ett stort beslut

jag har tänkt i ett par dagar... det har varit ett riktigt svårt beslut.. jag älskar att blogga, men jag bloggar inte för samma anledning som jag började längre.. jag ville kunna skriva ner alla mina tankar.. och det kan jag inte göra på bloggen i alla fall.. varje gång jag skrivit nåt ärligt negativt så har jag fått skit för det..

visst.. bloggen är jätterolig att ha.. det är kul att titta tillbaka på, men jag har beslutat att sluta blogga nu...

jag kommer sakna bloggen.. massor!!! men det är dags nu.. hej då älskade vän..

pausen fortsätter

jag är sjuk så jag orkar verkligen inte blogga.. vi hörs när jag mår bättre

en liten paus

jag tar paus från bloggen idag och imorgon.. jag har supermycket att hinna med och har dessutom fått en hemsk huvudvärk på det..

Inte nu.. Världens sämsta timing

Jag har inte tid med det här.. Har mått jättedåligt idag av olika anledningar och nu på kvällen fick jag frossa.. När jag la mig i badet var jag tvungen att vrida på varmaste läget för att vattnet inte skulle vara för kallt..

Jag ska ta det lugnt ikväll och lägga mig tidigt.. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon

Förhandsvisning på Croodarna

Jag orkade inte blogga när jag kom hem igår.. Jag var helt slut.. 

Först åkte vi i alla fall tåg till stockholm. Barnen gillade verkligen att åka tåg. De hade egna biljetter med sig och var jättestolta för det. När vi var framme i Stockholm så gick vi till Burger King för att få lite mat i magen. Alvin ville inte äta. Knappt dricka heller..Det drog ut på tiden och vi insåg att om vi ska hinna i tid är det nog bäst att ta en taxi till biografen (vi var ju inte helt säkra på var den låg).

Vi var nästan först i kön och det var tur för båda barnen blev kissnödiga när vi väntade på att dörrarna skulle öppnas.. Jag sa mitt namn och hur många personer vi var och vi fick gå in. Vi gick till toaletten med en gång. Det fanns bara två toaletter inne på damtoan och det tyckte jag var lite konstigt. Biografan var mycket större än gamla centrum och centrum hade fler toaletter..

Carola ställde sig i kön för att köpa popcorn och cola medan vi gick in för att ta platser. Vi fick ta på oss 3D-glasögon, men Alvin ville inte ha på sig sina.. Vi fick vänta ett tag innan bion började eftersom det var så mycket folk som skulle sätta sig tillrätta och så.. 

Filmen var riktigt bra faktiskt.Den var ju på engelska, men jag tror inte Alvin brydde sig så mycket om det ändå.. Jag tror dessutom att den är bäst att se i originalversion. Det fanns lite vuxenhumor här och där också. 

Alvin, som mådde mindre bra igår, somnade mitt i filmen. Jag fick lov att väcka honom när filmen slutade. Därför var vi tvugna att ta taxi till tågstationen igen. Det fanns ingen chans att Alvin skulle orka gå dit och även om han hade orkat, så hade vi inte hunnit. Vi kom ombord på tåget och han höll sig vaken hela vägen. Istället för att gå hem så tog vi en taxi dit också. Jag tror aldrig jag har åkt så många taxibilar på en och samma dag förut.. 

Trots att Alvin inte mådde så bra så blev det ändå en helt okej dag!

Redo för färd mot huvudstaden

För tillfället sitter jag och väntar på att vi ska träffa Carola och Wille.. Sen bär det av mot tåg och stockholm..

Stockholm idag

Idag bär det av mot huvudstaden. Tåget går vid tre och jag har inte ens börjat fixa i ordning mig än..Vi kommer antagligen att åta något när vi är i stockholm sen.. 

Alvin är egentligen sjuk, så det rätta för honom skulle nog vara att stanna hemma. Men jag kan inte göra så mot honom. Han är pigg och han vill så gärna åka.. 

Lyckliga familjen

Jag har fortfarande inte lyckats smälta att jag vann biljetter till imorgon.. Carola och Wille får följa med mig och Alvin.. Vi ska vara vid biografen 17.30 och bion börjar 18.00.. Mitt namn står på vip-listan! Jag har aldrig stått på en vip-lista förut och jag har heller aldrig varit på en förhandsvisning förut.. 

Johan kan inte smälta att han har fått hem sin nya gitarr idag.. Han är mer än överlycklig..

Croodarna

Jag vet inte ens vad jag ska säga! Jag har precis fått reda på att jag vunnit fyra biljetter till förhandsvisningen på Croodarna, den nya barnfilmen.. Jag är i total chock, jag trodde ALDRIG att jag skulle vinna!

Nu gäller det bara att fixa någon som kan åka med oss till Stockholm imorgon och titta på Bio.. 

Filmen är på engelska med svensk text, men vad gör det? Alvin vill nog gärna se den ändå.. 

ute på vift

nu är jag ute och gör massa ärenden.. lite nyvaken, men det får gå

Ljusparty

Nu ska jag iväg till Carola som ska ha ljusparty idag.. Då ska jag passa på att fråga om hon vet nåt om varför ljusen sen mitt party inte har kommit än.. 

Nu kan jag andas ut

Mötet gick betydligt mycket bättre än väntat.. Hon kändes riktigt bra och hon var lätt att prata med. Hon verkade inte döma och det verkade som att hon var en sån som verkligen brydde sig.. 

Hon trodde att det skulle bli förlängt med kontaktperson och det kändes riktigt skönt! Lite trygghet i alla fall..

Iväg på möte

Jag ska alldeles snart iväg på möte med soc.. Jag är JÄTTEMEGANERVÖS! Johanna är snart här för att hämta upp mig.. 

Först tänkte jag ta på mig mjukiskläder och bara gå dit typ, men sen kom jag på att jag ska iväg ikväll och jag orkar inte byta om senare.. 

Funderingar

Jag trodde aldrig att jag skulle fastna så mycket i serien Ghost Whisperer, men det har jag verkligen gjort. Jag har ungefär 1½ säsong kvar innan det tar slut så det har verkligen gått undan.. 

En anledning till att jag gillar den så mycket är för att den verkligen får mig att tänka.. Jag har tänkt mycket de senaste dagarna.. Eller tänkt och tänkt, funderat kanske är mer rätt ord.. Jag har funderat mycket på mig själv, På vem jag är, vem jag vill vara och vem jag borde vara.. Jag har funderat mycket på vänner, på det här med föräldraskap.. På allt egentligen..

Jag har inte direkt kommit fram till någonting, men det är väl bra att fundera på kanske..

Skippade visst en dag

Igår hade jag ingen lust att blogga alls, så jag struntade i det.. Jag var lite halvdeppig och spenderade dagen mest framför tvn med Alvin som hade feber.. 

Idag känns det bättre.. Johan har varit iväg och kastat massa skit på tippen och jag har halvsovit på soffan.. 

Min Prins är hemma igen

Jag såg fram emot att få hämta Alvin på dagis idag.. Jag trodde att han kanske hade saknat mig och skulle bli glad när han såg mig.. Och det blev han väl.. En liten stund.. Sen fick han inte som han ville och blev jättegrinig.. Så kul var det att komma hem..

Vuxenpoäng

Igår ringde jag till Tele2 för att skapa ett nytt abonnemang. Jag är trött på att ha mobilt bredband nu och har äntligen beställt ett fast bredband.. Det känns hur bra som helst även fast jag inte fått det än.. Det känns vxnare på något sätt.. 

Just nu väntar jag på att det ska komma igång. Det kunde ta några dagar sa hon, men jag är beredd med en nätverkskabel som jag har fått låna av Liljan.. Min gateway skulle komma om typ två veckor eller nåt sånt.. 

Jag är så glad!


Barnvakt

Jag är barnvakt just nu till Viktoria och lilla I.. Lilla I sover, men Viktoria ville vara uppe och ha mys med mig.. Vi kollar på Mora Träsk (som för övrigt är hur tråkigt som helst) och äter chips till.. Nyss fick jag läsa Heffaklumpen för henne och nu försöker hon få mig att läsa en bok till.. Dom är hur långa som helst! 

Jag hade hellre spenderat kvällen med att göra något annat, men vad gör man inte..

En lång sovmorgon

Idag har jag äntligen fått sova ut helt.. Det var hur skönt som helst.. Förutom att jag drömde en del mardeömmar, men det vill jag inte helst inte tänka på.. 

Nu ska jag ÄNTLIGEN få se mitt avsnitt av PLL.. Hoppas verkligen ingen stör nu.. 

Tupperware

Det var kul på tupperware partyt.. Jag bokade in ett eget, mest för att jag vill hjälpa min kompis att komma igång och för att jag vill att Johan ska se vad dom har också.. Köket är ju mer hans territorium än mitt.. 

Jag fick en present för att jag bokade in en visning. Det visade sig vara en smörgåsbehållare (minns inte vad den hette egentligen). Jag är nöjd och glad.. Jag beställde salladsbestick och en sån där hållare för hushållspapper.. 

Ming

Det var skönt att träffa Johanna idag.. Vi pratade lite om måndag och diskuterade lite vad vi ska säga och så.. Vi har möte för att se om vi kommer att få förlängt eller om vi måste avsluta.. Jag hoppas verkligen inte att det avslutas.. Vi åt på Ming och jag tog det vanliga.. Det var lika gott som alltid.. 

Nu måste jag verkligen fixa i ordning mig för snart kommer Isabell och hämtar mig..

God Morgon

Jag ville verkligen inte gå upp ur sängen idag. Den var så skön och mjuk och varm. Jag kom upp i alla fall.. 

Nu sitter jag och tittar på gårdagens PLL eftersom jag inte kunde se det inatt.. Det började en timme tidigare igår och jag har inte sett att det har stått någonstans så jag missade det helt.. 


En bättring

Kvällen blev betydligt mycket bättre än resten av dagen.. Carola kom över och vi tittade på kändishoppet eller vad det hette.. Efter det spelade hon och Johan biljard.. Vi skrattade, vi pratade och allt kändes jättebra.. 

Imorgon är min dag fullbokad.. Jag undrar nästan om det är lite för mycket imorgon.. Men det ska nog gå bra.. På kvällen ska jag gå på tupperware party och det ser jag fram emot väldigt mycket.. Jag har inte varit på det sen jag var liten.. 


Snart blir Alvin fem år.. Det är helt sjukt vad tiden går fort..

En röd liten lampa

Den här dagen känns bara som att den blir sämre och sämre.. Jag ville försöka göra en förändring så jag ställde mig och bakade scones.. Jag har varit sugen på det i flera dagar, så jag tänkte att nybakade scones kanske skulle få mig att må bättre..Det gjorde det inte.. 

När jag satt på balkongen och rökte stod Alvin och larvade sig i fönstret.. KRAS sa det och han hade haft sönder en av mina favoritlampor. Inte med flit såklart, men ändå blir jag lite irriterad.. Jag borde vara lättad över att han inte skar sig och sånt, men jag är ändå ganska ledsen över att min lampa är trasig.. 

Det känns ganska dumt faktiskt.. Att bli ledsen för ett föremål som går sönder.. Den var så fin.. Nog för att jag har en kvar, men nu har jag ingen aning om vart den ska stå istället.. 


Bild från i julas då lamporna lyste fint i fönstret..

Idag.. 

hånad

idag är verkligen inte en bra dag för mig.. jag känner mig nere och alvin har bråkat med mig sen imorse.. jag sov lite när han var på dagis och när jag hämtade honom började han på en gång igen..

han vägrar att lyssna och hånskrattar när man säger till.. hånskrattet är nog det värsta..

Sömnproblem

Jag kunde inte sova inatt.. Alls.. Hur mycket jag än försökte låg jag bara och vred och vände på mig.. Så jag tänkte ta en powernap när Alvin är på dagis istället.. Om jag kan somna då.. Det märker jag väl senare.. 

Vad är det jag går igenom just nu? Jag känner mig inte deprimerad. Jag känner mig lycklig.. Ändå sover jag jättedåligt just nu, jag känner mig osäker, otillräcklig och frånvarande.. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det kan vara.. Jag är inte helt säker på att jag vill heller.. 

Jaja, i väntan på att Alvin ska gå till dagis tittar vi på Lorax.. Han verkar tycka att den är ganska bra.. Och den har ju ett bra budskap så varför inte? Jag känner att det inte kommer så mycket vettigt från mig just nu.. Jag börjar bli smått trött.. 

no life

efter att alvin kom hem så tog vi det lugnt och efter en stund somnade jag till på soffan.. Johan väckte mig för två timmar sen.. han lagade mat till mig och annars har jag bara tittat på serier..

Ärenden..

Malins kompis Lea kom över så dom gick ut med barnen.. Då passade jag på att springa ner på stan och göra mina ärenden.. Först lämnade jag in ett papper åt Johan på försäkringskassan och sedan gick jag till BR för att hämta ut en present åt Alvin.. Jag fick mail om det igår, så jag tänkte passa på när jag ändå var nere på stan.. 

Nu tittar jag på serier och det är snart dags att hämta Alvin..

en morgon jag hade kunnat hoppa över

idag vaknade jag klockan åtta.. jag somnade om innan jag hann gå upp så vi försov oss..

nu är han i alla fall på dagis och jag är hemma hos liljan.. hon ska iväg på ett ärende åt mig och jag ska passa hennes barn under tiden..

Inte världens mest händelserika dag

Idag har det inte hänt så mycket.. Vi har kollat lite på film och byggt lite med lego. Sen tog Alvin och jag ett bad.. Det var inte sådär jättekul för min del, men han tyckte det var jättekul att fråga mig var alla mina blåmärken och sår kom ifrån.. 

Nu är jag i alla fall hos Liljan.. Skönt att komma hemifrån en liten stund.. 

Spöklikt värre

Jag har ju börjat kolla på serien Ghost Whisperer nu. Jag har tänkt att göra det jättelänge så nu fick det bli av. Med tanke på mitt lilla maraton jag hade i fredags och igår kväll efter att Alvin somnat så är jag nu klar med säsong ett..  Ghist whisperer handlar ju om en tjej som kan se och prata med de döda.. Ingen förstår henne och folk tycker att hon är konstig.. 

Idag skulle Alvin och jag titta på en ny film som ingen av oss har sett förut.. Paranorman.. Jag hade ingen aning om vad den handlade om.. Nu vet jag att det handlar om en liten kille som kan se och prata med de döda.. Ingen förstår honom och folk tycker att han är konstig. 

Något som känns igen? Jag tror att jag är inne i en liten spökfas eller något just nu.. 

Alvin gillar förresten Paranorman riktigt mycket..

Ted

jag har precis tittat på filmen Ted.. jag tyckte den var sådär.. inte jättebra, men inte jättedålig heller..

alvin har lagt sig och jag ska kolla på ghost whisperer..

Ett litet hus

Förmiddagen spenderades framför serier.. Det var ganska skönt att ta det lugnt innan Alvin kom hem.. 

Först fick han spela lite på min telefon. Jag tog ner en app igår med memory på. Han tyckte det var jättekul.. Sen började vi bygga lite med lego.. Jag byggde ett litet hus..


Familjen som bodde där.. Pappa, mamma, dotter..


Övre delen från vänster: Vardagsrum med soffa, tvbord och platt-tv. Sovrum med säng och två sängbord.
Nedre delen från vänster: Kök med kökssoffa och bord (kyl, spis och sånt fick inte plats). Flickans sovrum med säng och sängbord.
Det lilla huset utanför är ett väldigt modernt utedass med dusch, toalett och handfat. 
Det blåa på sidan om huset är en pol och det gråa är en sandlåda.


En gunga..


en ny människa

igår var precis vad jag behövde.. pappa och hans fru tog alvin så att jag kunde få ta det lugnt..

han hämtades runt tre.. efter det spenderade jag hela dagen i soffan. åtta timmar med bara serier. när det var dags att sova kände jag mig nästan som en ny människa..

Mindre bra dag

Igår kvar Carola och Wille här ganska länge.. När dom gick hem var det dags för Alvin att gå och lägga sig.. Sen tog vi det bara lugnt på kvällen.. 

Idag har jag en riktig blädag.. Jag har inte lust med nåt, jag vill inte göra nåt, jag orkar inte göra nåt.. Typ så känns det.. Just nu ligger jag i sängen och önskar att jag kunde ligga här hela dagen utan att behöva röra mig.. Men jag vet att det inte går.. Ingenting går som det ska känns det som.. Hela veckan har bara blivit ett enda stort BLÄ! Ingenting har gått som planerat och allting går bara åt helvete ändå.. 

Varför ska det bli såhär? Varför tillåter jag inte mig själv att må bra? Jag har känt mig hur lycklig som helst (kanske inte superduperglad varenda sekund, men lycklig) och det är alltid när jag mår som bäst som allting skiter sig.. Jag vet inte ens varför jag mår dåligt nu.. Jag har inte ens en anledning.. 

Jag tror jag tar "ledigt" resten av dagen från bloggen.. Vi hörs imorgon istället..

En liten lista

Spiderchick hade en rolig lista på sin blogg som jag lånade utav henne..

Vad gjorde du kl 08 imorse: Jag låg och sov väldigt djupt och skönt på soffan där jag somnade igår kväll.. 


Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade i skafferiet om det fanns nåt gott att äta.. (var tvungen att kolla nu igen om det fanns något. Hittade ostbågar.)


Det sista du sa högt: För att jag ville det


Det senaste någon sa till dig: Varför får jag lite ostbågar?


Vad var det senaste du åt: En osbåge.

 

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska.. Har alltid varit och kommer nog alltid att vara.. 

Längtar du mest efter just nu: Sommar, värme och ett bad (jag får ju inte bada när min tatuering läker)


Sover du tungt? Inte på nätterna, på morgonen däremot sover jag väldigt djupt.. 

 
Vad ska du göra härnäst: Kolla kontot och se hur rika vi är.. Jag gissar på inte speciellt mycket..


Höger eller vänsterhänt: Högerhänt. Jag ville vara vänsterhänt tidigare, men det blev aldrig så.. Jag kan skriva med vänster, men det blir inte direkt vackert. Det är ett under om någon kan läsa det.

Hur många kuddar sover du med: Tre kuddar måste jag ha i sängen! Minst! Sover jag på soffan eller borta behöver jag endast två.. Jag sover aldrig med bara en kudde för då hamnar huvudet mitt för långt ner och jag har svårt att sova..

En väldigt gammal bild på mig..

Försovning igen

Imorse försov vi oss rejält så Alvin fick vara hemma från dagis idag.. Vi sov inte så bra inatt.. Ingen av oss.. Johan har gått i väg till arbetsförmedlingen.. Dom skulle ha nåt möte idag..

Jag har nyss varit uppe och träffat min moster en sväng.. Mitt kusinbarn skulle låna en bikini av mig och moster skulle dit. Så jag lämnade dom hos moster och passade på att sitta och prata en stund.. Vi träffas inte så ofta även fast vi bor i samma trapp.

Alvin tittar på jönssonligan och leker polis.. Tror jag.. Nyss var han en veterinär så han ändrar sig ganska ofta.. 

Planerna för dagen är ganska otydliga just nu.. Carola och Wille kanske skulle komma förbi, men ingenting säkert.. Resten har jag ingen aning om..

en dag hos liljan

idag har jag varit hos lilja nästan hela dagen. efter att jag hämtade alvin på dagis kom min syrra över och efter det gick alvin och jag tillbaka.. lilja bjöd på tacos och vi stannade till läggdags. när alvin lagt sig gick jag hit igen och är fortfarande kvar.. en helt okej dag

Hos L

Jag är fortfarande irriterad för sättet jag vaknade på i morse.. Just nu sitter jag hos Liljan och ska snart gå och hämta Alvin på dagis.. Sedan blir det att invänta lillasyster som ska komma och titta på det senaste avsnittat av PLL med mig (som för övrigt var jättebra).

Jag skulle bara vilja lägga mig och sova.. Jag har inte sovit bra på två nätter (och jag vet,i natt får jag skylla mig själv, men jag trodde faktiskt att jag skulle få sova längre).


Wide awake

jag vaknade nyss.. eller ja, jag blev väckt av att någon plingade på dörren och klev in.. sen hörde jag fastighetsskötarens röst som sa att han gått fel. nu kan jag inte somna om..

I natt!

I natt är det PLL! Jag undrar om jag lyckas hålla mig vaken med tanke på att jag somnade runt sex imorse, men jag är ganska pigg nu så det borde inte vara några problem..

Att ge en annan människa en komplimang

Idag när jag satt i väntrummet till kuratorn såg jag en tjej i rullstol. Hon var kanske bara lite äldre än mig.. Hon kan i alla fall inte varit över 30 år. Hon var jättefin och hon hade med sig en assistent. Assistenten fick hjälpa henne att ta på jackan och hålla i vattenmuggen.. Det var inte bara benen det var fel på, det var händerna med.. Det fick mig att tro att hon har råkat ut för någon olycka.. Hon såg verkligen jättebra ut.. 

Jag kände att jag stittade och så kände jag mig jättefånig.. Det är ju oartigt att stirra, speciellt på någon som sitter i rullstol eller liknande.. Jag kände att jag var tvungen att säga någonting. Mitt från ingenstans gav jag henne en ärlig komplimang om hennes jacka.. Den var jättefin. Det syntes att hon blev chockad, men glad. Hon sa tack och sen skildes vi åt..

Det kändes nästan som att jag gjort en god gärning eller nåt.. Tänk om min komplimang gjorde hennes dag? Jag är faktiskt stolt för att jag vågade ge henne en komplimang.. Man vågar ju nästan inte tilltala någon främmande människa längre.. 

jobbig natt

i natt hade jag jättesvårt att sova.. jag tror jag somnade runt sex i morse.. nu ska jag iväg med Johanna till burger King och sen till min kurator..



testar..

jag har skaffat blogg.se appen nu och vill prova hur det funkar.. det verkar inte gå att centrera texten som jag brukar göra..

Carola och Wille var här ett tag.. lillasyster ska sova här ikväll så nu är det dags för skräck.. det blir the posession, för hon hade inte sett den..


Ny frisyr

Alvin skaffade sig en ny frisyr igår. Jag är fortfarande ganska ovan, men han älskar verkligen sin nya frisyr.. 

Sovmorgon

Igår kväll när mamma och dom hade åkt hem gick jag över till Liljan. vi flummade lite och kollade lite på tv.. När jag kom hem var det sängdags på en gång och jag bestämde mig för att sova på soffan.. Det är mycket lättare att komma upp med huvudet då så att man kan andas när man sover.. Det är inte kul att vara täppt i näsan!

Jag vaknade till imorse när Alvin skulle till dagis och sen vaknade jag för ett tag sen.. Jag känner mig ganska utvilad.. Jag tänker bara ta det lugnt nu tills Alvin ska hämtas. Det är ganska skönt att vara ensam hemma.. Sen får vi väl se vad vi hittar på.. Min syster kanske skulle komma och sova här ikväll, men ingenting är säkert än..

Middagsgäster idag

Snart kommer våra middagsgäster.. Lillasyster är redan här.. Mamma och lillebror dyker väl upp när som helst.. Vi ska äta fläskfilé inbakad i smördeg, hasselbackspotatis, bearnaisesås och sallad. Till efterrätt blir det chokladpudding och vispad grädde... 

Jag börjar bli riktigt hungrig nu också! Det är bara lite kvar som ska göras.. Johan vispar grädden nu, det sista med salladen ska göras, bordet ska göras trevligt och potatisen måste bli klar.. Annars är allt färdigt.. Jag har tillochmed fixat till mig lite..

Såhär känner jag mig just nu..

Min morgon

Den här morgonen började med en irriterad arasen.. Alvin ville komma ut från sitt rum, men istället för att säga "Jag är vaken" så bankade han i väggen och skrek "släpp ut mig!" Eftersom jag var vaken redan innan han började skrika så vet jag att han inte bad snällt först.. 

Efter det pratade jag med mamma i typ en timme eller nåt (fast det kändes mycket längre) så nu är jag på mycket bättre humör.. 

Förkyld har jag gått och blivit också.. Fruktansvärt irriterande.. Jag hoppas det ger med sig relativt snart.. 

Över till grannen då..

Kvällen spenderas hemma hos Liljan framför melodifestivalen antar jag.. Vad gör man inte för sina vänner?

Jag idag..

Övertalning

Igår sprang jag över till Liljan på kvällen för att umgås lite med henne.. Det blev inte en jättelångvarig visit, men vi hann ändå prata lite och så.. Idag ska jag försöka övertala henne att ta med sig barnen hit och sova här.. Det är något som är lättare sagt än gjort.. Träffa Johanna ska jag göra idag också.. Och duscha.. 

Alvin och jag har varit lite småsura på varandra idag.. Han har inte riktigt velat lyssna på mig och sen blivit sur när han inte fått göra precis som han vill..Det har varit en jättelång morgon känns det som.. Med väldigt mycket tjat från hans sida.. 

Lite färg på tillvaron

Vi la ju till en fisk på min arm idag.. Det ska ju tillslut bli en halvlång sleeve.. Lite i taget.. Lite halvtaskig bild, men såhär blev det i alla fall..

Förlovningen känns mer på riktigt nu..

Fixade till lite i tatueringen idag.. Detr blev en sån där koifisk eller vad dom heter.. Kan visa bild på den lite senare eller imorgon.. Efter det satt vi en stund och pratade och sen bar det av till Tuna Park.. Nu har äntligen jag och Johan förlovningsringar.. Det känns väldigt ovant att ha på fingret, men det är ju en vanesak. 

Dagens utflykt

Jaha, då var frukost intagen idag.. Snart är det dags att ta på sig ytterkläderna och vandra mot bussen.. Destination Torshälla där vi ska spendera ungefär hela dagen.. 

Jag är ungefär femton procent taggad för att åka.. Det kommer nog om en liten stund, när jag har vaknat till mer ordentligt.