Kalas

Vi drog iväg på kalas hos Alx. Alvin var jättetaggad på att gå. Han frågade ungefär en gång i kvarten när vi skulle gå. När det bara var nån timme kvar frågade han nästan en gång i minuten. Sötnosen. Han hade jättekul. Dom fick tårta och fika, fast dom glömde bort fikat lite eftersom det var roligare att leka. 

I slutet av kalaset fick dom leta reda på sina "skatter" (godispåsarna). När det var dags att gå hem så ville Alvin inte gå. Alx mamma sa att vi kunde få vara kvar ett tag till. Hennes föräldrar och syskpn och sånt kom på besök, men vi var kvar ändå. Det var lite kul faktiskt för hennes systerson har gått på samma skola som mig så han kände igen mig. Vi satt och pratade en liten stund på balkongen. 

Sen ringde Johan och sa att han började med maten så vi skulle tänka på refrängen. Strax efter ringde Carola och frågade om hon och Tantan fick komma över. Vi mötte upp Carola och tantan i hissen och sen gick vi hem. Alvin och tantan hann leka lite innan det var dags för mat. Vi åt, sen lekte dom lite till och sen gick dom hem för att möta upp Wille som skulle komma hem idag.

 
Är du här ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: