Flytt pågår

Jag är hemma igen. Jag och Marcus ska hjälpa Johan med det sista upp i lägenheten. Han har redan fått upp massor, men innan vi fortsätter ska vi gå och handla och lite sånt.. 
 
Snart blir det bara du och jag här hemma..

Väntan..

 
Jag hade lite tråkigt så jag sminkade mig lite och sådär.. Nu väntar jag på att en kompis ska ringa och säga att hon slutar så vi kan umgås en liten stund innan jag ska hem till Marcus..

Dumma bloggapp

Jag åkte hem till Marcus igår. Jag menar, hur kunde jag låta bli när jag hade fått blommogrammet? Däremot kunde jag inte blogga varken igår kväll eller i morse för det var något fel på min bloggapp.. Den ville inte riktigt fungera som jag ville.. 
 
Anyway.. Jag är hemma just nu. Jag har hjälpt Johan att bära upp lite grejer till hans lägenhet. Nu ska jag försöka redigera lite innan jag drar hem till Marcus igen. 
 
Det går frammåt sakta men säkert.. Snart är jag blondin igen!

Känner mig uppskattad..

Helt mitt från ingenstans ringde det på dörren och jag fick ett blommogram. Det var från Marcus och jag blev typ helt överlycklig! Jag har aldrig någonsin fått ett blommogram förut..
 
 

Så kan det gå..

Glömde visst bort att blogga igår. Jag hade fullt upp med att redigera en video och den är inte klar än så jag ska fortsätta idag hade jag tänkt.. Alvin är hemma från skolan idag. Medans han tar det lugnt i soffan så färgar jag håret. När Malin har gått så påbörjas redigeringen på en gång.. 
 
hej då mitt svarta, älskade hår..

Mysmorgon med min fluffiga sötnos

Idag har jag haft typ världens mysigaste morgon. Den har varit helt underbar och så mysig. Oscar hoppade upp i soffan och la sig i mitt knä. Vi hade en jättemysig stund tills jag var tvungen att kliva upp.. Det var ett tag sen han låg och sov hos mig faktiskt så det betydde massor för mig..
 
Myspys

Whats in my bag?

 

En dokumentär..

Det var massa politik på praktiken idag igen. Riktigt intressant faktiskt.. Jag har varit hemma ett tag och typ inte gjort något speciellt, men nu är det dags att laga mat. Samtidigt som jag gör det och under tiden som jag äter tänker jag titta på Dom kallas oss mods. Den är rätt intressant. Jag har sett den en gång förut, men jag var så trött då så jag orkade inte riktigt titta så mycket. Tänkte ge den ett nytt försök nu..
 
 

När man inte vill veta spoilers..

Hörde av Lilith imorse att det lagts ut på instagram om vad som hände på PLL inatt.. Så jag vågade inte gå ut på facebook heller innan jag hade sett avsnittet.. Så därför satt jag och tittade på det nu när jag åt frukost. Måste faktiskt ändå säga att jag blev rätt chockad. Såg inte riktigt det komma, fast på nåt sätt gjorde jag kanske det ändå. Nu är det uppehåll igen och jag längtar redan tills nästa omgång börjar..
 

 
 

Jag vill bara sova..

Jag är sjukt trött.. Jag vet inte riktigt varför, men jag är inne i en sån där "sova-dåligt-period" igen. Så jobbigt.. Jag vaknar inte utvilad och jag blir typ trött jättetidigt på kvällarna.. Jag är inte alls pigg när jag vaknar och snoozar gärna ett par minuter extra.. 
 
Varför? Det som var så bra! Jag blev trött runt elva och sen gick jag upp strax efter sju utan problem. Varför Blir jag trött runt nio nu när jag gick upp strax innan åtta imorse? Det är ju inte vettigt någonstans.. Jag förstår verkligen inte.. Nåja.. Snart vandra mot "sängen" (läs soffan) då. Det är ju en dag imorgon med. Då ska Alvin ha sin allra första gymnastiklektion och jag ska lyssna på mer politik.. 
 
Så kan man också sova.. När man är liten..
 

Vad ska man rösta på?

Idag var det rätt intressant på praktiken faktiskt. Två politiker kom dit och pratade. En på förmiddagen och en efter lunchen. Jag som inte alls är insatt tyckte att det var jätteintressant att lyssna på båda partierna idag. Ytterligare två partier kommer imorgon. 

Den här gången kanske jag till och med kan lista ut vad jag ska rösta på! Jag har gjort flera olika valkompasser och de flesta av dom pekar mot FI som jag känner inte alls passar mig. Jag är inte riktigt för deras politik på det sättet. Hur valkompasserna kan sätta mig där förstår jag inte ens. Men det tyder ju på att man inte heller ska ta valkompasserna på alldeles förstort allvar. 
 
Vilket parti ska man rösta på? 

Vart kan den vara?

Idag måste jag verkligen leta upp sladden till min kamera när jag kommer hem. Jag kan inte spela in någon video utan den! Eller jo, spela in kan jag göra. Överföra till datorn blir snäppet svårare. Funderar på vad för sorts video jag ska göra idag, om jag nu hittar sladden.. Vet inte om jag ska göra den på svenska eller engelska heller. Dessa svåra beslut haha...
 
Dumma kamerasladd som är borta..

Snart kvällsdags

Jag drog ner på stan idag och köpte lite skor till mig och Alvin. Sen gick jag och käkade med Marcus innan vi gick och repade.. Kom hem för en liten stund sen och snart blir det nog sängen.
 
 

Merry X-Mas?

Idag hade jag halvdag på praktiken. Det kommer jag ha varje måndag eftersom jag har DBT klockan ett.. Det var en helt okej dag faktiskt. Jag fick i uppgift att sitta i receptionen och läsa manuset till årets julpjäs för att se vad jag tyckte.. Det kändes lite skumt att läsa julsånger (och samtidigt höra sångerna i huvudet) redan nu. Fast det är ju inte så långt kvar till jul egentligen.
 
Snart är julen här..

Nya tag

Sitter på bussen mot praktiken nu. Alvin är redan lämnad i skolan och dagen ska börja. Jag har massor som ska göras idag, men jag tänker inte stressa. det får ta den tid som det tar.



Firande av Sundbyholm

Har inte orkat blogga nåt idag. Sundbyholm firade 75 år och vi fick äran att spela upp Sigurd Fafnisbane vid sigurdsristningen. Jag var inte med på scen denna gång, men skådespelarna var grymt bra. Marcus fick spela Hänir (den gyllene guden). Jag fick i uppgift att sprida rykten om pjäsen innan den spelades, men det fanns inte så många att sprida rykten för. Jag gick på iskallt, vått gräs. Jag gick på kall, hal lera. Jag gick på vasst grus. Jag gick barfota. Jag har fortfarande rätt ont i fötterna kan man säga. 
 
Allt som allt en rätt bra dag. I brist på bilder från dagen då min mobil låg kvar i en bil så bjuder jag på den här. Den hör ju till inlägget lite ändå.
 
 

God morgon



Jag hade inte tid att blogga igår. först hade vi möte på kulturhuset och sen satt vi och pratade lite med dom som var där. Vi kom hem till Marcus runt nio. och eftersom båda var jättehungriga så började han med maten. Efter maten såg vi två filmer och sen var det dags att sova.

just nu står jag på stan och väntar på bussen som går mot loppisen. jag skulle kunna gå, men jag har skoskav och det gör sjukt ont. Jag kan inte vara med hela dagen på loppisen heller eftersom vi har rep idag. lite synd, men det får vara så

Seg fredag

Snart kommer pappas fru hit och hämtar Alvin. Det ska bli så skönt att få bli barnledig i helgen. Efter den här veckan så behöver jag få vila huvudet och öronen lite. Hur jag nu ska kunna göra det när jag har teater hela helgen.. Nåja.. Jag får vila öronen ikväll i alla fall.. Efter mötet som är klockan fem.. 
 
Om ett tag ska jag träffa Amanda också. Vi ska köra iväg grejer till loppisen och sen bara umgås fram tills mötet börjar. Om vi ens har tid med det. Tiden bara flyger iväg idag. 
 
 

Bank, bank, bank

Den här huvudvärken släpper verkligen inte.. Nu har jag haft migrän av och till i tre dagar.. Skippar DBTn idag. Det finns inte en chans att jag kommer orka ta mig dit och sitta där. Istället tar jag en huvudvärkstablett, får besök av Liljan och ska städa klädkammaren. Något måste jag göra. Jag kan inte ligga och tycka synd om mig själv ännu en dag. 

Dessutom om jag gör något så kanske värken avtar lite när jag får tankar på annat. På DBTn sitter vi ju bara och pratar och då försvinner den inte lika lätt på samma sätt.. 
 
Gammal bild i brist på en ny

Jag, men ändå inte..

Såhär ser jag ut idag.. Det känns helt ovant. Det är inte alls min stil, men samtidigt älskar jag klänningen och tycker den är jättefin..

Tandläkarbesök

God Morgon! Idag väckte Johan mig redan klockan sex.. Alvin hade tandläkartid kvart i åtta så vi behövde gå upp så tidigt. Han var lite nervös. Och det var jag också. Han var jätteduktig när han satt i tandläkarstolen. Han tog dom där korten helt utan problem (förra gången vägrade han). Däremot tyckte han att det var lite smått läskigt att ligga ner på stolen när hon skulle räkna tänderna. Det gick snabbt över som tur var när han märkte att det inte var någon fara.. Den här tandläkaren var mycket bättre än hon som vi hade förra året. Allt gick i alla fall jättebra och han hade inga hål. Tänderna såg så fina ut så nu behöver han inte gå dit förrän om två år igen.. Skönt! 
 
Jag ska sätta mig och äta lite ägg till frukost nu och sen ska jag börja plocka lite. Jag har redan startat en maskin tvätt.. Jag har massor att göra idag eftersom jag mådde dåligt igår och inte kunde göra något då.
 
Min duktiga lilla älskling

Bra avslut på en hemsk dag

Usch.. Jag har haft en jättehemsk dag. Jag har haft tandvärk och migrän. Det börjar släppa litegrann.. Nu ska jag slappa framför en film resten av kvällen med lillebror..Snart blir det nog sova dessutom.. Alvin ska till tandläkaren tidigt imorgon..
 
Filmen vi ska kolla på nu

Alvin Joe Dalton

 

I can see the stars

Orkade inte riktigt blogga igår när jag kom hem.. Marcus hade fixat nya regnkläder åt Alvin som jag tänkte att han skulle ha provat igår, men han låg redan i sängen när jag kom hem. Så han provade dom idag istället. Och det satt ju rätt bra faktiskt..
 
Nu ska jag snart börja fixa mig och Alvin måste snart byta om (han är utklädd till Dalton). Skolan börjar om en timme och idag ska vi gå där ifrån på en gång.

Lilla my...

Här sitter jag med blondering i håret.. Det verkar inte som att det tar speciellt mycket.. Men så får det väl vara då..

Rikta uppmärksamheten åt ett annat håll

Åh fy vad jag sov dåligt inatt.. Fast det hade jag redan räknat ut att jag skulle göra efter kvällen som jag hade igår. Jag vet inte om jag lyckades sortera nåt i sömnen, men det känns verkligen inte som det. Jag försöker plåga mig själv extra genom att tänka på det.. Utan att jag egentligen vill det just nu. 
 
När jag skulle öppna blogg.se gick jag istället in på youtube och sökte efter dokumentären (som vi gör teatern efter). Jag började titta. När jag kom på mig själv med att titta så stängde jag genast av och gick in på blogg.se istället. Jag tror verkligen att jag måste anstränga mig idag för att rikta uppmärksamheten till något annat.. Det blir nog svårt, men jag har varken tid eller orkar se eller tänka på det idag.. 
 
 

Tankar efter teaterträning

Jag har precis kommit hem från kvällens teater. Jag har inte ens ord att beskriva hur den påverkade mig. Det var så starkt och känsloladdat. På sätt och vis visste jag att den skulle vara det, men samtidigt så var jag inte alls beredd på hur jag skulle känna efteråt. Jag är både glad och tacksam över att jag inte behöver spela den rollen som påverkade mig på det här sättet. Det hade jag nog inte klarat av. 
 
Så mycket tankar spinner runt i mitt huvud just nu. Mycket tankar på min mormor och på min mamma. Min älskade mamma. Jag var tillochmed tvungen att ringa henne bara för att säga att jag älskar henne. Mitt huvud känns tungt just nu.. Inte bara huvudet förresten. Hela kroppen känns tung. 
 
Den här pjäsen kommer att bli riktigt bra. Jag kommer att ha två roller. Eventuellt någon statistroll också. Det är bara en roll som jag kommer att ha repliker i. Det är inte så mycket repliker heller så det känns skönt. Dessutom kommer jag att spela mot folk jag känner mig väldigt bekväm med. Det kommer att bli bra. Jag behöver bara vänja mig lite. Mina känslor får inte ta överhanden här. 
 
Jag känner att jag måste ta tag i vissa delar för att fortsätta komma vidare. Saker som jag trodde att jag hade accepterat och kommit över är fortfarande lika jobbiga. Det gör ont och det känns tomt. Det känns som.. Jag vet inte vad det känns som.. Mitt huvud är bara fyllt med kaos just nu. Kaos som jag försöker sortera, men det går inte riktigt. Jag ska försöka sova nu tror jag. Så kanske jag lyckas sortera lite i sömnen.. Eller nåt.. 
 
Det är bara att fortsätta kämpa.. En dag ska jag må bra! 

Crazy Bitches | Try not to laugh

Här kommer vloggen.. En dag försenad..
 
 
 

Crazy Bitches är två bloggare med borderline som har slagit sig samman för att få lite fler att förstå vad borderline är för något. Vi kommer att varva allvarliga ämnen med olika challenges och annat skoj.

Om ni har något ämne ni vill att vi ska ta upp eller någon challenge ni vill att vi ska göra lämna det i en kommentar :)

Musiken i introt är gjord av Illegal productions och texten är skriven av Xersize.

Här hittar ni Lilith:
Blogg: http://www.lilith.se/
Twitter: https://twitter.com/lilithdarks
Youtube: https://www.youtube.com/user/MsLilithdark

Här hittar ni Xersize:
https://www.facebook.com/xersizemusic

Första skoldagen någonsin

God morgon! Här har vi varit uppe med tuppen, trots att jag har sovit så mycket sämre än vad jag har gjort på länge. Jag har typ vaknat till och från hela natten. Men det finns ingen tid till att sova nu. Alvin börjar i skolan om en timme! 
 
Han är jättetaggad. Han tjatar och vill gå redan nu. Det är klart att det är spännande. Det tycker jag också att det är. Jag är också spänd och nervös. Kommer han att få bra fröknar? Kommer han att trivas bland sina klasskompisar? Det återstår ju att se, men jag håller tummarna. Som tur är så ska en av hans bästa vänner gå i hans klass.. Det känns rätt tryggt. 
 
Alvin bestämde att han ville ha en skjorta på sig dagen till ära. Han ville vara fin för sina fröknar.

Hem ljuva hem

Jag har varit hemma ett tag.. Jag lägger upp min och Liliths vlogg imorgon. För jag orkar inte sitta och lägga upp den på youtube nu.. Istället sitter jag och skypar med Marcus och tittar på Mannen med järnmasken.. Älskar den filmen..
 
Gammal bild på mig i brist på en ny

Saknad

Idag är det söndag. Och jag har varit vaken sen åtta imorse.. Nästan.. Jag låg och halvsov mellan åtta och halv tio.. Men sen har jag varit uppe och vaken. Jag har läst lite bloggar och pratat med både mamma och Johan i telefon. Mamma kom hem från sin semester inatt så vi hade inte pratat på typ en vecka..Det var skönt att höra hennes röst faktiskt.. 
 
Jag har faktiskt saknat min mamma lite grann!
 
 

God natt

Nu har vi precis kommit hem till Marcus. Vi har varit hos hans kompisar och spelat lite kort och umgåtts.. Det var riktigt kul faktiskt och jag hade jättetrevligt. Nu ska vi se på film om vi orkar och sen sova..
 
 

Dum blondin

Igår påbörjades mitt försök till att bli blondin. Det blev lite ojämnt och lite så, men vad gör det? Håret är helt! Det gick inte av! HURRA! Jag var megaorolig innan..  Rätt stor skillnad från förut ändå.. Kommer sakna mitt mörka hår, men jag vill verkligen vara blondin ett tag..
 

Lördag och vi vet vad det betyder

Alvin och jag sitter på bussen mot loppisen just nu. Det var riktigt segt att gå upp i morse, men jag piggnar nog till snart. Alvin är redan jättepigg. ser faktiskt fram emot loppisen idag. Har saknat Carola massor så det ska bli skönt att träffa henne..



Förstörd hjärna

Jag hade nästan glömt bort exakt hur jävla jobbigt det var med DBT. Okej att det är skönt med rutinerna och allt sånt.. Men allt annat.. Min hjärna är typ helt förstörd efter morgonens DBT och då var det ändå inte lika jobbigt som vanligt.. Vi fick en "enkel" läxa den här veckan. Vi ska försöka observera, beskriva och delta.. Och det låter ju rätt enkelt.. Fast jag vet av erfarenhet att det inte alltid är så jäkla enkelt.. Blä.. Vill inte mer! Jag är redan trött på det igen och det har bara varit en gång.
 
Tänkte på min fina Pubert när jag var hemma idag.. Åh vad jag saknar honom.. Kallade Oscar för pubert säkert fem gånger eller något..

Då var det dags igen

Just nu sitter jag här ute och röker. jag ska gå in om en stund och anmäla mitt besök. min dbt börjar idag igen. jag har lite blandade känslor över det. En stor del av mig skriker NEEEJ! medan den andra delen viskar försiktigt "åh va skönt att det är igång igen". snart har jag gått här ett helt år. vad overkligt det känns..



Blä på den här dagen

Vet inte riktigt vad det är med mig idag. Har världens humörsvägningar. Jag skrattade typ så mycket att tårarna rann för en halvtimme sen. Nu är jag irriterad och typ helt nere.. Den här dagen är fan inte rolig.. Jag orkar inte blogga mer idag.. Vi hörs imorgon istället.
 
 
.

God morgon

 
 
 
 
 

High Chaparral 2014

Här är videon från High Chaparral.. Jag åkte med Alvin, Marcus, Robin och Amanda.. Det var så mycket mer jag skulle ha velat ha med i videon, men jag filmade över två timmar så jag kunde verkligen inte ha med allt..
 
 

Mitt hem!

Jag är hemma. hemma hos mig! Jag har legat i min soffa och rökt på min balkong och badat i mitt badkar. så underbart det känns. nog för att jag trivs hos Marcus också, men det här är mitt. mitt mitt mitt! det är en fantastisk känsla. Jag trodde inte att jag skulle sakna min lägenhet såhär mycket. dessutom har jag gosat massor med världens finaste kisse.. som jag har saknat honom.




Åh nej, inte nu igen!

Åh.. Jag hade tänkt att se PLL direkt nu på morgonen istället, men jag hade lite problem med att komma upp ur sängen. Jag kände mig inte alls utvilad efter nattens alla drömmar.. Jag hade förstått om det var typ mardrömmar, men det är ju inte det. Det är bara konstiga drömmar som inte alls är vettiga. Jag avskyr dom här drömperioderna.. 
 
Jag ska försöka vakna till och bli lite pigg nu. Jag har ingen lust att gå som en zombie på praktiken. Fast det lär jag väl göra ändå efter nattens drömmar..
 
Saknar den här ungen sjukt mycket också!

YAY! Jag är så bra!

Hurra! Det blev bra ändå.. Tyvärr kan man inte säga att min klippning blev den bästa, men men..  Videon kommer upp imorgon i alla fall.. Nu blir det film med Marcus och sen sova tror jag.. Jag vet inte när jag FRIVILLIGT väntade till dagen efter med att kolla på PLL sist. Men som jag har sagt tidigare, kan jag kolla på natten så gör jag det. Kan jag inte så får jag vackert vänta till dagen efter. Praktiken går före PLL.. Faktiskt..
 
Sneekpeek på videon..

Håll tummarna

Har precis setat och försökt klippa ihop videon tills imorgon. Jag vet inte alls hur den blir. Mitt redigeringsprogram ville inte alls samarbeta med mig och när jag försökte kolla på videon innan jag sparade den så hackade det och såg jättekonstigt ut. Det verkade inte gå att fixa.. Så nu håller jag alla tummar och tår och allt annat man kan hålla för att den inte ska göra det när den är sparad.. Det ska ta drygt en timme att spara den tydligen och det suger ju så jag hoppas verkligen att videon blir någorlunda bra och inte så hackig som den visade.. Åh.. 
 
 

Tragiskt

Det första jag möttes av när jag vaknade i morse var nyheten om Robin Williams död. Det kom som en chock och jag tycker att det är synd. Det är riktigt synd, han var så duktig och rolig. En av de absolut bästa och han kunde göra så många olika roller. Det är verkligen synd..
 
Jag ska snart fixa i ordning mig och om ungefär en timme ska jag åka till praktiken. Livet måste gå vidare som man säger..
 
 

Depp..

Jag och Marcus fortsätter på Johnny Depp-temat och kollade klart på pirates of the caribbean 4 idag. Vi började kolla på den igår, men orkade inte se klart. Nu tittar vi på Sleepy Hollow.. Fast jag måste erkänna att jag börjar faktiskt bli en aningen trött.. Sova snart kanske?
 
 

Första dagen tillbaka

Första dagen gick rätt bra. Jag hade bara halvdag tydligen. Jag fick börja lite lätt med att prata med min nya regissör om min nästa roll. Så nu har jag lite mer inblick i hur jag ska vara på scenen och så. Jag är faktiskt riktigt taggad på den här pjäsen då den verkar vara riktigt intressant. Jag tycker att det är jättekul att jag har fått en roll i den. 
 
Jag hjälpte till att städa lite också och lagom tills jag slutade så kom Amanda och hämtade upp mig. Vi åkte och shoppade lite (till henne och inte mig buhu) och efter det tog vi en fika. Vi handlade lite mat och så innan hon körde hem mig till Marcus också.. Nu funderar jag på om jag ska kolla på serier, youtube eller läsa bloggar.. Dessa svåra val..
 
 
Saknar High Chaparral

När verkligheten kommer ikapp

Idag är det dags för praktik igen. Det har varit jätteskönt med ssemester, men det känns ändå skönt att gå tillbaka till vardagen och göra något vettigt.. Jag måste kolla upp fritids och sånt den här veckan också, för det har jag totalt glömt bort att göra. Jag får försöka kolla upp det på någon rast idag, eller imorgon när jag jag har tid. 
 
 

slapp söndag

Vi gick ut och övade lite med svärden. Marcus köpte även en pilbåge på high chaparral som jag provade. det gick också bättre än jag trodde. Jag kan inte förstå att jag faktiskt tycker att det är så kul. Det är nästan så att jag vill börja träna fäktningskonst på riktigt nu.



nördigt värre

Sitter och tittar på pirates of the caribbean 3 nu med Marcus. Efter det ska vi ut och träna mer fäktning. hurra! jag är förvånad över hur kul jag faktiskt tyckte att det var. Men men.. det blir väl en äkta nörd av mig snart också. .



Konstigt..

Jag förstår inte. Jag är expert på att ta sovmorgon. Ofta längre än vad jag behöver och borde.. Men nu går det inte. Jag är barnledig och jag la mig efter två inatt.. Först vaknade jag mellan sex och sju, men jag somnade om. Sen vaknade jag  vid nio och nu kan jag verkligen inte somna om.. Jaja.. Det kan väl vara skönt att vara uppe i skaplig tid. Hoppas bara det håller sig resten av veckan som kommer nu också..
 
Saknar ♥

Svinga med svärd?

Oj vad sent det hann bli.. Efter maten när vi skulle gå ut och röka så tog Marcus med sig sina svärd och försökte lära mig fäktningskonst. Det gick hyfsat bra för att vara första gången. Det var defenitivt roligare än jag trodde också. Och mycket, mycket svårare. Nu har vi precis kollat klart på Pirates of the Caribbean 2 och jag ska springa ut och röka en snabbis känner jag. Sen vet jag inte om det blir en till film eller om sängen kallar på mig. Egentligen spelar det ingen större roll eftersom jag är barnledig imorgon! 
 
 

Rätt okej ändå..

Det gick faktiskt hyfsat bra på loppisen idag. Det trodde jag inte att det skulle göra för det var rätt dött på folk. Marcus kom ner och gjorde mig sällskap en stund. Sen drog vi hem. Jag försökte fixa naglarna, men det gick inge bra. Sen packade jag lite grann. Ebbe kom och hämtade oss och nu är vi hos Marcus igen. Snart ska jag börja med maten tror jag. När det vankas köttfärssås får ingen annan än jag tillaga den..
 
 

Morning

Idag är det lördag och dags för loppis igen. Efter förra veckans händelse har jag ingen störra lust att gå dit egentligen, men jag vet samtidigt att det inte är någon fara.. Jag ska gå dit och kramas med Carola som jag har saknat massor. Johan kommer dit sen och hämtar Alvin också.
 
 

Sweet dreams

Jag och Marcus har precis sett Pirates of the Caribbean. Jag älskar dom filmerna och jag tror att vi eventuellt ska se tvåan imorgon. Nu ska jag däremot gå och lägga mig tror jag. Jag är grymt trött och jag har loppis imorgon bitti så det är väl lika bra att gå och lägga sig. 
 
Dröm söta drömmar och sov så gott..
 
Jag i min nya klänning.. Love it.. Vet inte när man kan ha den bara..

Semester i High Chaparral


Nu när vi är hemma igen så kan jag ju berätta lite om semestern.. Vi tar en dag i taget, det blir enklast så..
 
Måndag:
Vi åkte hemifrån strax efter elva någon gång. Vi stannade och käkade och handlade lite sånt som vi skulle behöva under bilfärden (dricka, tidningar osv). Vi stannade några gånger för att kissa och röka också. När vi nästan var framme så blev vi stoppade av polisen. De stannade alla som körde förbi där för att kolla så ingen körde med alkohol i kroppen. Alvin började prata med polisen och först berättade han hur mycket han gillar poliser, men sedan sa han att brandmän var mycket bättre.. Polisen svarade nåt i stil med "Nej, poliser är ju såklart bättre!" Och Alvins svar på det blev "Hur vet du det?" Vi alla i bilen hade svårt att hålla oss för skratt och vi åkte därifrån direkt efter det. 
 
Vi kom fram tillslut när klockan var runt sex och vi checkade in. Vi fick en stuga som hette Springfield, ett väldigt passande namn tyckte vi alla. Vi packade in allt och sedan åkte vi till närmaste affär för att köpa frukost. När vi kom tillbaka gick vi till restaurangen för att käka mat. Jag åt fläskfilé och jag skämtar inte när jag säger att det säkert var en halv fläskfilé på tallriken. Jag orkade inte ens äta upp hälften, men det var sjukt gott i alla fall. Efter middagen gick vi tillbaka till stugan. När jag hade nattat Alvin så satte vi andra oss utanför och spelade lite UNO innan vi skulle lägga oss..
 
Tisdag:

Vi vaknade tidigt. Åt frukost och gjorde oss klara för dagens äventyr. Vi gick till entren och väntade på att parken skulle öppna. Det första vi gjorde när vi kom in var att köpa en pistol, en hatt och en väst till Alvin. Han fick även ett hölster som han kunde ha pistolen i. Vi gick runt lite grann och sen tittade vi på Lucky Luke Showen som gick. Den var så sjukt rolig och bra. Jag skulle lätt vilja vara med i den! Efter Lucky Luke så gick vi och köpte regnponcho för det regnade sjukt mycket. Jag såg inte att en geting flög in under min och när jag skulle rätta till min väska så blev jag getingstucken. Första gången någonsin som jag fått ett getingstick. Det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra, så det var ju skönt. Nu vet jag dessutom att jag inte är allergisk mot det heller.. 
 


Sen var det dags att åka rånartåget. Mitt underbara rånartåg. Som jag älskar det och har älskat det sen jag var liten. Det var minst lika magiskt nu som det var då. Alvin tyckte att det var jättespännande. Det enda jag tyckte var lite tråkigt var att rånarna inte pratade lika mycket med passagerarna som de gjort tidigare år, men det var fortfarande väldigt bra! 
 
Tåget stannade i Mexico där vi åt lunch. Vi shoppade lite och sen tittade vi på Zorro. Alvin fick Zorros autograf i hatten efter föreställningen. När vi kände att vi var färdiga i Mexico tog vi båten tillbaka. Båten åkte inte hela vägen så vi fick gå en liten bit och vi gick nästan vilse först haha.. När vi hittade rätt väg igen så ville Alvin och Marcus vaska guld. Alvin tröttnade rätt fort, men lite fick han ihop. Killen som jobbade där "smälte" guldet så det blev en guldpeng av det istället som Alvin fick. 
 
Vi gick tillbaka mot main street eftersom Robin, Marcus och Amanda ville gå in i en affär som hette Vapen och Läder eller nåt sånt.. Jag och Alvin var inte lika intresserade så vi stannade kvar på Main Street och det var tur att vi gjorde det. Först träffade vi på Lucky Luke. Vi pratade lite med honom och sen hörde han att bröderna Dalton sjöng elaka sånger om honom. Lucky Luke sa åt Alvin att följa med och där stod Bröderna Dalton och sjöng. Det var lite kul att titta på. 
 
Efter ett tag så gick vi till stugan och sedan till restaurangen igen för att äta mat. Jag var inte så jättehungrig så jag tog bara en förrätt. Toast skagen fick det bli. Jag totalt råälskar toast skagen. Och deras var så god att jag var tvungen att beställa en till.. Så kan det gå haha.. Vi gick tillbaka till stugan och tog det lugnt bara innan vi skulle sova. Vi hade tänkt att spela kort, men vi orkade inte riktigt.


 
Onsdag:
Vi startade dagen med att äta frukost, städa stugan och sen checka ut. Det första vi gjorde när vi kom in i parken var att gå in på banken. Jag skulle köpa en tidning och de andra skulle köpa cigarrer.. Alvin rånade banken och fick chokladpengar för det. Alvin ville se Lucky Luke Showen igen, men vi tyckte att det fanns annat att göra. Vi stannade och tog kort med dem efteråt i alla fall. Alvin var klädd som bröderna Dalton hela dagen.
 
Vi gick mot Onkel Sams Hus där allt var snett och upp-och-ned typ. Jag mådde illa där inne (jag gör alltid det när jag är där), men jag tycker att det är sjukt kul att vara där inne i alla fall.. Marcus fick vatten över sig och fick även tävla mot tjejen som hade rundturen om vem som kunde göra flest armhävningar. För att se vem som var starkast. Marcus förlorade. 
 
För att muntra upp Marcus lite så gick vi till Vilda Western showen istället. Marcus gillar ju stunt och om det är nåt som Vilda Western showen är känt för så är det ju just stunt. Jag blev lite besviken över att de hade tagit bort vissa delar (som att någon blir släpad på marken efter hästarna.), men det var fortfarande sjukt bra! Och jag blev riktigt imponerad över alla stunt dom gjorde. Efter showen gick vi till Main Street för att se en auktion som Amanda ville se. Vi blev lite sena och såg bara slutet. Inte var vi sura för det. Vi gick till indianbyn istället för att se indianshowen. Även där hade dom gjort om massor sen jag var där sist. Jag såg faktiskt inte en enda pälsjägare. Lite synd kan jag tycka, men de kanske hade rast eller nåt. 
 
Vi skyndade oss tillbaka till Main Street för att hinna se när bröderna Dalton sjöng. Vi ville se från början denna gång och efteråt skulle även saloonflickorna dansa can-can. Vi beställde lite kaffe och dricka och väntade.. och väntade.. och väntade.. Det började ungefär en halvtimme senare än vad det hade stått på affischen. Den minsta av bröderna dalton hade ont i magen och kunde inte närvara, men när de fick se att Alvin var utklädd till just Joe så fick han vara med dom där framme och sjunga med dom. Han tyckte det var jättekul, men när Lucky Luke kom så skvallrade han för honom att bröderna hade sjungit elaka sånger. 

Sångstunden med bröderna Dalton och Lucky Luke var jättebra. Även Can-Can showen var jättebra. Tjejerna delade ut autografer och ställde upp på kort. Jag har velat kunna dansa can-can sen jag var liten och såg det för första gången. Efter showen började vi känna oss lite klara och tyckte att det var dags för mat och sen åka hem. Någonstans mellan utgången och restaurangen fick vi för oss att kolla om vi kunde sova en natt extra. Lite krångligt blev det, men det gick och det skulle inte kosta så farligt mycket extra. Vi käkade pizza och efter det såg vi en magishow. Amanda fick komma upp på scenen och medverka. Jag gick tillbaka i föväg till stugan för att natta Alvin. Medans jag väntade på de andra kollade jag lite på Die Hard som gick på tv. När de andra kom till stugan var jag sjukt trött och ville bara sova. 
 


Torsdag:
Vi packade ihop allt ännu en gång, men istället för att äta frukost i stugan så åt vi frukost på restaurangen i frukostbuffén. Sen åkte vi hem. Det tog ett par timmar och vi stannade ett par gånger på vägen. Efter att vi kom hem igår gjorde vi inte alls mycket. Vi var mest trötta och sega..

Catching up

God morgon.. Vi satt och tittade på film igår kväll och det var faktiskt riktigt mysigt.. Vi kom i säng rätt sent, men ändå vaknade jag skapligt tidigt idag. Jag har setat framför youtube en del nu på morgonen.. Jag har ju missat en del nu när jag har varit på semester. 
 
Idag kommer vi nog bara ta det lugnt.. Jag ska kolla på PLL och The Fosters för jag har inte sett det än. KATASTROF! Och sen ska jag försöka klippa lite video.. Först måste jag följa med och handla lite bara..
 
 

Hemma efter en underbar semester

Eftersom vi har varit på semester blev det ingen video denna vecka.. Vi är hemma nu i alla fall och har haft det jättebra.. Jag berättar mer imorgon om resan och så.. 
 
 

ändrade planer

Vi åkte visst inte hem igår. Vi bestämde oss för att stanna en natt till så vi kunde se magishowen som var igår kväll. Vi sitter och äter frukostbuffe just nu. Vi ska snart börja åka hemåt.





Idag igen

åh vad kul vi hade igår. berättar mer om allt vi har gjort och så imorgon. Idag ska vi göra allt vi inte hann igår. först ska vi dock packa, städa stugan och checka ut för ikväll åker vi hem.



Idag är det dags

godmorgon världen! idag ska vi iväg på äventyr. tio tror jag att det skulle öppna och jag är så överlycklig att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.



framme!

Det tog sin lilla tid, men nu är vi äntligen framme. vi har checkat in och burit in allt till stugan. för tillfället sitter vi i bilen. Vi ska åka till närmaste affär för att köpa frukost.. Efter det så ska vi gå och käka lite och sen slappa lite i stugan.



Idag drar vi..

Idag åker vi! Åh vad skönt det ska bli! Som jag har längtat efter att få lämna den här stan i ett par dagar.. Jag kunde nog inte åka med ett bättre gäng heller. Jag är så taggad! Dock så startade jag morgonen med lite migrän. Jag får dricka massa cola, ha mina solglasögon på mig och eventuellt försöka sova i bilen och hoppas att det går över snart.. Jag har redan tagit en ipren.. 
 
Vi får se hur det blir med bloggningen när jag är borta.. Jag ska försöka blogga, men det är inte säkert att jag kommer ihåg.. Jag kanske har så kul att jag glömmer bort helt.. 

Crazy Bitches | Nytt intro

 

Crazy Bitches är två bloggare med borderline som har slagit sig samman för att få lite fler att förstå vad borderline är för något. Vi kommer att varva allvarliga ämnen med olika challenges och annat skoj.

Om ni har något ämne ni vill att vi ska ta upp eller någon challenge ni vill att vi ska göra lämna det i en kommentar :)

Musiken i introt är gjord av Illegal productions och texten är skriven av Xersize.

Här hittar ni Lilith:
Blogg: http://www.lilith.se/
Twitter: https://twitter.com/lilithdarks
Youtube: https://www.youtube.com/user/MsLilithdark

Här hittar ni Xersize:
https://www.facebook.com/xersizemusic

Walking down Memory Lane..

När grabbarna spelar så passar jag på att sitta och kolla igenom massa gamla bilder. Sjukt mycket minnen kommer upp, både bra och jobbigt.. Rätt intressant ändå att se hur mycket jag har ändrats genom åren, både utseendemässigt och personligheten.
 
Extremt gammal bild

Mornin

 
God morgon.. Jag har varit vaken ett tag, men jag kan inte riktigt koppla av helt hundra känner jag. Jag ska nog försöka gå ut och ta en cigg snart och försöka lugna mina stackars nerver lite grann.. Jag tänkte sätta mig och försöka klippa lite video sen och lite sånt för att komma på andra tankar.. 

Kan det aldrig bara ta slut?

I ett par års tid har jag till och från blivit trakasserad av en okänd människa. Jag försökte tillochmed polisanmäla det för ett par år sedan. Personen i fråga är väldigt smart. Han (vet egentligen inte om det är en han, men personen utger sig för att vara en man) hotar mig utan att använda riktiga hot som han kan fällas för. Han använder nya namn hela tiden. Han kan hela mitt personnummer och har även skickat hem olika prenumerationer på tidningar åt mig. 
 
Nu var det ett tag sen jag hörde något från honom. Jag tror faktiskt inte att jag har hört något sen jag försökte polisanmäla honom. Det har varit så skönt. Jag trodde att allt var över och sen kom bomben idag. Han skrev till mig. Och jag fattade inte vem det var så jag svarade. Så snart jag fattade att det var han började jag må illa. Jag ville gråta, skrika och försvinna. Jag fick panik och stod och skakade. 
 
Jag fick gå hem tidigare från loppisen. Alvin och jag tog taxi hem till Marcus eftersom jag inte vågade ta bussen. Jag vet inte om han bor här i stan eller inte. Han påstår att han bor i Göteborg, men man kan ju aldrig veta. Jag vet ingenting om den här människan! Han skrämmer mig fruktansvärt mycket! Jag har i alla fall blockerat hans konto som han använde på facebook för att kontakta mig på. Jag får väl fortsätta blocka, det är inte så mycket annat jag kan göra. 
 
Det känns lite bättre nu, när jag har fått tagit det lugnt ett bra tag. Det känns fortfarande obehagligt, men ändå lite bättre än tidigare.. Jag känner mig trygg just nu.. Och det tänker jag inte låta honom ta ifrån mig!

 

Nananananana... Batman!

Inatt har jag sovit rätt bra.. Jag har fått sova bredvid den jag älskar mest av allt i hela världen! Som jag har saknat och få ligga och kramas med honom. Det var helt underbart!

På tal om underbart så verkar ju vädret vara rätt så fint idag. Vilket får mig att fundera över mitt klädval. Det känns som att jag kommer att svettas ihjäl för jag har svarta kläder på mig, men jag kom verkligen inte på något annat. Nåja, det får väl vara hur varmt/kallt det vill idag.. Jag får försöka anpassa mig helt enkelt.. 
 
Nu ska jag borsta hår och tänder och eventuellt kanske kasta på lite mascara.. Snyta mig måste jag hinna med också.. Sen ska Alvin och jag vandra mot bussen. Det är loppis idag.

Linnet är mörkare egentligen. Det är bara det dumma ljuset som reflekterar.. Egentligen ska det vara svart, men det har blivit lite urtvättat..

En tung dag

Jag har dragit mig för att blogga idag. Jag vet inte vad jag ska skriva... Det var tungt att vara hemma idag. Det dröjde jättelänge innan Alvin kom hem och det var jobbigt att inte Pubert var där.. Jag följde med upp och tittade på lägenheten som Johan ska flytta till.. Den var riktigt fin faktiskt.. Den ser exakt ut som min också, fast med andra tapeter och sånt.. Och det svider att säga, men hans balkong är finare än min. Mycket finare.. Men men..

När Alvin kom hem så berättade vi för honom att Pubert inte lever längre och så.. Vi berättade att veterinären inte hade kunnat rädda honom och så.. Att han var för sjuk.. Det var jättejobbigt att berätta och så fort jag fick se att Alvin fick tårar i ögonen så började jag också gråta.. 

Efter ett tag började vi packa och nu sover vi hos Marcus i helgen. Jag klarar knappt av att vara hemma just nu. Det blir för jobbigt.. Tur att vi åker bort på måndag. Det ska bli skönt att slippa allt i några dagar. Jag längtar så otroligt mycket!
 
 

Slag i magen

Igår var en extremt jobbig dag. Jag är rätt stolt över mig själv ändå som lyckades ta mig igenom dagen utan större bekymmer. Jag lyckades spela hela föreställningen utan att tappa rösten, nysa eller bryta ihop. Yay me! 

Att det sen brast direkt efteråt är en helt annan femma. Då tillät jag mig själv att bryta ihop en stund. Det blev bara en kort stund och sen försökte jag förtränga igen. Det har gått relativt bra att förtränga det hittills, men jag ska snart börja röra mig mot bussen och åka hem. 

Hemma väntar Oscar på mig. Bara Oscar.. Ingen Pubert.. Det känns som hundra slag i magen. Men jag måste hem. Jag måste prata med Alvin. Jag måste packa också. 
 
Finaste