Nejnejnejnej

Jag hade helt fel.. Jag orkade inte börja blogga igen.. Idag orkar jag inte hellr.. Är helt depp.. Grät mig till sömns inatt.. Jag måste ta tag i mitt liv nu.. Nånting måste ändras ganska drastiskt snart, men vad?

Shopping, barnvakt och kortspel

Bra start på bloggningen.. Oerhört.. Jag sov till klockan ett.. Det här är inte bra någonstans! Imorgon blir det bättre eftersom jag ska träffa Johanna. Jag måste ha mina rutiner och jag känner lite smått att de börjar falla. Det får inte bli så!

Igår var jag på stan en sväng och handlade lite kläder och lite sånt. Jag löpte även ett spel till Avlin som heter Ali Baba, men det måste jag gå tillbaka med, för det fungerade inte. Det är ju en kamel eller nåt sånt som man ska lägga ned för att sedan hänga på massa saker och sen när det är för mycket så reser den sig och kastar av allt. Problemet med den jag köpte är att den vägrar att lägga sig. Så det var lite trist. 

Jag satt barnvakt till fyra små charmtroll igår också. Det var jättekul och jättemysigt. Två av dom låg och sov redan när jag kom dit. Den äldsta satt och spelade på datorn och den yngsta och jag lekte lite med några legogubbar. Dom fick smörgåsar och vi tittade lite på tv. Sen var det dags för minsta att lägga sig. Äldsta och jag fortsatte titta på tv. Båda låg i soffan och tillslut somnade han där. Hur gulligt som helst. 

På kvällen skulle Johan och jag ha spelat Ali Baba, men eftersom det inte gick bosatte vi oss på balkongen. Vi tände massa öjus, tog ut lite dricka och ostbågar och sen spelade vi lite kort. Det var ett helt okej slut på dagen!

Ursäkta

Jag har inte mått så där jättebra de senaste dagarna.. Jag har varit ganska deppig och tappat lusten för att blogga lite.. Imorgon kommer jag tillbaka normalt igen.. Jag behöver bara den här dagen också.. 

Full rulle & barnvakt

Idag har det varit full rulle. Det började med att jag stukade lilltån inatt... Men det är bara pinsamt så vi skiter i det..

Min syster kom över efter skolan och hon följde med och hämtade Alvin på dagis.. Vi åt lite mat hemma och sedan skulle vi till tuna park och köpa en present.. Det var hur lång kö som helst och det tog jättelång tid.. Jag hittade en bra present (hoppas fan att han inte har en sån nu) och vi åkte hem.

Gick direkt upp till Carola och nu sitter jag barnvakt. Jag tycker det är viktigt att även par med barn får egentid för varandra (nej, soffhäng räknas inte riktigt in tycker jag) så då ställer jag gärna upp. Tre av barnen ligger tysta i sina sängar medan Wille och Alvin tittar på tecknade Batman.. 

Okej, det kanske inte låter som vi har gjort mycket, men det har varit väldigt stressigt.. 


Bjuder på en gammal bild

Feelings



Ps.. Ett inlägg om dagen är typ det jag orkar med just nu... Förutom att jag är förkyld är det massa annat som gör att hjärnan bara snurrar

Sjukling

Nu har förkylningen brutit ut helt. Jag är nästintill däckad. Jag har druckit lite te idag och tänkte göra det senare med. 

Alvin ville inte gå till dagis imorse och när jag lämnade honom där började han skrika och riva sin fröken. Han har aldrig gjort så tidigare. Jag gick därifrån. Jag har hört att man ska göra så, men det var jättejobbigt att bara gå. 

Så fort jag kom hem däckade jag i sängen och sov till halv två. Johan fick komma hit för jag orkade verkligen inte hämta Alvin på dagis. När jag är förkyld så är jag verkligen sjuk. Jag är som en vandrande zombie så jag frågade mamma om hon kunde ta Alvin inatt och det kunde hon. Jag är mer än tacksam. 

Orkar nog inte uppdatera mer idag, men ville bara tala om att jag lever.. 

Ursäkter, besvikelse, lekar, panik, förkylning & PLL..

Jag har verkligen inte orkat blogga alls idag efter inlägget imorse. Jag har varit helt slut hela dagen. Det blev ingen kamp till dagis idag. Tack och lov! Han var bara lite seg med att få på sig kläderna.. 

Jag och Johanna åkte till BK för jag var för trött för att komma på nåt annat ställe jag ville äta på och sen körde hon mig till psykologen. Jag blev jättebesviken när jag väl var där. Jag har väntat på den här tiden i flera månader. Psykologen verkade jättetrevlig och så, men sen fick jag veta att jag bara var där för bedömning. Jag får veta på torsdag om jag kommer att få en samtalskontakt eller inte.. Lite smått irriterande. Det är inte ens helt hundra att jag kommer få en. 

Min syster mötte upp mig när jag kom hem och vi hämtade Alvin på dagis. Jag pratade lite med fröknarna om hans sovvanor, men dom tyckte att jag skulle köra på som jag gör nu. Dvs lägga honom ca 20.00 varje kväll och vänta på att han ska somna.. Till sist borde han ju faktiskt somna runt den tiden.. Hoppas jag,,

Efter dagis gick vi hem till Carola en sväng. Alvin hade jätteroligt. Ungarna lekte och dansade och hoppade runt som tokar. Alvin var ganska svettig efteråt. Jag satt och hade soffmys med en av tvillingarna. Första gången han vågar vara så nära mig. Jag blev varm i hela hjärtat och ville nästan säga "Nej, gå inte" när han sprang iväg till de andra och lekte. 

Vi gick en sväng till Netto för att handla lite. När jag har packat ner i påsen och vi ska gå hem så är Alvin borta. Först trodde jag att han hade ställt sig utanför och väntat på mig, men det hade han inte. Det var flera stycken till i kassan så jag frågade dom om dom hade sett honom, men ingen hade sett när han gick iväg. Här började paniken krypa. Jag stod utanför netto och visste inte om han var inne på Netto eller om han hade sprungit iväg. En kille såg att jag såg förvirrad och orolig ut och frågade om jag letade efter en liten kille. Sen pekade han åt vilket håll han hade sprungit. Jag sprang dit på en gång, men hittade honom inte. Han var på andra sidan huset som tur var. Han hade gått till lekparken. Jag tror nog aldrig jag har varit så rädd i hela mitt liv!

När vi väl var hemma sen så kände jag verkligen hur förkylningen började smyga sig på. Jag vill inte! Jag har inte tid att vara förkyld. Jag har hört att Alvin har nyst några gånger också. Hoppas den inte bryter ut, för det orkar jag inte nu. Jag vet hur däckad jag blir när jag är förkyld. Hur ska jag klara Alvin helt ensam då?

Idag somnade Alvin runt midnatt och jag tänkte nästan gå och lägga mig då, men jag kände att jag ville verkligen se PLL idag. Nu är det snart dags för det och jag myser med lite te till serien i min komugg. Sen ska jag sova! Jag hoppas på en någorlunda bra morgon imorgon utan för mycket bråk och försovningar.. 

Godnatt ♥


 

Sleepless in Eskilstuna

Vilken jobbig natt det här har varit. Alvin vaknade halv tio igår kväll och vägrade somna om. Han var i min säng hela tiden, men verkligen vägrade att sova. 

Jag blev jättetrött runt ett, jag la mig brevid honom klockan två. Fyra somnade han. Jag försov mig imorse. Nog för att jag har sovit dåligt i flera nätter, men det här är ju nästan löjligt. Jag behöver sova! 

Förtillfället sitter Alvin och äter frukost. Hittills har han vägrat klä på sig, så det känns som att det kommer att bli en kamp idag igen. Idag måste han dessutom till dagis eftersom jag ska till psykologen. 

Jag hoppas han är trött ikväll och somnar tidigt utan att sen ta en powernap. Det här går snart inte längre. Hur ska jag göra för att få honom att sova och vilja gå till dagis? 


Jag just nu

Fan vad härligt!

Åh jag är så glad just nu att det knappt går att beskrivas i ord. Jag har haft problem med Alvins sovtider sen semestern. Det har varit jättejobbigt. Han har skrikit, slagits, sparkats, rivits och totalt vägrat att lägga sig. Det har slutat med att han somnat mellan 22.00 och 02.00. Han har inte velat sova i sin säng heller. Han har antingen somnat på soffan, fåtöljen eller min säng. 

Idag somnade han runt 20.00!!! I sin egen säng! Okej, vi har bråkat. Han rev mig så att jag började blöda bland annat, men nu sover han... i sin säng!!

HELT JÄVLA UNDERBART!

Helt okej eftermiddag

Min god man var ju här och hon hade jättebra nyheter till mig. Jag blev hur glad som helst när jag fick höra det! Johan var ju här och lagade Alvins säng också och sen kom mamma förbi en stund. 

Jag handlade lite smått, men glömde såklart det som jag gick dit för att köpa från början. Glödlampor! Jaja, jag får ta det imorgon istället. 

Nu står maten på spisen och potatisen har precis börjat koka. Det blir Lax, potatis och dillsås. Så himla gott! Jag är jättehungrig! 

Vart tog dagen vägen?

Johan är här. Han fixar Alvins säng som håller på att gå sönder. Jag har plockat upp det mesta. Egentligen borde jag dammsuga och torka golv, men jag orkar inte. Känner mig helt slut efter den här morgonen.

Psykologen ringde och jag fick en ny tid redan imorgon. Skönt! 

Johan ska hämta Alvin på dagis idag och sen ska jag träffa min god man strax efter tre. Efter det har jag ingen aning om vad som ska hända idag. Hela förmiddagen har bara rusat förbi. Jag har inte riktigt hängt med känner jag. 


Det svider på halsen



Idag ville inte Alvin gå till dagis. Jag missade min psykologtid dessutom.. 

Full rulle

Idag har det verkligen varit full rulle. Nea kom hit. Jag städade lite grann. Carola kom över med ena sonen och Alvin fick leka. Isabell kom över och vi satt och snackade en del. 

Vi fikade lite. Och lite senare åt vi jättegod fläskkotlett med pommes frittes och grönpepparsås. 

När alla hade gått hem utom Nea hjälpte jag henne att plugga lite. Jag ska börja hjälpa henne en gång i veckan med hennes läxor. Vi blev inte helt klara, men hon lovade att ta det sista ikväll så att det skulle bli klart. 

Alvin badade ett tag och sen lekte han lite. Han har sprungit runt som en tok hela dagen. Överskottsenergi? Jag är hur trött som helst och skulle egentligen vilja sova nu. 

Min hjärna bara snurrar runt och runt och runt och runt idag. Jag behöver verkligen prata med Paul, men jag får inte tag i honom. Det gör mig så nervös och orolig att jag får ont i magen. 

Fem saker jag drömmer om

Simma bland hajar. Haj är mitt absoluta favoritdjur. Att få simma brevid en haj skulle vara en helt otrolig upplevelse! Hur häftigt som helst!

Ha ett stort bröllop med min drömklänning på en klippa med vacker utsikt över havet. Jag vill ha alla mina nära där och jag vill att min pappa ska leda mig fram till altaren. Med andra ord: Jag vill ha ett riktigt filmbröllop!

Semestra i Rom och Paris och titta på alla historiska monument. Jag vill sitta på den berömda trappan till Sacre Cour, jag vill se colosseum, jag vill åka upp i eiffeltornet och jag vill önska mig någonting när jag kastar ner en krona i fontana di trevi.

Skriva en självbiografi och få den publicerad. Det är något jag har velat göra ett ganska bra tag nu. Jag har lite problem med var jag ska börja, men det ger sig väl med tiden. Rom byggdes inte på en dag. Jag har funderat lite på titel, men än så länge har jag inte kommit på någon bra.

Vara med i en film eller serie. Jag har ingen önskan att bli känd, men att få ha en roll (en någorlunda stor roll, alltså ingen statistroll) i en film eller serie skulle verkligen vara en dröm som gick i uppfyllelse. Det skulle väl egentligen allt ovanför vara. Haha..

Nya sängen?

Igår gjorde jag ett litet test. Det gör jag nog inte om på ett tag. Jag ville se hur länge Alvin var vaken om han själv fick bestämma, utan att jag sa till om att gå till sängen. Han somnade alldeles försent i soffan, men han fick sova kvar där. Jag ville inte riskera att han vaknade när han precis somnat. 


Han använde en rund kudde som madrass och en filt som täcke. Bra söt är han.


För tillfället tittar Alvin på tv. Jag har bett honom att plocka undan sina saker, men "tyvärr, jag vill inte!". Jag sitter och väntar på att Nea ska komma över. Jag ska hjälpa henne att plugga lite till idag. Lite senare kommer Isabell hit. Det kommer att bli en ganska bra dag idag tror jag.

Back to school?

Carola och ungarna kom över en stund. Vi satt och snackade lite skit som vanligt medans ungarna lekte. Alltid lika trevligt. Wille stannade och lekte lite efter att Carola och de andra barnen gått. 

Efter ett tag kom Nea över. Först satt vi och snackade lite, sen behövde jag gå till affären och då stannade hon och Alvin hemma. Vi åt lite hamburgare och sen fick Alvin lite lördagsmys med cola och ostbågar. Alvin satt och tittade lite på tv medan jag hjälpte Nea med läxan. 

Alltså jag är 23 år. Jag har gått högstadiet och gymnasiet. Jag fick godkänt i fysik. Men jag kunde fan ingenting. Jag kände mig helt lost. Fast jag försöker i alla fall. Vi hann inte riktigt klart idag så hon skulle komma över imorgon. Då ska vi plugga hela dagen (med ett avbrott strax efter lunch för då får jag besök av Isabell).

Nu ska vi äta lite glass innan hon åker hem. Det ska bli så gott! Fast jag är lite ledsen över att min grädde är slut. Det måste jag köpa på måndag! Någon får påminna mig om det.. 


Jag har inte känt Nea så jättelänge, men hon betyder redan mycket för mig. Hon känns som en lillasyster för mig ♥ 

Vad ska man äta idag då?

Hello

Jag hann inte blogga nåt imorse. Vi skulle iväg och Alvin vägrade att klä på sig. Vi kom i alla fall iväg tillslut. Vi träffade Johanna och åkte till Burger King (oj vilken överraskning va). Jag blev lite ledsen för dom hade ingen cola där. Jag fick dricka Juice istället. 

Om en liten stund skulle Carola komma över.. Alvin och Wille ska leka lite grann.. Senare skulle Linnea komma förbi en sväng. Egentligen känner jag mig jättetrött och orkar ingenting, men jag borde bli piggare om jag har sällskap. Det kan man ju hoppas på i alla fall..

Pissdag och telefonprat

Jag har inte orkat skriva något för jag har varit så slut i hjärnan. Det har bara snurrat och snurrat. Gråtit några skvättar hann jag med också. 

Efter att mamma åkte idag gjorde vi inte speciellt mycket. Alvin kollade lite på tv. Vi satt och hade det lite mysigt med popcorn på kvällen innan han skulle lägga sig. Som vanligt blev det en jättefight när han skulle sova och han somnade nog runt halv elva någon gång. 

Min kväll har spenderats i telefon. Jag pratade med Isabell i typ två timmar eller nåt sånt tror jag. Det var hur skönt som helst. Jag ska träffa henne på söndag. Det går alldeles för långt mellan gångerna nu. 

Down, down, down

Mitt humör är fortfarande ganska nere, men jag försöker att inte låta det trycka ner mig. På nåt sätt så ska det här gå. Går det inte nu får det väl bli senare helt enkelt. 

Det blir inte bättre av att jag inte har pratat nåt med Paul heller. Jag blir helt förvirrad av allting och jag behöver honom.. Men han är väl kanske upptagen. Eller nåt sånt. Jag hoppas han hör av sig idag. 

Jag och mamma har i alla fall varit ute och hämtat ut ett paket på hemköp. Det var ett par tröjor till min syster. Nu är mamma ute med Alvin i lekparken och jag ska laga lite mat...

Mitt liv i ett nötskal

Idag mår jag inte alls bra. Jag är jättenere och helt depp. Jag hoppas det vänder snart för mamma ska komma över en liten stund, men jag tror inte riktigt det.

Jag är så trött på att ingenting ska gå som jag vill. Allting ska ändras 20 gånger innan någonting händer (inte för att jag skyller på någon i det här fallet, men det är alltid samma sak). 

På måndag ska jag få prata med en psykolog. Det ska bli så skönt. Om hon nu inte blir sjuk igen eller ställer in av andra skäl. Jag skulle ju inte bli förvånad direkt om man säger så. 

Tråkigaste inlägget någonsin

Jag är så slut i hjärnan idag så det finns inte ens.. Innerst inne är jag jätteglad, men just nu syns det inte på mig. Jag är så trött (inte sova-trött). Hjärnan snurrar och står still på samma gång, hur nu det kan gå till. 

Carola var här en sväng med Wille. Medans ungarna lekte satt vi och snackade massa skit. Det var så skönt att bara få spy ur sig allting till någon som faktiskt förstår. Och vågar säga vad dom tycker. 

Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll.. Det blit väl antagligen film eller något.. Imorgon ska jag i alla fall träffa mamma en stund. Det blir nog trevligt. 

Jag är glad idag

Slappdag

Idag har jag bara tagit det lugnt. Det kändes inte som att det där samtalet var något speciellt att ha. Jag hade önskat att jag kunde få bättre råd än vad jag fick. Men men då vet jag det. Efter samtalet tog jag ett skönt bad. Jag låg och läste lite. Jag fixade mig lite och sen har jag bara slappat. 

Snart ska jag hämta Alvin och då går vi över till Carola en sväng. Det är så tråkigt att bara sitta hemma. 

En dag i taget

Idag kom min lilla älskling iväg till dagis. Skönt! Jag behöver några få timmar idag för att rensa huvudet. Sov dåligt gjorde jag igen, men det är ju för att han ligger som ett klistrat plåster mot mig när vi sover. Han ligger och håller om mig när jag somnar. Visst låter det mysigt? Det är det också, om man bortser från att han rör sig så mycket när han sover. 

Nu hade jag tänkt att hoppa in i ett bad eftersom jag inte hann det igår kväll, men sen kom jag på att jag väntar på ett viktigt samtal så det får nog vänta ändå.

Ansiktsmask och Batman

Alvin somnade äntligen efter en halvtimme sedan. Så det blev inget bad för mig idag. Istället sitter jag här med ansiktsmask och ska precis starta en film. Jag tänkte kolla på Batman begins idag. Jag minns inte ens om jag har sett den, så det ska bli kul.
 
 
 
 

Ensamhet

Fan vad duktig jag är.. Jag städade! Med lite hjälp från syrran också! Precis när jag började laga mat så skulle hon åka hem. Det kändes jättetråkigt, men jag tröstade mig med att maten var god i alla fall. Kyckling med ris och currysås är sjukt underskattat. 

När Alvin åt sin kvällsmacka så hällde han ut sin mjölk på golvet och lekte med benen i det, men det gjorde inte så mycket. Han behövde bada ändå. Nu har jag precis lagt honom i min säng. Jag hoppas han kan somna skapligt ikväll för jag vill verkligen ta ett skönt bad och bara koppla av lite. Men vi får se. 

Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Även fast Alvin ligger och pratar i sängen så känns det så ensamt och tomt. Jag tänker försöka ta det lugnt ikväll i alla fall. Det kanske blir en tidig kväll, vem vet?

Försöker skaffa motivation

Idag har jag inte gjort någon nytta alls. Jag som skulle vara så duktig idag och städa massor och sånt. Jag får försöka ta mig i kragen och fixa lite, men jag har ingen motivation alls. 

Jag får byta om och lyssna på musik.. Det kanske hjälper en del.. Jag får hoppas på det.. 

Jag är dessutom lite smådepp för att det är systers sista dag här. Vilket betyder att jag kommer bli ensam om kvällarna igen. Inget jag ser fram emot, men vi får se hur det går. 

Jobbig natt

Igår kväll var inte rolig. Morgonen var jobbig och Alvin kom inte iväg till dagis. Jag hade verkligen behövt städa när han var på dagis.

Idag ska jag försöka fixa det här. Jag tänker inte låta honom förstöra för mig mer. Han har förstört mestadels av min sommar, men jag tänker inte låta honom förstöra och ha kontroll över mig mer. Jag ska få min vilja igenom. Jag bara SKA!

Tänk hur snabbt ett humör kan ändras egentligen..

Först var jag på jättebra humör. sedan fick jag ett par sms som ändrade allting och nu har jag gråtit konstant i över en timme. Jag ser inte ens fram emot PLL ikväll.. Fast jag ska se det ändå. Jag hoppas det tar bort tankarna för en liten stund, men det tvivlar jag starkt på.

Lite random bilder på hur jag känner just nu:

Balkonghäng

Eftermiddagen har varit ganska skön. VI har mest setat på balkongen och tagit det lugnt. Efter det kom Carola över en sväng. Vi satt och snackade massa skit och sen gjorde vi lite planer.. Fast dom planerna håller jag hemligt ett tag nu. Jag vill inte att folk ska fråga massor om när osv. Folk får se när projektet är i full gång istället. 

För övrigt sitter jag typ bara och väntar på att PLL ska börja.. Åh vad jag har längtat! 

Maskeraden



Jag var ju på maskerad i lördags och det var verkligen jättekul. Träffade massa härliga människor, dansade och hade roligt. 

Carola (som fyllde) hade även en frågesport om sig själv. Jag vann den här fina badleksaken. Ja, ni ser ju på bilden hur glad jag blev. 

Sorry..

Jag har inte alls orkat skriva.. Jag har varit så trött och slut, men jag ska försöka komma igång idag igen. 

Jag har lämnat Alvin på dagis och sen satt jag och pratade lite med en av fröknarna. Snart ska jag iväg och träffa Johanna..

godmorgon eller nåt..

Jag är inte direkt vaken, men börjar dagen så gör den.. Jag behöver cola!! Är det elakt att väcka min syster nu och fråga om hon kan gå till affären? Kanske lite haha.. 

Mimar till Bratz

Jag var sjuk och hade tråkigt. Så jag bestämde mig för att mima lite och spela in det.. Sjukt flummigt, jag vet.. Enjoy...

 

Redo för maskerad



Har även ett par armgrejer till som jag glömde ta på mig när bilden togs. Jag har ett tidsinställt inlägg åt er senare. Vi hörs imorgon..

What can i say..? Its my life..

Förberedelser.

Vaknade för lite mer än en timme sen. Jag känner mig åtminstone ganska utvilad så det är väl bra. Jag har visserligen inte vaknat till helt hundra än, men det kommer väl snart. 

Jag har en del att göra idag. Jag måste städa lite grann för jag orkade inte göra det igår. Jag måste gå till affären och köpa cigg. Jag måste måla om mina naglar. Jag fixade ju dom igår, men helt ärligt. Fixa aldrig naglarna när det är mörkt i rummet. Det blir inte så bra som du tror.

Sen någongång kommer Malin hit. Vi ska fixa oss inför maskeraden ikväll. Det kommer bli så jäkla kul! För det blir ju vad man gör det till. Och jag råkar veta.. Att jag har nästan alltid kul när jag är med Carola och/eller Malin! 

Myskväll med mina tjejer..

Malin kom hit. Vi åt vitlöksbröd och kollade på det senaste avsnittet av PLL som hon missat. Efter det provade vi att fixa min frisyr. Med kläder, hår, smink och skor kommer det bli helt perfekt!

Fia, jag och Malin kollade på en jättekonstig film sen. The Pact eller nåt hette den. Handlingen var ganska bra, men den var inte direkt läskig och man fick inga svar på någonting. Jättekonstigt. Nu ska vi fortsätta med The Ugly Truth.. Och jag ska måla naglarna inför imorgon.

I miss my best friend

Makeup igen

Alvin har blivit hämtad och jag har provat en annnan sminking. Den är ganska lik den jag gjorde igår, med lite små justeringar. Lite mörkare, vingar ut från ögonen och rött läppstift istället för det mörka..

Att det kan vara så svårt att bestämma sig..

Godmorgon folket

Jag sov inte alls bra inatt. Alvin vaknade igen. Det är skönt att han ska sova hos pappa i natt för jag vet inte hur många till såna här nätter jag klarar av. 

Idag ska jag försöka städa lite. Det är inte jättemycket att städa egentligen, men det är ju bra om det blir gjort. Försöka slänga in lite tvätt ska jag göra. Och prova fixa lite med sminket idag igen..

Ikväll blir det mys med syster igen.

Jag älskar att ha min syster här

Haft en helt okej eftermiddag. Jag har setat och lyssnat på massor av låtar från 90-talet. Jag fick en liten nostalgitripp. Sjukt härligt!

Jag lagade mat till mig och syrran. Vi åt kroketter, kotletter och kantarellsås (Alvin fick hamburgare). Det var riktigt gott faktiskt, fast jag råkade göra för lite kotletter så jag blev inte helt mätt. Till maten kollade vi på The Runaways.

Nu ska vi starta nästa film, men jag vet inte vilken det blir än. Åh vad underbart det är att ha henne här. Jag slipper vara ensam på kvällarna!


Makeup

Vad tycker ni? Jag provade att göra en sminking inför lördag. Jag är riktigt nöjd faktiskt, men jag tror att den är för svag. Frågan är bara hur jag ska fixa det med starkare färger utan att få det att se dumt ut. 

Seg morgon

Imorse försov jag mig. och Alvin ville inte alls gå till dagis. Jag kände att jag inte orkar bråka med honom om det idag igen, så han fick vara hemma. Jag har försökt ringa dagis fyra gånger. Två av gångerna svarade dom inte och de andra två gångerna hörde dom inte vad jag sa. Det var lite konstigt med tanke på att andra hör vad jag säger när jag ringer. Jaja, jag försökte i alla fall. 

Jag sprang upp en stund till min kusin och provade lite skor. Alvin och Fia var kvar hemma. Jag hittade i alla fall ett par skor jag kunde låna på lördag. Då är allt klart utom sminket. Malin skulle ju fixa mitt hår. 

Jag vet inte riktigt vad som händer idag, men jag ska försöka plocka i ordning lite här hemma.

Jag ska komma ihåg att blogga bättre, jag lovar!

Jag var så trött idag att jag inte ens orkade blogga när vi kom hem från Chopchop. Det var helt okej där i alla fall. Jag fick en lyckokaka där det stod " You look a million dollars" på. Jag tackar och bockar. Det låter ju positivt i alla fall. Inte för att jag vet vad det betyder, men ändå. 

Efter att vi kommit hem så ville alvins kompis komma över och leka. Jag har inte gjort speciellt mycket alls. Jag satt och letade efter olika tutorials på smink till min maskeraddräkt, men jag hittade inget. Sista timmen har jag setat och provat lite olika ögonskuggsvarianter, men ingen blev bra. Jag får väl prova imorgon igen eller något. Jag har ju i alla fall till lördag på mig. 

Just nu sitter jag med en ansiktsmask som är djuprengörande. Det är ganska skönt. Snart ska jag och lillasyster kolla på skräck. Det blir säkert kul. Och efter det.. Då ska jag sova! Det har jag velat göra sen imorse!

Idag

Jag och Johanna åkte till Burger King och åt lite. Vi satt och pratade en del. Efter att jag kom hem tog jag ett härligt bad. Jag har nästan nyss klivit upp.

Jag är jättetrött! Helt slut i hjärnan. Jag kollade på PLL inatt och upptäckte sen att Alvin hade somnat i min säng igen. Så jag lät honom sova kvar. Precis när jag höll på att somna så vaknade han. Han pratade lite med mig, han vände sig och vred sig jättemycket. Jag hade jättesvårt att somna. Jag hoppas han kan somna i sin säng ikväll. 

Snart är det dags att hämta Alvin och sen ska vi åka till Chop chop och äta med Ebbe och mina syskon. Egentligen borde jag inte göra det. Jag borde spara pengarna, men jag har aldrig ätit där och dom frågade om vi ville följa med. Jag slipper ju laga mat dessutom så det är ju bra.

Ikväll kommer min syster hit. Hon ska sova hos mig i en vecka. Det ska bli kul att se vad vi ska hitta på syster och jag. Mest blir det nog bara att slappa och se film. På lördag ska hon dessutom få ha en kompis sova här eftersom jag ska på maskerad. 


Morgonstress

Igår glömde jag allt vad bloggning hette. Carola kom förbi en stund och sedan försökte jag sitte och översätta en låt. Det gick visserligen inte så bra.

Idag har Alvin och jag bråkat sen vi gick upp imorse. Han har vägrat klä på sig och han har precis ätit upp sin frukost så jag ska försöka få iväg honom till dagis. Han borde ha varit där för en timma sen, men han vill inte alls idag..

Snart ska jag iväg och träffa Johanna också. Jag känner mig oerhört stressad just nu. Jag har 20 minuter på mig att få honom att gå till dagis. 

Watermelon

Alvin och jag lagade hemmagjord pizza. Det var jättegott och nu tänker jag ta lite vattenmelon till efterrätt. Alvin är tjurig för han får ingen. Jag sa till honom redan innan vi åt att det blir vattenmelon efter maten om man är duktig och äter upp, men han åt knappt någonting. Jag känner mig elak, men samtidigt måste han ju lära sig att det är mat först och gott sen.

Jag har ringt efter en elektriker idag

Det var hur skönt som helst att ta en liten tupplur, men nu känner jag mig ganska seg. Fast det får inte vara en ursäkt just nu. Jag ska sätta fart och plocka upp lite och diska här innan elektrikern kommer och tittar på min diskmaskin. Jag hoppas att det är något litet fel, så det inte blir alltför dyrt. 

För övrigt känns det jättekonstigt att Alvin inte här hemma nu. Vi har spenderat fem veckor tillsammans och han har bara varit ifrån mig någon dag åt gången under den tiden. Nu ska han vara borta ett par timmar varje dag. Okej, jag erkänner! Det är skönt! Men samtidigt känns det konstigt... Jag vänjer mig nog till veckans slut antar jag. 

Nu ska jag börja diska så det är klart när han kommer.

tupplur

Jag lämnade Alvin på dagis för ett litet tag sen. Nu har jag bara setat i fåtöljen och stirrat in i väggen- Jag tror jag ska lägga mig och vila en liten stund. Egentligen har jag lite saker att fixa i lägenheten (småplock osv), men jag sussar nog en liten stund först

Update

Jag har just ätit mig mätt på lövbiff, kroketter, bearnaisesås, persiljesmör och grönsaker. Det var hur gott som helst. Jag är ganska så mätt nu. 

Nu är min Malin här. Jag ska försöka vara lite mer social mot henne idag än jag var igår haha.. Det är helt otroligt att hon står ut med mig.. 

Vattenmelon

Jag har varit hemma hos mamma på  lunch och fika. Vi åt någon kycklingröra. Den var helt okej. Vi köpte även en vattenmelon ihop som vi delade. Nu är bara frågan.. Hur fan ska jag få plats med den i mitt kylskåp? Det återstår att se..

Nu tänkte jag ta och bädda sängen och plocka lite smått innan jag hämtar Alvin på dagis. 

Bästa vänner och dagis

Godmorgon. Jag var ganska nere igår kväll och hade svårt att somna, men Paul lyckades muntra upp mig rejält. Jag önskar verkligen jag kunde få åka och träffa honom snart. Jag kan om jag vill, det svåra är bara att hitta en barnvakt.

Alvin började på dagis idag igen! Det ska bli skönt att få komma in i rutiner igen. Nu sitter jag hos mamma en sväng. Vi ska fika lite och så. Jag vet att jag har annat jag borde göra hemma. Tex. gå ner till källaren med alla kökshanddukar, gardiner och sånt som jag rensade igenom igår. 

Fast Alvin går ju på dagis imorgon med. Jag kanske kan ta det då istället,


Bjuder på en gammal bild av mig..

Just fuck right off!

Jag blir så irriterad. Jag råkade skriva en status på facebook och nu har jag mist en vän? Herregud! Jag nämnde inte ens några namn. Varför blir det alltid så att jag får all skit när andra gör felen? Jag är så irriterad! 

I win!

Linnea är fortfarande här. Lillasyster med. Jag och lillasyster utmanar varandra i songpop hela tiden. Jag vinner eftersom jag är så awesome!

Filmkväll och vänner

Jag och lillayster kollade på My super psycho sweet 16 iigår. Både ettan och tvåan. Det fanns en trea också, men den hade jag inte. Vi hade riktigt mysigt. 

Efter våran filmkväll spelade jag lite musik och larvade mig lite och sen kom min kusin hit. Hon mådde inte så bra så jag satt och försökte muntra upp henne lite innan vi skulle lägga oss.

Idag har jag pratat med Johan. Vi ska försöka återgå till att vara vänner igen. Jag har ingen aning om hur det kommer att gå, men det märks väl ganska snart. 

Linnea är här nu så jag ska umgås lite med henne och syster.. Ganska bra start på dagen om jag får säga det själv!

Jag är jag och ingen annan!

Jag förstår inte vad som är fel? Varför blir det bara fel?

Just nu har jag lust att stänga in mig i sovrummet, släcka alla lampor, stänga av telefon och dator, starta en film och äta en stor jävla glass igen. Bara moffa tills jag vill kräkas. Men det går inte. Dels för att alvin inte har somnat än, dels för att jag ska ha filmkväll med lillasyster och dels för att lillasyster inte tål nötter (som glassen innehåller).

Jag är helt slut i hjärnan. Jag orkar inte ens tänka just nu. Jag försöker hantera att en av mina närmaste vänner inte är min vän längre och nu verkar det som jag stöter bort en annan av mina närmaste vänner. Varför gör jag så? Det är ju nu jag behöver honom som mest! 

Fast.. jo.. jag vet varför.. Jag blev sårad, men samtidigt vet jag ju hur tufft han har det just nu. Jag behöver lära mig kontrollera mina känslor. Om tio dagar får jag äntligen träffa en samtalskontakt igen. Något som jag väntat på i flera månader. Jag hoppas det kan hjälpa mig att reda ut en del saker i mitt huvud. Jag brukar förstå det mesta som jag gör och tänker. Jag brukar vara ganska bra på att analysera mig själv, men nu har jag en del frågetecken. 

Ibland tror jag att jag mår bra. Att jag är normal, precis som alla andra. Det gör fruktansvärt ont i mig när jag inser att sanningen inte är så. Jag är inte som alla andra. Jag passar inte in överallt. Jag är inte den som folk vill att jag ska vara. Jag är inte den som jag vill att jag ska vara. Jag försöker, men det är svårt. Varje gång jag försöker känns det som att jag förlorar en liten del av mig själv. Fast det borde kanske ses som något positivt?

Det här är jag! Jag måste inse det nu. Och alla andra också!

Jag är den som mår jättedåligt över att förlora en vän.
Jag är den som blir förbannad för att dölja att jag är sårad.
Jag är den som man kan ringa till 24 timmar om dygnet.
Jag är den som sitter uppe halva natten för att bara prata med någon som inte mår bra.
Jag är den som betalar taxi för att tågen inte går om det betyder att vi kommer fram dit vi ska i tid. 
Jag är den som försöker att vara glad, men skriker inombords.
Jag är den som tänker alldeles för mycket och tillslut blir paranoid.
Jag är den som inte riktigt vet när det är dags att sluta.
Jag är den som skulle göra vad som helst för mina vänner om jag bara kunde.
Jag är den som är trött på att varje gång jag känner lycka så rivs det ner av något annat.
Jag är den som är expert på att förstöra mina egna förhållanden.
Jag är den som gör misstag.
Jag är den som blottar mig här nu på bloggen.
Jag är den som är jag!

Tvåbarnsmamma?

Vi gick ut en sväng i lekparken och kom in för ett litet tag sen. Min syster har kommit hit nu också. Hon ska sova hos mig inatt! Jag slipper vara själv ikväll! GLÄDJE!

Det märks verkligen att jag bara har ett barn, för lekarna blir så mycket mer fartfyllda när dom är två. Det är lite ovant, men ganska mysigt också. Det blir på ett helt annat sätt med två barn i stället för ett barn. Att ha Wille här gör mig nästan sugen på att skaffa ett barn till. Fast.. jag kanske borde skaffa en pappa till barnet först.. 

Lekar och dagens utseende...

Här är det två busiga killar som springer runt och leker. Leken ändras ungefär var tionde minut, men de har ju kul. Pojkarna skrattar och leker. 

Jag har småplockat lite grann under tiden, diskat, startat en maskin med tvätt och lite sånt. Nu är det dags att göra lite mat. Jag har ingen aning om vad, men köttbullar och makaroner funkar väl alltid? Jag har inte alls lust att äta det egentligen, men jag kan inte komma på någit annat. 


Jag sov med flätor inatt efter duschen. Så det blev lite smålockar idag..

Lördag morgon

Den här morgonen har varit väldigt lugn och skön. Jag har legat i sängen och filosoferat lite medan Alvin lekte framför tvn. Riktigt skönt att få ligga i sängen hela morgonen. Alvin kom in då och då och hade pusskalas med mig. Också väldigt mysigt.

Jag ska strax gå till affären. Jag måste köpa cigg och lite till ikväll. Förhoppningsvis får min syster sova hos mig ikväll. Då ska vi ha det mysigt!. 

När vi kommer hem från affären ska Alvins kompis komma hit och leka, fast Alvin vet inte om det än. Jag tänker inte säga nåt om att han ska komma. 

Lång kväll med mysigt avslut

Tanken var att jag skulle ha skrivit tidigare, men det kom bara en massa saker ivägen. Först kom min kusin ner en stund, sen kom Carola över och sen var jag tvungen att springa efter alvin och till sist duscha. Efter det fastnade jag framför songpop på facebook. Beroendeframkallande!

Nåja.. Idag var inte som jag hade väntat mig, men det är bara att acceptera läget. Vi har inte gjort något direkt jätteintressant idag. Vi åt lite tacos och Malin var över en sväng.

Vi får se vad som händer imorgon. Om det är fint väder tror jag vi går ut och sätter oss en stund i lekparken eller något. Jag skulle behöva plocka undan lite först bara (eftersom karln i huset tycker det är roligare att plocka fram än undan). Det ligger leksaker i hela vardagsrummet. Tvätta ska jag nog göra imorgon också. Låter oerhört kul...

Nu tänker jag fixa i ordning lite glass till mig. Tror jag gör en sådan som jag gjorde igår. Tre olika smaker med glass, strössel, massor med grädde och silverkulor uppepå. Det var gott kan jag säga.. Till glassen tänker jag nog kolla på film eller nåt.

Kolmården bildbomb

Igår var vi som sagt på kolmården. Vi kollade på massor av djur, såg delfinshowen, åkte safari och lekte i Bamses värld,

Min kamera dog så jag fick tyvärr inte så många kort. Delfinshowen var också jättesvår att ta kort på, men jag fick några bilder. Det jag är mest ledsen över är att jag inte kunde ta kort på mina tre favoritdjur som vi såg. Orm, krokodil och hajarna! 

Bilderna hamnade lite huller om buller, men det får ni leva med.


Framme


Alvin i safarivagnen.


Plutten min


Lite fika..


En gnu eller nåt...


Alvin hittade en skön stol att gunga i..


Kamel..


Kamel..


Kameler..


Elefanter..


Elefant..


Jag hittade Paul.. Fast vänta.. Det var ju en schimpans.. Eller tulpan som Alvin kallade dom för..


Dags för delfinshow! Markoolio hade regisserat den och låtarna som spelades var dessutom hans...


Skötare och delfin..


Delfin..


Delfinerna vinkar.. Eller nåt..


Alvin i Bamses värld


Alvin kramar Bamse.


Alvin kramar Skalman..


Alvin klättrar..


Alvin Bamses lekpark


Alvin i Bamses lekpark


Alvin i Bamses lekpark


Safari


I linbanan..


Alvin tyckte det var kul, men lite högt..


Vacker utsikt


Björnar


En get på taket. 


Bumbi i linbanan


Gnuer eller vad dom heter..


En giraff som äter med några andra djur.. Gulligt!


En struts...


En struts...


Giraffer


En giraff..


En giraff


En såndär bisonoxe eller vad det heter..


Nån djurunge..


Några fler sånadär bisonoxar


Lite älgar och sånt..


Hmm.. Vad har vi här då?


Sen dog kameran och jag kunde inte ta fler bilder. Vi hade kul i alla fall och det var ju det viktigaste!

Godmorgon på er

Jag är fortfarande helt slut efter igår. Bilderna kommer upp lite senare idag. Kameran måste bara laddas lite först, den är helt död. 

Nu är Johan här i alla fall. Han och Alvin ska umgås lite.. 

Helt slut efter en dag på kolmården..

Vi kom hem för lite drygt en timme sen. Vi har haft jättekul idag, men jag berättar mer om det imorgon när jag lägger upp bilderna. 

Just nu känner jag mig trött, ensam och tom i hela huvudet. Fast mest ensam. Jag förstår inte varför. Vi har ju varit med Johanna m. familj sen klockan nio imorse. Varför känner jag mig så ensam hela tiden? Blir det så att ju mer saker jag gör, desto mer ensam känner jag mig? Vi har ingen att komma hem till. Det är bara vi. 

Missförstå mig rätt nu. Jag älskar Alvin. Han är ett underbart sällskap, men det går inte riktigt att prata med honom som man gör med en annan vuxen människa. Förut hade jag en person som jag alltid kunde ringa till eller be komma över när jag kände mig ensam. Jag slapp känna mig ensam då på något sätt. Nu är allt annorlunda. Nu kan jag inte längre ringa den personen och prata om absolut ingenting i tre timmar. Det funkar inte längre.

Jag vill inte vara vän med personen i fråga längre, men det är fortfarande svårt att smälta att det inte är på samma sätt som det en gång var. 

Jag känner mig riktigt sugen på att slänga på en film och ta lite glass, men det känns inte kul att göra själv. Ingenting känns kul att göra själv. Jag skulle vilja lägga mig och sova också, men det kommer jag inte att göra. Dels för att Alvin inte har somnat än (han somnade i bilen på vägen hem och blev pigg när han vaknade) och dels för att det känns väldigt ensamt att sova i en 160-säng helt ensam. 

Jag försökte ringa Malin för att se om hon ville komma över en stund, men hon svarade inte. Då bestämde jag mig för att gå in på hennes facebook och se om någon har taggat henne. Mycket riktigt. Hon var på bio med en kompis till henne. Vem har jag mer som kan umgås med mig på kvällarna? Paul! Via cam. Fast jag fick nyss veta att hans internet inte funkar just nu, så det går inte heller. Kusinen min skulle iväg till en kompis hon också. 

Jag får sitta helt ensam i min ensamhet och försöka drömma mig bort någon annanstans.

ps. det här är inget tyck-synd-om-mig-inlägg! Jag behövde bara få skriva av mig lite 

Favoriten just nu

 
Så jävla grym dans. Och låten är bara så jävla ball.. haha..

Vad händer med våran stad?

Eskilstuna brukar vara en relativt lugn stad. Det händer inte mycket här förutom några våldtäkter och några fall av misshandel. Sånt händer ju överallt. Nu däremot har det varit en del skottlossningar varav en mitt på dagen. Jag vet inte om det är gängbråk eller vad det är, men ska man inte kunna gå ut längre utan att vara rädd?

Här om dagen till exempel höll en vän till mig på att bli våldtagen när hon gick hem från krogen. Flera killar gick på henne och hennes kompis. Hon var alltså inte själv. Dom säger att man ska gå hem tillsammans osv, men nu hjälper inte ens det? Som tur var fick min vän och hennes kompis hjälp av en kille som såg vad som höll på att hände. Men nästa gång? 

Eskilstuna - den stolta fristaden? Helt ärligt.. Jag vet inte om jag är så stolt att bo i den här så kallade fristaden. 

Såna här fina bilder kan man hitta när Alvin har "lånat" kameran en morgon..

On the road to Kolmården

Nu sitter vi i bilen på väg till Kolmården! Jag är riktigt taggad! Det var flera år sen jag var på kolmården. Jag ser fram emot att få se elefanterna och girafferna. Dom är så mäktiga på något sätt.

Det jag älskar allra mest med kolmården (jag vet att det låter fjantigt, men det skiter jag i) är att man kan se kolmården från "morfars" brygga. Det ligger rätt över sjön. 

 

Sweet dreams

Sådär.. Nu har jag fixat fyra inlägg till imorgon medan jag är borta. Jag skriver antagligen imorgon kväll när vi kommit hem om jag inte är alltför trött. Har ingen aning om när jag kommer hem heller. 

Nu ska jag ta och packa Alvins väska innan jag lägger mig. Ställa larmet måste jag göra för vi åker klockan åtta. Kul ska det bli. Även om jag inte tycker om att gå upp så tidigt. Jag ska även ta fram kläder som jag ska ha på mig imorgon så jag slipper stå där med beslutsångest imorgon bitti..

Godnatt på er..

Busy busy

Sitter och läser igenom lite bloggar såhär på kvällskvisten. Alvin har haft jättesvårt att sova. Han vill inte alls idag. Han springer inte upp och massa sånt, men han vill bara inte sova, 

Snart ska jag sätta mig ner i soffan med chips, dipp och cola och fixa lite tidsinställda inlägg till morgondagen. Vi kommer ju att vara borta hela dagen, så det är lika bra att göra det nu så bloggen är uppdaterad imorgon. Efter det ska jag packa i ordning extra kläder till Alvin och annat som behövs.

Men först.. tänker jag röka.

Så här fin är min hylla ovanför sängen

Jag älskar den..


Från vänster: Klockradio som inte är ikopplad, Mullvaden Putte som jag fick när jag var bäbis, en kudde som jag sytt själv, en bild på mig som bäbis, bild på mina syskon, bild på mig och Alvin när han var bäbis och en tavla som varit min gammelfarmors.
Framför: Skor som jag hade när jag var liten.

Busiga pojkar och mat

Pojkarna leker hur bra som helst och jag har slängt in en maskin i tvätten. Nu tänkte jag ställa mig och laga lite mat. Bestämde mig för fiskpinnar, potatis och dillsås. Jag blev riktigt sugen på det, även fast jag vet att Alvin inte kommer att äta fiskpinnar. Men han kan faktiskt inte äta köttbullar varenda dag.

Vad ska man göra sen då? Min syster kanske skulle sova hos mig, men det är ingenting säkert. Vi får väl vänta och se vad resten av dagen har att erbjuda. Ikväll måste jag i alla fall packa lite inför imorgon.

Tjolahopp

Jag vaknade för ungefär två timmar sen, men jag har inte haft tid att skriva än haha. Först pratade jag i telefon hela morgonen och sen kom Alex över en liten stund. 

Inatt vaknade Alvin runt fyra och ville titta på tecknat.Jag sa att det var mitt i natten och att han inte fick det, då ville han sova i min säng istället. Mys på hög nivå, fast han hade svårt att somna om och vred och vände på sig. Jag tror inte jag somnade förrän runt fem eller nåt sånt.

Jag var lite småseg när jag vaknade, men nu är jag pigg! Alvin har en kompis här som leker med honom och jag tänkte passa på att bädda, fixa lite tvätt och så under tiden. Dom leker så bra i alla fall.