Drömmarnas land skrämmer mig

Jag har drömt en till konstig dröm. Denna gången var jag och två vänner. Den ena av dom umgås jag inte alls med nu knappt, men vi var jättenära förut och i drömmen var det så igen.

Vi hade åkt på kryssning. Det var ett ganska litet skepp. Det var som en helt vanlig kryssning utom ett stort undantag. Det spelades hög musik och precis när jag och Malin trodde att dom skulle annonsera ut att vi började närma oss sverige så hördes en annan röst. Jag hörde inte exakt vad rösten sa, men vi gick in till våran hytt och började pacla.

Hytterna var ganska konstiga. Det var 6-10 personer som delade hytt. Fast man kanske inte ens kände varandra. När vi hade packat klart kom det maskerade män som tog våra mobiler och drog ut cissi och alla killar ur rummet.Sedan blev vi inlåsta. Jag insåg att båten hade blivit kapad, men varför hade de tagit cissi och killarna?

Det tog ett tag innan vi fick mat. Det var någon äcklig sörja och vi fick inte mycket av den. Dörren var hela tiden låst. Efter flera dagar hade gått så hade dörren lämnats upplåst. Jag provade att gå ut. Det kryllade av maskerade män, men jag såg inte ledaren någonstans. 

De hade satt upp lappar på alla dörrarna. Pojkar, flickor, pojkar, flickor längs hela korridoren på alla dörrar utom två. På den ena stod det sjuka ocn inom parentes försökskaniner och på den andra dörren stod det misslyckade experiment. Det behövdes inget geni för att förstå att de misslyckade exprimenten var döda försökskaniner.

Det var såklart anledningen till varför cissi togs bort från oss. Men frågan var levde hon eller hade dom dödat henne? Jag smög mig tillbaka tll rummet och berättade för de andra. 

Efter ett par dagar till hade alla fått fri gång. Alla utom de sjuka. Jag tittade mig omkring och såg ledaren. Till min stora förvåning var det en tjej, jag hade förväntat mig en man. Jag sprang upp för trapporna, men hann inte se henne förrän hon tilltalade mig.

"Oj, är du här. Det var inte bra.." Jag tittade på henne och kände igen henne direkt. Det var en släkting till mig. Jag tänker inte säga vem det är här i bloggen för hon är världens snällaste annars. Allt som hände sen är suddigt. Det enda jag minns av drömmen efter det är att jag fick ta med mig Malin och Cissi hem. Hon var inte glad att jag tog med mig en "sjuk" hem, men hon hade inget val. Jag hade stannat där annars. Och ju längre man stannade, desto mer ökade risken att bli "sjuk". Hon ville inte riskera att exprimentera med en släkting. (Nät de exprimenterade utförde de experiment i stil med Josef Mengele, fast på de "sjuka" istället för speciella barn osv.)

Cissi blev sur och sa att det fanns ju jättemånga bekanta till oss. Hon tyckte jag skulle få med mig flera, men jag hade inget val. Jag fick bara ta två och ingen av dem ville vara kvar.

Sen efter den drömmen drömde jag lite snabbt att de försökta ta Alvin ifrån mig igen. Usch.. Det var nästan värre än första drömmen.
Är du här ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: