PLL sommarfinalen.. Tankar och teori om -A

Nu har det snart gått en vecka sedan avslöjandet om A i Pretty Little Liars. Har ni inte sett avsnittet kommer det innehålla megaspoiler här. Vill ni inte veta så sluta läs genast! Mina teorier kan brista lite, men det är bara mina spekulationer. Jag vet inte vad som kommer att hända sen!

Okej.. Så Ezra är "A"... Jag blev inte direkt chockad. Jag HADE blivigt det om inte promon för halloween avsnittet läckt ut förtidigt. En ordentlig miss. Sen spelar det ingen roll att dom kom ut med andra efteråt med andra namn. Hade ändå på känn att det var den första som var rätt.

Grejen är den.. att jag tror inte att Ezra är A! Galet va? Han är avslöjad som A och vi har fått veta i intervjuer och sånt att det inte är som det var med Toby. Ezra är alltså inte med i A-team för att skydda Aria. 

Jag tror inte att Ezra är den där drömmen som alla trodde att han var. Han är långt ifrån så oskyldig som han verkar, men jag tror fortfarande inte att han är A. Han kianske har en liknande roll som A, men han ÄR INTE A!

Varför tror jag inte att Ezra är A? Väldigt, väldigt enkelt.. Vad hade han på sig? Svarta kläder, svart keps.. Vart är den kända svarta hoodien? Det är ju ändå den som representerar A-team! 

Så Ezra kommer in i As lya och blir förbannad. Jag tror att han antingen är sur för att Ali (om hon lever, vilket jag tror och har trott hela tiden) har varit där och han missade henne ELLER att tjejerna har hittat hans gömställe och sett hans besatthet av Ali. 

Men då kan man fråga sig.. Om han inte är A, varför följer han då tjejernas liv? Jo, jag tror att det är för att han hoppas att tjejerna ska hitta Ali och leda honom till henne. 

Det kan vara så att han var den äldre killen som hon träffade när alla trodde att det var Ian. Det kan vara så att han försökte döda henne (av okänd anledning) och trodde att hon faktiskt dog. När han upptäckte att Mrs Grunwald räddat henne så ville han avsluta sitt jobb?

Kort och gott.. Jag tror inte att han ÄR A, men att han beter sig som A. Jag tror inte att det är han som skickar några sms (det tror jag Mona och Cece står för). Däremot kan han mycket väl ha betalat Mona eller Cece för att skrämma tjejerna, sätta eld på "the lodge" osv. Men jag tror inte att han skickar sms eller torterar tjejerna. 

Som sagt, min teori säger lite emot sig själv, men det är lite tankar jag har. 

VART ÄR HOODIEN?

loppislördag

det är lördag och lördagar är det alltid loppis. Det blev lite bråttom imorse för jag ville inte riktigt gå upp ur sängen.

min nagel gick av imorse också... buhu



pubert låg och sov i handfatet igår

Vänner

Jag och Johan myser i soffan framför vänner ikväll. Jag har poppat lite popcorn och dricker lite cola till.. Perfekt början på helgen efter en jobbig vecka!

 
 

shopping

det här plus massa småsaker köpte jag idag



t-shirt och leggings

Jag idag

Det blir stan idag istället innan jag hämtar Alvin på dagis.. Jag behöver nog lite shoppingterapi innan jag går dit för jag har verkligen ingen lust att möta fröknarna idag..

Såhär ser jag ut idag:
 

Det bästa som finns efter ett skönt bad

Har precis kommit upp från badet.. Riktigt skönt var det. Varmt vatten och en bra bok. Det bästa som finns efter ett sånt mysigt bad är att linda in sig i makens täcke, Sitter på balkongen med ett ljus tänt. Älskar mörkret runt om mig just nu.

Det arga har gått bort.. Inte helt.. jag är fortfarande arg, men det ligget långt inne nu. Jag känner mig mest besviken och orolig och trött.. Den här dagen har varit allt annat än bra!

Tack för att du är du och för att du älskar mig och tar hand om mig sådana här dagar!

UPDATE!

INGEN FUCKING JÄVLA SHOPPING FÖR MIG DÅ ALVIN BETER SIG ILLA! BLIR ATT VARA HEMMA ISTÄLLET! 

 

When im not feeling well, the shopaholic in me say the sweetest things..

Idag är ingen bra dag. Jag fick veta att alvin vara får gå på dagis 15 timmar i veckan från och med nästa vecka. Jag vet inte riktigt varför, men det knäckte mig totalt. Därför har jag bestämt mig för att jag vill ner på stan och shoppa!

Jag har egentligen inte råd, men det skiter jag i. Jag behöver annat att tänka på. Jag behöver komma hemifrån och rensa huvudet. Egentligen borde jag inte eftersom jag är en shopaholic i grunden.. Men jag har varit så jävla duktig det senaste året så jag orkar inte vara duktig just idag. Jag ska i alla fall försöka hålla mig inom en viss summa. Jag tänker inte sumpa resan till stockholm nästa vecka i alla fall..

 

Bläh!

Idag funkar inte min hjärna som den ska. Inte alls. Den här helt försvunnen. Någon som vill gå ut och leta efter den?

Om en halvtimme ungefär ska jag träffa Johanna och det är väldigt behövligt idag! Efter att jag har träffat henne ska jag till dagis och prata med personalen om Alvins tider. Dom kommer att ändras nu..Jag vill inte.. Men det är inte mycket att göra något åt.. 

Bläh för den här dagen.

Gammal bild på prinsen

Vardagslyx

Åh vad min man skämmer bort mig ikväll. Film, tända ljus och scones.. Vardagslyx när den är som bäst! Vi har precis sett Stockholmsnatt med Paolo Roberto och vi ska snart se en film till, jag vet bara inte vilken än.

When two becomes one

Dagishämtning

Idag var det riktigt kul att hämta Alvin på dagis. Jag fick en teckning av Alvin och en teckning och ett halsband av Viktoria. Jag fick massor av kramar av Isabell också. Jättemysigt!

teckning till vänster från alvin
teckning till höger och halsband från viktoria

Pretty little liars Sommarfinalen

OH MY A! Avsnittet inatt var sjukt bra! Jag ska se det nu direkt igen för jag missade en del småbitar.. Har nån sett det? Vad tyckte ni i så fall?

 
Ps, Jag  vet att jag inte skrivit så mycket om PLL på ett tag, men jag har inte haft tid..

myskväll

jag och maken myser framför våran film (addams family values) och tända ljus vid öppna spisen.



Han saknar sin kompis

Oscar har inte ens varit borta i tio minuter och Pubert jamar som en tok redan. Han saknar sin kompis och han förstår ju inte att Oscar är hemma om ett par dagar igen. 

Oscar har  fått åka iväg för att träffa en flicka idag. Han ska vara där ett par dagar och sen komma hem igen. Om det är så att någon av dom inte riktigt förstår vad det är dom ska göra så får han åka iväg nästa månad igen.

Stackars Punert.. Nu har han lagt sig framför dörren och väntar på att Oscar ska komma tillbaka

Tadaa!

 

Det blir en sån där städdag idag

Den här morgonen var inte rolig någonstans. Alvin vägrade att äta frukost och klä på sig. När jag försökte tvinga på honom kläderna så bet han mig i armen. Det syns inget längre, men jag är fortfarande öm på det stället han bet på.

Tillslut kom han iväg till dagis i alla fall och jag la mig i sängen och snoozade lite grann. Sen satte jag mig på balkongen och gjorde min dagliga morgon rutin (cigg, cola, facebook, läsa bloggar och Simpsons tapped out). Alldeles strax tänkte jag försöka mig på att städa lite grann. Jag har sagt så varenda dag nu och det har inte blivit av. Någonting förstör orken hela tiden..Men idag ska det fan bli av för ikväll får jag hem min prydnadseldstad! 

Jag kanske borde klä på mig först också?

 

Dagens jag

 

En helt vanlig söndag..

Johan köpte tre filmer till sig igår. Sällskapsresan 1,2 och 3 (jag vet att dom har andra namn, men det blev lättast att skriva så). Igår tittade han på ettan och tvåan och idag blev det trean direkt på morgonen,Oehört kul. Alvin sitter och leker och jag sitter på balkongen. 

Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända idag förutom att vi ska iväg i eftermiddag och titta på en prydnadseldstad (heter det så?) Den ser inte ut som en sådan som jag vill ha egentligen, men jag gillar den mer än dom andra fejkade som finns, Jag tror faktiskt att vi kommer att köpa den. Då kan jag ha den tills jag får råd att köpa den andra som kostar runt fyra tusen. 

Om det blir så att vi köper den kommer det att möbleras om i vardagsrummet efteråt. Åh så kul!  Jag har massor med idéer till hur det ska se ut.

En sån spis som jag egentligen vill ha

Svår att övertala

Oj vad min syster ska vara svår att övertala då.. Jag tyckte att hon skulle sova här en natt till, men hon påstår att hon vill hem till sin säng.. Det verkar inte spela någon roll vad jag mutar med., 

 

Samtal med polisen en sen fredagskväll

Igår hände någonting jättekonstigt.. Jag satt på balkongen och rökte med Johan och mitt från ingenstans hör vi att någon ropar på hjälp. Jag skrev till Carola och frågade o hon var vaken. Hon ringde mig på en gång. Hon och Patrik hade också hört samma sak. Det slutade med att jag ringde till polisen. Polismannen jag pratade med sa att även fler hade ringt in, så dom skulle åka ut och kolla.

Jag har varit inne på ekuriren, men det stod inget om inatt. Antingen så hittade dom inte han som ropade på hjälp eller så hade nog inget brott begåtts.. Obehaglig känsla var det i alla fall..

Strax bär det av  mot loppisen för min del. Vad har ni för er idag?


Film med lillasyster

Har jag nämnt idag att min syster sover hos mig inatt? Om inte, så vet ni det nu. Älskar att ha henne här! Vi tänkte att vi skulle kolla på skräckfilm idag. Så vi började kolla på en film som heter Silent Scream. Ganska bra namn på en skräckis.. Am I right? Den var så totalt B att det inte ens gick att titta på den. SÅ DÅLIG! Vi kollade i ungefär en kvart innan vi stängde av filmen,

Vi övergick till att titta på MAMA istället. Och den var faktiskt bra.. Sådär vidare läskig tyckte jag inte att den var, jag fick mer tårar i ögonen hela tiden och tyckte den var sorglig.. Men sen är jag ju lite konstig också.. Fia tyckte i alla fall att den var läskig. 

Nu ska vi se den ultimataste tjejfilmen någonsin (och såklart en av mina favoriter) Mean Girls! Fia har redan börjat titta på den, men det gör inte så mycket för jag kan typ hela filmen utantill. Jag har sett den miljontals gånger känns det som. Fast nu var det ett tag sen.

Imorgon blir det loppis med Carola och Annelie. Längtar massor!

 

Powernap, inställt kalas och en nyvaken outfit

Jag somnade visst lite grann..Somnade till mellan elva och tolv någon gång och maken ringde för att väcka mig halv två..Jag sov nog lite för länge, men jag är bra mycket piggare nu än jag var i morse. 

Om en timme ska Alvin hämtas och vi skulle ha åkt iväg  på kalas. Nu blir det att stanna hemma istället och även fröknarna på dagis såg det som en bra sak. Jag ska försöka sätta mig och rensa kläder och hänga in rena kläder.. Det måste göras idag för nu har jag skjutit upp det i typ två veckor..

Dagens nyvakna outfit.. När jag köpte strumpbyxorna till så trodde jag att det var leggings eftersom det stod tights på förpackningen, men det visade sig vara nätstrumpbyxor,, Jaja.. Det passar ju i alla fall och det är ju ändå huvudsaken.

I dont even know what to say

Dagar som den här vill jag bara lägga mig under täcket och gömma mig en hel dag. Klockan är bara halv åtta och vi har redan hunnit med tjat, gallskrik och bråk. Den här dagen kommer nog inte att bli mycket bättre känner jag på mig. Jag ska försöka lägga mig en stund till och sova, men jag vet inte om jag kan somna om. 

Jag är trött som en gris idag..

 

Middag hos Johanna

Helt slut i huvudet,, Nu på kvällen har jag varit hemma hos Johanna och ätit mat. Vi pratade om allt möjligt och det var ganska skönt. När jag kom hem tog jag ett härligt bad och nu sitter jag bara på balkongen och tar det lugnt, 

Det blir nog sängen om en inte allt för lång stund.

Vi satt ute på hennes veranda.. Eller altan.. eller.. Vad heter det? Vi köpte i alla fall med oss mat från Vietnam kök!

Min make

 

Frukost på sängen

Jag har sovit konstigt inatt med,, Jag ville inte riktigt gå upp så Johan kom in med frukost på sängen åt mig. Då hade jag inte så mycket till val än att gå upp. Vad söt han är min make. Helt underbar!

Dagen kommer dock att bestå av någonting så tråkigt som städning. Och ikväll ska jag hem till Johanna och äta. Det blir nog trevligt i alla fall.

Eftersom jag har svårt med riktig frukost så fick jag ost och kex.. 

Filmmys med mig själv

Jag har lite filmkväll med mig själv. Jag fick ju hem lite filmer igår, så varför inte passa på? Johan har dukat upp med Cola och chips åt mig! Riktigt mysigt!

Först tittade jag på Greta: Surviving summer och nu ska jag titta på Nothing lasts forever. Lite smått nervös över att filmen inte är bra eftersom boken är min absoluta favoritbok!

 

Det blir ingen weekend

Nu har vi bestämt när vi ska åka till Stockholm och Gröna Lund. Vi ville ju åka över en helg, men vi hittade inga hotel då i våra prisklasser. Vi åker på en fredag och kommer hem på en lördag istället. Förhoppningsvis hinner vi göra allt som vi har tänkt i alla fall..

 

Irritation och längtan

Har precis kollat på gårdagens PLL, det var bra.. Men jag var så irriterad för att det buffrade så mycket igår och stannade hela tiden att jag inte riktigt kunde njuta av att se det idag. Jag får kanske kolla lite senare nör irritationen släppt.

Nu ska jag klä på mig och lite så. Mamma kommer snart hit och jag sitter fortfarande i morgonrock. Vi ska planera weekend i Stockholm. Längtar efter att få komma bort en helg.

 

What a perfect way to light up the night

Precis som jag misstänkte fanns det massor av roliga nyheter hos Partylite. Jag fick behärska mig och bara köpa två saker. En sak som jag har velat ha hela sommaren. Det var sista chansen att köpa den nu innan den försvinner ur sortimentet. Sen köpte jag ljuslyktor som jag har funderat på ett tag (det är en trio) och dom var på rea just nu. Lika bra att passa på.

Nu är det bara att vänta på att PLL ska börja, sova och starta en ny dag. Imorgon kommer mamma och vi ska planera en weekend i Stockholm! Som jag längtar att äntligen få använda min vinst som jag vann tidigare i somras!

Nu blir det nog att tända lite ljus ute på balkongen. Jag älskar mysfaktorn det ger (har ganska många ljus på balkongen). Sen ska försöka hitta något att stoppa i magen. Det lär inte bli lätt för jag mår jätteilla!

Den här var en av grejerna jag köpte..

No life without shopping

Idag åkte jag och Johanna till Dollarstore i Arboga. Det är så kul för man hittar alltid något kul där! Jag hittade en tavla som jag ville ha. Den var jättestor och kostade bara 200, men jag struntade i den. Jag väntar nog och ser om jag kan hitta en ännu finare tavla som passar in.

Jag handlade massa annat istället. Bland annat lite plastblommor till balkongen, ansiktsmasker, julklappar till Alvin, bordsunderlägg, hårgrejer, smink och massa annat. När jag var på Dollarstore fick jag också sms om att jag hade ett paket på posten att hämta ut, så på hemvägen åkte vi dit och hämtade ut det. Det innehöll några filmer.. 

Snart ska jag över till Carola och dofta på lite ljus och tråna efter nya ljuslyktor. Och om jag känner mig själv så blir det nog att beställa lite därifrån också..

Jag idag

Hurra! Det är Tisdag

Woho! Idag är det tisdag. Jag ska åka till Dollarstore med Johanna, ikväll är det ljusparty hos Carola och inatt är det PLL. Underbara tisdag! 

 

Tjejkväll

Carola och jag har haft tjejkväll! Supermysigt! Vi åt chips, popcorn, ost och kex m.m, kollade på Bridesmaides och använde ansiktsmasker. 

Jag och bästa vän

Tiden flyger iväg och inget vettigt hinner man med

Jahopp.. Den här dagen har bara flytit förbi. Dagen har gått så fort! Jag har knappt hunnit göra något vettigt alls idag känns det som. Min middag idag består av toast. Jag har ingen megastor aptit idag och jag vill gärna prova den nya toastern jag köpte idag.

Senare kommer Carola hit. Vi ska ha tjejkväll och jag har köpt massa onödigt gottis som vi ska trycka i oss ikväll! Awesome!  Längtar massor..


Ny vecka, nya tag

Det är måndag. En ny vecka. Nya tag. Jag ska strax klä på mig och sen börja fixa månadens budget.. Hoppas det går ihop.. Vi har en del som ska göras denna månad.

 

Kvällstankar efter Zero Hour

Nu har jag ÄNTLIGEN sett klart Zero Hour (om det inte kommer någon mer säsong, men det verkade inte som det).  Jag började kolla för jättelänge sedan och sen glömde jag bara bort det. Den serien var verkligen bra!

Jag har aldrig varit ett jättestort fan av Michael Nyqvist, men idag föll jag pladask för honom! Helt fantastisk skådespelare. Han spelade rollen som Vincent i Zero Hour helt perfekt! Han var otroligt bra!

Anyway.. Jag älskar serier som får mig att tänka. Zero Hour var en sån serie. Visserligen handlade den mycket om gud och tjäna ett högre syfte, men det gjorde inte så mycket. Tänk om allt man trodde att man visste visade sig vara en lögn.. Vad gör man då? Tänk att även den ondaste människan kan vara god inuti. Alla människor spelar en roll i sammhället. Alla har drömmar som dom vill uppfylla. Alla finns här av en anledning. Ibland vet man inte vad anledningen är, men det visar sig till slut.

Jag tror inte på gud. Jag tror inte på The big bang heller. Jag har för många frågor som inte kan besvaras. Jag vet inte vad jag ska tro på och inte. En sak som jag är övertygad om är att allt händer av en anledning. Om någonting sker är det meningen. Ibland sitter jag och grunnar på mitt förflutna. Hur hade det varit om jag valt att göra på något annat sätt? Hur hade det varit om jag inte varit med om vissa saker jag har varit med om? Vi får inte mer att hantera än vad vi klarar av. Det gäller bara att handskas med det på rätt sätt. Ta nya fräscha tag och starta om! 

Jag vet vad jag pratar om för jag har upplevt ett rent helvete! Jag har blivit sviken av människor som jag betraktade som familj. Ingen förstod vad som pågick. Det var mitt ord mot deras. Först orkade jag inte kämpa. Jag kände mig svag. Jag trodde inte att jag skulle klara av det. Tills den dagen då jag beslutade mig för att lyckas. Jag kämpade och kämpade. Jag vann! Idag står jag här. Jag står relativt stadigt på två fötter med en man som älskar mig för den jag är och viktigast av allt: Sonen, som jag kämpade för och vann tillbaka.

Det gör fortfarande ont. Jag har fortfarande saker som jag behöver jobba på. Men jag står här idag tack vare mig själv! Det är jag som har kämpat. Det är mitt blod, min svett och mina tårar. Jag hamnade på botten för att ta mig upp och bli starkare än någonsin! Det har varit en lång resa och den är inte slut än. Jag kommer att fortsätta kämpa för mig, mitt liv och Alvin så länge jag lever!

Jag och mitt ALLT ♥

Hjälp! Det spökar!!

Jag har fått en teckning av Alvin idag. Han har ritat ett läskigt spöke, Fast spöket är snällt för det ler..

Det ser ut som spöket dansar lite också..

Hide and seek

Alvin, Sofia och Johan springer runt och leker kurragömma. Alvin älskar det, men jag tror att dom andra har riktigt kul dom också. Tänk om man kunde ha sin syster här oftare. Typ varannan vecka eller varannan helg åtminstone. 

Sofia gömmer sig

oh feel the horror

nu blir det skräck med lillasyster. underbart! på balkongen dessutom, så om jag blir rädd så kan jag röka haha



Sisters

Min syster är här! UNDERBART! ♥ Nu är det bara att invänta att Alvin ska lägga sig och sen är det systertid!

Oscar blev så glad när Fia kom att han ställde sig på hennes huvud..

Im feeling so much better

Nuså.. Nu mår jag mycket bättre! Jag är på bättre humör också, En aningen trött kanske, men så får det vara. Det gick faktiskt helt okej på loppisen idag. Jag är nöjd! Mina två favoritpersoner kom och besökte mig också, så jag smet i förväg från loppisen för att få gå hem tillsammans med dom.

Johan hittade två filmer som han ville ha och sen blev han helt kär i en klocka som hade en lampa också. Den var faktiskt fin så han köpte den. Alvin köpte någon leksak av Johanna och sitter och leker med den på sitt rum. Jag köpte godis på Grevegott på hemvägen.Alla nöjda!

Nu ska jag ta det lite lugnt en stund.

 

lördag = loppis

på loppisen. smått migrän. hoppas det går bra

Pissdag med undantag

Den här dagen har varit riktigt jävla pissig. Med tre undantag: Åkte och lämnade grejer på loppisen (jättekul att umgås med tjejerna, ännu bättre imorgon när Johanna är med också). den underbart goda maten min make lagade (LÖVBIFF!!!!!) och min myskväll med Alvin (ultramys deluxe)

Hoppas på en bättre dag imorgon. Då är det loppis som gäller.. 

Vi tittade på någon film med Janne Långben på datorn och hade fredagsmys på balkongen. Den bästa människan på hela jorden ♥

Slödag?

Idag har jag ingen motivation till någonting. Jag har bara lust att sitta och titta på film och inte göra något annat typ. Fast det går inte. Jag ska iväg om ett tag och lämna av lite grejer på loppisen. Och det betyder att jag måste packa ihop det. Det har jag inte orkat göra än.. 

Kanske dags att sätta lite fart! Bäst att sätta på lite bra musik så man kommer igång också!


Ghost rider: Spirit of vengeance

Jag såg nyss Ghost rider 2.. Den var inte alls lika bra som ettan. En riktig besvikelse faktiskt.. Jättetråkigt! Jag vet inte om det var någon annan som regisserade den eller vad det var, men vinklarna var konstiga och jag kände mest att hela filmen bara var konstig. Tummen ner från min sida..


 

Time is flying by so fast

Idag har jag knappt varit hemma känns det som. 

Först åkte jag iväg på ett möte med min God man. Det verkar lovande, men jag vågar inte hoppas på allt för mycket. Efter mötet så bjöd hon mig på ming. Riktigt gott! Efter att jag kom hem tog jag det lite lugnt på balkongen och sen bar det av till Netto för att handla lite och nu är jag hemma igen. Dagen har gått så otroligt fort!

 

Konstiga drömmar och viktigt möte

Inatt har jag verkligen inte sovit bra. Jag har drömt massa konstiga drömmar. Inte mardrömmar, men konstiga drömmar.. Jag har bland annat drömt om choklad! Jag drömde om att någon vann en sån där stor chokladkartong åt mig och att jag gick runt och åt av den. Gissa om jag var sugen på choklad när jag vaknade?! 

Jag hade tänkt att gå upp vid elva, men Johan väckte mig och sa att det var dags att gå upp eftersom klockan var tolv. Jävla skit! Jag har knappt hunnit vakna till än och jag är inte fixad någonstans. Jag har ungefär 20 minuter på mig innan min god man kommer och hämtar mig. Vi ska iväg på ett spännande möte idag. Jag har ingen aning om hur det kommer att gå, men jag ska försöka vara positiv (egentligen är jag jättemeganervös).

 

Grappa, bästa vän och sömn

Jag åkte till Grappa för att äta lite mat med Johanna och guuuuud så gott det var! Helt otroligt gott! Jag åt kyckling med potatis och vitlökssås. Sen fanns det en annan sås till också som var citron och basilika.. Så sjukt gott att jag inte ens kan beskriva det! Glömde ta kort på det tyvärr..

Sen drog jag hem till Carola. Det var ett tag sen jag var där så det kändes liksom som min tur nu. Sen ville jag se hur dom har hemma nu eftersom dom fått öppna upp ett extra rum. Vi satt och pratade lite och sådär.. Kollade när hennes äldsta son spelade tvspel.. Riktigt mysigt. Sen passade jag på att gå hem när hon skulle gå ut med Kei. Jag har rätt ont i höften idag efter att ha varit hos sjukgymnasten och gjort övningarna för min muskel. så jag kände att jag inte riktigt orkade följa med ut och gå. Speciellt inte med tanke på att man går rätt fort när man är ute med Kei.

Nu är jag trött.. Jättemegatrött.. Jag funderar nästan på att gå och sova snart. Det har varit så mycket sista tiden och jag har inte alls sovit bra. Kruxet är bara att om jag lägger mig nu så kommer jag vakna för tidigt imorgon.. Hur ska jag göra? Plåga mig ett tag till eller lägga mig och vakna för tidigt?

Det återstår att se..


Jag just nu.. typ
 

Träningsschema

Besöket hos sjukgymnasten gick bra. Han lyckades komma fram till vilken muskel det var som ställer till det för mig och jag fick ett träningsschema med mig hem på övningar som jag ska göra varje dag. 

Tänkte faktiskt ta och göra övningarna nu, så har jag dom gjorda idag. Jag ska iväg sen med Johanna en sväng.

 

Mot sjukgymnasten

Godmorgon godmorgon! 

Jag ska alldeles strax fixa mig lite för jag ska iväg till sjukgymnasten alldeles snart. Vi får se hur jag mår när jag kommer hem.. Hoppas jag kan gå ikväll. Det är lite min största rädsla för att gå dit just nu.. Att han ska hålla på så mycket med muskeln att jag inte kan gå ikväll..

Pappa ska skjutsa mig. Jag har lite ont i höften redan så jag vågar inte gå både dit och hem.. Pappa kommer om typ 20 minuter så jag måste nog börja fixa mig typ nu..

Det som fick besvären i höften att börja...

Min dag

Johan har lagt sig och jag väntar på att PLL ska börja. Det har varit en lång dag idag. 

Dagen började med att jag hade mensvärk och inte ville gå upp ur sängen. Sedan ringde elektrikern och sa att han skulle komma hit vid elva. Jag gick upp runt tio. Jag tog det ganska lugnt. Började leka lite med naglarna. Tjugo över elva ringer jag och frågar om han skulle komma idag eller om jag missuppfattat och han skulle komma någon annan dag, men jag hade inte missuppfattat. Han skulle inte hinna hit innan lunch, men lovade att komma klockan ett. 

Klockan ett kom elektrikern hit och började titta lite grann. Sedan skulle han iväg och hämta grejer som han behövde. Jag ringde Fia och frågade om hon kunde hämta Alvin eftersom Johan skulle iväg på möte och jag ville vara hemma när elektrikern var här. Det kunde hon. Och tur var det för han var klar strax efter tre, så jag hade inte hunnit hämta Alvin till klockan tre. Nu har vi i alla fall ett eluttag på balkongen.. Jag har bara väntat i typ två år.

Efter att Alvin kom hem satte han sig på tvären på en gång. Jag tänkte att han skulle få fiskbullar till middag idag för han har velat ha det jättelänge, men bara för det så dög det inte idag. Han åt typ en tugga och vägrade äta sen. Från det enda fram tills han somnade har han bråkat. Han somnade i alla fall någorlunda tidigt ikväll. 

När han somnat fick jag bilder på bröllopet av Sanna som var våran fotograf. Vi är jättenöjda med bilderna. Så jag satte mig och la upp några av dom på Fb och det tog sin lilla tid. När jag sparade bilderna på datorn så hamnade alla i oordning och jag ville ha dom i ordning i albumet. Jag satt säkert över en timme för att få upp bilderna på Fb i rätt ordning, 

Nu kom jag att tänka på att jag inte ens har skrivit om hur bröllopet var här på bloggen. Om jag har tid så gör jag det inorgon! Jag har lite annat som ska göras imorgon också. 

Sannas blogg hittar ni HÄR! Den är jättefin och hon tar mycket fina bilder.

Ingen vanlig dag idag..

..för idag är det CAROLAS födelsedag! Hipp hipp HURRA! 

Cool
Attityd
Rolig
Originell
Lojal
Aktiv


Riktiga vänner som dig är svåra att hitta,
Man letar överallt till ingen nytta!
Du är som en äldre syster,
Med dig är man inte dyster!
Jag hoppas du fick en underbar dag,
Din önskan är Patriks lag!

Älskar dig 
Jag och Carola på min möhoppa

Lek med naglar

Jag har setat lite och lekt med naglar.. Vissa blev inte alls bra, men några blev jag faktiskt nöjd med.


Kossa mu och någon design jag såg på google

Det ska föreställa det där Alien gosedjuret från Toystory, men den blev totalt misslyckad och en rosa design från google.

Sko och blå design från google

Union Jack (det hade gått så mycket bättre med en bättre pensel och högerhand istället för vänster) och en blå design.
En misslyckad nalle puh och en nyckelpiga..

Jag är mest nöjd med: Den svart-vit-gula, den blå designen i olika nyanser, den rosa designen och nyckelpigan.
Jag är mest missnöjd med: Toystory, union jack och nalle puh

Ghost Rider

Jag har bestämt mig för att se ALLA filmer som har gjorts av Marvel (förutom dom tecknade) och igår kände jag för att se Ghost Rider. Åh vad bra den var!

Först blev jag lite skeptisk när jag såg att Nicholas Cage var med i den för jag tycker att han är så tråkig! Eller.. jag tror alltid att jag tycker att han är tråkig, men i själva verket så tycker jag att han är jättebra när jag väl kollar på en film med honom.

Jag funderar på om jag ska se Ghost Rider: Spirit of Vengeance ikväll eftersom den första var så bra!

 

En mysig kväll med mig själv

Städningen gick sådär idag. Jag och syrran har gjort jättemycket, men det syns knappt. Jag har en hel del grejer som ska med till loppisen på lördag också! Malin kom över en stund på eftermiddagen och vi satt och pratade lite.. Trevligt! 

Nu är Alvin lagd och jag ska snart ha lite filmkväll med mig själv.. Jag har dock ingen aning om vad jag ska se för något..

Min sötnos som har följt efter mig överallt idag.

Fashion

Jag har fått ett armband av Alvin idag. Senaste modet..

 

Back to life, back to reality

Det är måndag idag. Bröllopet är över och det är dags att återgå till vardagen. Med allt som har varit med bröllopet har vi varken haft tid eller ork att städa. Därför har jag nu hyrt in en städare som ska hjälpa till lite idag. Min syster! 

Jag ska bara klä på mig lite och sen ska vi börja.. 

 

Teen Choice Awards inatt

Den här dagen har varit sjukt seg... och segare lär den väl bli eftersom jag lovade syrran att vi skulle leta rätt på en livestream inatt och titta på Teen Coice Awards. Jag är typ redan jättetrött egentligen, men vi får väl se hur länge lilla jag orkar vara vaken..

Vi har käkat pizza och Carola kom över en sväng.Snart blir det väl någon film och jag hoppas på att Alvin somnar snart.. Men jag ska nog inte hoppas på för mycket.

Lucy Hale är en av kvällens programledare

ett skönt bad

lokalen gick rätt så fort att städa och vi lämnade nyckeln för över en timme sen. vi har mest tagit det lugnt och snart ska vi packa upp allting.

Jag tänkte passa på att ta ett mysigt bad innan alvin kommer hem. Det förtjänar jag efter allt som varit nu.



lokalstädning

godmorgon. jag är egentligen inte pigg någonstans, men snart bär det av mot lokalen för städning. tyvärr städar ju inte lokalen sig själv.

gårdagen känns fortfarande ganska overklig, men det var en av de bästa dagarna i hela mitt liv. nu ska jag ta en cigg och ringa mamma och sen ska jag klä på mig och vandra mot lokalen med maken.



Inte längre ogift

Detta är första gången som jag bloggar som en gift kvinna! Dagen var perfekt! Kommer att berätta mer om allt sen och visa bilder när jag fått från fotografen.

Nu ska jag och min MAKE äta middag och titta på en mysig film i soffan..

Strax innan..

dagen med stora d

idag gifter jag mig. overkligt! står just nu och väntar på att få min fina bukett..



Fått mycket gjort idag

Sådär.. då var lokalen fixad inför imorgon.. Det negativa var att cupcakesen gick åt helvete och vi fick slänga dom.. Men vi får vara glada att bröllopet blir av i alla fall.. Nu ska jag umgås med min kusin och sen fixa lite smått inför imorgon innan vi lägger oss..

Det finns mirakel!

Johan lyckades fixa frisörtid åt mig. Halv ett ska jag vara där. Mamma var nere på stan innan hon kom hit och då passade hon på att gå till polisen för att se om någon hade lämnat in nycklarna.. Och det hade någon fin själ gjort! Underbart!

Nycklarna verkar vi få efter tre någon gång och klänningen ska hämtas strax efter fyra.. Mamma skulle komma hit i alla dall och hjälpa till med att göra chokladmoussen.. Den måste ju stå i kylen ett par timmar för att bli klar har jag för mig..
Jag idag

Dagen innan..

Jaha.. Så var det dagen innan dagen med stora D. Jättemycket som ska fixas idag och förhoppningsvis hinna med ett frisörbesök. Vet inte hur det blri med bloggningen idag, men jag bloggar nät jag hinner.

Några orosmoment just nu: Jag har ingen aning om hur dags jag får nycklarna till lokalen, mamma kommer snart för att leta efter sina nycklar igen (hoppas hon hittar dom), ALLT måste vara klart ikväll och jag måste hitta en frisör som har tid med mig!

Det jag längtar mest till idag är att Mickis kommer. 

KAOS?

Den här dagen har inte varit den bästa. Inte på något sätt.. 

Dagen började med att jag började gråta utan anledning för att Alvin väckte mig.. Jättekonstigt.. Sen tyckte jag det var onödigt att lägga sig igen, men det kanske jag borde ha gjort? Dagen hade kanske blivit bättre då.. Anyway.. Jag satt på balkongen en stun. Allting kändes grått och trist. Jag hade inte lust att göra någonting alls. 

Johan drar med mig till netto för att handla lite till bröllopet, men dom har inte en utav de sakerna jag behöver mest så han ringer Göte så att vi kan få åka till Willys.. På Willys handlade vi det sista till bröllopet (förhoppningsvis) och sen svängde vi förbi på Lidl en snabbis innan vi åkte hem.

När vi kommit hem började Johan och baka lite och jag traskade i spöregn för att hämta Alvin på dagis. THANK GOD för paraply! Halvvägs från dagis till Netto blir Alvin sur för att han inte får köpa någonting på netto idag. Han bråkar inne på Netto. Han slåss, rivs, springer iväg, morrar och ställer sig och gallskriker. Folk stirrar och jag är redan känslig just nu. Håller i honom och lyckas få med honom till kassan. Och lyckas till sist få med honom hem. 

Sätter mig vid datorn en stund. Känner mig fortfarande sådär. Alvin har lugnat sig och leker i vardagsrummet. Mamma ringer och säger att hon är på väg. Johan börjar med maten och jag börjar känna mig lite glad att mamma kommer. När det var läggdags för Alvin ungefär så började Johan färga mitt hår. Mamma började göra klar Alvin för sängen. Han började bråka direkt för han ville inte lägga sig.

Mamma förbereder sig för att åka hem och upptäcker att hennes nycklar är borta. Johan avbryter färgningen och vi hjälper till att leta. Hon ringde sin väninna som hon var hos innan, men hon hittade dom inte heller. Trots att hon gick ut på gården och letade. Vi letade lite till, men hittade inga nycklar. Mamma gick hela vägen tillbaka till sin väninna, men hittade inga nycklar på vägen. Som tur var fick hon skjuts hem sen och Fia har ju nyckel dit.

När vi skulle fortsätta med färgningen kände vi att håret började bli lite smått varmt och flaskan som resten av färgen var i hade också blivit lite varm. Vi vågade inte fortsätta med resten så nu har jag lite färg både här och där.. Skitkul!

Vi har redan jättemycket att göra imorgon och nu måste jag samtidigt till en frisör som kan fixa till håret. Just ja.. Alvin somnade på golvet mitt i allt också, men Johan la tillbaka honom i sängen sen..

Maten som johan lagade.. den var god i alla fall.. något positivt..

Wedding nails

Igår kväll gick jag över till Liljan för att fixa naglarna inför bröllopet.. Dom blev jättebra, men sen upptäckte vi att dom var lite gula. Jag vet inte om det är mina vanliga naglar under eller om det är akrylen eller vad det kan vara. Lite trist, men det får vara så.. Får prata med fotografen om att fixa till bilderna med naglar sen så att det inte syns att de är gula..

Naglarna, med ett instagramfilter så det gula inte syns..

En dag fylld med kaos och panik

Den här dagen har varit kaos. Okej, sminkningen blev bra och så, men jag har mått skit. En blandning mellan att vara nervös, stressad och orolig är nog inte speciellt bra. Jag bröt ihop. Som tur var kunde jag ringa min underbara kusin som fick mig på andra tankar. Vi pratade om allt och ingenting. Åh vad jag längtar till på fredag så vi ses.. Saknar dig så mycket ♥ 

Snart ska jag gå över till Liljan och fixa naglarna.. Först hade jag tänkt ha mina naturliga naglar, men dom är så ojämna så det skulle inte vara speciellt fint.

jag just nu

Stress, stress och MEGASTRESS

Från att ha gått till bara en grej som skulle göras idag blev det nu väldigt mycket. Jag är stressad inifrån och ut, från tårna till huvudet.. 

Försöka slappna av lite med min fina son en stund kanske..

Dagen med lilla d.

Idag är dagen med lilla d (dagen med stora d är på lördag). Makeup artisten kommer hit idag och ska göra en konsultation. Jag är så nervös och spänd att jag knappt kunde somna igår.. Åh! Det ska bli så kul..

Nu ska jag klä på mig lite och småstäda innan hon kommer..


Småsyskon ska göra som de äldre säger

Jag älskar att ha min syster här! Hon skämmer bort mig jättemycket.. Ber jag henne hämta något så gör hon det, ber jag henne göra något så gör hon det. Ber jag henne att tända alla ljusen på balkongen för att dom har slocknat så gör hon det. Hon tar hand om Alvin, leker med honom, läser saga och ger honom frukost på morgonen.. Men sen så skämmer jag ju bort henne också.. 

Idag har vi en chokladfontän igång och marshmallows och ostbågar att doppa med. 

 

En förtidig bröllopspresent

Vi har fått våran första bröllopspresent! Av Carola! Hon har gjort den själv! VI ÄLSKAR DEN! 

En välkomstskylt har hon gjort. Vi ska dock ha den på insidan och köpa en fulare att ha på utsidan med tanke på att den förra blev stulen. Vi älskar den så mycket att vi inte vill riskera någonting.

På våra bokstäver som hänger ner står våra namn också.
(jag vet att J blev åt fel håll på bilden, men jag orkade inte fixa det haha)

Baconlindad kyckling

Igår kväll kollade jag igenom lite gamla inlägg i bloggen. Då såg jag inlägget där jag hade gjort baconlindad kyckling och blev jättesugen på det. Så jag fick helt enkelt ställa mig och göra det till mig själv idag. Gott var det!

 

Todays look

Väldigt röd idag..

TISDAG <3

Så var det tisdag idag. Det betyder tre saker. Det viktigaste: min syster kommer hit och ska sova här i natt. Sen är det PLL och det allra tråkigaste idag är städning. Makeupartisten kommer imorgon och jag vill gärna ha lite ordning när hon kommer. 

Först kanske jag ska klä på mig lite. Jag har varit vaken i över en timme och sitter fortfarande i nattlinne..

 

Hår och kvällspromenad

Jaha.. så var det snart dags för sängen då.. Carola kom förbi en stund förut och mitt hår blev jättefint. Jag är så spänd nu inför lördag.. Och nervös.. haha.. Efter att hon tog ur bröllopsfrisyren gjorde hon en inbakad fläta på mig som jag tänkte sova med i natt. Jag ser verkligen annorlunda ut i den. Jag vet inte varför, men jag ser mer sofistikerad ut på nåt sätt tycker jag..

Sen tog vi en kvällspromenad med Kei. Först kände han inte igen mig, men när han insåg att det var jag så blev han jätteglad. Han hade massor av energi när vi var ute och sprang nästan fram. Carola höll på att ramla omkull över mig, men vi lyckades hålla oss på benen som tur var. Inte så kul om någon av oss skulle ha stukat foten eller något sånt inför bröllopet. 

 

Shopping is my middle name

Det var tydligen en bra shoppingdag för oss.. Jag och Johan hittade massor! Bland annat hittade vi en present till Carola som fyller nästa vecka, lite köksgrejer och detta:

Coola leggings, ett linne, mascara, Call girl och INBETWEENERS! 

Jag har velat ha Call Girl på dvd enda sen jag såg den på bio. Inbetweeners trodde jag inte skulle komma ut på dvd här i Sverige. Därför blev jag glatt överraskad när jag såg den på Åhlens. Filmen har jag redan
 

Mot stan

Idag är Alvins första dagisdag efter sommaren. Det ska jag fira med att gå ner på stan en liten stund.. Sen ska jag hämta Alvin, gå hem och sen duscha innan Carola kommer över ikväll.. Egentligen skulle jag ha träffat Johanna idag, men det blir så tight med tiden, så jag skippar det..

Precis lagom till bröllopet och allt!

Jag har fått lite färg idag! Det brukar jag aldrig få annars..

Ser ni? Okej, det kanske inte är jättemycket, men jag har fått färg! Tjoho!

The next best thing

Vad gör man när man vill åka och bada, men inte har lust att sätta sig på bussen för att åka till badstranden? Man ringer och frågar om man får komma och bada i någons pool. 

Tyvärr kunde vi inte stanna så länge eftersom dom var tvugna att åka iväg sen, men ett litet tag kunde vi vara där. Jag både badade och solade lite. Hur skönt som helst! Tyvärr kunde inte Johan bada eftersom han är överkänslig mot klor.

Alvin i poolen. Bina ben syns också lite svagt..
 
 
 

Jag har ätit frukost! Jo, det är sant!

Åt fukost för ett litet tag sen.. KORS I TAKET! Jag vaknade och var jättesugen på rostat bröd med ost, tomater och gurka.. Vi hade ingen ost hemma, men Johan var jättesöt och gick och handla det åt mig.

Nu ska jag klä på mig lite och sen bär det av mot faster för att bada lite i poolen.. Perfekt väder för det idag ju..

Frukostbordet

What to do?

Vad ska man hitta på nu då? Alvin vill inte sova. Måste erkänna att det är väldigt svårt att komma in på normala sovtiden när man inte kan lägga sig i tid.. Nej, men läsa lite bloggar kanske? Har han fortfarande inte somnat när jag är klar med det så blir det väl en film eller nåt..

Bild från igår på stan.. Förresten.. Någon kommenterade att h*n hade sett mig på stan.. Vem är du? Jag är nyfiken hihi

Ge oss mat!

Johan håller på att skära upp kött till mig. Jag ska få fläskfilé i vitlöksostsås idag. Båda katterna sitter och följer honom med blicken. Dom jamar ibland och försöker tigga lite.. Sötnosar, men det är MITT kött hahaha..

Min möhippa!

Jag hade alltså min möhippa igår! Åh vad kul det var! 

Först satt jag på balkongen och väntade på att jag och Johan skulle åka iväg på hemligheten. Mitt från ingenstans kommer han och sätter på min en ögonbindel och leder mig till hallen. Jag satt vackert och väntade. Det plingade på dörren och någon hade på mig en säck? Fast det var ingen säck.. Vad kunde det vara? Sen fick jag på mig något på huvudet. Det var då jag började förstå vad det var för något. Min möhippa.

Dom ledde mig till bilen och ingen sa någonting. Jag visste inte vilka som var där eller någonting. Vi åkte en liten bit och sen gick vi ut ur bilen. Vi gick runt och jag försökte verkligen komma på vart vi var någonstans. Kunde det vara en strand? Jag hörde några barn. Jag hörde en del bilar och så, då var det nog ingen strand i alla fall. Underladet kändes inte som sand heller. Vi gick runt och jag hörde massa människor prata. Då förstod jag att vi måste vara på stan. Det är ju ändå någon slags festival där nu. 

När jag fick ta av mig ögonbindeln stog jag inne på burger king. Min första tanke var "Vad gör vi här?" Sen såg jag dom som hade kidnappat mig. Mamma var där, Carola, Sofia och Isabell. Mamma sa att jag skulle få göra min egna hamburgare! Min alldeles egna Whopper! Jag fick följa med en tjej in och byta om. Sen fick jag följa med in i köket och tvätta händerna. Hon visade var allting var någonstans och sen fick jag göra min fina hamburgare. Tyvärr får man inte ta kort inne i köket på burger king. Jag fick min hamburgare gratis och sen fick jag ett VIP kort som ger mig 10% när jag handlar där. Alla i sällskapet fick gratis glass också.

När vi hade ätit gick vi tillbaka till bilen. Då körde vi en bit och sen satt vi oss i rinmansparken och fikade. Det var en liten tjej som frågade sin pappa om jag var en prinsessa. Så söt! När vi hade fikat lite spelade vi kubb. 

När det var dags att sätta sig i bilen igen fick jag ta på mig min ögonbindel igen. Dom pratade mycket om höjder och att det var dumt att jag hade klänning på mig. Jag blev lite rädd. Jag undrade vad dom skulle göra med mig. När vi kom fram hälsade mamma på någon, men jag hörde inget svar så jag antog att personen var en bit bort. Jag fick gå upp över en ganska brant backe och höll på att ramla. När jag väl var uppe skulle jag ta på mig skyddsutrustning. Jag sträckte ut armarna och fick på mig.. flytpuffar för barn. Jag fick ta av mig ögonbindeln och jag var på mammas kompis land som mamma brukar låna. 

Det fanns massa uppblåsbara badleksaker och en liten barnpool. Vi skulle tydligen ha poolparty. Fast eftersom det fattades vatten i poolen fick jag som uppdrag att gå ner och hämta vatten. Jag fick utse en som kunde hjälpa mig. Jag valde sofia. Jag fick två små sandhinkar (mindre än de vanliga sandhinkarna) och Fia fick en stor hink, När vi hade gått två gånger så var poolen inte ens halvfull. Jag tog en kisspaus och rökte lite. Sedan följde Carola och Isabell med mig istället med varsin stor hink och jag med mina två små. Sen var poolen färdig och klar.

Vi satt och pratade lite. Mamma hade gjort i ordning en tipspromenad med frågor om mig och Johan. Jag vann med 11 av 13 rätt. Carola fick 6 rätt och Fia och Isabell fick 5 rätt var. Jag vann en sula till mammas stövel, men jag fick inte behålla den. Efter ett tag blev det grillning och Isabell grillade kyckling! Jättegott var det! Jag åt massor. Mamma tog fram chips och vi satt och pratade. Jag visade rumpan för alla. Eftersom jag trodde att jag skulle iväg med Johan hade jag satt på mig finare underkläder och dom blev lite nyfikna. 

Sen hade vi femkamp! Åh jag tycker ju att det är så roligt med lekar även om jag inte är speciellt bra på det. Vi hade kasta boll i hink, bowling, pricka penna i flaska, kasta stövel och spotta groda. Carola vann femkampen, men jag hävdade att hon fuskade vid bowlingen och det var den som gav mest poäng..

Efter femkampen tog vi det lungt en stund och sen började alla att packa ihop.. Jag ställde mig och lyssnade på musik och dansade istället. Det var en helt underbar dag även om jag saknade min kusin, men jag vet ju att hon var tvungen att jobba. Jag får ju träffa henne på bröllpet istället. 

Möhoppans bästa: Att den var anpassad efter mig
Möhippans sämsta: Att Mickis inte var där
Möhippans mest spännande: Att bli kidnappad och inte veta vart man ska.
Möhippans gulligaste: Alla barnen som tittade på mig med stora ögon.
Möhippans roligaste: När pennan skulle ner i flaskan., Jag skrattade så att jag grät
Möhippans mest kom-ihåg-bara: Att jag fick göra en egen Whopper på burger king!

Det som var lite kul också var att jag typ intet fick göra nånting själv. Jag fick inte ens öppna bildörren, det gjorde dom åt mig. Det var dessutom jättemånga som tittade på mig (tur att jag gillar att stå i centrum) och det var många som sa grattis och lycka till. 

 

Jag har fått en möhippa!

Nyss hemkommen från min möhippa! Skriver imorgon för just nu är min hjärna helt slut!

I väg på en hemlighet

Åh! Nu är jag så nervös och nyfiken att jag snart spricker! Johan sa att jag skulle gå upp skapligt idag, klä på mig fint och fixa i ordning mig. Vi ska rtydligen hitta på någonting idag, men jag får inte veta vad det är.. Jag är taggad och klar, men vi skulle tydligen inte åka än..

Varför måste tiden gå så himla sakta när man väntar på nånting?

 

Avkoppling!

Jag har precis sett en bra film och jag lyckades faktiskt att koppla av samtidigt! Vanligtvis brukar jag inte kunna kolla på film utan att göra något annat samtidigt, men idag rörde jag knappt mobilen! Woho!

Nu ska jag ta ett bad och ta på mig en ansiktsmask och koppla av lite mer..

 
Den var faktiskt riktigt bra! 

Why being a girl sucks

Hittade den här nyss.. Tyckte den var lite rolig..

 

åsnor, möhippa och Ezra?

Inatt hade jag jättemysko drömmar.. Först drömde jag att jag, Johan och Alvin gick på cirkus. Där var den en åsna som fick fnatt och typ hoppade på publiken. Den skuttade runt och hade sig och dom som hade hand om åsnan brydde sig inte ens.. Som tur var satt vi på andra raden och åsnan hoppade bara omkring på första raden.

Sen drömde jag att jag skulle få en möhippa.. Min mamma var där, men sen var det ingen mer som jag kände typ. Det var mamma och två tjejer till. Tjejerna har jag gått i skolan med för längesen, men vi har aldrig varit vänner. Vi har knappt pratat med varandra. I alla fall. På min möhippa så skulle jag få se någon film om en massmördare som ätit upp sina offer.. Filmen var i typ 4D eller något sånt. Den var jättehemsk och äcklig! När vi kommer ut därifrån står Ezra från PLL där (alltså inte skådespelaren, utan karaktären). Han säger att han önskar att det inte hade tagit slut mellan oss. När var jag någonsin tillsammans med en karaktär?

Sen gick vi på stan ett tag (jag, mamma och tjejerna) och vi träffade några ex till mig. Jag berättade att det var 4 dagar kvar tills jag skulle gifta mig (i min dröm var det 4 dagar kvar) och dom blev jätteledsna.. Dagen efter skulle jag få äta frukost hos en av tjejerna. Jag satte mig på balkongen och dom bråkade om vem som skulle få sitta ute på balkongen med mig (det fanns bara plats för en till). Sen vaknade jag. Jättekonstigt.. 

Jag just nu i väntan på att Johanna ska ringa..