Crash & Burn, Girl

Då kör jag likadant som förra veckan. Jag kommer skriva om nattens avsnitt från PLL. Har ni inte sett avsnittet än så innehåller detta mycket spoilers. 

I början verkar det fortfarande väldigt spänt mellan Emily och Spencer, men tjejerna visar i alla fall att de fortfarande bryr sig om Spencer och att de måste hålla ihop. Dom är hemma hos Hanna och försöker göra allt dom kan för att hjälpa till och underlätta för Hanna. 

Hanna sitter på sitt rum och pratar med Caleb som också försöker göra allt han kan för att hjälpa Hanna och Ashley. Han ger henne lite uppmuntrade ord och är jättegullig. 

Caleb och Toby har bestämt sig för att göra en egen utredning om vem Red Coat är och vem som får det att se ut som att Ashley mördade Wilden. De har satt upp en sån där grej som poliserna använder för att hålla lite koll (vet inte vad det heter, men en sån där polistavla med noteringar och sånt. 

Pam berättar för Emily om några sprutor hon kan ta mot axeln så att hon förhoppningsvis kan simma igen. Emily är lite distraherad med telefonen. Jag tror att hon smsar Hanna. Pam tycker att Emily ska låta Hanna vara ett tag så att hon får vara ifred lite och umgås med sin pappa.

Aria pratar med Mike om Connors smashade bil. Mike verkar veta en hel del om hur bilen blev smashad. Aria undrar om det var Mike som smashade den. Det känns inte riktigt som att det var han som smashade den längre.. 

Hanna besöker sin mamma i häktet. Hanna försöker prata kläder och någon välgörenhetsgrej för att muntra upp Ashley, men det går inte så bra. Jag fick nästan tårar i ögonen av den här scenen. Jag tycker så synd om Ashley.

Caleb och Toby pratar om A och vem som försöker sätta dit Ashley för mord. Caleb hittar Tobys papper om hans mamma och undrar om det hänger ihop. Toby blir stel och säger att det inte har något alls med det att göra och lägger snabbt undan papprena. Toby har hittat något om flygplan och killarna åker dit för att kolla upp det. 

Hanna och Emily står i skolan och pratar. Emily säger att Shana är borta och då svarar hanna med att hon inte kan vara spårlöst borta. "This isn't Hogwarts". Folk stirrar och Emily går fram för att säga ifrån.

Ezra börjar prata med Hanna och frågar hur det är med henne och så. Hanna är tacksam för att han är så snäll. En väldigt fin scen tycker jag. 

Rektorn kommer fram till Aria. Jag blir alltid så nervös när han kommer fram till henne. Jag gillar inte honom alls. Denna gången ville han prata om Mike och Connors bil. Aria ljuger. Varför gjorde hon det? Okej, jag fattar att hon vill skydda Mike, men det kan ju bita henne i röven om hon ljuger. 

Emily är nere på polisstationen och pratar med Pam. När Pam går iväg och gör någonting så tar Emily Wildens hemnyckel.

Byron får reda på att Mike eventuellt har smashat Connors bil. Mike riskerar att bli polisanmäld och reglerad från skolan. Aria berättar för Byron om vad som hände mellan henne och Connor och ryktena som han spred. Byron blir inte glad på Connor.

Hanna sitter och betalar räkningar för att hennes mamma inte ska komma hem till total mörker och kallvatten. Spencer kommer in för att leverera dåliga nyheter om Ashley. Antingen 20 år eller livstid skulle domen bli. Hanna bryter ihop och Spencer kramar om henne.

Caleb och Toby går till Nigel Wright och frågar honom om flygplanet som var vid stugan kvällen det brann. Nigel var han som var på Wildens begravning med Jenna. Nigel kollar upp planet dom söker efter att ha blivit erbjuden pengar av Caleb. Nigel visste om att det var dimma den kvällen. När Toby och Caleb går så ringer han ett samtal. Vem ringer han till? 

Spencer och Aria sitter och pratar. Aria tror att det är A som har smashat Connors bil. Det är en typisk "A-grej". Emily kommer in och berättar att dom ska göra inbrott (fast med nyckeln då) hos Wilden. När de kommer dit är Wildens lägenhet väldigt stökig. Aria tar fram trädgårdsvantar för att inte lämna fingeravtryck. Wildens telefon ringer och någon spionerar på tjejerna genom ett fönster. 

Caleb är på väg att gå hem och sova medan Toby undrar över hur Nigel visste om att det var dimma kvällen då branden ägde rum. Toby sitter och håller på med tändaren och Caleb tittar på den. Dom kommer fram till att NW på tändaren står för Nigel Wright. 

Aria hittar wildens porrlåda. Det finns inte mycket annat i lägenheten. Dom är precis på väg att gå när dom hittar en kartong som dom vill undersöka. Dom öppnar kartongen och där i ligger nåt slags kött. Efter lite grävande hittar dom även en lapp från A. Kan detta betyda att Wilden också avr utpressad av A?

Mike och Byron sitter inne hos rektorn och pratar med Connor och hans pappa. Aria sitter utanför på en bänk. Ezra kommer. Han säger att han förstår att han inte kan vara killen som tröstar och hjälper henne längre, men att det är svårt för honom. Byron kommer ut och skickar hem Aria. Ezra undrar om det är något han kan göra, men det kan han inte. Byron går tillbaka in. Varför skickade han hem Aria? Ville han inte att hon skulle prata med Ezra eller?

Pam letar efter nyckeln till Wildens lägenhet som är borta. Emily står utanför och tittar på medans hon håller nyckeln i handen. 

Caleb och Toby konfronterar Nigel med tändaren som svarar att han inte röker. Nigel verkar nervös och det märks att han ljuger. Han påstår att det var Cece som var ombord på planet. Nigel smiter, men Caleb lyckas ta hans telefon.

Ezra pratar med rektorn om Mike. Det är lite spänt. Ezra tar upp att rektorn har gjort fel och rektorn undrar över varför Ezra bryr sig om att hjälpa till med tanke på hans historia med Aria.

Caleb går igenom Nigels telefon. Nigel har ringt samma nummer flera gånger. Dom spekulerar om det är Cece som Nigel har pratat med. Toby tror att Cece är Red Coat. Spencer berättar om att Cece träffade Mona inne på radley. Toby drar henne åt sidan och undrar om det kan ha varit Cece som träffade hans mamma på Radley också.

Mike konfronterar Aria om hennes lögn till rektorn. Han berättar att Ezra hjälpt till så att han inte behöver bli polisanmäld eller reglerad. Mike pratar om att han nästan önskar att han hade gjort det.

Emily gör nåt på datorn, men jag fattade inte riktigt vad. Pam kommer in och är frustrerad över att Emily har bokat om tiden för sprutorna. Pam säger att hon själv ska köra dit Emily dagen efter. Pam har blivit suspenderad från jobbet eftersom Wildens nyckel är borta. Emily får meddelande från A. 

Aria knackar på hos Ezra som inte är hemma. Hon lämnar en tacklapp under dörren. När hon ska gå möter hon Ezra i trappen. Jag trodde nästan han skulle kyssa henne där. Det syns ju att dom hör ihop! Det dröjer nog inte länge till tror jag innan något händer mellan dom igen.

Hanna försöker övertala Ashley om att säga att det var självförsvar, men Ashley tänker inte erkänna ett brott hon inte har begått. Jag undrar vem som verkligen dödade Wilden.

Nigel pratar med någon och ber om ursäkt för att han tabbade sig. Han ställer ner en kaffekopp på bordet och säger "Careful babe, it's hot". Det ligger solglasögon på borden. Kan det vara Jenna han pratar med? Var det då också Jenna som han ringde förut? 

Emily ligger i sängen och vrider och vänder på sig. Hon går upp och tar fram nyckeln. Ska hon ge den till Pam eller vad tänkte hon göra med den? Pam pratar med Mr. Fields i telefonen. Är det någon som knackar på dörren eller vad är det där knackande ljudet för något? Emily står och tjuvlyssnar när Pam pratar i telefonen. Helt plötsligt kör en bil in genom fönstret. Emily springer fram till Pam som verkar vara okej, men skärrad.

A köper ett presentkort till Emily på 50 dollar som hon kan reparera huset för. 

Lite gifs:


 
Är du här ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: