New in!

Det blev lite bättre när jag shoppade, men inte sådär jättemegamycket.. Jag är nöjd över mina inköp i alla fall.. Alltid något..

Köpte två par av deras snygga byxor, två linnen och en cardigan. Allt från Vero Moda så klart.. Jag hade tänkt att köpa en väska, men dom hade den inte där.. Kollade på nätet och där fanns den inte heller. Jag hoppas lite att den finns kvar här i stan på onsdag.

Sen gick jag in på HM och köpte lite småprylar.. Köpte även två tröjor till Alvin.

Köpte ett par skor också.. Hihi..

PLL challange day 26-27

Finns ingen på 26, så jag får ta 27 istället.. Min favoritdate.. Jag tycker inte man har fått sett så många dejter.. Inte som jag minns i alla fall.. Så jag har ingen speciell..

En måndag

Idag är inte heller en bra dag.. Klockan är snart halv två och jag sitter fortfarande i morgonrock,, Jag hoppas det blir bättre efter att jag har varit ute en sväng med Johanna. Det brukar kännas så bra att träffa henne. Dessutom pratade vi om shopping idag, så det hoppas jag på.. 

Det är hög tid att fixa mig nu för vi skulle ses runt två nån gång..

I knew it..

Jag hade rätt! Dagen blev inte bättre.. På kvällen muntrade jag upp mig själv med två filmer, men jag känner att min nedstämdhet är tillbaka nu efter att filmerna är slut.. Det är väl bara en sån dag helt enkelt.. Nu är det dags att lägga sig och sova, men jag är inte trött.. Jag känner inte alls för att sova. Jag vill sitta i soffan och glo på fler filmer så att jagf inte är deppig..

Får hoppas att morgondagen är bättre. Då har jag en del att göra så då har jag inte riktigt tid att vara depp,,


PLL challange day 25

Orkade ju inte igår, så det fick bli idag istället.. Min favoritparty är helt klart Halloweenspecialen i säsong 3 när dom är på tåget.. Bra musik, snygga kostymer och det hände massor.. 


 

En morgon av det mindre roliga slaget

Den här morgonen har inte alls varit rolig.. Först vaknade jag av en konstig dröm och jag hade lite svårt att somna om.. När jag väl klev upp sen så tog jag det lite lugnt. Jag hade inte riktigt hunnit vakna till förrän Alvin kom till mig och sa att det låg kattspya i köket.. Bara att ta fram moppen och börja göra rent..

Jag satte mig en stund och sen ropade Johan på mig. Han hade gått in i Alvins rum för att hämta någonting. Och han hade då upptäckt Alvins fina teckningar, på både skrivbord och två väggar. Jippie! Så det blev att ta ut kritorna och pennorna.. Jag som verkligen hade hoppats att den fasen var över.. Men nej.. 

 
Jag får hoppas att dagen blir bättre, men just nu känns det inte som att den kommer bli det..

En bra, men seg dag

Det var nog bra att jag gick på loppisen i alla fall idag. Det gick riktigt bra för mig idag. Och jag mådde bättre efter ett litet tag.. Dock var det ganska så mycket folk och vi fick ju hålla koll på Annelies bord också eftersom hon var på barnloppisen.. Jag har sjukt ont i fötterna och benen efter loppisen idag.. 

Jag försökte lägga mig och vila en stund efter att jag kom hem för jag sov jättedåligt inatt.. Jag låg i soffan i över en timme, men inte somnade jag inte! Jag är fortfarande jätteseg. Blir nog tidigt ikväll kan jag tänka mig.

Snart är Karlsson på taket slut och då är det dags att natta Alvin. Risken finns att jag kanske somnar där inne..

Lördag och loppis

Idag är det dags för loppis. Jag hade mer än gärna stannat hemma idag för jag har inte alls sovit bra inatt, men det går inte.. Annelie och Jessika står på en annan loppis idag, så jag och Carola ska få ha Annelies bord idag. Jag hoppas ändå på en relativt lugn dag, för jag orkar inte direkt så mycket idag känner jag..

Det är väl lika bra att fixa det sista och gå.. Jag ska träffa Carola om typ fem minuter.. 

Filmkväll med lillasyster

 
Vi sitter och tittar på Anne Frank.. Egentligen skulle vi ha tittat på skräckfilm, men Sofia håller på med andra världskriget i skolan så vi tyckte det här var mer passande.. 

PLL challange day 24

Favoritcitat... Åh, men det finns ju så många, men här är NÅGRA:


Hehehehe.. som sagt.. Det där var några..

Fredag = helg

Nu har jag varit vaken ett bra tag.. Jag gick upp runt tio tror jag.. Har inte riktigt haft tid att blogga eller så för jag har tittat på Lejonkungen 3 med Alvin och sen pratat massor med flera olika personer i telefon.

Snart ska jag åka iväg och lämna av lite grejer på loppisen.. Jag fick visst inte med mig allt sist. Och Ebbe var snäll och ville köra mig idag. Och det är fredag idag! Och min syster komer hit ikväll! Wohoo!

Fredagsmys med Alvin framför Lejonkungen 3

Första dagen på praktiken avklarad

Jag är trött.. Riktigt jävla trött! En hel dag har jag gått nu och varit superdupernervös! Men det gick helt okej för att få vara första dagen. Jag fick ta det ganska lungt och känna av läget en del.. Jag fick larma och hänga upp några plagg på galgar och så också.. En helt okej start. Och alla var superduper trevliga!

Jag har ett par dagar på mig nu att smälta allt tills jag ska dit igen. På onsdag ska jag dit och då ska jag vara där klockan nio! NIO! Men det får gå.. Det är ju faktiskt min praktik! MIN PRAKTIK! Det är helt sjukt och jag är så glad! Men som sagt, det är en del att ta in och jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Jag kanske tillochmed går och lägger mig efter hela sverige bakar, vem vet?

Johan var i alla fall jättesöt! Han hade precis börjat med maten när jag kom hem. Jag fick lövbiff! Riktigt gott!

Trött, men glad

PLL challange day 23

Min favoritfamilj är The Montgomerys! Fast jag vet inte riktigt varför.. Men jag gillar dom starkt i alla fall..


Svårt att hitta en bild med alla fyra haha

Dagens outfit

 
Såhär ser jag ut idag.. Jag fick vantar och mössa från Johan idag dessutom.. Älskar dom!! Så söta!

Första praktikdagen

Idag är dagen jag börjar med praktik! GAAAH! Jag är nervös och jätterädd på samma gång, men det ska bli kul också. Min alldeles första dag som praktikant.. På VERO MODA! Ojojoj.. Det lär nog vara en del folk där idag eftersom Åhlens öppnar idag med.. 

Tänkte alldeles strax hoppa in i duschen och sen började fixa mig lite. Jag vill vara klar i god tid så jag hinner med allt jag ska idag. Tjohooo..

PLL challange day 22

Min favoritscen är utan tvekan när Hanna nästan slår Caleb med en rosa lampa..


Poets

Någon som minns den här låten? Jimmy Jansson var ju med i den här gruppen innan han blev känd som sig själv.. Haha! Nostalgi på hög nivå..

FUN FACT:
Jag har åkt karusell tillsammans med bandet. Det var på Parken Zoo något år. Dom uppträdde och innan eller efter spelningen så åkte dom JetStar eller vad den heter (om den ens finns kvar) och jag satt i samma vagn som en av killarna.. Minns dock inte vem av dom för alla satt i varsin vagn..

 

Godmorgon världen

Idag sov jag till elva.. Det var riktigt skönt och det kändes som värsta sovmorgonen.. Konstigt det där.. Förut kunde jag sova till elva varje dag och tycka det var ganska normalt för mig.. Nu när jag sover till elva tycker jag att jag vaknar sent.. Haha..

Jag är inte riktigt säker på dagens planer, men jag funderar lite smått på om jag ska försöka ta mig till Tuna Park. Det är inte kul att åka själv så jag ska se om jag kan få med mig någon.. Kan bli intressant.. Fast jag kan inte åka förrän senare. Först måste Alvin hämtas och sen måste Johan komma hem. Han är i torshälla och träffar Adde som är här i ett par dagar..

Nu ska jag sätta mig ner och fixa naglarna hade jag tänkt.. Men först en cigg tror jag..

Besök av mormor

Mamma kom ju hit en stund på kvällningen. Hon hade med sig en present till Alvin (ett ritblock) eftersom han fått in ett skrivbord på rummet. Och sen lekte dom pirater och lite sånt.. Vi bjöd henne på mat (fast vi hade redan ätit så hon fick värma i micron) och medans hon åt fick Alvin duscha.. När mamma hade ätit klart så läste hon lite för Alvin innan hon åkte hem..

Presentöppning
Kapten Sabeltand kryper ut ur sitt "hem"

PLL challange day 21

 
Favoritställe.. Jag tror inte att jag har något speciellt ställe sådär..Nej, faktiskt inte..

När man blir glad i hjärtat..

På dagis hade Alvin jobbat hårt! Först hade han varit i biblioteket och lyssnat på saga, sen hade han börjat på en present till mig. Han hade klippt och klistrat och fröken sa att han verkligen hade kämpat. Han hade verkligen tänkt igenom min present..

Det är två sidor. Han hade klippt och klistrat sånt som jag tycker om och vill ha. Ena sidan var bara med ljus eftersom att han vet att jag älskade ljus. 

"Mamma, blev jätteglad i hjärtat nu" sa jag till honom. "Jag är glad i hjärtat för att du har fixat mitt rum också" fick jag till svar.

När han kom hem och fick se rummet blev han överlycklig, precis som jag misstänkte.
Alvin tittar igenom sina lådor..

Ett helt nytt rum!

Idag har det varit fart på mig! Jag och Johan har fixat i Alvins rum eftersom han har fått ett nytt skrivbord och lite sånt.. Jag tänkte att det skulle vara klart lagom tills han kom hem från dagis och vi satte igång nästan direkt efter att vi lämnat honom, men vi är redan klara.

Han komer älska rummet när han kommer hem.. Mamma lovade att dyka förbi ikväll sen för jag är övertygad om att han kommer vilja visa någon rummet.. Nybäddad säng fick han tillochmed..


Nu måste jag bara fixa lite fina tavlor till hans rum och sen får det nog vara klart tror jag..

Grattis till mig själv!

Jag antar att ni som inte vet är lite nyfikna nu på hur det gick tidigare idag på Vero Moda? Fick jag praktik eller inte? Ja, det fick jag för jag är bäst! HAHA! Jag börjar min praktik på Torsdag! Jag kommer att ha praktik två dagar i veckan, Onsdagar och Torsdagar som det ser ut just nu.. Spännande!

Butikschefen var jättetrevlig och det kändes verkligen bra. Jag är lite nervös inför att börja, men jag tänkte att det är lika bra att köra igång på en gång! Jag ser dock INTE fram emot den 17e Oktober som kommer bli en jobbig dag eftersom det är en torsdag. Då har jag först ett möte kl. 11, sen ett möte kl. 13 och tillsist praktik kl. 15.. Men det får lov att gå.. Det är ju ett litet tag kvar i alla fall..

Efter att jag fick de underbara nyheterna om att jag får ha praktik (HURRA!!) så gick jag in på Make Up Store och köpte en liten grattispresent till mig själv. En ny foundation (behövdes verkligen) och en borste till. Jag tänkte att det är lika bra att gå in dit eftersom deras produkter är så himla bra. Fick hjälp av en jättegullig tjej och jag kan utan tvekan säga att jag aldrig någonsin har ägt en sån här bra (och dyr) foundation. Jag ska bara lära mig hur man har på foundation med borste också, jag brukar ju annars använda fingrarna men resultatet blir ju inte lika bra då..

 

PLL challange day 20

Den karaktären jag tycker minst om.. Den var svår.. Men jag är inte direkt förtjust i Melissa.. Hon känns ganska tråkig och falsk.. Jag brukade tycka att Ezra var ganska trist, men nu när han är "A" så känns han inte lika trist längre..

 

Strax möte

Mötet med Vero Moda blev ändrat från 10 till 11.. Jag börjar känna mig nervös nu, men min arbetskonsulent följer med mig så det känns bra i alla fall.. Håll tummarna att jag får praktiken nu! 

 

Letters from Nowhere 2

Idag har jag legat på soffan och inte orkat göra ett smack. Jag har knappt ens orkat prata med någon idag. Helt off hela dagen! Istället har jag setat och spelat lite.. Ett sånt där sök och finn spel... Började spela lite på det igår kväll och fortsatte efter att jag klev upp.. Har nu klarat ut spelet så vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Känner för att hitta något nytt roligt spel att testa!

 

PLL challange day 19

Internet slutade funka igår igen.. Här är i alla fall PLL challange

Jag önskar att jag hade fått vara vän med Alison. Vill veta hur det skulle kännas att vara vän med henne..

 

Lugg

Hade jättekul på loppisen idag och när jag kom hem höll min underbara älskling på med lite städning. Skönt att komma hem till ett fint hem!

Har jag glömt att säga att jag har klippt lugg? Närå.. Skoja bara.. Det är en sån där clip-on lugg.. Jättesmidigt ju! Smart för mig som bara vill ha lugg ibland!

 

tidig morgon

jo, men god morgon. Jag är uppe extta tidigt idag eftersom jag måste åka tidigare till loppisen. jag fick ner massa grejer dit igår som jag inte hann plocka upp..

trött är jag, men det får gå.



fina pubert gör sällskap på balkongen

Kyckling och lax på ming

Ikväll har jag varit på Ming och käkat med Johanna. Kände mig lite modig och provade en ny rätt (för mig) som var helt okej. Lax i nån sås.. Minns inte vilken.. Ingefära kanske? Jag snodde lite kyckling av Johanna också. Vi brukar dela på maten när vi är på ming. Vi beställer två olika rätter och tar lite av båda. Det är ju så sjukt mycket mat man får i alla fall.

 

PLL challange day 18

En karaktär jag saknar är Jason.. Synd att han inte har varit med på ett tag..

 

Mina vänner är bäst

Åh vad mysigt det var att ha mina tjejer här igår kväll! Jag hade köpt massor med godis. Vi hade tända ljus och tittade på Hela Sverige Bakar. Jättemysigt!

 

PLL challange day 17

Jag har ingen direkt favoritsäsong. Jag gillar alla, men det blir ju bättre hela tiden så jag får väl lov att säga säsong fyra även fast den inte är slut än..


New in


En tunnstickad.. Jätteskön tröja!
Två tjocka stickade tröjor, ett linne och ett par leggings

En megasöt sparbössa som passar perfekt i mitt vardagsrum

Did someone say shopping?

Det tar verkligen på krafterna att shoppa haha.. Tar kort på allt och lägger upp sen.. Strax måste jag iväg till netto och handla lite mer där haha..


Sjukt bra dag!

Jag är så sjukt peppad idag! Tjejerna kommer över ikväll och ska titta på hela sverige bakar med mig! Tjoho vad kul! Jag har dessutom träffat min arbetskonsulent nyss och gått igenom vad jag ska säga på måndag..För då ska jag träffa dom på Vero Moda och kanske kanske om jag har jättemegatur få en praktikplats där! Håll tummarna för mig på måndag!

Snart ska jag pallra mig ner mot stan för lite shopping! Så underbart härligt! Jag ska köpa byxor till Johan, men jag ska försöka hitta något till mig själv också som en liten "jag-är-bra-present"! Mobilen ska bara ligga på laddning en liten stund till innan jag ska gå.. 

 

titel

den här kvällen spenderades med carola ute på min balkong. så mysigt! Vi satt och pratade om allt möjligt typ...

det blir nog sängen om inte en allt för lång stund. Har en del att göra imorgon.



en bild jag gjorde igår... haha

PLL challange day 16

 
En karaktär som jag inte önskar dog.. Jag har faktiskt inte varit speciellt förtjust inte någon av dom som har dött.. Men om det nu är så att Alison INTE lever så blir det henne. Jag vill gärna att hon ska leva..Men annars får jag nog säga Garrett.. Jag gillade nog honom bäst av alla som dött i serien.

 

Tvtittande

Idag har jag spenderat tiden framför tvn. Det är faktiskt ganska ovanligt. Jag tittar inte alls mycket på tv längre. Jag har bland annat tittat på Desperate Houswives. Jag fattade ingenting haha.. Jag har ju typ missat hälften av alla avsnitt som har gått.. Tror jag bara har sett fram till säsong fyra eller nåt sånt..

Sen har jag pratat lite med Carola i telefon och alldeles nyss kom Johan hem, Jag tänker lägga mig i soffan och fortsätta slötitta lite på tv tills det är dags att hämta Alvin på dagis..

 

Inställt möte och min outfit

Min sochandläggare (hon som avgör om jag får ha kontaktperson eller ej) skulle komma på hembesök idag, men hon ringde tio minuter innan och avbokade. Så fruktansvärt irriterande. Sen började hon prata om massa annat och det kändes som att hon inte hade någon koll alls så jag sa att vi skippar hembesök.

Johanna kom förbi i alla fall och fikade lite. Sen ringde hon upp handläggaren och pratade med henne och sådär. Så det blir inget hembesök. Ganska skönt faktiskt..

Mötet tidigare idag gick bra. Lite att tänka på och sådär.. En hel del information som skulle in. Men det blir nog bra.. Tillslut..

Älskar den här tröjan på hösten. Den är så skön!

PLL challange day 15

 
Tror faktiskt inte att jag har något direkt som irriterar mig.. Det skulle i så fall vara att man inte vet om man kan lita på Melissa eller inte..

 

Iväg på möte

Hög tid att göra sig i ordning. Idag ska jag iväg på ett möte igen (samma som den dagen jag åkte till stockholm).. Kommer snart att berätta vad allt det handlar om.. Vill bara landa lite och känna efter hur det känns först... 

Jag ska vara där klockan elva. Johan har också möte klockan elva så vi ska gå till stan tillsammans. Mysigt! Vi ska vänta på varandra också och gå hem tillsammans. Det är mycket roligare att gå med någon än att gå själv. 

Jag har bara ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Det börjar ju bli så kyligt ute nu, det märks verkligen att hösten har knackat på. Det kan visserligen vara väldigt mysigt.. Om man kommer på vad man kan ha på sig.. 

Kvällssvammel

Jag har varken hunnit eller orkat blogga sen vi kom hem från sjukhuset. Undersökningen gick bra. Det var inte lika obehagligt som jag mindes det. Jag skulle få svar hem om några veckor.. 

Efter att vi kom hem så kom mamma på besök en stund. Hon stannade och åt middag med oss och sedan åkte hon hem efter det. 

Jag tog det lite lugnt på balkongen en stund innan det var läggdags för Alvin. Jag hjälpte honom borsta tänder osv och sen tog jag ett långt skönt bad som jag precis kom upp ifrån. Det var verkligen jätteskönt att bada! Jag har känt mig frusen hela dagen.. Ont i huvudet har jag med. Min kropp känner sig stressad och pressad tror jag. Jag har jättesvårt att koppla av just nu..

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på film eller nåt.. Jag känner mig rätt så trött (det har jag gjort i flera timmar) så det blir nog en tidig kväll ikväll.. 



Gammal bild i brist på en ny..

Ps. Lägger upp PLL imorgon igen.. Orkar inte idag

Rutinundersökning

Kvällen igår avslutades med att måla naglarna och titta på film. Filmens handling var faktiskt okej, men själva filmen var inte läskig. Absentia hette den. 

Idag blir det ett besök upp till sjuka huset för att göra en rutinundersökning hos tjejdoktorn..Jag är lite nervös, men Johan får följa med mig så det ska nog gå bra. Alvin får vara hemma hos sin farmor och farfar under tiden och sen åker vi direkt när jag är klar och hämtar honom..

 

Trött och slö idag

Idag har varit en sån här riktig segdag. Jag sitter fortfarande med morgonrocken på och det är väl ingen idé att byta om nu precis.. Jag har inte gjort mycket alls idag.. Väldigt produktiv dag.. Jag skulle ha träffat Johanna idag, men jag hade glömt bort det och min lillebror var här så jag stannade hemma istället.. 

Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, men det blir väl film och mera slöa antar jag.. Om Johan inte vill se vänner.. 

Längtar efter sängen..

 
Såhär kul har jag just nu..

PLL challange day 14


Favoritvänskap inom casten.. Det vet jag faktiskt inte.. Det känns som att jag inte har så stor koll, på vilka som umgås mycket. Men jag får nog faktiskt säga Ashley (Hanna) och Julian (wren) pga de roliga videosarna dom har gjort där Ashley pratar brittiska.. 

HÄR kan ni se en av dom videosarna..

 
 

Skräck med lillebror som bara somnar..

Min lillebror och jag har tittat på två skräckfilmer. Ingen av dom var speciellt bra och den ena var bara konstig. Erik somnade på balkongsoffan mitt i den andra filmen.. Roligt sällskap haha...

Innan filmerna hade åt vi alla kladdkaka innan Alvin duschades och skickades i säng.. Mys!

 
Kladdig kladdkaka med grädde!

PLL challange day 13

Någonting som jag hatar med Pretty Little Liars.. Det är svårt.. Det är ju ändå min favoritshow... Men det skulle väl vara att alla A har varit väldigt förutsägbara (förutom Spencer då). Mona var A i böckerna.. Inte så stor överraskning. Jag kände på mig att Toby var A så i stället för att bli chockad så satt jag "jag visste det, jag visste det" och när Ezra visades som A så hade ju promon redan läckt ut med hans namn.. Jag vill bli riktigt chockad!

Mona som A

mot loppisen

idag är det loppis. vi får skjuts av snälla Annelie.

det är dimma ute




I love my bed


Har bosatt mig i sängen och tänkte titta på nån film. Johan sitter i vardagsrummet och tittar på Irene Huss som går på tv.. Vi kände inte för vänner idag..
 

Fredagslyx

Idag har jag varit med Annelie och Carola nere på loppisen för att packa upp lite grejer vi hade med oss. Det ska bli så kul att stå på loppisen imorgon! Saknade det lite i lördags, men då var jag ju upptagen med annat. 

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag... förutom ätit jättegod mat! Fjärilskotletter, hemmagjorda pommes frittes, bearnaisesås, hemmagjort persiljesmör och gurka.. Mums

Snart tänkte jag lägga mig i ett bad och ikväll blir det Vänner med älsklingen.. En helt perfekt fredag!

 

PLL challange day 12

 
Nånting jag älskar med showen..Jag tror att det jag gillar mest är att dom alltid lyckas överträffa sig själva. Varje halloweenavsnitt blir mörkare, varje säsongsavslutning blir bättre osv. Sen så älskar jag replikerna, kläderna, frågorna och massa sånt..

Hela Sverige bakar och glass

Jessika och Carola har precis varit här. Vi har tittat på hela Sverige bakar och ätit massa glass till.. Egentligen skulle Annelie ha kommit också, men hon mådde inte så bra  så hon stannade hemma. Det var lite tråkigt, men vi andra passade på att ha trevligt ändå. Det var kul att träffas utanför loppisen också!

Om du läser detta Annelie så måste du vara med nästa gång. Saknade dig idag ♥

 

PLL challange day 11

En som är likast mig i serien.. Det är nog Hanna, både innan och efter hon blev populär.. Hennes önskan att passa in, hennes osäkerhet, hennes klädstil, hennes intresse för mode och alla knäppa saker som hon säger är bara en liten del på det jag känner igen mig i.

 

Today

 

En gåva från min underbara man

Johan vaknade lite på fel humör imorse.. Han fick dåligt samvete för det där han lämnat Alvin på dagis och kom hem med det här till mig för att be om ursäkt..


Vilken underbar man jag har, Han vet precis hur han ska göra för att få mitt hjärta att smälta.
 

Vad ska man hitta på?

Varken Johan eller jag kände för Vänner idag, så nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske kolla på en film istället medans Johan sitter och tittar youtubeklipp från 9/11.. Om jag hittar någon jag vill se.. Vet inte riktigt vilket filmhumör jag är på..

PLL challange day 10


Min favoritvänskap.. är nog.. Hanna och Lucas.. Synd att det inte varit några såna scener på ett tag..
 
 

Snart praktik?

Åh! Jag har precis haft möte med min arbetskonsulent! Jag gillar verkligen henne. Hon skulle ringa runt och leta praktik åt mig nu. I första hand skulle hon kolla upp HM och sen Hemköp..Jag hoppas att någon av dom säger ja. Hon skulle höra av sig senast på fredag och säga hur det hade gått.. Håll alla tummar och tår för mig nu! Jag vill verkligen börja ha praktik snart!

 

PLL challange day 9

Mitt favoritpar är utan tvekan Haleb!

 

Magont

Idag har jag inte mått så bra. Jag har haft ont i magen så jag har mest tagit det lugnt. Jag har precis tagit ett bad och nu ska jag klä på mig så att jag kan hämta Alvin kl 14. Jag ser inte alls fram emot det, men han måste ju hämtas..


Gissa vad Alvin just har gjort?

 
Som tur är han jag inte sätta mig på den..

PLL challange day 8


Ett par jag aldrig trodde att jag skulle gilla var Paily (Paige och Emily). Jag gillade inte alls Paige i början, men nu tycker jag att deras förhållande är ganska fint.. 

 
 

En underbar halvhelg i Stockholm!

I fredags var det alltså äntligen dags att utnyttja vinsten som jag vann i somras! Jag var superstressad och jag hade varit det sen i torsdags kväll då jag kom på att jag inte hade packat eller duschat. 

Fredagsmorgonen började med ett bad och packande. Jag hann inte packa till Alvin innan det var dags att gå till stan. Jag hade ett viktigt möte som jag var tvungen att gå på (ett väldigt positivt möte, men jag berättar mer om det en annan dag). I all stress kom jag på att jag var tvungen att kolla upp hur dags tåget gick. Jag kollade upp det och ringde både mamma och fia och stressade på båda jättemycket för att vi skulle hinna med tåget. 

Mamma hann precis.. Vi köpte biljetter och väntade, men inget tåg kom in på perrongen, Då dubbelkollade vi tågtiderna och jag hade sett fel när jag var så stressad! Jag hade tittat på den tiden som tåget skulle stanna i Stockholm, inte när den gick från Eskilstuna. 

Ingen skada skedd. Vi satte oss och åt glass i väntan på att tåget skulle komma. Tågresan och allt gick bra. Efter att vi kommit fram tog jag upp mobilen och använde kartan där i för att hitta till hotellet. Det kan vara så att vi råkade gå en liten omväg, men ingen har väl dött av lite promenad i en så vacker stad som Stockholm?

Vi kom i alla fall fram till hotellet, checkade in och spenderade tiden där tills det var dags att gå till restaurangen. Det var inte alls långt att gå, Vi valde ett jättebra hotell som låg väldigt centralt (vi bodde på Scandic norra bantorget)

När vi först kom till Barcelona så blev jag lite rädd att det var åldersgräns och att vi inte skulle få komma in med Alvin och Fia. Jag såg ingen som var under 18 där inne. Som tur var så hade dom nog ingen åldersgräns för dom sa ingenting. Vi fick ett bord och alla fick varsin meny, till och med Alvin.

Sofia beställde kycklingfilé med vitlökskryddad sås och friterad klyftpotatis, jag åt lime- och vitlöksmarinerad oxfilébitar med friterad klyftpotatis och någon god sås, mamma tog husets erbjudande som var ett spett med oxfilé och paprika och ett spett med räkor och champinjoner, dessutom fanns det kycklingfajitas och calamares (friterase bläckfiskringar) på hennes tallrik och Alvin åt pommes frittes. Det var allt han ville ha. Till efterrätt beställde Sofia någon spansk dessert (Crema tror jag den hette), mamma och jag tog varsin cheesecake och Alvin tog glass. Eftersom dom hade glömt ketchup till Alvins pommes, så bjöd dom honom på en extra dricka.

Vi är jättenöjda med personalen som hade ett leende på läpparna hela tiden. Miljön var jättemysig! Helt klart en underbar restaurang som jag skulle rekommendera andra att gå till!


Alvins efterrätt
 
Vi gick till hotellet, Alvin och jag ringde Johan och sedan lade sig alla för att sova. Mamma somnade en minut efter att vi hade släckt lampan haha.. Jag, Fia och Alvin somnade också ganska fort. Jag tror att klockan kanske var senast halv elva eller nåt sånt.

Igår morse hade Alvin vaknat först och startat tvn själv. Han satt och tittade på barnkanalen när vi andra vaknade. Vi klädde på oss och gick ner till frukostbuffén. Det var jättemycket folk och det tog ganska lång tid att få frukosten för tallrikar, glas och bestick tog slut hela tiden, så man var tvungen att vänta lite. Det var ganska många där som skulle springa tjejmilen eller vad det hette. 

Efter frukosten gick vi och fixade i ordning oss och packade väskorna och så. Sen checkade vi ut och började gå mot djurgårdsfärjan. På vägen såg vi en kille som höll på med såna där marionettdockor. Jätteduktig var han och Alvin fick en peng av mormor som han fick ge till honom. Sedan träffade vi en levande staty som Alvin ville ta kort med. Han fick en peng av mig där också att lägga i. Han tyckte det var jätteroligt. Sen tyckte han att det var ganska spännande att se slottet och att det stod en vakt där utanför.

På djurgårdsfärjan träffade Alvin en kille i samma ålder som också skulle till gröna lund. Alvin var fast besluten att dom skulle leka inne på Gröna Lund, men vi hittade inte honom när vi väl hade kommit in dit. 

Vet inte om det är Gröna Lunds maskotar eller något, men dom här söta träffade vi på där inne.

Först åkte Alvin och jag lilla parisehjulet (tycker det är så tråkigt att dom tagit bort det stora, det var min favoritkarusell). Sedan åkte Alvin och mamma dom flygande elefanterna. Vi gick till Pettsons hus och undersökte lite där. Alvin älskade Pettsons hus och bilen som fanns utanför.


Alvin inne hos Pettson

Efter Pettsons hus så var det dags för en piratföreställning. Den handlade om två pirater och deras kapten. Piraterna hade gått på grund och och var tvugna att samarbeta för att komma därifrån. Den var rolig. Alvin ÄLSKADE föreställningen och jag gillade den också! Dom gjorde massa volter och den ena piraten sprang upp på väggen och gjorde en volt. Det är sånt jag bara har sett på filmer annars. Ett stort plus tycker jag var att Kaptenen var en tjej som var lite höjdrädd (kaptener brukar ju inte vara varken kvinnliga eller rädda)..

Under tiden som Alvin och jag tittade på piratföreställningen så gick mamma och Fia och åkte lite "vuxen"karuseller. Efter föreställningen så åkte Alvin en karusell till och sedan tog vi massa lotter och sånt. Alvin blev lite sur när vi inte vann vissa saker som han verkligen ville ha, men han fick några vinster från "vinst-varje-gång-ställen". Sen mötte vi upp mamma och Fia för att äta lite, men Alvin ville inte direkt ha någon mat. Sen var det dags för mamma och Alvin att åka kärlekstunneln. Jag köpte en magnetbild på det. Lite kul att ha som minne på kylskåpet.

Alvin åker karusell själv

Vi gick runt en liten stund till och sen var det dags att ta färjan tillbaka och gå mot tåget. Alvin tröttnade på att gå (såklart) och insisterade på att Sofia skulle bära honom. Tillslut gav hon med sig och bar honom en stund. Jag fattar inte hur hon orkar, men Alvin blev glad. När vi kom fram till perrongen och biljetterna var betalda så fanns det ingen sittplats. Mina ben var som spagetti och huvudet började dunka. Jag orkade verkligen inte stå. Alvin hade redan satt sig på ryggsäcken, så där kunde jag inte sitta. Jag bestämde mig istället för att sitta på marken och sen lägga byxorna i tvätten när jag kom hem.

När vi kom till Eskilstuna så orkade jag inte gå hem, så vi tog en taxi. Alvin fick lite kvällsmacka och sen däckade han ganska så fort. Det var en toppen halvhelg i Stockholm och jag är så tacksam till Bambi och Nickelodeon för den här fina vinsten. Tyvärr hann vi inte besöka den där lekplatsen, men det tar vi en annan gång. Presentkortet på Coop användes till bakgrejer inför bröllopet. 

Åh just ja.. Jag vann ju en stor Center förpackning också..
Hatten fick Alvin av en kille som vann, men inte ville ha den själv.

PLL challange day 7

Ett par jag önskade kunde hända.. Jag har alltid velat att Aria och Jason skulle bli ett par.. Tycker dom skulle vara så söta ihop..


I ship JARIA ♥

Godmorgon.. typ

Migränen är snart borta, men jag är stel i hela kroppen. Det tar på krafterna att vandra omkring på gröna lund haha.. Jag gör ett inlägg senare idag om resan.

Tanken var idag att vi skulle ha gått på Torshälla marknad, men jag orkar verkligen inte. Jag är helt slut och har ont överallt känns det som. Mest av allt har jag ont i min jävla muskel.. 

Träffat Johanna skulle jag ha gjort idag med, men det hade jag totalt glömt bort så vi skulle höras ikväll istället.. 

 

hemma från minisemestern

Sådär.. Då har jag varit hemma ett tag. Jag sitter och tittar på film med Johan. Jag tänkte berätta om resan imorgon och så (så vida jag inte har migrän, har lite ont i huvudet nu)

En del av hotelrummet..

PLL challange day 6

 
Det blev visst lite bakvänt.. råkade ta nummer 6 som 5 igår, så jag får väl ta nummer 5 som 6 idag då..
Favoritkonversation.. Den var svår.. Riktigt svår.. Men jag har en som är en stor favorit! Den där Connor har kallat Aria för slampa och Mike försöker muntra upp henne på sängen..



 
 

trött ikväll.

det har varit en stressig dag. Men vi kom fram tillslut. vi lyckades hitta både hotellet och restaurangen! maten var jättegod och till och med alvin var nöjd.

nu är jag jättetrött efter stress, tidig morgon osv..



fia och mamma på restaurangen.

PLL challange day 5

Det mest chockerande ögonblicket.. Det var inte Mon, Toby eller Ezra.. Jag måste nog faktiskt säga att det est chockerande ögonblicket för mig var när Cece avslöjades som red coat. Jag såg det inte komma. Om det är en sak som jag har lärt mig från PLL så är det att när någon verkar väldigt misstänkt, så är dom oftast inte skyldiga. Därför trodde jag inte alls att Cece skulle vara red coat (eftersom lögnarna trodde det).

 

Några timmar kvar, sen drar vi

Jag har börjat morgonen med ett bad. Jag ska alldeles strax fixa mig lite och sen packa. Det är inte mycket jag behöver ha med mig, men ändå.. När jag är klar bär det av mot stan för ett möte. Sen möta upp mamma, syster och Alvin för att gå till tåget och åka till huvudstaden! Hurra! 

Egentligen skulle jag vilja ringa och ändra om tiden, men mötet är jätteviktigt så jag måste verkligen gå.. Min mage känner av nervositeten, men jag måste iväg. Så är det bara.. 

Jag ska försöka blogga lite med mobilen ikväll, men jag lovar inget. Datorn får stanna hemma.. Jag kommer hem imorgon kväll.. 

Gammal bild från gröna lund

PLL challange day 4

Badass.. Hmm.. Det måste väl ändå vara Mona? Ja, det får bli Mona

 

Ute i sista minuten..

Woops! Jag råkade kanske glömma bort att ringa och kolla om man var tvungen att boka bord på restaurangen vi ska till imorgon. När jag ringde så var det verkligen i senaste laget för dom hade nästan fullt HELA kvällen! Vi fick i alla fall ett bord för fyra personer kl 19 imorgon.

Det ska bli så skönt att få komma iväg på en halv weekend och bo på hotel! Minuset är nog att jag måste släpa på saker och ting på lördag när vi är på Gröna Lund. Not fun! Not fun at all! Med det sagt bör jag även påpeka att jag har inte  ens börjat packa det som ska med än. Jag har ingen aning om vad jag ska ha med? Vad behöver man ha med sig när man åker till huvudstaden och gröna lund och sover på hotel en natt?

Där vi ska äta imorgon..

Möte hemma hos mig idag

Idag ska jag träffa en arbetskonsulent.. Jag är meganervös, men jag tror ändå att det kommer att gå bra. Hon kommer hit om ungefär en halvtimme.. 

Dagen kunde ha börjat bättre. Jag fick duscha Alvin (som absolut inte ville bli duschad) för att han smetat in mjölk på kropp och hår.. Samtidigt försökte jag plocka lite i vardagsrummet. Det låg bland annat ren tvätt i soffan och så  som jag plockade in.. 

Hemmet är inte tiptop, men det ser ändå ok ut. Nu är det bara att vänta på att hon ska komma..



.
Godmorgon (inte speciellt vaken än)

new nails

Fixat naglarna.. Jäklar vad svårt det var att få på de där "kaviargrejset".. Eller så gör jag helt fel haha..

 

Sjukstuga

Den här dagen har jag två sjuklingar hemma. Den äldre är sjuk och den yngre är "sjuk". Johan har feber och är förkyld. Alvin börjar bli smått snorig och har förhöjd temperatur. Jag bestämde att Alvin skulle få vara hemma idag och imorgon. Mest för att han ska få ta det lugnt och att bacillerna inte ska hinna bryta ut helt. Det kan dom få göra på lördag kväll eller söndag när vi har kommit hem istället.

Här har vi tagit det lugnt hela dagen med filmer och mys. Ingen orkar speciellt mycket annat idag

Jättegammal bild på mig..

PLL challange day 3

Internet slutade att fungera hux flux igår så dag 3 på PLL challange får bli idag istället..

Någon som jag trodde att jag Aldrig skulle gilla.. Den var faktiskt riktigt svår, men kanske Pam.. Jag hade riktigt svårt för henne i början, men nu gillar jag henne,.

 

Vad ska jag vara?

Sitter och försöker komma på vad jag ska vara på Halloween. Det är ju ungefär en månad kvar nu så att det är lika bra att börja fundera.. Kruxet är att jag har ingen aning om vad jag vill vara. Och alla idéer jag får är typ för svåra eller så skulle ingen fatta vem jag föreställer.. 

Hur svårt ska det vara? Jag har ju redan varit Nunna, Ängel, Robin, Saloongirl m.m. 


 
 
 
 

En normal tråkig tisdag

Sov alldeles för länge idag. Fast det var riktigt skönt, men ändå önskar jag att jag inte gått och lagt mig igen efter att Alvim gick till dagis. Så onödigt egentligen.. Jaja,, kanske borde lämna det ämnet..

Alldeles strax ska jag hem till en tjej och prova ett par skor som hon sålde. Hoppas jag hittar dit bara haha.. Efter det blir det hämtning på dagis och jag ser så inte fram emot det.. Inte någonstans.

Vad som händer annars idag vet jag inte.. PLL har ju uppehåll nu tills oktober.. Förhoppningsvis blir det Vänner med maken ikväll..

Friends

Efter en lång dag med möten, legobygg och besök av Carola blir det nu ett trevligt avslut med Vänner och popcorn

 

Bygg med lego

Nu sitter hela familjen samlad och bygger med lego. Det har vi gjort sen jag kom hem från mötet jag var på. Vi planerar att göra det tills det är sovadags för Alvin. 

 

PLL challange day 2

Min manliga favorit,, Det måste vara Jason.. Han är mystisk och snygg.. Do I have to say more? Haha.. Det är synd att han inte har varit med sista tiden bara..

 

vänlig glass

nu blir det vänner och glass. underbart slut på veckan



PLL challange day 1

Ser att många gör PLL challange just nu, så jag tänkte också passa på.


Min favorittjej i Pretty Little Liars är Hanna. Jag tycker att hon är asgrym, hon har roliga repliker och skitsnygg klädstil

 

Cinderella

Jag har varit vaken sen strax innan elva. Jag har hunnit äta frukost, ta det lugnt och bada.. Nu ska jag se min favoritversion av Askungen.