nu, det vet jag. Jag ska i alla fall försöka göra bloggutmaningen varje dag. 

Håll tummarna på att jag kryar på mig och blir frisk fort!

 

Mitt femtonåriga jag

Om jag fick prata med mitt femtonåriga jag.. så skulle jag nog säga:

Passa på att leva ditt liv nu! Gör sakerna du inte vågar göra! Ditt liv är inte så illa som du tror.

Man tror alltid att man är så klok som femtonåring, men jag var väldigt naiv, blyg och feg. Det är ju tur att man blir visare med åren och kan skaffa sig erfarenhet på det sättet istället.

Inte femton på bilden kanske, men det var så nära jag kunde komma

Hiss & Diss - Filmer

Jag hissar verklighetsbaserade filmer som är riktigt bra gjorda. Det imponerar på mig. Det blir ju så mycket mer gripande om filmen är bra gjord. Jag vill kunna tro på det jag ser. 

Jag dissar skräckfilmer som bara innehåller blod eller mördande där det inte finns någon story bakom. Hur ska en film vara läskig om man bara ser massa blod? Då kan man ju lika gärna börja jobba på sjukhuset. Nej, tack liksom.. 

En skräckfilm utan blod, utan mördare och med en bra handling..

Tipsa om vad du vill som har med film att göra

Om du behöver tips på nya filmer så kan du antingen klicka runt dig på olika filmnloggar ELLER så går du in på IMDB och söker på en skådespelare som du tycker om. Jag brukar kolla om det finns någon film som personen gjort som jag inte har sett än..  Det är så jag hittar många av filmerna jag vill se.

 

Nu är det officiellt.

Ännu en dag som inte är som den borde. Jag har blivit mer förkyld. och jag kunde inte somna förrän strax efter sex imorse. Jag vaknade klockan tre. Jag skulle nog officiellt kalla mig sjuk nu även fast det inte har brutit ut helt.

Idag blir det nog soffhäng för mig hela dagen. 

 

Jag vill inte bli sjuk

Den här dagen har varit helt uppochner. Först och främst var jag ju vaken hela natten. Smart drag där, eller inte. Men jag kunde verkligen inte sova. Jag tog mig iväg till DBT och efter det hade jag ett ärende på försäkringskassan som jag fixade innan jag åkte hem. 

När jag kom hem hade jag varit vaken i ungefär 24 timmar så jag däckade på soffan. Johan lät mig sova i tre timmar och sen var det dags för mat. Jag har inte orkat göra så mycket efter det. Jag känner mig hängig (förutom tröttheten då). Det känns som att jag håller på att bli sjuk och som vanligt så är det precis helt fel tillfälle för det. 

Min hals börjar kännas öm och jag börjar bli täppt i näsan. Det blir att sova på soffan för mig inatt så jag kommer upp ordentligt med huvudet. men jag klagar inte. Jag älskar att sova på soffan. Det har jag gjort ända sen jag var liten.

Slänger in en av mina favoritbilder som jag har tagit själv för att inlägget blir så tråkigt utan bild. (Tagen på kolmården)

Om du fick leva i en film, vilken väljer du?

Det känns som att jag skulle kunna sväva iväg hur långt som helst på den här frågan. Oftast när jag tittar på film så brukar jag leva mig in väldigt mycket i filmen och oftast låtsas att jag faktiskt är med i den. Det är därför jag gillar filmer så mycket haha..

Jag har kortat ner min meterlånga lista till två filmer som jag skulle vilja leva i. 

Den ena filmen är Dinotopia. Att bo i en värld där människor och dinosaurier lever i harmoni. Det låter ju helt otroligt! 

Den andra filmen är Marie Antoinette. You didnt see that one coming did ya? haha..Jag älskar kläderna, livsstilen och ALLT. Skulle jag leva i den filmen skulle jag ju dock inte leva som det vanliga folket. Dom fick ingen mat och livet typ sög för dom. Jag skulle inte vilja vara Marie Antoinette heller, men kanske en hovdam? Eller nåt sånt.. 

 

Kan inte sova

Jag har inte kunnat sova inatt.. Sjukt störande! Så för att fördriva tiden istället för att ligga och stirra upp i taket så bestämde jag mig för att kolla ikapp på lite serier. Jag lånade Johans dator till det så jag kunde spela the sims på min samtidigt haha. 

När jag hade kollat ikapp alla så blev jag lite rastlös så jag började jag titta på en (för mig) ny serie som jag har velat se ett tag. The Fosters, jag är redo att börja följa dig nu!

 

Ett bläigt inlägg

Åh jag är inte alls pepp på DBT imorgon. Jag vet vad vi kommer prata om och jag vill inte! JAG VILL INTE! Alla ger mig råd och säger vad dom tycker. Jag slits åt olika håll och det känns som att jag inte kan tänka själv. 

Jag har faktiskt egna åsikter och egna tankar. Jag kan ta mina egna beslut. Jag skulle gärna vilja komma fram till dom också, men just nu känns det som om jag står i ett rum fullt med folk som säger hur dom tycker att jag ska göra och så fort jag försöker säga något så kommer bara ett litet pip fram som knappt hörs. 

Åh jag är inte alls pepp på imorgon.. Förlåt för mitt bläiga inlägg nu..Jag ville bara kräkas ur mig lite grann..

 

En dröm som inte uppfylls

Idag snöar det jättemycket. Jag sitter och drömmer mig bort till varmare och roligare tider. Tänk om man kunde vinna massa pengar och åka på en härlig utlandsresa! Fast jag är för realistisk för att kunna drömma om det. Jag vet mycket väl att det aldrig kommer att hända.

Jag känner mig rätt depp idag, jag vet inte riktigt varför. Det är väl lite som vanligt. Jag vet aldrig varför nuförtiden. Förhoppningsvis blir det bättre sen när lillasyster kommer hit. Vi ska titta på nattens PLL och RW (som båda var jättebra för övrigt).

 

Vilken är din favoritskådespelare?

Åh, jag har så många.. Jag tycker att Reese Witherspoon är grym. Om det någon gång skulle göras en film om mitt liv så skulle jag vilja att hon spelar rollen som mig.

Jag gillar henne eftersom hon har gjort så många olika roller och det verkar inte finnas någon roll som hon inte skulle klara av att spela riktigt bra. Hon är en fantastisk skådespelerska!

Om man ska ta en manlig skådespelare så är det nog Jackson Rathbone. Samma anledning som Reese Witherspoon. Han har gjort så många olika roller och passar i alla rollerna.

Jackson Rathbone i Dread

Waiting for Pretty Little Liars

Nu sitter jag här och bara väntar.. Om två timmar börjar PLL och jag är så sjukt taggad! Jag undrar vad (OBS SPOILER från förra veckans avsnitt) som döljer sig under luckan i golvet i huset som Ezra har fått låna av en vän. Undrar vem vännen är förresten? Och vem ligger i Alis kista?

Jag lär nog inte få svaren på dom frågorna idag, men jag gissar på att det blir ett spännande avsnitt.

Bild från promon

Ser du helst på film hemma eller på bio?

Som sagt så älskar jag verkligen att se på film. Verkligen älskar! Jag tittar gärna både på bio och hemma. 

Jag tycker det är jättemysigt att gå på bio. Förväntningen över att se en (förhoppningsvis) riktigt bra film på en stor duk. Den obligatoriska menyn med popcorn och cola. På något sätt känns det mer spännande att se på film på bio och jag gillar den känslan. Tyvärr är det ju rätt dyrt och därför kan jag inte gå så ofta som jag skulle vilja. Tiden har jag nog inte alltid heller. 

Hemma är det mysigt för där kan man krypa upp i soffan, men det är ändå inte samma känsla. Så jag måste nog ändå säga att jag helst tittar på bio, även om det inte händer så ofta. 

Nu var det ett tag sen jag gick på bio, men jag gissar på att det snart är dags. Alvin fick ett presentkort på bio i julklapp så nästa biofilm jag ser är nog antagligen en barnfilm, men mig kvittar det. Det är lika mysigt ändå.

Gammal bild på mig och Alvin från hans första biobesök. Då såg vi Piraterna i 3D.

Upsidedown

Den här morgonen/dagen har inte varit att leka med. Alvin är sjuk, men har hur mycket energi som helst. Han har sprungit runt och lekt sjörövare. När jag precis började känna att jag hade börjat varva ner och kände att jag kunde blogga så ringde mickis. Vi pratade i över en timme så nu kan jag äntligen blogga. 

Det är bara det att jag nu inte har något alls att skriva om. Va dumt.. Jaja, ni vet att jag lever i alla fall.. 

Min fina

Sims och sjuklingen

Ojdå.. Det blev visst ett antal timmar som jag råkade spela the sims på. Hoppsan.. Så kan det gå. Det är ju så kul! Nu för tiden så prioriterar jag sims före serier och film, vilket egentligen är rätt dumt eftersom jag följer så många serier. Så många avsnitt jag måste kolla ikapp sen.

Nåja det gör inte så mycket att det blev så sent. Det blir hemmadag med Alvin imorgon. Han är genomtäppt i näsan. Han har ingen feber än, men tempen är lite höjd och han är röd om kinderna (det är han bara när han är kall eller sjuk typ). Jag känner att det är lika bra att han är hemma imorgon. Han kom upp en stund för ett tag sen när jag satt och spelade. Han såg så sjuk ut att jag trodde han hade jättehög feber. Han kunde inte sova eftersom han knappt kunde andas genom näsan så han ville sitta bredvid mig en stund i soffan. Han somnade rätt fort bredvid mig. Johan gick och fixade så att kudden skulle bli högre (dvs han la gosedjur och sånt under). Sen bar jag in Alvin och han har sovit sen dess. 

Usch. Jag tycker inte om när min älskling är sjuk. Det gör ont i mitt mammahjärta att se honom så.

Röd om kinderna.. Syns inte lika bra på bild som i verkligheten. 

Vilken är din favoritfilmgenre?

Den här veckans tema är FILM. Något som jag verkligen älskar så det passar mig bra. 

Att svara på vilken min favoritgenre inom film är svårt för jag gillar så många olika filmer så jag kan liksom inte bestämma mig för vilken genre jag tycker bäst om.

Jag älskar klassiska Chickflicks (Med chickflicks menar jag typ tjejfilmer och tonårsfilmer, dom går lite hand i hand för mig). En av mina favoriter där är Mean Girls (Dert vet ni som tittade på min och fias sister tag). Jag gillar även 10 things I hate about you, Legally Blonde, Bridget Jones Diary och Jawbreaker.

Skräck älskar jag också. Jag gillar känslan av det kusliga, samtidigt som jag vet att det inte är verkligt. Jag är jättefeg i verkligheten, men blir sällan rädd av skräckfilmer. Jag tycker ofta att skräckfilmer har en bra handling (om de inte är jättedåligt gjorda). Skräckfilmer som jag gillar är Insidious 2 (gillade inte ettan lika mycket som tvåan), The haunting in Conneticut 2, The conjuring, 1408 och When the lights went out.

Komedier är ju så bra när man känner att man verkligen vill skratta. Några jag tycker om där är Sorority Boys och de flesta Adam Sandler filmerna.

Superhjältefilmer är ju SÅ bra! Dom är spännande och så får man ju lite ögongodis på det hehe. Det är aldrig fel. Mina favoriter där är Thor (ja, han är en superhjäte fast han är en gud), Iron Man och Ghost Rider.

Jag älskar musikaler. Jag brukar oftast sitta och sjunga med till låtarna och vissa av mina favoritlåtar kommer från musikalfilmer. Jag gillar Pitch Perfect, Fame och Pete's dragon.

Barnfilmer blir man ALDRIG för gammal för och det är jättemysigt att titta på. Favoriterna är Skönheten och Odjuret, Alice i underlandet, Anastacia och Madicken.

Filmer baserade på sanna händelser är ju helt enkelt jättemega bra! Dom är tänkvärda och man får sig ofta en eller flera tankeställare. En stor favorit där är Christiane F. - wir kinder vom Bahnhof zoo.

Riktiga 80-tals filmer är så underbara när man inte riktigt vet vad man vill se. Some kind of wonderful, Breakfast club och Stand by me fungerar ALLTID!

Hur ska jag någonsin kunna välja en favoritgenre av alla dom här? Jag har ingen aning om vad jag gillar mest av allt.

Citat från Mean Girls

mot dbt

åh vad duktig jag är. låg och drog mig så länge i sängen så att jag inte hann någonting innan det var dags att gå till bussen. klä på mig, borsta tänderna och gå typ. sitter på bussen nu. stressad värre.

Amazing feeling

Idag är jag så uppe i varv att jag inte ens har kunnat göra något vettigt sen jag kom hem från teatern. Alltså WOW! Först hade vi lite lekar och så för barnen (eller ja för dom vuxna också för den delen). Det var någon tidningslek som vi körde och den var jättebra när man ska lära sig namn på folk och så.

Efter det så började vi prata teater. Riktig teater! Ett skådespel med riktiga roller och riktiga repliker. Ni kanske inte förstår min entusiasm, men jag har velat spela teater i flera år. Glädjen att äntligen få göra det är obeskrivlig! Jag är lite nervös över att jag kanske inte kommer vara så bra på teater, men jag tar en dag i taget. Hur kan man veta om man inte försöker?

I alla fall. Jag tänker inte berätta än vilken pjäs vi ska göra, men den är rätt känd kan jag säga. Vi satte oss runt i en ring. Barnen fick springa runt och leka. Vi fick manus och sen satt vi och läste igenom manuset. Helt sjukt vad roligt det var! Jag är fortfarande helt uppe i varv. Efteråt skulle vi skriva ner vilka roller vi skulle vilja ha och lite så, men jag kände att jag inte hade någon aning så jag skrev att han (rollsättaren) får sätta mig på vad han tycker passar bäst. Får jag en statistroll så får det vara så. I dont give a **** FÖR JAG SKA SPELA TEATER!

När jag kom hem hade bingolotto precis börjat. Jag hann precis sätta mig ner när första bingobrickan skulle fyllas. Jag vann inget, men det gör inte så mycket. Efter det har jag kollat på film och läst lite bloggar. Tänkte fortsätta kvällen med att se klart filmen (Miss secret agent 2 som går på femman nu, men den är snart slut tror jag) och samtidigt läsa klart manuset eftersom vi inte läste hela idag.

 

5 leksaker du tyckte extra mycket om som barn

Jag lekte inte med så många leksaker så som jag kommer ihåg (förutom barbies som jag nämnt typ varje dag nu). Så istället för att lista leksaker så listar jag saker jag tyckte om att göra.

Jag tyckte om att leka lejonkungen. Det fanns en klippa på min dagmammas gård som såg precis ut som lejonklippan. Där kunde jag stå och ryta haha.. 

Jag tyckte om att leka med barbies som sagt. Jag kunde leka både själv och med andra. 

Jag älskade att pärla med pärlplattor och kunde sitta jättelänge med det. Mamma förstod inte riktigt hur jag orkade. 

Jag älskade böcker och film också. Det är likadant fortfarande. Jag sitter hellre inne och tittar på film eller läser en bra bok istället för att gå ut. Det spelar ingen roll hur bra vädret är. 

 

Mad

 

Viloläge för mig nu.

Usch.. Min kropp är helt förstörd idag. Nu är det viloläge som gäller för mig om jag ska lyckas komma iväg någonstans imorgon.. Jag kan knappt gå efter att ha yrt runt på loppisen som en höna idag.

Jag har stått och gjort om på bordet. Packat upp och ner. Sprungit fram och tillbaka. Med tanke på golvet där nere så är det inte så konstigt att jag knappt kan gå just nu. Det är min muskel som spökar igen...

Det fanns en tid i mitt liv då jag inte hade dom här muskelbesvären..

Sister Tag

Jag och lillasyster kör en Sister Tag.

 

Hiss & Diss - Händelser från barndomen

Jag känner att jag vill hissa min morfar här. Han var en sån stor del av min barndom. Han förgyllde den genom att spela in barnprogram till mig (bland annat mina älskade chipmunkar), göra barnsnus åt mig och lära mig fiska. Min morfar var mitt allt!

Jag dissar min jobbiga uppväxt. Jag blev uppväxt på ett bra sätt, men för mig var det ändå fruktansvärt jobbigt. Jag tvekar inte en sekund på att min uppväxt har varit bättre än de flestas, men det är ändå så jag känner. Och så måste det få vara. Jag skulle inte vilja ändra på uppväxten, för då hade jag nog inte varit den jag är idag. Kände att det behövde tilläggas.

 

Gammal bild från morfars och mitt fiskeställe. Han är spridd för vinden där och jag har slängt i några rosor åt honom.

Take me away

 

Tipsa om en lek du lekte som du tycker barn idag borde testa på också

Jag minns faktiskt inte så många lekar just sådär. Det var väl under hökens vingar kom och lite sådär, men ingen jag tyckte var sådär jätterolig. Som jag skrev häromdagen så var jag rätt tjejig och lekte mycket med barbie och så. 

Jag kommer faktiskt inte på någon lek som jag kan tipsa om. 

Alvin tycker om att leka att han kör bil.

Snart iväg och se skräcken i vitögat

Usch. Idag är jag nervös. Jag mår illa och jag har ont i magen. Idag ska jag vara modig och göra något som jag har skjutit upp ett bra tag. Jag ska se skräcken i vitögat. 

Jag ska gå till tandläkaren! 

Usch! Jag vill inte. Jag är livrätt för tandläkaren. Skräck, skräck, skräck. Att jag har fobi för tänder gör inte det hela bättre heller. Varenda del av mig skriker STANNA HEMMA, men jag vet att jag måste gå. Jag har ju bokat tiden av en anledning. 

Varför måste det här vara så jobbigt?

 

Ibland är dom rätta besluten inte alltid så roliga

Jag avslutade min praktik på Vero Moda idag. Det var mitt beslut och ingen tvingade mig, men det kändes ändå jobbigt.

Jag älskade att vara på Vero Moda. Snygga kläder, bra arbetskamrater, trevliga kunder osv. Sanningen är den att jag klarar inte av mer än tre timmar i veckan. Jag är ingen vanlig praktikant. Det tar tid innan jag känner mig säker och vågar utvecklas. Det kunde jag inte göra på Vero Moda tyvärr. Eftersom dom hänger om inne i butiken så ofta (det måste dom ju eftersom dom typ får nya leveranser varje dag) så vet jag aldrig var något är. Vet jag inte var något är så kan jag ju inte hjälpa kunder på samma sätt.

Jag tycker att det är jättetrist att lämna Vero Moda, men jag tar med mig mina erfarenheter och letar efter en annan praktikplats. Med min arbetskonsulent tvivlar jag inte på att jag snart kommer att hitta en bra praktikplats för mig. En praktikplats där jag kan utvecklas trots att jag bara kan vara där tre timmar i veckan ett tag. Det kanske inte blir lika kul som just en klädaffär, men det gör inget. Drömmen om att jobba i klädaffär kommer säkert kunna slå in senare. När jag har utvecklats lite mer inom handel.

 

Om du fick chansen att gå tillbaka till att vara barn igen, skulle du ta den?

Den här frågan var svår för mig. En del av mig vill svara ja och en del av mig vill säga nej. 

Visst var det härligt att vara barn och inte ha några riktiga problem. Man kunde springa barfota i gräset utan att bry sig. Man kunde leka hela dagarna. Man slapp alla måsten och ingenting var direkt viktigt. Men nej. Jag kände mig så udda och utanför när jag var barn. Jag ser inte min barndom som lycklig, även om jag kanske var det.

Samtidigt så hade jag nog inte velat växa upp på något annat sätt heller. Som sagt en väldigt svår fråga, men jag tror faktiskt inte jag skulle ta den chansen. Varför titta tillbaka när man kan se framåt?

Hittade ingen passande bild till inlägget så den här fick duga

Stressad

Det känns som att jag måste sätta fart och sminka mig. Jag måste gå om fem minuter och jag har inte ens sminkat mig eller borstat tänderna än. Egentligen skulle jag inte behöva sminka mig nu, men jag har ingen lust att släpa med allt smink till stan för att sminka mig där innan praktiken..

Varför gick jag inte upp klockan nio som jag sa att jag skulle göra? Varför låg jag kvar en extra timme i sängen? Nu måste jag skynda mig. Jag vill inte komma försent till DBT. Det är första dagen sen juluppehållet..

 

Seg

Jag känner mig helt seg. Min syster kom hit och vi tittade på PLL och Ravenswood. Efter det övertalade vi hennes pappa att hon skulle få sova här och det var inga problem. 

Vi åt lite och sen så hoppade Sofia in i duschen medans jag pratade i telefon med mamma. Jag har pratat väldigt mycket med henne i telefonen idag... Mer än vanligt.. Sen kollade vi på film och nu ska hon lägga sig. 

Jag borde också lägga mig och jag ska väl göra det snart.. Jag ska bara spela och lite sånt först.. Hehe.. Det är ju inte direkt så att jag har gjort något annat vettigt resten av dagen heller..

Fina syster

Var det något du gillade som barn som räknades "höra till det andra könet"?

Jag var nog väldigt tjejig när jag var liten. Jag gillade mest dockor, barbie och sånt. Prinsessor och ballerinor och rosa. 

Jag försökte verkligen tänka efter här, men jag kom inte på något pojkigt som jag gillade direkt. Så jag gjorde det enda rätta och ringde mamma och frågade. Hon bekräftade mina tankar. Det var tjejgrejer all the way för mig. 

Däremot en sak som kanske inte de allra flesta tjejer gillade (som jag fortfarande älskar idag) var att jag ofta gillade skurkarna i filmerna. Jag har alltid alltid alltid älskat Cruella De Vil, Ursula, Den onda häxan i snövit osv.. Dom har alltid fascinerat mig. 

Men nu, mitt från ingenstans när jag sitter här och skriver kom jag faktiskt på en grej som jag gillade som var rätt pojkigt. Jag tyckte om att läsa Fantomen, men det är nog det enda också.. Haha..

Tjej all the way!

Är man uppe sent får man skylla sig själv.

Oj, vad länge jag sov. Det är ju tur att Alvin är på dagis så han inte märkte att jag sov tills nu haha. PLL var  ju  bra igår, men jag minns inte så mycket från det så jag ska kolla med syster senare idag igen för att färska upp mitt minne. Sen kollade jag ju även på ravenswood och jag tyckte att det var rätt bra det med, inte lika bra som PLL dock..

Nu ska jag slänga på mig ytterkläder och vandra emot dagis strax. Beroende på vad Alvin vill göra så funderar jag på att spela lite The Sims 3 (hurra hurra hurra att jag äntligen har det) tills syster kommer. 

Såhär såg jag ut igår. Jag ÄLSKAR verkligen den här tröjan. Den är för stor och hur skön som helst. Håret levde sitt egna lilla liv igår, det var jag lite mindre nöjd med.

happy girlgissa vad jag ska göra nu?

Hur var du som barn?

När jag var liten.. Då var jag typ alla föräldrars drömbarn.. Eller nej, kanske inte. Jag var väldigt artig minns jag. Jag vågade inte säga ifrån så mycket och jag var alltid tacksam om jag fick något. Jag var väldigt lugn och snäll. Det är klart att jag gjorde en del bus, men det gör ju alla. 

När mamma tyckte att jag var jobbig (för lets face it: alla föräldrar har tyckt att deras barn är jobbiga någon gång) så tyckte hennes väninnor att det inte var vardagsmat typ. Så lugn och snäll var jag. 

Jag var en tänkare och grubblare redan när jag var liten. En gång försökte jag räkna min gammelfarmors rynkor. Jag vet att jag tyckte att det skulle vara intressant att veta hur många rynkor hon hade. Stackars människa! Fast jag förstod ju visserligen inte att det var oartigt då. 

Några "hyss" jag gjorde som barn var att bajsa i en av mina leksakskastruller, stoppa in en spade i videon och gömt undan godis på rummet. 

Jag var väldigt försiktig och tillbakadragen. Jag var blyg och vågade inte riktigt fråga om lov eller försöka få nya vänner. Dom vännerna jag hade fick jag liksom innan jag ens kommer ihåg hur det gick till. 

Jag var rätt barnslig också. Jag lekte med barbiedockor och vanliga dockor tills jag var typ tolv..

Mamma & Jag. Jag kanske var typ 2-3 år på bilden.

Inte helt vaken.

Åh vad seg jag är. Jag har sovit typ 4-5 timmar inatt. Alldeles för lite! Inte mycket att göra åt nu visserligen. Jag måste försöka hitta några kläder som jag inte fryser i och sen ta mig ner till stan. 

Jag har en halvtimme på mig att klä på mig och fixa mig innan jag ska gå, så jag borde nog hinna. Jag ska träffa världens bästa kusin på stan. YAY! Hon är här ett par timmar för att träffa lilla mig och sen åker hon hem igen. 

Jag är inte helt vaken än, men det kommer nog när jag börjar fixa mig.. Hoppas jag..

 

Så onödigt..

Helt sjukt egentligen.. En hel kväll har gått, det är snart dags att krama kudden och jag har inte gjort något alls förutom att kolla på youtube. Totalt meningslöst! Jag kunde ju ha kollat på en film eller spelat eller nåt annat kul, men nej.. Självklart inte. Och nu är det för sent.. 

Jag har inte riktigt tid att vara vaken länge till heller. Imorgon händer det roliga grejer så det är bäst att vara utvilad! 

 

Vad vad populärt när du var liten?

Den här veckan har vi kommit in i barndomen på bloggutmaningen. 

Så vad var populärt när jag var liten då? 

Vi lekte mycket ute med varandra. Nästan alla barnen på gården kunde samlas och leka Under hökens vingar kom. Vi spelade kula och gjorde klapplekar på rasterna (som typ En sjöman for till ABC).

Aqua, Spice Girls och Backstreet Boys var jättepopulära. Jag minns att jag fick pengar av morfar så jag kunde köpa Spice Girls skiva. Det var den första skivan jag köpte själv. Aqua var mina idoler och alla tjejer trånade efter killarna i Backstreet Boys.

Dateparfymer användes och även dom där tatueringshalsbanden i plast. Modet har jag ju hört lite om, men jag var ju så liten så jag följde ju inte det då direkt. Jag hade inga buffaloskor. Jag hade inga magtröjor. Däremot hade jag sånadär fula adidasbyxor med knäppning på sidorna. 

Det finns säkert mycket mer, men det är vad jag kan komma på nu.

Jag minns inte riktigt vad man gjorde med dom här Pogsen. Någon som har lust att färska upp mitt minne lite?

Everything has beauty

 

The Hunger Games


Då har jag äntligen sett The Hunger Games. Min syster har tjatat om att jag ska se den haha. Och visst, den var väl bra... Men jag fattar inte vad allt ståhej är om? Så speciell var den liksom inte. 

Pensionärsafton

Efter en pissdag varvade jag ner med lite the sims.. Det var otroligt skönt att inte få göra nåt speciellt alls när jag kände att humöret började svikta nåt rejält. 

Kvällen har jag spenderat med Bingolotto och nu tittar jag på Så ska det låta. Jag älskar att spela bingolotto. Jag tycker det är jättemysigt. Mig spelar det liksom ingen roll om jag vinner för det är inte därför jag spelar. Det är hela mysfaktorn som jag gillar. 

Så ska det låta är jättebra idag! Jag älskar den gamla gruppen Freestyle och tre av medlemmarna i bandet är med idag. Gissa vilka jag håller på? Förutom dom grymma artisterna är det bra låtar idag! Jag känner mig lite som en pensionär efter den här kvällen, men det får vara så..

Kalle Moreaus (eller vad han nu heter) är faktiskt jättebra som programledare till så ska det låta. Jag var lite skeptisk först, men helt klart passar han för rollen.

Blädag

Idag har varit en riktigt bläig dag! Jag hann inte blogga innan mamma kom och det kändes otrevligt att göra det när hon var här. Inte för att jag var sådär jätterolig att umgås med ändå. Jag har lite pms idag och Alvin har gjort allt och lite till idag. Usch. 

Nu tänker jag stänga in mig i en bubbla tills det är dags att spela bingolotto med Johan.

 

5 saker du vill göra under 2014

Jag vill utvecklas på praktiken
Jag vill åka på semester, även om det bara blir inom sverige
Jag vill hitta tillbaka till mig själv
Jag vill börja spara till körkortet
Jag vill börja på teater

 

Insidious: Chapter 2

Fia och jag kollade på Insidious 2 ikväll. Den kändes bättre än ettan. Jag hoppade till och med till någon gång. 

 

Första tanden tappad

Här hade jag tänkt att skriva ett inlägg om att världens underbaraste Alvin hade en lös tand, men det behöver jag inte göra längre. Det vore lögn om jag skrev att han hade en lös tand. 

Alvin har tappat sin allra första tand! Tjoho! Jag blev nästan så glad att jag att jag grät, men det gjorde jag inte. Alvin är jättemegastolt, med all rätt!


Johan fick vicka lite på den för att få bort den. Den satt liksom bara fast i pyttelite tandkött. Alvin var jätteduktig och sa ingenting fast han tyckte det var lite smått obehagligt. Nu har han lagt tanden i ett glas med vatten och väntar spänt på att se om tandfén är här och hälsar på inatt medan vi sover. 

Hur bra är du på gåtor?

Jag och Johan gjorde nyss det här testet på Expressen. Det är 30 olika gåtor som man ska gissa svaret på. Vi fick 29 rätt. Hur många får du? Kommentera gärna hur många rätt du fick. Kan vara kul att veta.

Hiss & Diss - 2013

Men det var ju sjukt svårt med hiss och diss inför hela 2013. Jag har setat jättelänge och funderat, men såhär får det bli:

Hiss:
Att stå på loppis varje helg med mina tjejer. Det har varit så kul och jag saknar det jättemycket. Bara en vecka kvar tills det drar igång igen.
Det var jättefint väder på bröllopsdagen.
Jag har kärt känna massor av nya människor 
Jag fick praktik
Jag började på DBT

Diss:
Det tråkiga vintervädret.
Att jag har mått dåligt tillochfrån under senare delen av året. 
Att Pubert har blåsljud på hjärtat.
Att det inte blev någon semester

Vackert väder på bröllopsdagen

Nattbesök

Min lillebror kom hit i sista minuten. Vi sitter och diskuterar tjejer, parfym och oljeriggar. En salig blandning.. Min lilla lillebror har tydligen fått för sig att han ska börja jobba på en oljerigg när han blir vuxen, men han har ingen aning om vad man gör på en oljerigg. Han vet bara att det är bra betalt. 

Vad vi gör ikväll har jag ingen aning om. Antagligen blir det att se någon film, men vi får se. 

 

Länka till ett inlägg du skrivit från 2013 som du tycker borde läsas igen

Den här var svår. Jag har ju så många inlägg. Vissa som jag tyckte innehöll massor av bra och viktiga saker, men det ser ut som det är skrivet av en treåring typ. Sen har jag så många inlägg som bara handlar om ingenting. Jag hittade i alla fall några som jag vill lyfta fram lite extra.

How I really feel - Om hur jag verkligen mår. Tål att upprepas när folk inte riktigt förstår alltid.
Kvällstankar efter Zero Hour - Tankar om livet och allt som hör till det. Riktigt intressant hur mycket en serie kan få en att tänka på allt.
Ren idioti - Om min kärlek till hajarna och varför människor är så tröga.
En underbar halvhelg i Stockholm - Om storvinsten som jag vann i somras.

Enjoy

 

God Morgon

Idag är jag jättetrött, men jag tror att jag snart ska iväg och träffa Johanna.. Jag känner mig lite osäker, men jag tror det så vi får väl se om hon dyker up eller inte haha.. 

Det känns skönt att få komma tillbaka till vardagen med rutiner, praktik, DBT och allt vad det innebär. Såklart känns det lite jobbigt för jag hat förstört dygnet lite. Jag lägger mig alldeles för sent. För mig brukar det ju ta ett tag för att få tillbaka rätt tidsrytm.

Idag hade jag i alla fall tänkt ha någorlunda struktur. Idag hade jag tänkt att träffa Johanna (om det var idag som var bestämt), rensa lite här hemma och spela lite wii. Vi får väl se om jag lyckas med alla tre. 

 

Dags för en liten rensning

Nu ska jag köra en genomrensing av min väska. Det känns verkligen som att det behövs.. Jag vågar knappt titta där i för att se vad som finns. Jag kan nästan lova att jag har allt och lite till där i. Det här lär nog bli väldigt intressant!

 

Grymt opepp

Idag börjar vardagen smyga sig på igen. Det är praktik idag. Jag är fortfarande inte pepp. Jag sitter i morgonrock fortfarande och önskar jag kunde göra det resten av dagen med. Tror dock inte det skulle vara uppskattat på praktiken. 

Någon som har något bra tips på att bli pepp så det känns kul att gå? Tills vidare känner jag att dunka musik medans jag letar kläder och sminkar mig får duga.. Kanske inte funkar, men det är värt ett försök.

Typ sähär känner jag mig nu..

Ser du ett nytt år som en chans att börja om eller är det bara som vilken tid på året som helst?

Lite både och faktiskt. Det känns inte annorlunda, men samtidigt känns det som om man startar ett nytt kapitel. Vad som helst kan hända det här året. Jag lägger det gamla bakom mig (who am i kidding? jag är inte känd för att låta gammalt vara glömt, men försöka kan man ju) och tar med mig de bra sakerna. 

Man utvecklas med åren och nyår är ett bra tillfälle att se över året som varit. Vilka misstag har jag gjort som jag kan undvika att göra om? Vilka framsteg har jag gjort som kan vara bra att minnas? Samtidigt så är nyår som vilken annan dag som helst, förutom att det innehåller något litet extra. 

 

Lite kvällstankar

Då var första dagen i det nya året avklarat. Hur känns det? Inte annorlunda alls. Jag har setat i morgonrock typ hela dagen. Sen bytte jag om till min jumpsuit eftersom Carola skulle komma förbi en stund. Jag har i princip glott på serier hela dagen. Förutom när Carola var här. Känns som en produktiv dag.. Eller inte.. Nåja, skönt var det i alla fall.. 

Snart ropar sängen på mig och imorgon ska jag tagga för praktik. Jag är inte alls pepp på det som det känns just nu, men jag måste dit. Så är det bara. Jag känner mig trött, hängig och tung. Inte som att jag väger mycket, men tung i hjärnan. Svårt att förklara.. Just nu kan jag inte riktigt tänka klart och allt är ett enda stort frågetecken. Hur vet man vad som är rätt och hur man ska göra?

I brist på en passande bild till inlägget får ni se vad dagens middag var: 
Potatis, frukostkorv och pepparotssås. SÅ GOTT! En av favoriterna hos mig. 

Nyårsafton 2013

Gårdagens spenderades hemma. Vi spelade bingolotto och åt lite tårta som jag hade gjort. Vi vann ingenting på lotten och jag blev missnöjd med tårtan. Resten av kvällen satt vi bara och väntade på tolvslaget. Alvin orkade hålla sig vaken och vi stod i sovrummet och tittade ut på fyrverkerierna.

Alvin fick lägga sig strax efter tolv. Jag och Johan började titta på Imse Vimse Spindel som gick sen på tv. Han påstod att den var bra och jag hade inte sett den. Mina tankar om det är typ: Om den kallas för skräck, då har jag tappat all tro på genren. Nu vet jag visserligen inte om den kallas för skräck, men ja ändå.. Den var inte vidare bra i alla fall.. 

Idag sov jag alldeles för länge.. Och jag har ingen aning om vad som händer idag. Antagligen ingenting. Jag har liksom inte ens bytt om från morgonrocken än.. 

Min nyårstårta..

Hur tror du den här 365dagarsutmaningen kommer gå för dig?

Då kickar vi igång det nya året med Bloggutmaning365 tycker jag! Denna veckas tema är 2013-2014!

Förhoppningsvis så kommer det att gå bra. Jag brukar bli lite småtrött på utmaningar, men just den här är jag väldigt pepp på av någon anledning! Det ska bli riktigt kul och det är ju så många olika teman som man kommer skriva om. Vi får se hur det går, men jag ska försöka så gott jag bara kan!

Såhär såg jag ut igår på nyår. Inget märkvärdigt. Sminkade mig inte ens.. Så kan det gå om man bara är hemma och firar.

Gott nytt år på er!

Gott nytt år till alla er som läser. Hoppas erat år blir fantastiskt!

Har ni några nyårslöften? Det brukar inte jag ha, men i år har jag det. Får se hur länge dom håller haha. Satsa lite mer på bloggen (roligare inlägg, ta fler bilder osv. Säg gärna till om önskemål), verkligen jobba stenhårt med mig själv och känna efter hur mycket jag orkar!