En lång dag

Jag är så trött idag! Först loppis med Alvin. Han var jätteduktig och passade bordet åt mig varenda gång jag var ute och rökte. Han tog tillochmed betalt av en kund. Så duktig han är. Han börjar bli stor nu min lilla kille. Om bara några månader börjar han i förskoleklass. 

När jag hade varit hemma en stund kom Robin förbi. Vi tränade massa manus och han var här i över tre timmar (vi tog några korta raster, men lästa manus nästan hela tiden). Efter att han åkte hem åt vi lite mat och sen var det nästan dags att läsa för Alvin på en gång. 

Dagen har varit jätteseg, men gått jättefort på samma gång. Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på film. Somnar jag så somnar jag. 

 

Drygt en månad kvar

Sitter och väntar på att Robin ska komma förbi. Vi ska träna repliker och lite sånt.. Drygt en månad kvar tills premiären. Det börjar redan kännas nervöst. Jag vill inte ens veta hur nervös jag kommer vara den dagen.

 

Jag saknar dig så mycket

Åh fy! Jag har drömt såna hemska mardrömmar. Bland annat en om morfars hus. Jag drömde att jag var där på semester nu. Och att allt var föräändrat. Jag vet visserligen att mycket har förändrats, men i min dröm skulle jag visa Johan den där bryggan som morfar lärde mig fiska på.  Det är min favoritplats i hela världen. 

I drömmen när vi kom dit så var bryggan borta. Jag hade så mycket minnen i drömmen och när jag vaknade rann tårarna nedför kinderna. Att det ska vara så svårt att släppa något sånt här. I år bild det 17 år sedan han dog, men jag saknar honom lika mycket som om det hade varit igår. 

Jag vill egentligen bara lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet. Jag vill gråta ut och minnas allt bra. Men jag har inte tid. Jag måste fixa mig och dra iväg till loppisen. 

Bryggan. Den underbara bryggan

God natt

Att man kan bli så seg av att göra ingenting. Jag är jättetrött haha.. Men tur är väl det eftersom det är loppis imorgon och jag ska upp tidigt. Jag ska försöka få med mig Alvin också. Jag bara hoppas att han är på bättre humör imorgon än han var idag. 

Världens coolaste unge

Rastlös

Jag är lite smått rastlös. Det känns så tomt utan Alvin haha.. Jag har i princip spelat The Sims sen jag gick upp. Nyss slutade det fungera, men jag funderar på att starta det igen. Ibland får man ha såna dagar. Idag är defenitivt en sån dag. 


En lila drake

Igår fick jag ÄNTLIGEN igång mitt Dragon Valley (en värld som tillhör Sims3) Det har varit så enormt svårt. Efter att ha löst in en kod (skivan funkade, men skrev inte in någon kod) så fanns den sedan under köphistorik. Jag försökte ladda ned den därifrån, men det gick inte. Helt huxflux så fanns den bara där efter jag vet inte hur många krångliga omvägar jag försökte med. 

Nu kan jag i alla fall spela med den..Det första jag gjorde var att skaffa mig en liten drake. Den heter Cedric och är jättesöt. Jag ska faktiskt fortsätta spela lite nu på morgonen. Jag hann inte spela så mycket igår eftersom jag fick det att funka så sent.

 

Rensat bilder

Phu.. Jag har precis raderat 714 bilder på mig själv från datorn. Jag fick för mig att börja rensa lite. Jag ska organisera lite bland mapparna och så också. För att vara en rätt rörig person blir jag galen om inte allt är organiserat i datorn haha.. 

Det blev en del minnen av alla bilder. Jag saknar mitt blonda hår..

A clean house

Idag är Johan ledig eftersom det är röd dag. Vi tänkte ha en städdag. Alvin ska hem till sin farmor och sova där så det passar ju jättebra. Jag har inte ont i magen heller idag, så jag är rätt nöjd.

Bildkälla

Svag i hela kroppen

Mina magsmärtor har äntligen börjat avta lite grann och det är så skönt! Gick till affären tidigare idag och när jag kom hem så mådde jag så illa av den lilla ansträgningen. Jag skulle skära upp grönsaker till maten och handen slutade inte darra. Det var helt skumt. Nåja. Jag har haft en vilodag idag. Imorgon är det förhoppningsvis bättre.

Nu är min syrra här. Vi ska slappa i soffan och kolla på någon film. Myspys. Jag behöver en riktig myskväll efter en dag som den här..

Min fina syster förra sommaren

Brother vs Husband

Här är videon som så många har väntat på. Min lillebror och Johan sminkar mig! Det blir helt galet. Så medans jag tycker synd om mig själv för att jag har ont i magen kan ni väl kolla på videon och sedan berätta vem ni tyckte sminkade mig bäst?! 

varmt bad



egentligen hade jag tänkt att starta dagen med videon, men mitt internet på datorn ville inte riktigt funka. den får komma upp senare. Det blir idag iallafall.

Istället la jag mig i ett varmt bad med förhoppningar på att frossan ska gå över och magvärken minska.

Fullt upp hela dagen

Det har varit en fullspäckad dag. Imorse var det visserligen rätt lugnt. Det enda jag gjorde då var att ge Alvin frukost och lämna honom på dagis. Runt tolv bar det av till praktiken. Manusläsning och det gick hyfsat.. 

När jag kom hem så var min syster hos mig. Vi gick och hämtade Alvin och efter att jag satt mig på balkongen så började telefonen ringa. Det var det ena och det andra. Mamma ringde och ville komma över, så det fick hon göra. Johan kom hem strax efter. 

Vi köpte familjepizza och bjöd mamma och syster på. Sen gick jag till affären och efter det var det nattning för Alvin som gällde. När jag läste för Alvin så gick Johan och la sig. Han har inte somnat än, men det kommer nog snart. Han är rätt så trött. Fast det skulle jag med vara om jag gick upp tjugo i fem och jobbade en hel dag.

Nu när båda killarna ligger och sover så passar jag på att njuta av lite ensamtid. Jag kan göra vad jag vill! Jag kan spela, se en film/serie eller bada!  Jag har ingen aning om vilket av det jag ska göra, men något blir det i alla fall..

Den här killen blev försäkrad idag (lite sent, men nu är det gjort)

Sunshine

 

En helomvändning

Jag satt och klippte morgondagens video igår. Den är lite lång (ca 14 minuter), men den är så bra! Min bror är med i den, missa det inte! 

Det bkev verkligen en helomvändning nu när Johan har börjat jobba. Igår var han så trött så att han somnade innan klockan nio. Imorse var han uppe innan fem och borta när jag vaknade.Känns verkligen jättekonstigt, men så får det väl vara. Jag vänjer mig nog.

Vi två

Jag har blivit kär


För en tid sedan så la jag upp en bild på en telefonkiosk som jag så gärna ville ha, men inte kunde köpa då det skulle vara för krånligt att åka ända till England för att hämta den. Dagen efter la en tjej upp en liknande på en köp och sälj-sida. 

Jag var väldigt snabb och bestämde att jag skulle ha den. Hon har inte haft tid att mötas förrän nu. Jag har längtat och längtat och nu är den här! Den är ca 70 cm hög och jag är så kär! Katterna är rätt nyfikna på den också.

Jag kan helt ärligt inte ens fatta att jag har den! Den är så fin! Jag är så kär i den (om man nu kan bli kär i en möbel)! Den har glashyllor inuti så man kan ställa saker i den, fast jag vet inte om jag vill göra det. Jag gillar den som den är. 

Mysig dag igår

Vi hade det jätteroligt i går på Kulturhuset Vilsta. Det fanns en hoppborg, en clown, ansiktsmålning, fiskedamm och Leo från Leos lekland var där. Det fanns lotter att köpa och massa fika. Riktigt trevligt tyckte jag att det var. Vädret var ju dessutom jättefint 

Alvin hade superkul och han somnade som en stock när det var dags att sova.

Alvin fick köpa en clownmask och en ballong.

Det känns så annorlunda

Vad konstigt det kändes imorse. Jag vaknade och Johan låg inte i sängen. Han var inte hemma heller. Jag är väl bara lite ovan antar jag. 

Idag har jag fullt uipp typ hela dagen. Jag ska till sjukgymnasten, träffa min arbetskonsulent och tillsist DBT. Jag drar direkt efter att jag har lämnat Alvin och kommer inte hem förrän efter jag har hämtat Alvin. Nu måste jag börja klä på mig och fixa. Alvin börjar om en halvtimme..

Bild på Alvin från igår när han hade fått ansiktsmålning (ja, det här var något efter när det hade börjat smeta ut lite)

Crazy Bitches | Borderline

Jag och Lilith har slagit oss samman och börjat med videobloggar. Främst om ämnet borderline, men vi kommer även att prata om annat och göra lite olika challenges och sånt. 

Vi kommer att lägga ut en ny videoblogg varje söndag. Musiken i introt är gjord av Illegal productions och texten är skriven av Xersize (Klicka HÄÄÄÄR för att komma till Xersizemusic)

I dagens videoblogg pratar vi om vad borderline är och hur vi stämmer in på kriterierna för det. 


Ps. Jag ber om ursäkt för bruset. Lyckades inte få bort det.

Look of today

Har inget smink på mig förutom lite mascara idag.. Känns skönt, men lite ovant..

 

Skulpturdagen?

Godmorgon. Idag är det mors dag om någon skulle ha missat det. Jag frågade Alvin om han visste vad det var för dag. Skulpturdagen fick jag till svar.. 

Jaja.. Idag ska vi till Kulturhuset Vilsta. Det är öppet hus och det blir massor av roligheter där. Jag tror bland annat att de har en hoppborg för barnen och massa sånt.Det öppnar klockan elva så dyk gärna upp om ni har möjlighet. Jag ska dit med Alvin och lillebror. Johan skulle eventuellt följa med, men han har inte riktigt bestämt sig än. 

Nu ska jag ta och börja fixa mig.

 

Äntligen klar!

Efter att ha klippt massor så ska jag nu kolla på film med Johan och lillebror. Dom har redan börjat kolla. Jag ska bara göra dipp och sen ska jag joina dom.

Klippklipp

Jag håller på och klipper videos för fullt.. Det måste vara klart till imorgon. Jag har haft två veckor på mig egentligen.. Nåja.. Nu håller jag på för fullt i alla fall.. Det är rätt varmt så jag har fläkten på bredvid mig för att det ska bli lite behagligare att sitta vid datorn.. 

Hoppas på en skön kväll så jag kan ta med mig datorn ut på balkongen och antingen se en film eller spela lite grann. Vad har ni för er en lördagskväll som denna?

 

Seg dag

Jag försov mig rejält imorse. Jag vaknade när Carola skickade ett sms där hon frågade vart jag var någonstans. Det var sjukt segt nere på loppisen idag, men jag hade inte väntat mig så mycket annat. Det är ju så mycket roligheter ute på stan och grejer nu.

Nu ska jag sätta miig och försöka klippa lite.. Vila foten och försöka äta ska jag också göra. Jag har så ont i foten idag.

Lite svullen sådär.. 

Det blev rätt okej tillslut

Det blev någorlunda bra tillslut. Mamma och syrran kom över och åt tacos med mig och Johan också.. Nu är Carola här.. Johan ska snaty färga mitt hår.. Hejdå hemska utväxt.

En liten del av balkongen. Nu syns dom här underbara ljuslyktorna mycket bättre! Oh, how I love them.

Möblering pågår

Det är så sjukt varmt på balkongen just nu. Och jag fick såklart ett infall att fixa och möblera om på balkongen just idag. Det är lite svettigt, men förhoppningsvis blir det fint när det är klart. Just nu är jag inte alls nöjd någonstans, så jag kanske gör om helt en gång till. Som det är just nu är jag bara nöjd med hur sittplatserna och bordet ser ut (det står precis som innan) och hur jag har ställt min byrå/hylla/förvaringsmöbel (den har jag bytt plats på).

Jag känner mig skitsnygg också (ironin flödar här)

 

Silver

Igår kände jag att jag var tvungen att se Gone in sixty seconds. Jag och Morgan pratade om den filmen i onsdags och det var så länge sen jag såg den. 

Jag passade på att måla naglarna samtiditg och det fick bli såhär:

 

Orange

Det verkar som att orange är väldigt hett i sminkvärlden just nu. Jag tänkte inte vara sämre och köpte mig ett läppstift. Vad tycker ni? Passar jag i det eller inte?

 

Lunch med den fina blonda

Det var supermysigt att träffa Malin idag. Men Oliver/Charlie/bebis-utan-namn ville inte riktigt säga hej till mig.. Fast jag minns ju hur det är. När man går så vaggas det och bebisen sover. 

Vi pratade iallafall ikapp massor och åt lite lunch

 

Lunchdejt med en blond skönhet

Idag ska jag träffa Malin. Vi ska luncha på stan och det ska bli så kul! Har inte träffat henne på jättelänge och jag misstänker att hon har vuxit en hel del sen sist vi sågs. Nu är det inte alls långt kvar tills hennes lilla bebis säger hej till världen.

Min blonda skönhet och jag för drygt fyra/fem år sedan

Jag är så bra!

Idag var en lång dag, precis som igår. Först åkte jag ju till sjukhuset för att röntga foten. När jag kom dit och skulle anmäla mig så hade dom inte fått min remiss, så dom var tvugna att ringa till vårdcentralen och be dom skicka en ny remiss. 

Det gick rätt fort ändå och jag var rätt nöjd över hur snabbt det faktiskt gick. Däremot fick jag sitta en evighet (kändes det som) och vänta efteråt för att få reda på om det var något fel eller inte. Det var det inte. Istället för att åka hem och ha tråkigt så åkte jag till Fia. Det är lite kaos hemma hos henne eftersom dom håller på att tapetsera osv. Tur att det var varmt och skönt så vi kunde sitta på balkongen..

Fua bor ju jättenära praktiken, så när det började närma sig börjadags för mig så traskade jag dit. Först var vi tvugna att vänta in några, men sedan körde vi igenom allas (dom som var där) repliker.. OCH JAG KUNDE MINA UTANTILL! Jag körde utan manus idag. Jag behövde inte kolla i manus en enda gång. Det enda som blev fel var att jag inte visste när jag skulle säga vissa saker bara. Men det kommer! Jag är så stolt över mig själv.

Efter att vi hade tränat klart för dagen så kom Morgan och satte sig vid oss. En efter en droppade alla av och tillslut satt bara Fia (en annan Fia), jag och Morgan kvar.. Vi satt och pratade om allt och inget och tillslut var klockan fem och jag slutar egentligen senast fyra.. Jag var hemma runt sex och vid åtta nattade jag Alvin.

En helt okej dag faktiskt.. Eller.. Det var en jättebra dag!

 

Tutorial

 

Hej hej

Tänkte bara hoppa in och skriva hej lite snabbt innan jag drar till sjukhuset. Vet inte riktigt när jag kommer hem. Jag har ingen aning om hur lång tid jag får vänta oå rötgen. Sist var det flera timmar. 

Hoppas ni har en roligare förmiddag än vad jag kommer att ha.. 

Godmorgon.. Måste börja fixa mig nu.. Så att jag kommer dit någon gång idag

Sov så gott

Dags att sova.. Jag ska till sjukhuset för röntgen kl 8.00 imorgon bitti. Det är drop-in så det är lika bra att åka så tidigt som möjligt. Wish me luck.. God natt

Glöm inte att andas

Whoa vilken dag. Jag har inte ens tid att skriva det här blogginlägget nu egentligen, men jag kör på ändå.

Imorse lämnade jag Alvin på dagis, fixade mig och drog sen iväg till mina syskons farmor. Hon har hållt på med teater i många år och jag tänkte att det skulle vara kul att höra hennes åsikter om mina repliker osv. Det var kul att få lite teatertips. 

Efter att jag hade varit där så åkte jag direkt till teatern och var där till ungefär två. Sen var det bara att börja ta sig mot sjukgymnasten. Jag var där i nästan en timme. En snabb sväng på stan för att köpa nya böcker till Alvin och sen bussen hem.

Klockan är nu ungefär kvart över fem.. Jag har kanske varit hemma i en halvtimme. Och snart ska jag iväg igen.. Jag ska hem till en kompis en liten stund. Efter det ska jag hem och börja tänka på nattning och efter det ska jag äntligen äta!

Jag har knappt hunnit andas idag känns det som. Full fart åt alla håll och kanter.

 

Doktor Proktors pruttpulver

Alvin och jag har börjat läsa en ny bok. Den verkar rätt rolig och sådär, men vi har inte direkt kommit så långt. Hittills verkar det som om en liten rödhårig kille som heter Bulle ljuger och är väldigt dryg. Hoppas den kommer att handla om mer än om den här Bulle. För jag gillar verkligen inte Bulle.. Vilket namn är Bulle egentligen? Haha..

Tjejen på akademibokhandeln rekommenderade i alla fall den här boken till 6-åringar som precis har startat med kapitelböcker. Den ska tydligen vara rolig både för vuxna och barn. Någon som läst den här boken?

Bildkälla

Mot DBT

Jag är så dålig! Jag har DBT om en timme och jag har precis hafsat ner läxan. Som egentligen skulle varit gjord förra veckan, men då var jag inte där.

Nåja.. Den är gjord nu i alla fall.. Dags att börja fixa sig och sen dra mot stan.

Det här håller vi på med i DBT just nu

Tankar om val i framtiden

Igår kväll satt jag och funderade på det här med valet. Det första valet är ju rätt snart. Jag är inte insatt i ämnet någonting, men jag kan ändå tycka att det är intressant att prata och diskutera om det.

Eftersom jag inte är insatt så har jag inte den blekaste aning vilket parti som tilltalar mig mest. Jag gjorde testet valkompassen på aftonbladet igår, men jag blev inte mycket klokare av det. Tre partier lutar det åt för mig om man lyssnar på valkompassen. Partiet som jag trodde att det skulle bli hamnade längre ned. 

Jag har inte riktigt förstått det här med valet som är nu.. Jag förstår att det handlar om EU och att man får ha något att säga till om där, men jag förstår inte vad det innebär för Sverige om M, S eller något annat parti vinner. Jag förstår inte riktigt alla frågor som handlar om EU heller. 

Valet i höst däremot tycker jag känns väldigt viktigt. Där känns det som att det verkligen måste bli en ändring! Valet i höst kommer att påverka Sveriges framtid. Får fel parti flest röster så kommer det inte alls att bli bra. Sverige kommer att köras i botten och fattigdom hand i hand med kriminalitet kommer att öka. Om däremot ett annat parti skulle vinna så skulle dom kunna fixa till all oreda som våran kära stadsminister har ställt till med. 

Vi får se hur det blir helt enkelt. Det viktigaste är att ett BRA och VETTIGT parti tar ledningen. Rösta klokt nu och inte efter en känsla. Hur vill du att Sverige ska se ut? 

Bildkälla

God kväll


Nu ska jag titta på ett avsnitt av Revenge innan jag lägger mig och sover.. Dröm söta drömmar

Söndagsförmiddag

Vilken härlig morgon. Sov alldeles för länge, men det gör ingenting eftersom Alvin inte har kommit hem än. Jag ska snart hoppa ner i ett mysigt bad och sen börja fixa mig inför teatern. Söndagarna swishar alltid förbi så snabbt nu för tiden. Jag hinner inte göra nånting alls på söndagarna känns det som. Förutom teater då.

Nähe.. Om man skulle sätta lite fart kanske, här blir ju ingenting gjort!

Kanske borde försöka hinna måla naglarna när jag ändå är igång..

Det känns så konstigt

Jag sitter och myser framför Revenge med lite chips. Det har varit så tyst och konstigt här utan Alvin idag. Det var så länge sen han sov borta nu så jag är inte van med att ha det såhär tyst.

Min fina lilla prins..

Myskväll

Jag försov mig imorse så jag hann inte riktigt blogga då.. Nu är jag hemma i alla fall. Idag gick det inte överdrivet bra, men det kan inte gå jättebra alla gånger heller. Lyckades i alla fall skrapa ihop lite så det blir lördagsmys med chips ikväll.

Alvin har dragit iväg till sin farmor och kommer hem imorgon. Vilket betyder att jag ska slappa hela dagen/kvällen idag. Det ska bli så skönt! Först ut är youtube!

 

Curse of Chucky


Har precis sett Curse of Chucky med brorsan.. Jag gillade den faktiskt riktigt mycket eftersom handligen var bra. Man fick ju veta hur han blev Chucky osv. Något vidare läskig var den ju inte, men det är ju inte någon av filmerna. 


Jag har en liten nyhet..

Iadg är en sån sjukt bra dag. Det känns som att alla våra drömmar och hopp blev besvarade! Det kanske låter lite fjantigt att skriva så, men det är så jag känner just nu. Min lycka går inte ens att beskriva i ord. Allt slit, alla tårar, allt har äntligen gett ett resultat..

Johan har fått en anställning! Och han ska dit på introduktion redan på torsdag nästa vecka! Vi är så extremt glada!

Du lyckades älskling! Jag är så glad och stolt över dig! (bilden från en kryssning vi tog förra året)

Somliga går med trasiga byxor

Åh, jag blev så ledsen igår. Jag hade på mig mina silvriga leggings. Dom var skitsnygga och satt jättebra. Tyvärr var materialet på dom väldigt konstigt. Mina lår och min rumpa töjde liksom ut materialet (och jag antar att det inte var ämnat att töjas ut) och byxorna typ sprack. Jag vet inte hur jag ska förklara, men det blev sprickor i alla fall. Så jag kan tyvärr inte använde dom längre.

Byxorna gick inte sönder helt för det var ett annat material under, men det var helt genomskinligt så det funkar inte alls. Lite tråkigt, men samtidigt så gör det inte så mycket. Dom kostade inte överdrivet mycket ändå.

Så såg det ut från början..
Så såg det ut efteråt.. Inte världens bästa bild, men ni kanske fattar ändå..

Vad vill just du se?

Tänkte sätta mig och filma några olika videos i helgen och veckan som kommer. Vad skulle ni vilja se? En challenge, tutorial, en vanlig vlogg där jag pratar random, en vlogg om något speciellt ämne (i så fall, vilket?)? Lämna en kommentar så kanske jag gör just en sån video..

 

Vad har man på sig när man ska på ett födelsedagsfirande?

När som helst nu kommer min lilla bumbi hem från dagis. Jag funderar på om jag ska börja byta om och kanske fixa mig lite grann. Vi ska ju hem till mina syskon sen och fira dom idag. Känns inte så jättekul att komma i mjukisbyxor på födelsedagsfirande.

Frågan är bara, vilka kläder ska jag ha på mig? Hmm.. Det återstår att se. Det är ju rätt fint väder ute för tillfället, så det kanske blir något festligare än bara vardagskläder. Återstår att se. Jag ska dyka in i min kläddjungel och försöka hitta något.

Den här klänningen kanske skulle passa bra?

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

Usch, vilket tråkigt väder det är. Jag läste någonstans att det skulle vända imorgon, så jag hoppas verkligen det. Jag måste gå till DBT idag och det känns så surt så det finns inte. Jag hade inte brytt mig om jag hadt bättre skor, men dom enda skorna jag har som jag kan ha just nu är ballerinaskor i tyg. Det känns inte så lockande om jag ska vara ärlig.

Det är lika bra att börja gå på en gång efter att jag har lämnat på dagis. Går jag hem först så lär jag väl bli försenad. Då sitter jag hellre i väntrummen en stund extra och väntar.

En sån här regnkappa har jag inte kvar heller. Håller alla tummar och tår på att det inte börjar regna när jag är ute idag. (Gammal bild)

när bebisarna växer upp

Imorgon fyller mina syskon år. Jag mår superdupermegadåligt för jag har inte haft råd att köpa något åt dom. Dom kommer få försenade presenter istället. Jag ska i alla fall dit och gratta dom. 

Tänk att mina små sötnosar blie hela 16 år imorgon. Ofattbart!


Vad kan jag om Johan?

Förra veckan utmanade jag Johan med massa frågor för att se vad han kunde om mig. Den här veckan var det min tur att bli frågad massa saker. Har du inte sett förra veckans vlogg kan du göra det HÄR.


snälla försvinn!


mina söta älsklingar var snälla imorse och sprang inte runt någonting.

jag sitter på bussen just nu. Jag ska hem till Sofia. jag övervägde starkt att inte åka dit eftersom jag fortfarande har ont i huvudet.

nåja. Jag har tagit en ipren så det är väl bara att hoppas på det bästa. Efter besöket hos Sofia så är det teater. i eftermiddag/ikväll ska jag umgås med sara.

allt som allt en bra dag... om bara huvudvärken ville släppa.

Telefonkiosk

Ni vet den där känslan när man hittar något som man verkligen, verkligen vill ha. Något som man har velat ha jättemegalänge. Och sen upptäcker att det faktiskt finns att köpa! Då blir man så brutalt överlycklig så det finns inte. När man sen upptäcker att föremålet inte finns här och man inte kan skicka efter den, då är man inte lika brutalt överlycklig längre. Den känslan har jag just nu.

Grejen jag ville ha (bilder från ebay)

Jag just nu..

Har så ont i huvudet.. (bild från tumblr)

Det där med att lära sig repliker

Idag är det teater för min del.Jag kämpar som ett djur med att försöka lära mig mina nya repliker. Vi har manusstopp om mindre än en månad och då måste replikerna verkligen börja sitta. Jag måste sluta vara så osäker. 

Mitt liv består av att lära sig repliker just nu. Jag tänker repliker när jag går till bussen, när jag röker, när jag ligger i sängen, när jag äter. Sitter dom inte snart så blir jag galen. Jag längtar så grymt mycket till premiären. Jag är toknervös, men jag antar att det är en bra grej.

 

Varm choklad

Jag har känt mig nere hela kvällen. Varför är oklart. Det är väl en sådan dag bara. Jag har varit sugen på choklad hela dagen också. Tyvärr hade vi ingen choklad hemma och det kändes onödigt att gå och köpa det. Men sen kom jag på världens bästa grej! Vi har ju nyss storhandlat och då köpte ju jag påfyllning med varm choklad till min tassimo. 

Så nu sitter jag och dricker varm choklad med minimarshmallows. Så gott

 

En blöt svans

Min huvudvärk börjar äntligen lätta lite grann. Det bankar fortfarande på rätt rejält, men inte lika mycket som imorse. Jag har bara tagit det lugnt idag. Jag orkade inte ta mig iväg till DBT idag. Det mest ansträngade jag har gjort idag är att muta Oscar med godis så att Johan kunde tvätta rent hans svans. 

Oscar har en väldigt fluffig svans och han är rätt klantig och trög så svansen hamnar oftast där den inte ska (i typ diskhon osv). Han borde vara lite bättre på att hålla rent svansen, men det är han inte. Så idag när Johan hittade en tova så var det dags för tvättning  och borstning av svans. Det var inte uppskattat, men behövligt.


Oscar som alltid annars är snäll började fräsa lite åt Johan och försökte smita undan hela tiden. Nu är den ren i alla fall..

Favorit!

Igåt kväll spenderades framför New Girl, twitter och youtube. Jag hann även med att se William Spetz nya serie "Hoppas farfar dör". Den är faktiskt riktigt rolig. Efteråt tänkte jag skriva till William och säga att jag uppskattade avsnittet. Inte för att han skulle märka det eftersom så många skriver till honom.. 

Efter ett tag fick jag en halv chock. William Spetz hade favoritmarkerat min hälsning! Det tyckte jag faktiskt var lite kul!

 






En tjuvaktig liten katt

Min hjärna är helt slut känns det som. Först vara på teatern och försöka gå all in på den och sen komma hem och mötas av två stycken inte så jättetysta barn. 

Känner att jag börjar få lite ont i huvudet. Kvällen får nog spenderas framför serier.. Jag har ju lite till som behöver kollas ikapp..

Jag sitter och äter Mozzarellasticks och den här lilla plutten förslker stjäla från mig.

Bad hairday

Idag, precis som igår, har jag en riktigt BAD hairday! Jag har gjort den enda rätta och tagit på mig min röda peruk. Ska bli lite kul att se vad dom på teatern säger när dom får se mig haha.. Jag hade peruken på loppisen igår och då var det jättemånga som tyckte att jag passade i färgen. Dom frågade även om jag hade gjort det hos frisören eller hemma.. Haha.. 

Dom på teatern vet ju visserligen om att jag inte ska färga håret på ett tag så dom lär ju fatta att det är en peruk, men ändå. Gissar på att Robin (som hämtar upp mig) inte kommer att känna igen mig på parkeringen. Det gjorde han inte när jag färgade håret svart sist. 

Nähe.. Nu är det dags för mig att börja gå mot Lidl där han ska hämta upp mig och sen iväg mot teatern. Jag är inte alls taggad egentligen idag, men jag vet att jag behöver vara där så.. Ha en fortsatt din söndag.

Jag idag.. Håret uppsatt i tofs

I ship Shamy

Jag fastnade lite framför big bang theory igår. Åh det är ju så bra! Jag hade missat fem avsnitt så efter att ha kollat ikapp på två andra serier (Baby Daddy och Devious Maids) kände jag att det var dags för Big Bang Theory. 

Jag har alltid föredragit Penny och Leonard som ett par.. Men de senaste avsnitten så måste jag nog säga att dom har blivit lite tråkiga.. Nu är det Sheldon och Amys tur. Åh jag tokälskar dom. Det är ju nästan lite synd att jag inte har fler avsnitt att se just nu..

 
Så söta!
(bilden är från tumblr)

Det är rätt tröttsamt att vara trött

Jag är fortfarande jättetrött haha..Jag skulle vilja sova middag, men det går inte av två anledningar. Anledning ett är att Alvin också är trött, men han får inte sova middag eftersom han måste kunna sova ikväll. Sover jag middag nu så är det rätt drygt när han inte får. Anledning två är att Alvin har en kompis över.

Nåja. Ska försöka hålla mig vaken med en film eller en serie eller något. 

Lördagsmorgon

Jag är så trött! Både jag och Johan hade svårt att somna så vi låg och pratade en lång stund inatt. När jag väl hade somnat så kände jag massa puffande och så. Alvin var tydligen vaken (men låg fortfarande i sin säng) och Johan kunde inte sova då.. Jag tror att jag svamlade något drygt med "Jag är trött, jag behöver sova" och vände mig sedan om.. 

Nu sitter Alvin och tittar på tv, Jag ska börja klä på mig. Det blir nog rätt varma kläder idag. Det är ju inget vidare fint vårväder idag. Det blir att bege sig mot loppisen om ungefär en halvtimme. Alvin ska få gå hem till en kompis idag, men han får vänta tills klockan är 10 så vi vet att dom är vakna och påklädda och allt.

 

Vampire Academy

Min lillasyster kom förbi idag. Så trevligt. Vi har ätit god mat och kollat på Vampire Academy.. Jag har velat se den ett tag och den var rikigt bra! Jag gillade den verkligen. Den var inte alls som jag hade trott att den var, men det gör inget. 

Mitt nya favoritcitat haha.. (båda bilderna från tumblr)

Let's do some shopping!

Jag har fått en nytt bankomatkort ! HURRA! Det gamla var typ jätteslitet. Man såg varken mitt namn eller siffrorna på det.. Nu när jag har fått mitt nya kort så vill jag ut och shoppa som en tok.. Jag riktigt känner hur det kliar i fingrarna, men det får vänta.. Det är så mycket annat som kommer först.

Det gamla avknäckta kortet

Balkonghäng

Jag förstår INTE! Jag hade tänkt ut vilka blogginlägg som skulle skrivas igår och allt.. Och sen bara glömde jag.. Igen! Nåväl.. Idag är en ny dag. Och klockan är efter ett, men så får det vara.

Jag sitter här på balkongen och myser en stund. Det är tråkigt grått väder idag igen, men det är ändå mysigt här ute. Någon dag ska jag fixa här ute också, för nu är det så rörigt längs sidorna.. Jag skulle vilja göra en storförändring, men jag vet inte hur det ska gå till. Min möbler är stora och jag har inte en jättestor balkong. Möblerna kan typ bara stå på ett sätt för att det ska bli bra. Det här krävs lite fundering.

Om en stund ska Johan iväg på ett möte. Han är supernervös och om han har tur kan det leda till anställning. Håll alla tummar och tår som absolut går nu! 

Man ser nästan nervositeten på honom

En liten förklaring

Som ni säkert har märkt så har jag inte gjort bloggutmaningen på evigheter. Efter att hon som startade utmaningen hoppade av kändes det liksom inte lika kul längre. Jag tappade gnistan för det helt enkelt. Så kan det vara. 

Så nu vet ni.. Om någon undrade. 

 

Hejdå, min älskade vän

Igår sa jag hejdå till min älskling. Det absolut sista hejdå. Han fungerar fortfarande, men han har blivit sämre. Nu dog datorn ute på balkongen när det var kallt också. 

Så gårdagskvällen spenderades med att föra över allt viktigt till min externa hårddisk och föra över lite nytt till datorn som pappa gav mig. Det känns jättekonstigt.Jag är inte van med tangenterna och windows 8 förstår jag inte så mycket av än.. Men jag lär mig väl.. 

Godmorgon.. typ

Vad kan min man om mig?

Har inte alls varit på blogghumör idag. Har haft världens jäkla skitdag. Här är i alla fall veckans video.. Jag testar Johan för att se vad han kan om mig..

 

god morgon



vilket jäkla kasst väder det är idag. Skulle helst av allt vilja gömma mig under täcket, men det går ju inte.

jag sitter på bussen hem till Sofia just nu. vi ska påbörja vårat projekt. klantig som jag är glömde jag boken med all planering hemma. Som tur är så har jag ett rätt bra minne. Sofia har dessutom det mesta i en bok också

An english blog?

Well hello there guys.. My brain doesn't really function the way I want it to right now and I can't even think in Swedish. So yeah.. This is gonna be an english blog right now. Hope you don't mind and i'm sorry if I misspell anything or if something sounds totally wierd.

I lost track of time again when I edited the video I'm posting tomorrow. But besides that I've had a really good day! I got a lot of posetive feedback on my internship today and we talked about a lot of fun ideas for the play we are making. I'm started to get really excited. It's only 2 months left! I can't belive it quite yet.

When I got home, Johan started to make the Cake and then my family arrived. His family was ment to come aswell, but they are coming tomorrow instead. The cake was really good and we had a nice little chat. After the Cake we played Sing Star on my ps2. First I challenged my mom and then I challenged my siblings father. After they all went home I challenged Johan. I won everytime. 

Now it's time for me to go to sleep. I have lots and lots to do tomorrow. First I'm going to Sofia. We have a new fun project we're about to start. After that I have my internship and when that is over it's time to go home and upload that video.

Sweet dreams

A picture of the rubber duck my husband got today.

Jag idag

Nu är det dags för mig att vandra mot bussen.. Praktiken är inte inställd bara för att karln min råkar fylla år idag

En helt vanlig tisdag förutom...

Idag är det som sagt Johans födelsedag! Jag klev upp imorse och gav Alvin frukost. Innan Alvin gick till dagis passade vi på att tassa in och sjunga "Ja må du leva" och lämna våra presenter till honom. 

Han såg lite nyvaken ut, men det verkade som om han blev glad i alla fall. Av mig har han fått två Lasse Åberg-glas och av Alvin fick han en grön badanka. Glasen fick han eftersom han blev så förtjust i en Lasse Åberg tavla som vi fick av Pappa och hans fru för inte så länge sen. Och sen så älskar ju han Lasse Åberg. 

Ankan fick han för att den var grön och för att det som Chandler i Friends säger nedanför är hans favoritreplik någonsin typ..


Fastnade visst igen..

Mamma kom över tidigare. Hon var redan hos oss när jag kom hem från DBTn. Först satt vi och pratade en liten stund och sen gick hon ut och lekte med Alvin. När dom kom in så höll Johan på med maten, så hon stannade och åt här också. Det var riktigt trevligt.

När Alvin hade gått och lagt sig så satte jag mig på balkongen och började redigera videos. Jag upptäckte sen att det hade kommit nya videos från några youtubers som jag följer så jag råkade fastna där och på twitter istället.. Nu är jag i alla fall klar med två av mina tre videos som jag skulle redigera. Den tredje får jag ta någon annan dag när jag har tid.

Nu är det snart sovadags för min del. Johan fyller år idag (klockan är ju faktiskt efter midnatt) och jag ska lämna Alvin på dagis.

Grattis älskling

What have you always wanted to do?

 

Delta utan att döma

Hoppsan.. Jag råkade visst fastna lite på youtube igen. Jag upptäckte igår att två av mina favorityoutubers (Alfie och Zoella) var ett par så jag har kollat på massa videos med dom.. Dom är så söta ihop haha..

Idag är det DBT som gäller. Och jag är sjukt taggad över att presentera läxan.. Vi hade läxa i medveten närvaro. Det fanns lite att välja mellan, men jag tog att delta utan att döma. Och den gjorde jag igår på teatern. 

Tanken var att jag verkligen skulle försöka vara där och gå in i rollen osv utan att döma mig själv när jag gjorde fel. Det kändes faktiskt mycket bättre. Jag tror att jag råkade döma mig själv några gånger, men det var inget jag tänkte på. Jag ska helt klart fortsätta göra så på teatern. 

Nu är det dags att fixa sig och sen gå till bussen..

I brist på nya bilder får ni en gammal bild på mig som jag älskar

Ooops..

Hoppla.. glömde visst bort bloggen helt när jag kom hem. Det gick grymt bra på teatern idag och det kändes rätt bra faktiskt! Regissören sa att allt som behövdes var lite mer självsäkerhet bara.. Kanonbra ju,

Jag kom hem lagom tills det var dags för Bingolotto. Vi vann inget den här veckan, men det gör ingenting. Efter bingolotto så satte jag mig och spelade lite. Mitt från ingenstans så fick jag ett ryck och spelade in två videos. Nu ska dom bara redigeras också, men det tar jag imorgon tror jag. En av dom kommer ut på onsdag, den andra kommer ut någon annan onsdag.

 

Today...

 

Teatersöndag

Idag är det söndag. Och det betyder teater! Åh jag är så taggad just nu. Jag har en rätt lång dikt/monolog som jag måste lära mig utantill, men jag har inte tränat alls på den. I fredags kände jag att jag inte kan vänta längre. Jag läste igenom den ett par gånger och sen skrev jag ner massa stödord och började kolla vad jag kan. Jag kan den inte utantill än. Det hade jag inte räknat med, men det går åt rätt håll i alla fall. 

För tillfället sitter Alvin och kollar på tv och jag spelar ett spel på datorn. Om ett tag ska jag väl börja klä på mig och sen ska jag höra av mig till Robin och fråga när han hämtar upp mig. Det är så skönt när man får skjuts för då behöver man inte åka en hel timme innan det börjar. 

 
Det känns som att det kommer bli en bra dag igen..

Bästa lördagen på riktigt länge

Vilken bra dag det blev! Loppisen gick hyfsat bra. Det var inte alls mycket folk, men jag lyckades ändå sälja en hel del. Inte helt upp till bordshyran, men det var inte långt ifrån.  På loppisen fick jag även höra att man blev glad av att se mina leggings. Det tackade jag för. 

Jag sprang runt lite som en yr höna på loppisen idag. Jag ändrade om i princip HELA bordet. Nu känns det mycket bättre. Smyckesställningen står kvar, för stunden. Jag tänkte ta bort den en eller två veckor sen för att det ska se lite annorlunda ut. Sen kommer jag ställa tillbaka den igen. Jag hade även ett litet extra bord på bordet för att få lite höjd och plats med mer grejer. Jag tyckte dock det såg så rörigt ut så nu är extra bordet borta. Kläderna tog jag också ner för stunden. De får komma upp senare igen. Lådorna under bordet är nästa veckas projekt. 

Jag hade en mysig promenad med Carola hem. Vi pratade om allt och inget och det var riktigt skönt att bara gå och prata och inte ens tänka på något. När jag kom hem så torkade jag av bordet på balkongen och sen pratade jag lite mer Johan och brorsan. 

Sofia kom över och vi pratade lite. Så skönt att jag fick träffa henne den här veckan ändå! Sedan tände vi grillen eftersom vi bjudit över Ebbe, syrran och brorsan på mat. Grillen började dock strula lite. Jag vet inte riktigt vad som är fel, men proppen går typ efter en liten stunds grillning. Så efter att TVÅ proppar gått så bytte Johan till stekpanna istället. 

Där någonstans drog Sofia hem och vi satte oss för att käka (fläskfilé, potatisgratäng och sås). Det var gudomligt gott! Efter att Ebbe och syskonen åkt hem så tog vi det lugnt en liten stund. När Johan skulle natta Alvin passade jag på att hoppa in i badet. 

Nu är jag nyduschad och klar, Jag är skapligt trött och har ont typ överallt känns det som. Min höft har verkligen strulat med mig idag. Nu ska jag starta en film tror jag och bara njuta av lugnet..

Det bästa jag vet efter att ha duschat är att vira in mig i Johans täcke..

Mot loppisen !


Iklädd gult (mer gult i verkligheten) och rosa.. Jag är redo för en dag på loppisen.. Nu drar jag!

Trevlig fredagskväll?

Min bror kom hit idag för att sova över. Johan gjorde fläskkotletter och pommes frittes åt oss. Vi tänkte ha lite filmkväll och kolla på Deuce Bigalow: Male Gigalo. Jag satt i mitten.. Det skulle jag inte ha gjort.. 

Efter ett tag var jag tvungen att gå ut och röka. Jag ville inte riktigt sitta där inne när grabbarna pruttade ikapp. Det var en riktig mysig filmkväll.. eller nja.. haha.. Nu sitter vi i alla fall på balkongen och umgås.. Här kan de få prutta bäst de vill.. Här finns det åtminstone frisk luft.. 

 

Fram och tillbaka, hit och dit.

Åh jag är typ helt slut efter idag haha.. Det blev ingen picknick eller så för det hann vi inte riktigt med. Istället fikade vi och gick en stund på stan. Alvin fick köpa en leksak och en present till Johan. 

Tyvärr hann vi ju inte ses så länge eftersom jag skulle hem till mamma och hämta lite grejer till loppisen. Alvin fick följa med hem till ,mamma. Han var ute på gården och lekte medan vi bar ner kartonger. Efter det åkte vi hem och lämnade Alvin samt hämtade några fler grejer till loppisen. Sen var det bara att åka raka vägen till loppisen och lämna alla grejerna. 

Mamma och jag började packa upp lite smått. Resten får jag ta imorgon. Jag tänkte försöka åka dit så tidigt som möjligt. Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska få plats med allt där imorgon, men jag ska försöka fixa så gott det går.

Nu ska jag plocka undan lite grejer som jag har släpat fram under veckan. Johan har städat så fint, så nu vill jag få undan det jag har släpat fram också så det blir ännu finare. 

Jag just nu.

Stressig, men rolig dag

Idag ska jag få träffa min kusin! Hon sitter på bussen hit just nu! Yay..Vi har planerat en picknick så jag hoppas verkligen att vädret tillåter det nu. Det verkar som om det kommer att vara molnigt resten av dagen och det känns inte sådär kul faktiskt.. 

I eftermiddag ska jag åka ner med ett stort lass grejer till loppisen.. Jag har två bord imorgon och jag är lite rädd för att jag valde fel dag att ha två bord på. Det är ju tydligen loppis i smehallen den här veckan också.. Jag hoppas verkligen att det kommer lite folk ändå imorgon. Förra veckan var det knappt några alls där. I värsta fall får jag väl kolla när bordet är ledigt nästa gång och boka det då också. 

Det känns som om dagen kommer att bli lite smått stressig, men det får gå. Nu ska jag plocka fram lakan som jag kan ha och lägga på det extra bordet som jag ska ha och sen ska jag klä på mig och fixa mig lite. Efter det är det raka vägen ner på stan och möta upp Mickis. 

Hittade ingen bild på mig och Mickis, så jag bjuder på en bild på mig som jag tror att Mickis har tagit. Bilden är från 2008 när vi var i Tallinn.

Som jag har längtat

Runt halv åtta kom jag på att jag inte hade ätit någon mat (Johan och Alvin åt blodpuddig, blä) och fick ett oerhört sug efter Fiskpinnar, potatis och dillsås.. Perfekt tänkte jag, det har jag velat äta länge och vi har allting hemma. Tills jag kom på att vi inte hade någon potatis. 

Först tänkte jag gå till Hemköp för att handla, men det kändes lite löjligt att gå för bara tre potatisar och jag vet att något mer onödigt säkert hade följt med hem. Så jag frågade Carola om hon hade tre potatisar jag kunde få istället. Det hade hon. Potatisarna var dock jättemegastora så det behövdes bara två. Trots att jag delade dom på mitten tog det en halv evighet för dom att bli klara.. Strax efter nio fick jag min efterlängtade mat i alla fall.. Riktigt gott var det. Jag är fortfarande mätt..

Nu har jag skrivit ett helt onödigt inlägg om mat.. Det känns ju.. normalt? 

 

update om min fot



det har gått drygt två veckor sen jag stukade foten, men jag har ändå kvar ett skapligt blåmärke (syns bättre på riktigt). jag har fortfarande rätt ont när jag rör foten några millimeter fel. Det går åt rätt håll i alla fall.

Bakis ?

Jag försöker verkligen att vakna till, men det är så svårt idag. Jag är väldigt tacksam för att det är röd dag och ingen DBT idag.. Jag sov så konstigt inatt så jag känner mig inte alls utvilad. Jag känner mig nästan bakis (fast utan den hemska illamåendet), fast jag inte ens har druckit. 

Idag blir en riktig slödag för min del. Jag orkar inte göra nånting vettigt alls känner jag.. Vi får väl se vad som händer och sker..

Världens sämsta bild.. Men så känner jag och ser ut just nu..