Serier..

Den här dagen har spenderats med serier för min del. Och det lär den fortsätta göra.. Jag är inte på sådär underbart rosa humör idag. Wohoo! Eller nåt..

Hemsk natt

Igår somnade jag på soffan efter maten. Jag vaknade runt tio någon gång och la mig igen runt två. Fast jag hade jättesvårt att sova. Jag har vridit och vändit på mig hela natten typ.

Idag fick Alvin vara hemma från dagis för jag orkade verkligen inte gå och lämna honom. Nu kom Lilja över en liten stund.. 

Irriterande

Jag hade tänkt att skicka blombud till Johan på alla hjärtans dag, men mina planer förstördes när jag gick in på interfloras hemsida. Allt var frid och fröjd tills det var dags för betalningen. De hade två alternativ att välja mellan. Antingen får man ta det på faktura (som jag inte kan göra) eller så får man betala med betalkort (som jag inte har). Varför har dom inte ett tredje alternativ att man kan betala via banken direkt? 

Jag blev jättebesviken och nu får min sambo vara utan blommogram på alla hjärtans dag. Det är så tråkigt när man har tänkt ut något roligt och nytt och det inte fungerar.

en morgon med smärta och illamående

Idag mår jag inte alls bra. Egentligen skulle jag ha åkt och träffat en kurator idag, men jag var tvungen att ställa in. Jag hade sån magknip när jag vaknade och sen har jag sprungit på toaletten stup i kvarten. För att göra det ännu värre har jag fått svavelrapar. 

Lilja får hämta Alvin på dagis åt mig idag. Jag vågar inte ta mig ut och Johan är inte hemma. 

Nu är bara frågan. Har jag ätit något olämpligt? Har Alvin dragit hem nåt från dagis? Eller kan det vara så att det blev såhär för att jag iinte kunde gå på toaletten igår kväll? Hur ska man kunna veta vilket som stämmer? Kul är det inte, det är en sak som är säker.

What a night!

Den här kvällen har varit helt awesome! Först lagade Johan lövbiff åt mig och sen kom Lilja förbi. Vi lyssnade på gammal musik från nittiotalet och dansade fåniga danser till. Det var längesen jag skrattade såhär mycket. 

Nu är det dags för PLL.

En briljant idé

Idag kom min faster på besök en liten stund. Vi satt och fikade lite och pratade om massa allmänt. Det var trevligt. Det är synd att vi inte ses oftare. 

Nu har jag fått den briljanta idén att ha tjejkväll med min kusin. Kolla på tjejiga filmer, ha ansiktsmask, sminka oss osv. En riktig tjejkväll med andra ord. Sitter och pratar med henne på facebook om det nu. Det kan nog bli riktigt kul! Det var längesen jag hade en riktig tjejkväll.


Godmorgon

Det blev en sen natt för mig inatt. Först ville jag hålla lite koll på Pubert och sen när jag började känna mig någorlunda lugn så vaknade Alvin. Han var fortfarande vaken vid tre, men då orkade jag inte vara vaken längre så jag stängde hans grind och gick och la mig. 

Johan lämnade Alvin imorse och jag fick sovmorgon. Jag ska passa på att ta det lite lungt nu ett tag innan det är dags att hämta Alvin.

Dimmig dag

Den här dagen har verkligen varit en enda dimma. Det är det enda sättet jag kan beskriva den på. Chocken har fortfarande inte riktigt lagt sig och jag har svårt för att fokusera på annat. 

Pubert har mest tagit det lugnt efter att han kom hem. Han har varit framme och gosat små korta stunder och ätit lite mat. Annars ligger han där och vilar. Är det inte på sminkbordet så är det på favoritfilten. 

Johan som har varit vaken hela natten har däckat i sängen. Alvin sover. Jag sitter mest och försöker varva ner, men det är svårt. Jag går igenom dagen som hänt om och om i mitt huvud. Är det något Johan sagt som veterinären sa som jag missat? Vad måste jag tänka på? Hur länge kommer han att leva?

En vän sa till mig att om det är ett svagt blåsljud på hjärtat kan han leva riktigt länge, men jag har ingen aning om det är svagt. Han blir ju så lätt anfådd och pipig. 

Det känns skönt att han är hemma, men jag kan ändå inte koppla av. Allting snurrar i huvudet på mig. 

Min kämpe

Han överlevde operationen! Just nu väntar jag bara på att få hem honom. Han borde komma när som helst. 

Först ringde dom oss i förmiddags och sa att det inte gick. De kunde inte söva honom. Han var alldeles för uppstressad och hans hjärta lät sämre. Vi bestämde oss för att ge det en chans ändå. De lyckades söva honom, han vaknade upp och gick och kissade. 

Orden han överlevde ringer i mina öron. Samtidigt som jag är glad så tänker jag på det faktum att han har fel på hjärtat. Han kanske lever ett fullgånget kattliv, det har jag ingen aning om. Men det kan också bli så att han bara klarar ett år till.. 

Den här  dagen har varit riktigt hemsk. Jag hamnade i världens chock i morse när Johan gav mig nyheterna. Den som har stöttat mig mest idag är faktiskt min kusin. Det har betytt jättemycket för mig. Johan var tvungen att åka iväg en stund och jag ville verkligen inte vara själv hemma med Alvin. Mickis höll mig sällskap i telefonen. 

Nu känns det lite bättre, men jag tror att jag fortfarande är i något slags chockstadie. Jag har inte lust att göra någonting. Jag vill bara ha hem min lilla Pubert. 

Snart är han hemma hos mig ♥

Min älskade Pubert

Allt är en enda stor dimma. Jag ser suddigt. Johan kom nyss hem och berättade att min älskade Pubert antagligen är hjärtsjuk. Det finns en liten chans att han inte vaknar ur narkosen idag. 

Han skulle bara in för att kastreras och så får vi veta det här. Jag är helt försörd. Jag hoppas verkligen att han vakmar efter narkosen och att vi får hem honom igen. Jag älskar min kissemiss!


Låt honom klara narkosen och komma hem igen

Min kväll

Kvällen har varit helt okej. Malin kom förbi en stund och det var jättekul för vi har inte setts på jättelänge. Vi pratade lite och jag fick låna hennes kattbur. 

Efter att Malin åkt hem ställde vi oss och lagade lite tacos. Vi har precis ätit klart och nu ska vi se Scream 4. Jag gillar den. En av mina favorit skådisar är med i den filmen. Tyvärr bara några minuter i början, men ändå.

Nytt till väggarna

Jag kör ju på tema England i vardagsrummet och jag har köpt på mig tre nya tavlor. 


Jag är riktigt nöjd med mina nya tavlor

En oväntad vändning

Igår var vi ju som sagt hos pappa och hans fru på lite firande. Dom bjöd på smörgåstårta och cider. Det var jättetrevligt, men vi var tvugna att åka hem tidigare än planerat för Alvin kräktes. 

Han kräktes några gånger på kvällen när vi kom hem, men sen har det varit lugnt. Idag har han fått i sig två smörgåsar och är pigg. 

Det var tråkigt att vi var tvugna att åka hem så tidigt igår, men ännu tråkigare idag. Jag skulle ha åkt till Ikea idag, men nu fick det bli att stanna hemma istället. Inte så mycket att göra nåt åt, men det är tråkigt ändå. Jag hade sett fram emot det. 

Gårdagens shopping

Förutom det jag visade på bild igår köpte jag även detta i klädesväg igår.


Jag köpte även ett vitt baslinne, men det kändes onödigt att ta kort på. 

Snart bär det iväg

Nu ska vi börja fixa oss för att åka iväg på födelsedagsfirande. Det ska bli riktigt roligt. Jag har förinställt ett inlägg ikväll så att det inte ska bli så tomt på bloggen.

Tjingeling så länge

Arasen ogillar fyllekärringar

Jag hade faktiskt ganska trevligt igår trots att Lilja var den enda jag kände där. Vi blev bjudna på chips, dipp, cider och dricka, Fast jag tog bara en cider. Jag drack inte upp hela heller. 

Det var en negativ upplevelse med igår och det var att det var någon kvinna där som var jättefull. Hon var full redan när hon kom dit. Hon var högljudd och otrevlig. Hon spillde vin över hela min väska. Tack för den liksom. 

Jag och Lilja stannade längst och sen tog vi en taxi hem. Min sambo är ju så söt och överbeskyddande att han inte ville att jag skulle ta buss en sen fredagskväll, 

Nu ska jag börja fixa iordning mig lite för  idag ska vi iväg och fira pappas fru som har fyllt år.

Off I Go

Nu är det dags för lilla mig att åka med Lilja till en av hennes vänner på Dildoparty. Det kommer att bli så kul. Så här ser jag ut ikväll. Tröjan köptes idag.

Shop til you drop

Nu har jag nyss kommit hem från stan. Det blev lite smått shoppande ochen fika på SMAK. Eftersom jag inte hade någon att gå med så följde Johan med mig. Det var faktiskt väldigt mysigt att gå med honom. 

Jag visar upp vad jag har köpt en annan dag för nu hinner jag inte. Det är snart dags för mig att hämta min skrotnisse på dagis. 

Mot staden

Nu ska Johan och jag åka ner på stan en liten stund. Det ska bli kul för det var längesen vi gjorde det tillsammans han och jag.


Thomas Järvheden - Seriöst Roligt

Jag har precis tittat på Seriöst Roligt med Thomas Järvheden. Jag tycker att han är så bra. Jag förstår hans skämt och skrattar oftast åt det han säger. Jag gillar flera av låtarna han har gjort också. 

Jag har tre favoritdelar i dvdn. Två är låtar och den tredje handlar om hissar. Han berättar om det där lilla klistermärket som sitter vid hissar. Därför tänker jag ALLTID på honom såfort jag ser det där lilla klistermärket. Nu har jag även hittat det på våran hiss. 

Im better now

Idag mår jag mycket bättre. Jag har lämnat Alvin på dagis och sen la jag mig och vilade. Det var jätteskönt. Jag har vilat hela förmiddagen. Jag har för mig att det knackade på dörren någon gång, men det kan ha varit en dröm också.

Men som sagt jag mår mycket bättre. Jag känner mig nästan helt frisk om man bortser från att jag är förkyld. Jag kan inte riktigt äta normalt än. Och det är så oerhört frustrerande att inte kunna äta som jag vill för jag är så jävla hungrig hela tiden. Jag har ju knappt kunnat äta på en vecka.. 


Sjukstuga

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men Alvin har varit riktigt sjuk med en feber topp på 40 grader.. Jag har också fått feber. Jag mår inte alls bra och orkar inte blogga för tillfället. Igår sov jag hela dagen och jag har legat mestadels av dagen idag.. Återkommer när jag känner mig b'ttre

På bättringsvägen?

Idag mår Alvin lite bättre. Han har fortfarande lite feber, men inte lika hög som igår. Han är lite smått hängig också, men jag hoppas ändå att det går åt rätt håll. Han fick i sig två smörgåsar till frukost också.

För tillfället sitter han och tittar på en av sina favoritfilmer - Pinocchio. Efter den filmen har han bestämt att vi ska spela spel. Vad gör man inte för sin lilla sjukling? 

Just ja.. jag höll på att glömma.. Jag fixade naglarna hos Lilja häromdagen. Såhär blev resultatet.

Min lilla sjukling

Min Bumbi är sjuk idag. Han hade varit pigg imorse och fick gå till dagis. Han har varit på dagis hela dagen, men dom sa att han hade lekt stilla hela dagen. När han kom hem ville han bara vila och nu har han feber. Kräktes en liten skvätt gjorde han också..


Min lilla sjukling ♥



Jag gillar god mat

Idag har jag och Johanna strosat runt lite på Tuna Park, Jag käkade lunch där och tog fläsknoisett med stekt potatis och champinjonsås. Det var verkligen jättegott.

Nu har jag varit hemma en liten stund och snart ska Alvin hämtas på dagis.
 

Bara trött eller på väg att bli sjuk?

Efter att pojkarna kom hem var det dags för mat, men Alvin ville inte alls ha. Han hade fått choklad av mormor som han skulle få om han åt upp maten, men han ville ändå inte ha. 

Vi åt mat som Alvin brukar gilla ganska mycket (grandiosa köpepizza), men han tog typ en myrtugga och sen sa han att han var mätt.. Han har setat med sin lilla pizzabit i nästan en halvtimme och det syns inte ens att han har bitit på den.

Han verkade ganska hängig (antagligen anledningen till att han inte ville äta) och det såg nästan ut som att han skulle somna när han satt där med pizzan. Tillslut sa jag åt honom att han inte behövde äta nåt mer. Han ställde ifrån sig pizzan och la huvudet i mitt knä. Han sa att han ville vila lite. 

Nu har han kissat och lagt sig. Inte ett enda ord om att han skulle gå och lägga sig har han sagt. Han som annars skriker, kastar saker och har sig. Jag kände på honom, men han har inte feber.

Hoppas han bara var jättetrött idag istället för att vara hängig och på väg till att bli sjuk.. 

Ikväll ska jag till Liljan och fixa naglarna. Ska bli skönt eftersom jag tappade ena i förrgår. 


Bumbi i mitt knä 

Änglar

Igår kväll glömde jag helt bort att blogga.. Jag var ganska seg och Johan och jag tittade på film och hade lite myskväll. 

Idag tog jag mig en lång sovmorgon. När jag klev upp fanns det en kartong med änglar och lite annat att gå igenom som jag fått av mina svärföräldrar. Ett långt skönt bad och en dusch har jag hunnit med idag också. Nu är Johan och Alvin hos mamma en liten stund, Skönt att vara ensam hemma. 

Jag tänkte fixa i ordning mig lite. Inte för att jag ska göra nåt speciellt, men det är kul att fixa sig ibland också. Ställa i ordning alla nya änglar måste jag göra också. 27 stycken räknade jag till om jag inte räknat fel någonstans. 


En av änglarna får stå på balkongen, för den är verkligen jättestor.

Städning pågår

Vi tog en liten paus i städandet eftersom The Godfather kom förbi en stund. Johan och han står för tillfället och spelar biljard. 

Hittills har jag hunnit att hänga in rena kläder i klädkammaren, skrubbat toalett och handfat, tömt kattlådan, gjort rent golvet i badrummet, lokaliserat var Pubert hade kissat i lilla hallen och lagt det i blöt. 

Alvin har precis kommit hem och jag ska fortsätta med städningen..

Operation städa

Jag hann inte blogga nåt efter att jag vaknade imorse. Jag klädde mig, rökte och gick ut för att möta Johanna. Vi åkte till Burger King och pratade lite och så..

Jag har nästan nyss kommit hem. Nu ska jag röka och sedan börjar operation städa tills händerna blöder... Så känns det ungefär. Jag har ingen motivation alls, men det måste bli gjort nu när Alvin ändå inte är hemma. 

Lugna gatan

Alvin har åkte hemifrån och Lilja har hämtat Isabell. Jag sitter mest och försöker varva ner just nu. Jag har städat lite smått, hängt tvätt och tvättat en maskin med kläder. 

Ikväll tänker jag ta det lugnt och ladda inför storstädning imorgon.

Tupplur med Isabell

Isabell och jag har nyligen vaknat efter en tupplur. Det var jättemysigt att ligga och sova med henne i soffan. Sådär mycket städning har jag inte direkt hunnit med. Man kan ju knappt gå och kissa när hon är i farten hihi.. Jag hade tänkt att göra lite nytta när hon sov middag, men jag somnade ju jag med.

För tillfället lyssnar vi sönder på Gangnam style eftersom hon älskar den. Har jag inte tröttnat på den innan så lär jag göra det nu. Snart kommer världens bästa syster hit. Då ska jag gå ut och röka och sen försöka plocka lite, för då kan ändå hon titta till Isabell. Syster är så snäll mot mig och hämtar Alvin idag eftersom jag är ensam hemma med Isabell. Har inte sådär jättemegastor lust att klä på henne alla ytterkläder och gå till dagis om jag ska vara ärlig.

Trött morgon

Inatt har jag inte sovit sådär jättebra. Isabell sov i vårat rum och det lät precis som att hon var på väg att vakna när vi la oss, så jag vågade inte somna. 

Imorse vaknade hon runt sju, men jag lät henne vara kvar i sängen för hon sa ingenting. När larmet gick igång så somnade hon om. Larmet fick vara på extra länge idag. Sen vaknade hon när Alvin klädde på sig ytterkläderna. 

Johan har åkt iväg ett tag, så Isabell och jag får vara lite ensamma. Försöka städa lite ska jag också se om jag hinner med. Hur mycket man  nu hinner städa när man har en liten som springer runt..


Full rulle

Ikväll blir det en tidig kväll. Jag är trött, jag är inte alls på toppen humör och det har varit full rulle sen ungefär klockan tolv idag. 

Vi är barnvakt till Isabell. Det har gått jättebra, jag kan inte säga något annat. Fast hon tyr sig inte direkt till mig om man säger så. Hon vill bara vara med Johan hela tiden. Så fort han går utanför ytterdörren ropar hon som en tok efter honom. Det är ganska gulligt. Men inte sådär jättelätt att roa henne när man inte duger.

Alvin har varit smått grinig av och till idag. Just nu för han massa väsen för att störa. Vi har lagt Isabell och bett honom vara tystare så att hon kan få somna. Vilket såklart resulterar i att Alvin för mer liv än vanligt. 

Jag är jättetrött redan nu, men jag kan inte somna än. Isabell och Alvin är fortfarande vakna. Jag hade tänkt att försöka hinna med ett bad innan jag lägger mig också.

Pubert ♥

Idag har jag varit riktigt ledsen. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra med min älskade lilla pubert. Han är den mest underbara katt jag någonsin har haft, men nu vet jag inte hur länge jag kan ha kvar honom.

Han har blivit könsmogen och börjat märka revir. Jag ska snart boka tid hos veterinär för kastrering. Idag upptäckte jag något som jag inte räknat med. Han satte sig och bajsade utanför lådan. Jag vet inte om det bara var så att han inte hann till lådan eller om det är något annat. 

Jag har hört att det kan bero på fodret också. Det beror inte på att lådan är överfull, för det är den inte. Jag vet inte alls vad jag ska ta mig till. Slutar han inte efter kastreringen, så kanske jag inte kan ha honom kvar. Jag kan inte ha en katt som kissar utanför lådan. Det går bara inte, 

Jag känner mig så ledsen just nu. Jag försöker att inte göra det för vi är barnvakt, men det är så svårt! Jag älskar min katt ♥

Dagen har flugit iväg

Idag har jag inte riktigt hunnit blogga.. Eller hunnit har jag, jag har bara prioriterat annat först.

Jag har beställt PLL säsong två på dvd och några andra filmer. Nu längtar jag tills dom kommer. Det var viktigt för mig att beställa PLL just idag för det är idag den släpps i Sverige. 

Liljan var här en stund och provade mina klänningar. Hon lånade en som hon ska ha på kryssning. 

Alvin och jag har varit osams och i skrivande stund står han och spottar på golvet. Jag tittade lite på nanny för att få lite tips, men jag tror inte att det var nåt som skulle funka på Alvin.

Ikväll ska jag hem till Liljan och umgås lite grann.. Men det blir först efter att Johan kommit hem och Alvin lagt sig..

PLL & TLG

Jag gick över till Lilja en sväng och hann inte blogga innan det. Nu är det PLL och TLG som gäller. Det är nya avsnitt och det känns som om jag har väntat i evigheter på det! Det börjar om en kvart så jag har bänkat mig med godis, ostbågar, chips, dipp och cola. Jag sitter nära balkongen om det är så att jag behöver gå ut och röka också..

Julen är slut

Nu är alla juldekorationer och sånt borta. Det är bara några dukar här och där.


Den här söta får komma fram i december igen

God morgon på er

Idag sov jag jättelänge. Jag minns att Alvin kom in och pussade mig hejdå imorse, men jag somnade om ganska fort. Jag tror jag har sovit lite för länge för jag känner mig ganska seg. 

Tänkte snart börja fixa i ordning mig och sen är det väl dags att hämta Alvin från dagis. Hoppas han har haft en bra första dag, men det tror jag nog att han hat haft. 

Jag ändrade ju om lite på bloggen igår, men jag är inte riktigt nöjd med min header. Den får sitta där tills jag har fått inspiration till att göra en bättre. 

Så ni inte undrar

Malin är här.. Vi tittar på Sunes jul och jag fixar med designen..

Ming Palace

Jag träffade Johanna en stund och vi åkte till Ming Palace och åt lunch. Jag tog friterad kyckling för jag tycker att det är så gott.. Efter maten gick vi in på Åhlens och tittade lite. Jag hittade några saker som jag funderar på att köpa sen, men vi får se. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min Johan

Igår var min älskling jätteunderbar mot mig. Det började med huvudvärk och slutade med migrän. Han hämtade huvudvärkstablett och cola till mig. Han gjorde allt jag bad om och bäddade till sist ner mig i soffan eftersom det var där jag ville sova.

Jag älskar dig Johan ♥

Huvudvärk, bråk och PLL

De senaste timmarna har varit smått intensiva. Jag har ont i huvudet. Alvin vill inte sova så han står och kastar ut alla sina leksaker ur rummet. Jag leker ignoreraleken. Imorgon när han vaknar är leksakerna utanför dörren borta. De trasiga är kastade och de hela är undanplockade tills han lär sig att vara mer rädd om sakerna..

Det är så fruktansvärt frustrerande när han står och hånskrattar mig rätt upp i ansiktet. Det tär på mig så enormt mycket. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag försökte ju leta information igår, men jag kom ingen vart. Jag hoppas det lugnar sig när dagis börjar. 

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett, titta på gamla avsnitt av PLL och varva ner..

Favoritfilm som går i arv

Alvin har tittat på Skönheten och odjuret. Han gillade den och det gjorde mig glad för det är en av mina favoriter bland disneyfilmerna. 


Nu är det Mulan som han ska introduceras för, en film som jag aldrig riktigt har fastnat för..

Städdag

Jag fick en jättelång sovmorgon idag. Det var ganska skönt.. Idag ska vi ha storstädning och stå i, men först tänker jag nog ta mig ett skönt bad. 

Mamma mia

Ikväll går jag hem till Liljan. Det är Mamma Mia på tv och vi ska titta på den. Det är svårt att hitta en vän som Liljan. Tror jag alrdig haft en vän som henne. Hon är helt och hållet underbar ♥

Nyår (better late than never)

Nyår spenderades hos familjen Lilja


Jag var riktigt nyårsklädd

Till förrätt blev det toast skagen. 

Till varmrätt blev det fläskfilé invirad i smördeg (tror jag det var), hasselbackspotatis, bearnaisesås och sallad.

Barnen fick sitta vid ett eget bord och äta korv med bröd

På tolvslaget regnade det, så vi stod på balkongen och tittade på fyrverkerierna som kom från stan. Vi skålade med sprattel (bubbel för barn).

En värld där dinosaurier och människor lever i harmoni

Igår kväll var jag hos Liljan.. Det var inget bra på tv och vi visste inte vad vi skulle göra. Hon plockade fram en film som var fyra timmar lång. Hon läste om den och jag tänkte "what the fuck is this". Till min förvåning var filmen väldigt bra.

Den handlade om två bröder som kraschade med ett plan och simmade i land till ett för dom okänt ställe. Ett ställe som inte fanns med på några kartor någonstans. På det här mystiska stället levde människor och dinosaurier i harmoni med varandra. 

När fyra timmar hade gått kändes det inte alls som fyra timmar. Om man bortser från att man blev ganska stel av att sitta still. Filmen heter Dinotopia och är från 2002. Den var lite smått seg i början, men inte så man ville stänga av. En av mina favoritskådespelare (David Thewlis, spelar bland annat professor Lupin i Harry Potter) var med i filmen. 

Trots eller bara ren djävulskap?

Idag har Alvin varit igång igen. Han har hällt ut en potta med kiss på golvet i hallen. Det är inte första gången det har hänt. Därför får han en enorm bestraffning idag. Han har fått rumsarrest för hela dagen. Han får bara lämna rummet när det är dags att äta eller gå på toaletten. Tv och lördagsgodis får han glömma. 

Tror tyvärr inte att det hjälper. Han leker och bryr sig inte så mycket. Han hånskrattade när han fick rumsarresten. Jag vet snart inte vad jag ska göra. Hur ska man reagera och vilka knep ska man ta till? Tror jag ska sätta mig och läsa lite om ämnet. 

Jag älskar min son. Jag vill inte bråka med honom var och varannan dag. Det skär i mitt hjärta.

Julklappar

Jag fick ganska mycket på julafton bland annat en bok, änglar, presentkort och massa annat.

Jag fick en jättefin ängel av min underbara Sambo


Fick presentkort på In&Finn där jag bland annat har köpt detta

Tavlan hänger inte snett, det var bara bilden som blev sned. Randen på tavlan är reflektion från lampan.

Har velat ha en sån här stor lykta hur länge som helst. Tack vare presentkorten kunde jag köpa den!

Börjar ordna sig nu

För tillfället sitter jag och väntar på att min syster ska komma hit. Hon har bestämt sig för att äntligen börja titta på PLL. Då kan hon lika gärna göra det här när jag ändå har säsong ett på dvd. Hon tar med sig Alvin hem på en gång också. Han sov ju hos mamma inatt och eftersom hon tar med honom slipper vi hämta. 

Jag har fört över allt som ska föras över nu till nya datorn så nu är det bara att organisera röran. Lägga in bilderna i rätt mappar och sånt. Ändra design och header ska jag också försöka hinna med någon dag. 

Nu ska jag koka kaffe åt min underbara sambo och sedan pallra iväg min lata röv till netto.

Julafton (bättre sent än aldrig)

Julafton kändes faktiskt riktigt bra. Bättre än jag trodde. Fast det tog mycket på krafterna att vara trevlig mot någon jag absolut inte under några omständigheter tycker om! Jag tror att de flesta var ganska nöjda här i år.. 

Jag vet att Alvin älskade sina julklappar och den bästa som han fick av mig och Johan var nog spelet tjuv och polis. Johan blev överlycklig när han fick ett litet biljardbord av mig. Mamma kan inte sluta tjata om hur bra perkulatorn hon fick är.. Ibland blir det bara rätt.


Tända ljus på julaftonsmorgon

Alvin innan gästerna kom

Julklappsberget

Alvin och tomten

Vad ska han heta?

Har äntligen fått hem den nya datorn! Hurra! Därför sitter jag för tillfället och för över bilder och sånt från Bob till den här datorn. 

Nu är bara frågan.. Vad ska jag döpa den här datorn till? Något tips? Den förra datorn hette ju Bob, men jag vill ge den här ett annat namn. Jag kan bara inte komma på nåt bra.. 

Vad gjorde jag 2012?

Januari

7 - Åkte till England för tredje gången i mitt liv
12 - Renovering av badrummet påbörjades
19 - Fick flytta in hos mamma medans badrummet renoverades färdigt
25 - Tatuerade sjöjungfrun på armen och krökte nålen på benet. Gjorde ganska så jätteont om man säger så.

Februari

3 - Fick ett badkar
16 - Fick konstiga utslag på benet, men det visade sig att det inte var någon fara
25 - Provade på poledancing. Det var jättekul, men väldigt svårt
26 - Det tog slut mellan mig och Paul
28 - Vittnade för första gången i rättegång. 

Mars

9 - En främling hörde av sig till mig med bilder och videor från min gamla dator som han hade hittat. Jag själv trodde att det var förlorat för alltid. Änglar finns!
19 - Det var A-day (PLL) och jag bar svart dagen till ära
25 - Hade ett jättelyckat barnkalas för Alvin med pirattema
28 - Planterade blommor helt själv för första gången

April

1 - Gick på bio med Alvin för första gången
20 - Var på Leos lekland med Alvin första gången
27 - Skaffade min första (och antagligen enda) HTC

Maj

10 - Alvin fick ögondroppar mot ögoninfektion
14 - Fick mitt underbara kedjetäcke
14 - Gick på mitt första ljusparty
29 - Försökte få Alvin smittad med vattkopper, men till ingen nytta. .

Juni

1 - Träffade syssling Emma för första gången
15 - Såg fram emot en fotbollsmatch för första gången i mitt liv
28 - Blev enormt sviken av en släkting och en nära vän

Juli

7 - Åkte till Norrköping och träffade syssling Jimmy (Vi har inte träffats sen vi var små)
12 - Påbörjade segelsemestern
16 - Slussade för första gången
16 - Åkte under bron som finns med i S.O.S - en segelsällskapsresa
27 - Åkte på Malmköpings marknad med Alvin och träffade Mickis och Nille
30 - Jag klippte Alvins naglar för första gången någonsin (andra har fått göra det förut)

Augusti

2 - Var på Kolmården
8 - Syster sov här i en vecka
11 - Var på maskerad och vann ett pris
22 - Alvin rymde från mig första gången

September

8 - Var på fest i Sala hos Elin
15 - Johan och jag blev tillsammans igen
16 - Såg Avatar för första gången
19 - Malin gjorde Akrylnaglar på mig första gången
26 - Köpte min första platt tv

Oktober

1 - Blev sambo med Johan
9 - Pubert flyttade in
24 - Fick hem mina nya soffor

November

19 - Såg Breaking Dawn del 2 på bio
24 - Åkte på julmarknad
28 - Bob la av, men började fungera sen igen som tur var
29 - Såg Call Girl på bio

December

5 - Det var värsta stormen ute, men jag trotsade vädret och gick ut ändå (stort för att vara mig)
16 - Alvin skurade golvet helt själv första gången

Morgonupdate

Jag skulle ha bloggat mer igår, men först kom jag knappt in på bloggen. Sen började jag skriva på ett jättelångt inlägg som jag inte blev klar med (blir förhoppningsvis klar idag) eftersom Fia och Lilja kom över. Resten av kvällen spenderades framför tvn och tjejfilmer. Vi hann titta på Fab Five: The Texas Cheerleader scandal, Mean Girls, A Cinderella Story och Aliens in the Attic.

Idag när jag klev upp trodde jag att min syster hade åkte hem. Hon skulle sova i Alvins rum, men hon var inte där och jag hörde henne inte. Det visade sig att hon lagt sig på soffan istället. Alvin har varit duktig och städat sitt rum idag också. 


Morgonsvammel

Inatt var jag bra vimsig. Jag gick upp runt halv fem för att jag trodde att det var mat, men jag hade visst drömt. Det var bara att gå och lägga sig igen. 

Morgonen började med bråk från Alvins sida. Bara några dagar kvar till dagis nu. Han behöver verkligen gå dit. Det märks på honom. 

Sitter för övrigt och funderar på om man skulle ställa sig på Loppis i helgen. Det var ett tag sen jag gjorde det. Det är så trist att stå själv bara. Och vad skulle man sälja? Jag är verkligen sämst på sånt, men jag tycker ändå att det är ganska kul att stå på loppis. Vi får se hur det blir med den saken. 

Avin för min nya dator har inte kommit än. Hade hoppats på att den skulle komma idag, men tydligen inte. Jag vill bara få hem den och börja fixa med överföringar och allt nu. 

PLL

Hela den här dagen har varit en dimma. Det känns som jag inte har gjort någonting alls. Jag minns knappt att Johanna med familj var här och fikade idag.. Om jul och nyår känns sega så kändes den här dagen ännu segare. Fast tiden har gått fort ändå. Jag låter inte ens vettig någonstans just nu.

Jag har tittat på gamla avsnitt av PLL i typ fyra eller fem timmar nu och min hjärna bara snurrar runt. Jag har massor av tankar och funderingar som jag inte vet vart jag ska göra av. Ganska irriterande, men det lägger väl sig så småning om. 

Nu ska jag fortsätta med mitt maraton innan det är dags att sova..

Nyårssvammel..

Som resten av världens befolkning är jag väldigt seg idag.  Även fast det var en alkoholfri kväll igår. Det blir väl nästan så automatiskt. Man ska vara seg första Januari. Har inte pratat med någon idag som inte verkat seg.

Tänkte lägga upp bilder och sånt från jul och nyår så fort jag överfört till datorn. Det kanske dröjer ett par dagar för det känns lite onödigt att lägga in bilder i datorn just nu.. Speciellt med tanke på att jag väntar på att få en annan dator. 

Ut med det gamla och in med det nya är några ord jag ska försöka leva efter i år. Jag ska ge mer tid/pengar åt att inreda min lägenhet. Bort med allt som jag inte vill ha och in med nya och fräscha saker.. Tror det kommer att bli riktigt bra till slut. Vardagsrummet är ju inte långt ifrån klart. Senast idag hängde vi upp en tavla.. Men bilder kommer när det känns "färdigt"

På tal om att leva efter saker i år har jag gett ett nyårslöfte. Jag ska ha ett "vitt" år med undantag från fyra dagar (min födelsedag, Johans födelsedag, midsommar och halloween). Misslyckas jag får jag lämna Alvin varenda dag i ett halvår. Vi brukar annars turas om.

Nytt år, nya tag

Då var det nytt år och nya tag. Jag kan inte påstå att jag fått den bästa morgonen på det nya året. Fast det kvittar väl. Egentligen är det ju inget märkvärdigt med det nya året. Det är bara en ny dag. 

För ett par år sedan var det kul att fira nyår. Det enda jag såg fram emot igår var maten och sällskapet. Jag vet inte.. Det kanske blir vad man gör det till? Hur firade ni nyår? 

Morgonen har i alla fall inte börjat bra. Alvin och jag har bråkat, jag har tappat dammsugaren på min tå och lite sånt.. Johanna med familj kommer snart hit på lite fika så jag ska försöka dra upp mungiporna och se lite gladare ut. 

Gott nytt år förresten