Jag är så trött

Jag är så trött så jag inte orkar hålla ögonen öppna knappt. .Jag har varit vaken sen sex imorse utan att sova något under dagen. Vilket inte riktigt är likt mig. Sen var vi ju och handlade åt Alvin och nu på kvällen hade jag först möte med ungdomsgruppen i teatern och efter det kom Carola över en liten sväng.
 
Nu tänker jag gå ut och röka och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på project Runway. Jag älskar viaplay! Jag älskar att jag kan kolla på det på tvn utan att använda någon sladd från datorn och jag älskar att kunna titta på det från datorn också.. Helt underbart!
 
Trött, men glad för jag har fått träffa ALVIN idag! HURRA!

Lycklig kille

Idag var vi på Marcus jobb och köpte lite nya vinterkläder till Alvin. Med det svenska vädret kan man aldrig veta när vintern slår till, men nu är vi redo utifall det kommer.
 
 

GISSA VEM SOM ÄR HEMMA?!

Hurra hurra hurra!!! Alvin är hemma! Han kom hem runt sex imorse. Vi har legat i soffan och myst massor. Vi har ätit frukost framför tvn och vi har haft jättemysigt. Nu har han bosatt sig i köket med sin platta och jag har precis duschat..
 
Jag var så glad att jag grät imorse när han kom hem!

Inte många timmar kvar

I brist på något vettigt att göra sitter jag och uppdaterar min spotifylista. Jag längtar sönder tills imorgon. Det är inte många timmar kvar. Jag måste bara iväg till teatern och sen hem och sova. Sen är det fredag och jag får träffa världens underbaraste!
 
 

Jag vill att det ska vara fredag nu

Idag tog jag en väldigt välbehövlig sovmorgon. Jag ska snart sätta igång med dagens "sysslor" och sen försöka fixa mig lite.. Jag mår alltid som bäst när jag är fixad och jag känner redan nu att jag önskar att den här dagen var över. Jag vill bara att det ska bli fredag så jag får träffa min älskade prins. Även om det bara är för ett par timmar..
 
Jag har saknat honom så sjukt mycket och jag känner mig inte riktigt hel när han inte är hemma hos mig. Jag ska i alla fall försöka köra på att göra tvärtom vad min känsla säger. Och idag säger min känsla att jag ska ligga i soffan och deppa. Så det tänker jag inte göra. Jag ska tvätta, diska och plocka lite. Jag ska fixa i ordnin mig och ikväll ska jag iväg på teater..
 
Att vara i från dig är det jobbigaste som finns

mys

Jag och min fina har spenderat kvällen med att titta på project runway. Jag överraskade honom med tända ljus i hela lägenheten och det var hur mysigt som helst. Just nu försöker jag verkligen att ta hand om mig själv och försöka se det positiva i tillvaron .

Vad gör man när man inte har nåt att göra?

Jag är lite i valet och kvalet på vad jag ska göra. Antingen ligga i soffan och kolla ikapp alla serier eller sätta mig och arbeta lite med min krisbok. Håller jag på med krisboken så kan jag ju snart börja lägga ner den i väskan och ta med mig den när jag ska någonstans (utifall en krissituation uppstår någonstans), men å andra sidan.. Jag vet fasiken inte om jag orkar klippa och klistra idag. 
 
Något måste det bli i alla fall.. Det känns inte direkt hållbart att stirra in i en vägg resten av dagen.
 
 

Jag älskar att ha min syster här

Jag hade faktiskt en riktigt mysig kväll igår. Det var precis vad jag behövde.Vi poppade lite popcorn och tände massa ljus i vardagsrummet och sen kollade vi på skräckfilm. Efter att Marcus gick och la sig så kollade jag och Fia på ett avsnitt av Witches of East End också.
 
Jag kände mig duktig när jag gick och la mig också. Förutom den mysiga kvällen så storstädade jag igår. Jag rensade klädkammaren och Johan fick gå ner med det till källaren. Det är sånt som egentligen ska till tippen, men det har stått i klädkammaren i säkert ett år eller nåt sånt. Skönt att det äntligen är borta!
 
Nu ska jag och syrran sätta oss och måla lite naglar. Det var så länge sen jag verkligen satte mig ner och övade. Jag har aldrig tid med det längre, så det ska bli jättekul nu.
 
 
 

Min syster och jag

Livet i en bergochdalbana är inte det lättaste. Jag träffade min syster igår och det var underbart. Hon ska komma hit idag och sova här. Jag behöver nog det. Jag har varit utan min syster alldeles för länge och det är inte okej!
 
Men fram tills hon kommer ska jag roa mig med serier och städning.. Jag skulle hellre ligga under täcket hela dagen och inte göra någonting.. Men så blir det inget gjort och det mår man heller inte bättre utav så det är bara att försöka..
 
Finast i världen

Kaos

Just nu vet jag varken ut eller in. Jag som har kämpat så hårt för att allt ska bli så bra som möjligt och för att jag ska bli mer positiv.. Jag som för en månad sen älskade livet och allt som fanns i det har nu jättesvårt att se glädje. Jag skrattar, men jag är inte glad.
 
Inget av det här gör mig glad. Jag har ont i själen och det som gör att det gör ännu ondare är att jag vet att det är mitt fel. Det är jag som inte orkar. Det är jag som är svag. Jag försöker att inte tänka så, men det är så fuktansvärt svårt att låta bli. 
 
Att leva i en bergochdalbana är inte lätt.. Det är kraftiga svägningar och höga höjder att falla ifrån. Det är inte bara psyket som tar stryk heller. Fysiskt mår jag också skit. Jag är trött, jag har ont överallt och jag har frossa. Jag vet att jag kommer att ta mig igenom det här. Jag vet att det kommer att bli bättre..Jag vet bara inte hur det ska gå till eller när det kommer att hända.
 
Just i detta nuet är jag redo att ge upp så mycket för att allt ska bli bra. För att jag ska orka mer. Fast jag vet att det egentligen inte är lösningen på mina problem. Frågan är bara hur jag ska orka kämpa när mina sista krafter håller på att ta slut? Fast samtidigt vet jag att jag aldrig kommer att sluta kämpa. Om jag skulle ge upp så skulle det ha skett redan för fem år sedan. 
 
Det blev lite rörigt det här.. Men min hjärna är ut och in just nu. Jag vet typ ingenting och allt är bara kaos..
 
 

Vilken hemsk natt

Inatt har varit en riktigt jobbig natt.. Jag har knappt kunnat sova nåt alls för jag har hostat och hostat så det känns som om halsen ska gå sönder. Låg jag på rygg kunde jag knappt andas heller.. Riktigt jobbigt.. Konstigt nog så är jag inte speciellt hostig eller täppt i näsan på dagtid.. Eller så är det på väg, vem vet?
 
trött idag..

Du är mitt allt

 

Jag har inte glömt barnen..

Igår skrev jag ju ett inlägg om olika halloweendräkter.. Om barnen vill klä ut sig har jag förslag på det också såklart. Också det från partykungen.se (obs, inte sponsrad. Gillar deras grejer bara)
 
 

hösten

Det är lördag och det märks verkligen att hösten är här. Jag försöker se positivt på det, men idag känns det bara regnigt, grått och trist. Inte för att det hindrar mig från att ta mig till loppisen idag, men detta känns inte alls kul att gå idag

.

Vad ska du vara på Halloween?

För nästan exakt ett år sedan postade jag ett inlägg om kläder till halloween. Eftersom många har frågat mig om tips på dräkter för i år har jag gjort ett inlägg till.. Lite mer variation i år, men precis som förra årets inlägg så kommer allt från PartyKungen.
 
Vi kan börja med det säkraste kortet på halloween. Ängel eller Djävul. Det funkar ALLTID! Det blir aldrig fel..
 
 
Du kanske däremot inte vill spela på det säkra kortet och känner att du istället skulle vilja vara lite roligare. Då kanske det här är något för dig:
 
 
Är roligt inte för dig, så kanske du hellre vill vara någon känd figur?
 
 
Eller varför inte vara väldigt bekväm på halloween?
 
 
Om du känner att heltäckande inte alls är du och du istället vill känna dig lite sexig på halloween så har jag några förslag här:
 
 
Eller så är du en sån person som tycker att man ska klä sig läskigt på halloween..
 
 
 
Hoppas ni fick några idéer nu.. 

Slöa fredag

Gissa vad jag har gjort idag? Jag känner mig fortfarande inte bra.. Så jag har legat i soffan och seriekollat på Project Runway.. Egentligen har jag andra serier att kolla ikapp, men det är ju såå bra!
 
 
 

En läskig startrooper

Idag är det höstfest på Alvins skola. De fick klä ut sig och såklart så hade vi inte tid att titta efter kläder förrän imorse. Jag kan ju verkligen säga att det går inte ens att tveka på vems son det är. Vilken dramaqueen han är ibland haha.. 
 
Alvin: Jag hittar inget att ha på mig!
Jag: Du har ju Daltonkläderna..
Alvin: Jag hittar inte mössan!
Jag hjälper honom att leta, men vi hittar den inte. Jag frågar om alla utklädningskläder han har, men inget är läskigt nog.
Alvin: Nu struntar jag i det här! Jag tänker inte klä ut mig!
Jag: Den här då? (tar upp en stormtrooper dräkt) Den är från star wars, Det är väl läskigt?
Alvin: Nej, han är ju god!
Jag: Nej, jag tror att han är elak. Jag kan ringa Marcus och fråga om du vill?
Alvin: Ja, gör det!
Jag ringer och Marcus bekräftar att den inte tillhör de goda.
Jag: Marcus säger att den är elak.
Alvin: Bra, då ska jag vara den!
 
Slutet gott.. Allting gott.. Däremot märks det också att han börjar bli stor. Han ville inte pussa mig hej då i skolan idag. "någan kan ju se". Det är lika bra att bita ihop och inse att min lilla kille snart inte är så liten längre..
 
 

Minnen...

Jag längtar tillbaka

Vi behöver inte vara normala

En helt vanlig och normal konversation mellan mig och Marcus idag..
 

En morgon att minnas

Imorse hade jag världens mysigaste morgon. Jag var helt däckad. Jag orkade inte gå upp och jag orkade knappt öppna ögonen ens. Jag vaknade till av att Alvin kom ner, men jag orkade inte gå upp. Jag somnade om. Mitt från ingenstans vaknar jag av att en liten kille lägger sig bredvid mig. Han lägger sin arm om mig. Och han bara ligger där. Helt tyst med sin lilla arm om mig. 
 
Det var så underbart och precis vad jag behövde idag. Han låg inne hos mig i säkert en timme. Vi blandade mys och prat och det var verkligen den bästa morgonen jag har haft på länge. Det är ett speciellt band mellan oss som bara inte går att bryta.
 
Kille nr ett nu och för alltid!

Besviken på pretty little liars

Min syrra var ju som sagt här idag. Vi skulle se halloween specialen av Pretty Little Liars som sändes igår. För första gången någonsin blev jag faktiskt riktigt riktigt besviken. Jag har undvikit allt som går att läsa om det osv, men det kanske jag inte borde ha gjort. 
 
Jag trodde att det skulle vara ett "vanligt" halloween avsnitt som det är varje år, men det var det inte. Istället var det typ ett avsnitt där skådisarna svarade på frågor från läsarna... Det var visserligen också bra, men eftersom jag var inställd på ett "vanligt" avsnitt så kändes det inte lika kul.. Nu får jag vänta och hoppas på att deras första julavsnitt är bra istället..
 
Ingen spookfaktor som jag ville ha..

Systermys

Min syrra har kommit hit precis.. Känns som om jag inte har sett henne på flera månader.. Har saknat henne jättemycket..
 
I have missed you!

Sjuker..

Mitt internet låg lite nere igår. Fruktansvärt irriterande, men jag vet att det är för att dom håller på och fixar så att man kan få snabbare internet här eller nåt sånt..
 
Igår tog jag ett bad och sen gick jag i morgonrock hela dagen. Jag funderade först på att göra exakt samma sak idag, men sen kom jag på att det är onsdag. Min syster ska komma hit idag och kolla på PLL med mig och efter det ska vi äta tacos. Så jag måste klä på mig för att handla grejer till tacos..Nåja.. Allt för min syster..
 
god morgon

Jag har inte saknat dig

Det är ju bra att jag känner igen symptomen i alla fall.. Svårt att andas, smärta i bröstet, tårar som forsar likt ett vattenfall.. Jag fick ett besök av min gamle vän panikångesten. Jag har inte haft det på riktigt riktigt länge. Nästan så länge sen så jag hade glömt bort hur jobbigt det var. 
 
Vad som utlöste panikångesten vill jag inte säga.. Jobbigt var det. Det enda jag kunde tänka på var att jag ville att Marcus skulle komma hem så jag kunda få krypa ihop i hans famn, men när han väl kom hem och såg mig med ansiktet fyllt av tårar sa jag inte ens hej. Han fick ingen kram. Jag gick direkt ut på balkongen och rökte. Jag pratade inte ens med  honom. 
 
Däremot ringde jag min dbt-behandlare som påminde mig om att ta djupa andetag. Något som jag brukar glömma bort. Det känns lite bättre nu. Johan tog Alvin ikväll för att underlätta lite för mig. Det är för mycket nu... Jag mår inte alls bra.. Jag måste tydligen vara väldigt duktig på att spela eftersom inte alls många ser hur dåligt jag egentligen mår just nu..
 
Marcus har försökt fråga mig vad det är, men jag känner mig inte riktigt redo att berätta för honom än. Även fast panikångesten har börjat lägga sig så är jag rädd för att den ska komma tillbaka om jag säger vad som utlöste den högt. Jag ska försöka varva ner nu framför en film.. Hoppas på att morgondagen blir bättre..
 
 
 

Frost

Eftersom jag är sjuk, så tänkte jag att Alvin och jag ska kolla på Frost. Han har tjatat om att vi ska se den filmen för jag har aldrig sett den förut. Alvin älskar den filmen och jag har hört så mycket bra om den. Det ska bli kul att se.
 
 

Project Runway

Det har varit lite mycket, därav den kassa bloggningen. Nu har jag gått och blivit sjuk också, så jag spenderar min dag i soffan och kollar på gamla avsnitt av project runway på viaplay..  Ja.. Så kul har jag idag.. 
 
 

Ljusparty

Idag ska jag ha ljusparty! Åh, det var så längesen. Jag har längtat efter det här i flera dagar nu.. Det ska bli så mysigt. Att gå på ljusparty ger mig ett lugn i hela kroppen. Jag känner mig harmonisk. Det kanske är för myskänslan av alla ljus som jag känner så. Hur som helst, det ska bli kul!
 
Det är hyfsat många som har sagt att dom ska komma också. Det känns jättekul. Det var ju ett tag sen jag "vågade" ha ljusparty eftersom inte så många kom. Det känns liksom inte lönt att hon ska komma hit och visa upp grejer för bara tre personer. Men idag blir vi fler än tre personer. Hurra!
 
 

Bättre sent än aldrig

Råkade försova mig lite imorse så jag hann inte blogga något då. Det gick rätt hystat på loppisen idag. Jag fick skjuts hem också. Riktigt skönt. Nu ska jag snart gå till Netto och sen blir nästa grej att komma på något att äta idag..
 
 

Make up

Idag har jag setat och lekt lite med sminkning inför halloween. Jag är lite osäker på vissa saker, men ev av sakerna som jag var säker på att det skulle se hemskt ut blev faktiskt riktigt bra.. Så det ska jag köra på. Riktigt häftigt kommer det att bli i alla fall.. 
 
Tyvärr kommer ingen bild på det eftersom sminkingen typ skulle avslöja hela min outfit.. Ni får en gammal istället.. Där är jag visserligen inte sminkad för halloween, men jag är sminkad inför maskerad och det är ju nästan samma sak.
 
 

god morgon

Idag råkade jag försova mig lite. Så det blev ingen DBT för mig idag. Min arbetskosulent eller arbetsspecialist (lite osäker på vad hon arbetar som) kommer hit sen idag. Vi ska prata lite och sådär.. Det känns lite sådär för hon har gett mig en uppgift som jag inte har gjort.. Nåja, det blir nog bra ändå. Hon är snäll och så i alla fall så det känns ändå rätt bra..
 
 

Myskväll med min fina

Jag har varit på teaterträning nu ikväll.. Jag åkte dit med Robin och han körde hem mig sen också. Jag stannade kvar lite längre än planerat. Det var rätt trevligt för vi satt och pratade massor.
 
När jag kom hem hade Marcus tänt en massa ljus och gjort mysigt i vardagsrummet och på balkongen. Nu ska jag äta popcorn som jag hittade längst in i skafferiet samtidigt som vi ska kolla på film.
 
 

En grej jag saknar

Åh, vad jag saknar att dansa. Jag ångrar mig så djupt att jag slutade för ca 10-11 år sen. Tänk om jag hade fortsatt.. Jag provade på att dansa lite idag och jag tror till och med att jag mindes alla stegen. Om inte så fick jag det att gå ihop i alla fall.. När jag var klar så nästan ramlade jag ihop på golvet. Tänk att jag dansade det där minst en timme i veckan förut. Och då var jag inte ens i närheten av så trött som jag blev idag. Konditionen är ju inte densamma som den en gång var haha..
 
 

Vab igen då

Imorse efter att Alvin hade ätit frukost så var han jättegnällig. Sen började han snora och ha sig. Och då var det lika bra att ringa och sjukanmäla i skolan på en gång. Gnällighet i samband med snorigt barn betyder bara en sak i den här familjen. Sjukdom på gång. Alvin blir extremt jättegnällig när han är sjuk.
 
Så jag vabbar idag.. Igen.. Jag tänkte i alla fall försöka få lite jobb gjort. Så inte en hel dag går åt till ingen nytta.. I eftermiddag ska Alvin dock till sin farmor så jag hinner vara med på teatern ikväll i alla fall.. Alltid något..
 
Han verkar inte ha feber i alla fall..

lilla tonåren

Den här kvällen har inte varit rolig. Alvin har verkligen varit i sitt essä. Efter dagen som jag har haft (rätt nedstämd ) var det inte speciellt kul. Nu när jag äntligen har lyckats varva ner någorlunda är det sängen som gäller. Imorgon gör jag mig redo för en heldag med praktik. 
 
Han kan vara en ängel, men han vet också hur man inte är en...

Människoätande häxor med vampyrtänder..

Ibland har jag skumma och konstiga drömmar. Alltså verkligen jättemegakonstiga.. Utan någon som helst förklaring. Inatt hade jag en sån dröm. De senaste dagarna har jag inte kollat på eller läst om vampyrer, häxor eller liknande. Det som har funnits i mitt huvud har varit mitt projekt, praktik, Alvin, The Fast and the Furious, Marcus, pengar och städning (inte i den ordningen). 
 
Därför kan jag inte för något som helst förstå varför jag inatt drömde om en fager häxa med vampyrtänder som åt människor. Jag ska försöka förklara i den mån jag kan om hur min dröm var. Vissa delar är lite otydliga. Varning för helmysko dröm som spenderas med syskon jag inte ens har.
 
Jag minns inte hur allt började, men jag och min tvillingbror stod mitt framför en liten stuga mitt i en skog (tänk typ hans och greta fast utan kakor och godis på huset). Vi stod där med våran lillasyster som var ca 1-2 år. Häxan stod där, men jag minns inte vad hon gjorde. Jag har något svagt minne av att hon kanske flinade eller hånlog. Min lillasyster som låg i famnen log mot mig och jag såg att hon hade huggtänder. Jag förstod att häxan hade gett henne huggtänderna, men jag visste inte varför. 
 
Min tvillingbror ringde till våra vänner (två stycken) som kom dit. När dom kom dit var häxan borta. Dom hjälpte oss att leta efter henne. Vi hittade inte häxan, men när vi kom tillbaka till platsen där vi träffat våra vänner så var vännerna borta. Jag minns att jag visste att häxan hade ätit upp dom, men jag vet inte hur jag kunde veta det.
 
Sen var häxan tillbaka igen. Fortfarande utan att säga någonting. Hon log och tänderna syntes. Innan jag visste ordet av så var hon borta igen. Och lillasystern också. Vi ringde polisen eftersom vi ville ha tillbaka vår lillasyster. Polisen kom dit med full personalstyrka. Dom sökte igenom hela skogen, men hittade varken häxan eller lillasystern. Sen vaknade jag någon gång där..
 
Alltså.. Vad är det här för dröm? Det var ingen läskig dröm. Jag drömde den rätt länge också tror jag. För jag drömde den första gången när klockan ringde 06.30 och jag jag drömde den fortfarande 09.00 innan jag vaknade och klev upp..Mina syskon i drömmen såg inte alls ut som mina syskon. Jag tror aldrig jag har sett deras ansikten innan. Och vännerna i drömmen är egentligen en annan persons vänner som jag inte alls känner bra. Jag kände inte igen häxans ansikte. Helt skumt.. Hoppas "jag" i drömmen fick tillbaka min "lillasyster" tillslut och att allt slutade bra..
 
Här är annars en väldigt snäll häxa för några år sen.

Hemma idag

Alvin fick bli hemma idag. Min första tanke var att han skulle få gå till skolan idag, men han vaknade lite inatt och jag har också sovit jättedåligt. Så det blir till att vara hemma och ta det lugnt idag. Dessutom är han lite snorig så det gör inget att han får vara hemma.
 
 
Världens finaste

Tredje gången på ett år..

Idag fick Alvin utslag.. IGEN! Så imorgon blir det för mig att ringa till vårdcentralen.. Hoppas att dom tar det på allvar den här gången.. Sist så fattade dom ju inte varför jag var där ens. Men den här gången tänker jag stå på mig. Jag vill veta varför han får dom där utslagen och vad för slags utslag det är..
 
Samma bild som sist, men det såg likadant ut idag..

Nån släppte ut luften..

Idag känns det som om all luft har runnit ur mig. Jag vet inte vad det är eller varför. Jag hade hur mycket energi som helst när jag var på praktiken. När jag gick därifrån försvann det bara. Som tur är så är jag ledig imorgon. Då ska jag försöka städa lite och samla lite energi inför torsdagens praktik.
 
Snart kommer Marcus hit. Jag har saknat honom massor idag. Jag längtar efter hans varma kramar och fina leende. Tyvärr hinner vi inte kramas så mycket innan maten ska lagas. Nåja. Ikväll har jag bestämt att vi ska kolla på film och då ska jag kramas hur mycket som helst!
 
Min fina♥

godmorgon

Jag känner mig trött idag. Riktigt trött, men jag ska snart bege mig mot praktiken ändå. Jag hade tänkt att skriva lite, men jag funderar på om jag ska göra research istället. Eller så får jag helt andra uppgifter när jag kommer dit. Det märler vi. 
 
 
Jag glömde säga igår att min gode man bjöd mig på ming efter min dbt. Det var så gott.

Skratt och gråt

Min bloggapp har inte velat fungera idag heller och jag har inte haft tid att blogga vid datorn.. Nu är jag trött och klockan är redan way past my bedtime. Jag försökte skriva nåt imorse, men jag minns inte vad det var så det var säkert inget viktigt. Jag har precis skrattat så jag både grät och dregglade. Nu ska jag röka och sen sova. Förlåt för ett flummigt inlägg, men jag är trött och har svårt att fokusera på nåt just nu..
 
 

I try so hard

Jag blir så trött och så ledsen. Jag kämpar stenhårt med att glömma vissa delar ur mitt förflutna och gå vidare, men det finns alltid folk som ska förstöra genom att kasta det i ansiktet på mig. Att sprida personliga och privata saker om mig till folk är inte okej för mig. Jag vet inte vad andra känner och tänker, men jag håller saker privata för en anledning! Att sen dessutom sprida en massa falska rykten.. Jag förstår inte varför man gör så ens?
 
Att dessutom inte kunna stå för att man har sagt något så man inte kan konfrontera rätt person är så jäkla fegt! Jag har mina misstankar om vem det är, men man kan ju aldrig veta riktigt säkert... Jag vet inte ens vad jag ska säga.. Jag försöker och försöker, men det ska alltid bli förstört.. 
 
För en timme sen var jag arg. Eller nej, jag var rasande. Hade jag vetat vem personen som sagt allt det där om mig och den personen stått framför mig hade jag gett personen en utskällning som den sent skulle glömma. Och jag har inte lätt för att ge folk utskällningar längre. Jag känner fortfarande en enorm ilska, men nu har tomheten och ledsamheten tagit över lite. 
 
Jag är inte ledsen så att jag gråter eller så. Jag är mer ledsen över att någon har gjort så här mot mig. Någon jag känner har sagt en av mina djupaste hemligheter som inte många vet till en för mig helt okänd människa. Varför gör man ens så? Jag förstår inte! Vill man verkligen göra så mot en "vän"? 
 
Jag känner mig tom för ännu en gång har jag fått det bevisat att jag inte kan lita på människor. Tyvärr är jag en rätt naiv och godtrogen människa så jag litar oftast på människor för fort. Jag borde inte göra det och jag försöker att inte göra det, men det är svårt. Jag vill så gärna kunna lita på människor. Jag tror alltid att det finns något gott i alla, men det kanske finns undantag? 
 
 
 
 

Det kommer bli tomt utan dig, men det är bäst såhär

Idag har det hänt massor, fast jag typ inte har hunnit göra något än. Jag klev upp runt tio och dagen har bara flugit iväg. Jag behövde ta ett väldigt svårt beslut imorse. Jag beslutade nämligen att vi inte skulle ha kvar Sheeba. Det funkar inte att hon är så busig som hon faktiskt är. Hon har redan haft sönder massa saker och igår var hon på väg att ha ner tvn.
 
Det känns jättetråkigt och jag vet att Alvin kommer tycka att det är tråkigt också, men funkar det inte så gör det inte. Sheeba fick flytta hem till sin förra ägare istället. Jag tror att det blir bra för henne också. Här hemma tror jag att det bara blir Oscar. Vi ska nog inte ha mer än ett djur just nu.
 
Sheeba hoppade upp på den öppna spisen igår och började riva bort tapet från väggen.

Börjar bli riktigt taggad

Åh, nu är jag riktigt taggad inför halloween! Jag har setat och fixat med min halloweendräkt nu på eftermiddagen/kvällen. Det här året gör jag faktiskt min dräkt själv. Eller ja, jag gör ju inte allting själv. Men ändå.. Vanligtvis köper jag alltid helt färdiga dräkter, men inte i år. Det bästa är att den verkar bli rätt bra för att vara gjord av mig. Jag är inte så bra på hemmagjorda grejer så.
 
Nu blir det film med Marcus och lillebror som avslutning på kvällen..
 
Jag på halloween för ett ex antal år sen.

Dagar som den här..

Idag är jag på riktigt bra humör. Jag vet inte riktigt varför, men det känns otroligt skönt att bara få vara på riktigt bra humör. Ännu bättre blev det när jag kom hem och Marcus hade överraskat mig med att städa. 

Jag ska ta mig en smörgås nu och sen ska jag och min fina pojkvän spela monopol. Härliga lördag!

Jag igår morse...

En skruvad dag.

Igår både började och slutade dagen väldigt fel. Dagen började med att bloggappen inte ville fungera. Och Alvin ville inte ha tillräckligt varma kläder på sig till skolan. Vi blev nästan sena till inskolnings/utvecklingssamtalet. Vi hann precis så det var rätt skönt. 
 
Jag drog iväg till DBT och det var faktiskt inte lika jobbigt som jag hade väntat mig, Det är alltid jobbigast att gå dit när man har varit borta en eller två gånger. Det enda riktiga jobbiga där var en övning i medvetenhet som jag inte tycker om. Förutom att jag tycker att den är sjukt svår så får den mig också att känna mig väldigt väldigt liten.
 
En av deltagarna bjöd i alla fall på kakor som hon hade bakat till fikat. Det var så himla gott! Riktigt mysigt att få "riktigt" fika på DBT för en gångs skull.. Annars brukar vi bara ha frukt. 
 
När jag kom hem hämtade jag Alvin som genast gick iväg till en kompis. Jag fick besök av två kompisar. Det var rätt trevligt och de var oerhört snälla mot mig igår. Mitt i allting så började jag undra vart Alvin var. Han var inte hos den kompisen som han hade sagt. Jag ringde runt lite och fick reda på att han var ute. På ett ställe där han inte får vara eftersom det är en bit att gå och jag vill gärna kunna se honom.
 
Johan och jag gick iväg och hämtade honom. Utegångsförbud. Sen var han glad ett tag. Lekte på rummet och sådär.. Jag satte mig och försökte skaffa BankID för att kunna hålla koll på försäkringskassan hur det går med mina pengar. Det gick mindra bra. Marcus kom hem. Han hjälpte mig, men jag var fortfarande lite småsur. 
 
Alvin gick upp till Johan och började bråka där nästan på en gång. Johan ringde mig så jag fick springa upp.. Där var det nästan slagsmål från Alvins sida. Det var längesen jag såg honom så vild! Jag var tvungen att sätta honom i knät och hålla fast honom en liten stund, men det gick inge bra. Han vred och ålade sig så han gjorde en helomvändning och sedan sparkade han mig på halsen. 
 
Han bad om ursäkt i alla fall och jag såg på honom att han verkligen menade det också.. När Alvin hade lugnat sig och lagt sig så gick jag hem. Marcus lagade mat till mig och sen kollade vi på Breaking Dawn. 
 
Kakorna

Jobba hemifrån

Idag har jag jobbat hemifrån med mitt projekt. Jag kom jättelångt ! Snart  är första steget helt klart. Om det inte redan är klart. Jag har inte bestämt mig än. Jag är sjukt stolt över mig själv och mitt projekt. Snart avslöjar jag vad allt handlar om. 

Efter att jag var klar hämtade jag alvin på fritids och sen kollade jag på film medan han var ute och lekte med sina kompisar. Vi åt lite mat, han lekte lite och sen var det dags för honom att sova. Carola kom över en stund och nu ligger jag nerbäddad i sängen.

Min fina på bussen i lördags .

Allt annat utom en god morgon


Wow. Nu funkade centrering av någon konstig anledning. Jag försov mig idag och vaknade för typ tio minuter sen. Jag känner mig megastressad, men alvin har fått i sig frukost så jag hoppas att vi hinner ändå. 

En tur med Cinderella

I helgen så åkte vi iväg på kryssning. Jag kände att vi behövde ett miljöombyte och även fast vi inte hade några pengar att göra något direkt roligt för på båten så var det ändå rätt mysigt. Om man bortser från killen som spydde i en papperskorg mitt framför ögonen, det faktum att vi inte hade några pengar att handla för på båten, att caféet var abbonerat, att restaurangen var fullbokad, allt tjat, allt dunkande och min irriterande huvudvärk under hela resan så var det verkligen jätteskönt att få komma bort.
 
Jag åkte iväg med Marcus och Alvin. Det var mysigt att få göra något bara vi tre utanför hemmet. 
 
Alvin utforskar hytten.

Lite färg i tillvaron

Igår fick jag hem grejerna till halloween. Tyvärr hade jag förstått lite fel med ena delen så den är för liten. Så det blir att beställa en del till idag. Beställde även lite annat utöver halloweengrejerna.. Typ några peruker och tre läppstift i roliga färger. Nu ska jag bara börja fixa min halloweendräkt. Jag tänker göra den själv i år.. Men vad jag tänker vara förblir en hemlighet fram tills den ska användas.. Och om det är så att allt skiter sig så har jag en backup dräkt hemma redan.
 
En av perukerna.. 

julkänslan som försvann

Hmm.. av någon anledning går det inte att centrera texten i bloggappen längre. Jätteskumt med tanke på att det nu faktiskt finns en sån knapp, men den funkar inte alls. Någon som vet vad felet beror på?

Hur som helst .Jag har nog snöat in alldeles för mycket på julen nu. När jag vaknade imorse och tittade ut så fick jag en varm och härlig julkänsla. Det var bara på grund av mörkret. Jag blev rätt snabbt besviken när jag insåg att det bara var höst och regnet öser ner utanför. Nåja, det är inte så långt kvar till jul ändå.

New Moon

Idag kom Carola över och såg New Moon med oss. Jag har nästan glömt hur bra filmerna faktiskt är. Och jag hade glömt att det var så mycket grejer i New Moon som jag faktiskt gillade. Jag gillar ju alla filmerna, men just tvåan och fyran gillar jag minst. 
 
 

Våran huvudstad Stakalm..

Jag är lite seg idag. Jag har inte alls gjort något av det som jag hade tänkt att göra. Det är nog dags att jag tar mig i kragen och för det strax. Det är lite disk och lite tvätt och massa plockande som ska göras.. Lite i taget är det som gäller.. Och ingen hjälp får man.. Katterna sover i varsin soffa och Alvin sitter på sitt rum med sin surfplatta och söker efter Stakalm (stockholm) på youtube.. Man bara måste älska stavningen..
 
latoxar som inte hjälper till.. haha

allergisk reaktion?

I torsdags fick alvin konstiga utslag på kroppen. Han fick liknande för ett halvår sen ungefär. Då gissade dom på att det var allergisk reaktion ,men vi kan inte komma på vad han skulle kunna vara allergisk mot

Som tur var så hade jag fortfarande medicin hemma som han ska ta om han får såna där utslag. Dom försvann  relativt fort, men han fick ändå vara hemma under observation i fredags .han har inte haft utslagen sen i torsdags så nu är det väl bara att vänta och se om han får det igen senare .

Full rulle

 
Idag har det varit full rulle.. Först praktik och efter det så var det raka vägen till DBT. Vi pratade massor där om ett visst irritationsmoment som jag har haft. Jag och min behandlare har lite olika åsikter på hur problemet bör hanteras. Han har säkert rätt, men hur kul är det på en skala?
 
Efter DBT så hämtade jag Alvin och vi gick till Netto. Såklart så glömde jag köpa hälften av vad jag skulle ha, men det gjorde inte så mycket ändå. Alvin ville leka med en kompis och det fick han göra. Johan kom ner och vi delade upp alla julgrejer. Åh som jag längtar till julen nu! Fast jag måste införskaffa en hel del nya julgrejer med tanke på hur mycket Johan fick. Inte mig emot. Jag gillar att köpa julsaker.. Haha..
 
Efter att Johan dragit kom Marcus hit. Jag fixade lite käk till Alvin, slappade lite och sen var det dags att natta honom. Sen kom Amanda förbi en sväng. Det var evigheter sen vi umgicks. Och det är ju alltid trevligt att umgås med kompisar. 

Nyaste tillskottet i familjen

Hejsan. Mitt namn är Sheeba och jag har nyss flyttat in i den här familjen. Jag anpassade mig rätt fort och jag är väldigt busig. Jag älskar att leka och springa runt och jaga saker. Äta är också något som jag tycker väldigt mycket om. Jag är väldigt sällskaplig och att vara ensam är det absolut värsta jag vet. Om jag märker att matte är på väg att gå någonstans så lägger jag mig vid ytterdörren för att hon inte ska glömma bort mig, men det gör hon alltid. Jag får aldrig följa med någonstans. Det tycker jag är elakt.
 
Jag har fått en kattkompis här också som heter Oscar. Vi kommer rätt bra överrens, men jag blir lite sur och fräser ifrån när han försöker sniffa mig i rumpan. Det tycker jag inte alls om. Hur som helst. Här trivs jag bra och här vill jag stanna..
 
 

Hej...

Nu är jag tillbaka. lite nyvaken och trött, men här är jag. saknat mig? jag kommer berätta lite mer senare om vad jag har gjort de senaste dagarna och sen kommer jag även att presentera våran nya familjemedlem.

Idag är det praktik och dbt som gäller. Det ska bli skönt, men jobbigt på samma gång. skönt eftersom jag är så sjukt trött på att gå hemma. jobbigt eftersom jag inte känner mig riktigt vaken än..



en suddig bild på mig från i lördags

Ett break

Det här är ju inte alls mn vecka känner jag. Jag har noll komma noll noll inspiration till att blogga, jag har haft migrän och nu är jag hemma med Alvin som har ont i öronen. 
 
Jag låter bloggen stå tom ett par dagar och börjar med nya tag på Måndag istället. 3 inlägg om dagen - inga konstigheter. Så som det brukar vara och så som jag vill ha det..
 
Lekte ihop en liten bild i photoshop igår eftermiddag..