Hayes - Familjelycka?

Melinda har fått något slags virus, men hon har ingen aning om vad det kan vara. Hon är inte sjuk i övrigt. Hon måste bara springa på toa stup i kvarten. Hon funderade först på om hon var gravid, men kom sedan på att det går inte utan att ha träffat en kille först.

Så var det dags att gå från ungdom till vuxen. Melinda är mer än redo för vuxenlivet. Melinda firade sin födelsedag med flera av hennes vänner och festen blev riktigt lyckad.
Några dagar senare blev Melinda bjuden på date. Han hette Jared och dom kom verkligen överens. Kan detta vara mannen i Melindas liv? 

Jared följde med hem till Melinda och spenderade natten där. Dom hade riktigt trevligt.

Dagarna gick och Melinda hade nästan glömt bort Jared... Tills hon upptäckte att hon var gravid. Hon försökte ringa Jared för att berätta den underbara nyheten, men antingen så svarade han inte eller så hade han inte tid att prata i telefon. Vem behöver en karl?, tänkte Melinda och beslutade sig för att uppfostra sitt barn själv.

För att ha råd med alla babytillbehör som säng och sånt började Melinda skriva böcker på löpande band. Att ha en bra ekonomi är viktigt när man skaffar barn.
Tillslut fick hon äntligen ihop pengar så hon kunde bygga ett barnrum. Eftersom Melinda hoppades på en pojke fick färgerna gå i blått och grönt.
Är du här ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: