Hayes - Katastrofer

 
Melinda är en sim som älskar att träffa nya människor och längtar efter ett familjeliv Hon pratar med alla karlar hon stöter på för att se om någon av dom kan vara en potentiell make/far.

En natt när Melinda ligger i sin säng och sover hände något fruktansvärt som hon sent skulle glömma.

Det blev inbrott i hennes hem och tjuven fick med sig hennes älskade byrå.

Eftersom hon inte hade något larm ringde hon till polisen själv, men han blev sur på henne eftersom tjuven redan hade gått iväg. Melinda försökte göra situationen lite bättre genom att prata om annat. Polisen verkade intresserad av Melinda, men tog ändå hennes dator i böter.

Dagen efter försökte Melinda återgå till det normala. Hon ville helst glömma allt vad rånare och inbrott hette. Hon bestämde sig först för att fiska. Några fiskar ville hon behålla som mat och gödsel, men resten skulle hon sälja för att tjäna pengar.

En trädgård som man tar hand om är också viktig om man vill kunna spara pengar. Man behöver ju inte köpa någon mat om man kan odla den.
Eftersom Melinda inte har råd att anställa en reparatör så fort något går sönder så får hon se till att laga allting själv. (Och det kan man visst bli väldigt svettig av)

Städa upp oredan får Melinda också göra själv. Som hon önskar att hon hade en familj där dom kunde dela på ansvaret.

Efter en dag fylld med sysslor var Melinda jättehungrig och tänkte laga en ny rätt. Hon tyckte hon var värd det, men hon måste ha läst fel i receptet för det började brinna. Som tur var hade hon i alla fall en brandvarnare. Brandkåren var snabbt på plats och elden hann inte sprida sig från spisen.
Efter att brandkåren åkt försökte Melinda lugna ner sig genom att måla. Nu hoppas hon att det dröjer innan en ny katastrof dyker upp.
Är du här ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: