Migrän

Igår fick Alvin vara vaken till halv elva på kvällen. Vi hade massa filmmys i soffan. Han gjorde ina protester alls när det var dags att sova eftersom han var så trött. Hur skönt som helst med tanke på hur det är varenda dag annars. Vi funderar på att göra liknande ikväll. Det är ju trots allt sommarlov..

Efter att Alvin somnat tittade jag på en film som hette The Bling Ring (den från 2011, inte den som kommer ut nu i år). Den var faktiskt riktigt bra och jag hade inte ens en aning om att det hänt på riktigt innan igår. Så efter filmen satt jag och läste på lite och tittade på klipp på youtube om den riktiga händelsen. 

Efter filmen var det dags att sova. Jag började få lite huvudvärk och så. Jag somnade skapligt fort och vaknade nio i morse. Jag kände att jag hade migrän. Alvin sov fortfarande så jag somnade om. Efter ett tag gick vi upp. Sedan dess har jag setat på balkongen med solglasögon och cola. Det som behövs för att bota min migrän. Den är inte så pass jobbig att jag behöver sova för att få bort den jsut nu. Jag tror att den börjar ge med sig om jag har tur..

 
Jag just nu..
Är du här ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: