slappt och städ..

Den här helgen har verkligen varit en slapphelg för min del.. Igår när Alvin kom hem hade vi en mysig stund.. Han fick prova på att spela spel på datorn under min bevakning.. Jag fick hjälpa honom ganska mycket så jag tror inte att han var riktigt redo för det än, men kul tyckte han att det var..

Efter att Johan kom hem igår gjorde vi inte mycket alls.. Alvin ville kolla på film och vi satt i varsin soffa och tog det lugnt bara..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer än.. Johan lämnade Alvin och jag har nyss gått upp.. Jag funderar på att ta ett bad snart, men jag funderar nästan på om det inte skulle vara skönare att göra det ikväll.. Tills Alvin kommer hem tror jag att städning står på schemat.. Det ser verkligen ut som FAN här just nu och det är jag jätteirriterad över.. Jag kommer inte ha någon motivation till att göra fint förrän hyllan är borta.. Den skulle ha försvunnit i helgen, men nu får jag vänta ännu längre.. Vet inte när den kommer att hämtas..

Jaja, lite kan man ju försöka börja med.. Hela hemmet behöver ju kanske inte se ut som en svinstia bara för att vardagsrummet inte går att fixa i ordning..

Repris

Gårdagen var så skön att jag tänker göra samma sak idag igen tills Alvin kommer hem..Jag hann se två filmer och ca tio avsnitt av olika serier.. 

Johan var jätteromantisk igår. Han gick in i köket och började laga mat.. Sen kom han ut i vardagsrummet och släckte, han tände några ljus och sedan kom han in med maten. Jag fick fläskkotlett, vitlökskroketter, bearnaisesås och grönsaker..


Inte göra någonting

Idag skulle min kusin och hennes systerson komma förbi och leka.. Tyvärr körde det ihop sig och dom kunde inte komma. 

Istället ringde jag till mamma och sa att Alvin gärna fick vara kvar där längre. Då kan vi lämna honom till hans farmor direkt sen.. Och jag tänkter ta en ligga-i-soffan-och-glo-på-film-och-serier-dag! Vad härligt! Att bara ligga i soffan en hel dag och kolla på serier som jag har missat och någon bra film! Hur länge sedan var det jag gjorde något sånt?

Är man barnledig så får man! Egentligen känns det som att man borde göra nåt vettigt när man är barnledig. Något som man annars är svårt att göra när man har barn.. Tex gå på bio eller nåt.. Men ibland är det faktiskt riktigt skönt att inte göra någonting!

Därför sitter jag nu här med morgonfrisyr, min rosa jumpsuit och en toffel på foten (min andra är borta) trots att jag varit vaken i ungefär två timmar.. NU börjar min dag! 

I väntans tider..

Efter att jag hämtade Alvin på dagis idag gick vi över till Carola.. Vi åt lite mat och barnen lekte.. När vi kom hem somnade Alvin i soffan, så jag fick väcka honom.. Han måste ju kunna somna ikväll sen..

För tillfället sitter jag och väntar på att mamma ska komma.. Och det kan vara närsomhelst.. Sen ska jag säga hejdå till min prins och njuta av lite lugn och ro. Carola ska komma över och vi ska se Hocus Pocus! YAY!

Morgonstund har guld i mun

Vilken härlig känsla det är att få vakna av sig själv utan att känna någon stress.. 

Johan lämnade Alvin på dagis imorse och nu har han åkt iväg för att hjälpa damen och flytta.. Ingen Alvin som säger "mamma, mamma", inget larm som ringer.. Jag fick vakna helt av mig själv.. Jag låg kvar i sängen en stund och drog mig lite.. Sen ringde Carola.. Vi pratade en stund och gjorde lite planer för ikväll.. Sen gick jag upp..

Det är mornar som den här som är guld värda!

Go kväll

Nea och Fia kom över och pluggade lite förut... Jag sov på soffan när dom kom.. Haha.. Fast det var skönt.. Vi satt och snackade lite.. Åt lite korv med bröd.. Ganska seg eftermiddag faktiskt.. Nea åkte hem.. Malin kom hit och färgade håret och nu tittar Älskling och jag på film..

Imorgon blir det en blandad dag.. Alvin ska till dagis, Johan ska hjälpa en dam att flytta och på kvällen ska Alvin få sova hos sin mormor.. Vi får se om det händer nåt annat kul också..


Storhandling i Västerås

Har precis kommit hem efter storhandling på Citygross i västerås.. Malin skulle dit så då följde jag med.. Det är kul att prova något nytt.. Jag hittade inte så bra där inne så vissa varor måste jag köpa någon annanstans, men annars var det rätt okej..

På vägen hem stannade vi på Burger King och åt..Nu har vi packat upp alla varor och jag känner mig ganska seg.. Vila lite fram tills Alvin kommer hem kanske?


Picknick på golvet

Igår strax efter att sofforna kommit (men innan jag fixat i ordning i vardagsrummet) kom mamma och Ebbe över.. Eftersom vi inte hade någonstans att sitta och fika på så hade vi "picknick" på Alvins golv.. Det var riktigt roligt..

Arasen är lycklig just nu...

Mina soffor har kommit! Hurra! Är ännu inte helt säker på hur dom ska stå och hur det ska se ut i vardagsrummet, men det får vi se.. Det viktigaste är att dom är här! Det är en av de roligaste sakerna som hände idag.. Den andra... får ni veta imorgon..


Sofforna♥

Godmorgon på er

Oj, jag hade inte planerat att sova såhär länge.. Fast det var skönt med tanke på att jag hade svårt att somna igår.. Jag var helt uppe i varv efter PLL och Johan snarkade jättemycket..

Johanna mådde inte så bra idag så vi fick ställa in.. Det känns lite trist och jag hoppas att hon kryar på sig snart. Jag tänkte snart ta itu med lite städning och i eftermiddag händer det roliga.. Ikväll hoppas jag på att Carola vill komma över en liten stund.. Det var ett par dagar sen vi umgicks och det känns ganska trist så jag hoppas verkligen att hon vill/kan komma.. 


Men först är det lite städning som gäller

WHOA!

Whoa! Adrenalinkick på hög nivå.. Vem behöver fallskärmshoppning och annat när man verkligen lever sig in i en serie? Jag kollade nyss på halloweenavsnittet.. Det var sjukt bra och nu längtar jag ännu mer tills PLL börjar i Januari igen..

Jag har för övrigt inte gjort så mycket idag.. Jag satt barnvakt till Isabell en stund.. Johan och Alvin har bakat bullar.. Alvin och jag har lyssnat på musik och dansat.. Det blev bland annat Crazy Frog och Moraträsk... Malin kom över en stund på kvällen också..

Och PLL avsnittet..(helt orelevant för er som inte tittar) Jag tänker inte säga för mycket nu, men jag hade rätt i vem som dog.. Det var spännande, men jag måste se det imorgon igen för kvalitén var usel och jag missade en liten bit då internetkopplingen bröts.. Jag börjar också ana misstankar mot vissa karaktärer.. Är dom A eller inte? På facebook pratas det om någon kyss, men jag tror att jag missade den.. 

Efter PLL började Hocus Pocus och jag älskar den filmen verkligen, men jag kan ju inte vara vaken hur länge som helst.. Jag ska upp och träffa Johanna imorgon och sen händer det lite roliga saker imorgon.. Jag längtar enormt mycket.. Vad får ni se imorgon (eller idag beroende på hur man ser på det).. 

Godnatt 

PLL Halloweenstyle

Inatt är det ett halloweenavsnitt från PLL... Som jag har längtat! Och det är äntligen här! Sen kommer jag få vänta tills i Januari igen, men det är det så värt för jag älskar verkligen den serien..



När de flesta ligger och sover inatt ska jag titta på min favoritserie ♥

What a glorious day

Jag gick hem till Malin igår för att fixa naglarna och jag hade tänkt att blogga när jag kom hem, men det blev så sent så jag struntade i det.. Jag är i alla fall riktigt nöjd med naglarna. De är enkla, men ändå lite roliga..



Idag är jag på ett strålande humör. Johan väckte mig och frågade om jag kunde lämna Alvin idag för han hade jätteont i tanden.. Ja, varför inte tänkte jag och vände mig om för att säga till Alvin. Han har ju kommit in varenda natt sen vi har bytt säng till honom.. Han låg inte bredvid mig.. Jag gick upp för att se vart han var och han låg kvar och sov i sin säng..

(Sängen som i det här läget är en soffa)

Jag tog fram kläder, väckte honom och gjorde frukost.. Jag berättade att det var fotografering på dagis idag och han blev väldigt uppspelt. Vi gick till dagis och var på jättebra humör båda två.. Precis när vi kommer till dagis så ska de fotograferas. Det var bara Alvin dom väntade på..

Hoppas Bumbi får en rolig dag på dagis.. Den här dagen kommer bli riktigt bra.. Jag känner det på mig!

Hejsan

sJag har inte bloggat sen i torsdags, men jag har verkligen inte haft tid.. Jag har knappt setat vid datorn alls..

Torsdag: Åkte till mamma en sväng och åt lite mat. Efter det var jag barnvakt.. När jag kom hem tittade jag på lite tv. Jag kollade på ett jätteintressant program om kvinnor som fick ha sina bebisar i fängelset.. Det var ett experiment för att se om det minskade risk för att de skulle göra fler brott i framtiden.. Jag och Fidde åkte sen till statoil och mcdonalds mitt i natten för att köpa cigg och mat.. När jag kom hem tittade Johan och jag lite på vänner..

Fredag: Jag följde med Malin på stan och efter det åkte vi till Rusta.. Köpte en söt liten ljuslykta på stan, ett par saxar och en present åt Viktoria som snart fyller. På rusta köpte jag en julgransmatta, shampoo och lite godis. Nea skulle sova här, hennes bror kom över en liten stund och umgicks. Jag skulle försöka sy, men hade otur med symaskiner.. Vi tittade på en film som både Nea och jag tyckte väldigt mycket om (Do not kiss the bride eller nåt sånt hette den).

Lördag: Nea och jag åkte till ÖB en sväng. Jag hittade lite julklappar.. Jag fick låna Carolas symaskin och sy lite på min halloweendräkt, men för tillfället är jag inte alls nöjd så vi får se hur det blir.. Malin kom över en stund på kvällen och vi satt bara och snackade massa skit..

Söndag: Jag och Johanna åkte till växtriket, Burger King och Ica Maxi.. När jag kom hem var jag så trött att jag gick och la mig.. Jag vaknade lagom tills vi skulle äta och sen gick Alvin och jag iväg till Malin en snabbis så att han skulle gå leka med Viktoria.. Vi gick hem när dom skulle äta.. Alvin fick passa på att bada och sen duscha håret innan han skulle sova.. När Alvin lagt sig gick jag över till Malin och vi hade en riktigt mysig kväll.. Vi åt godis, drack Cola, titta på Förortsungar och lite annat på tv. Jag har inte sett förortsungar förut. Jag tyckte den var riktigt bra..

Idag har jag inte hunnit med så mycket än.. Jag tänkte lägga mig i ett bad strax, men först ska jag tömma kattlådan.. Så tråkigt, men det måste ju göras.. 

Lite random..

Idag skulle jag verkligen behöva städa, men det skiter jag i! Jag tar det imorgon istället.. Idag ska min energi gå åt till att vara barnvakt.. Jag har sovit dåligt i två nätter nu, så om jag ska orka sitta barnvakt ikväll måste jag lägga min fokus på det..

Igår höll vi på med hyllan ända fram till tio.. Det är bara lådorna kvar att rengöra nu och sen är den redo att hämtas.. Det känns lite konstigt för det ser ju så annorlunda ut i vardagsrummet nu när den är isärplockad. 

Jag känner mig inte direkt vaken än fast jag har varit vaken sen åtta idag..Jag ska nog lägga mig i ett bad strax och hoppas på en bra dag..

Storstädning i hyllan

Just nu håller jag och Johan på med hyllan.. Det känns som en evighetsgöra.. Den ska tömmas, dammas av och så måste vi hitta nåt provisoriskt ställe till alla grejerna som vi har där.. Än så länge har vi gjort plats åt filmer och böcker.. Vart jag ska göra av alla mina änglar har jag ingen aning om.. Efter det ska vi plocka ned den också..

Irritation!

Jag är lite irriterad på blogg.se just nu.. I förrgår så gick det inte att blogga på förmiddagen.. Igår kväll skrev jag ett inlägg som publicerades, men nu upptäckte jag att det inte blivit publicerat-

Jaja, skitsamma.. Idag ska jag ta itu med hyllan och Johan ska ta en vända till tippen.. Intressant dag

Det här med powernap

Jag är så besviken på mig själv, Jag la mig ner i sängen för att vila i en kvart. Jag ställde larmet och tänkte att när det ringer så går jag upp.. Larmet ringde och vad gör jag? Stänger av det och somnar.. Min powernap på en kvart blev plötsligt en tupplur på tre timmar.. 

Varför lär jag mig aldrig?

Godmorgon

Idag vaknade jag av att Alvin låg bredvid mig i sängen.. Jag tittade på klockan.. Tjugo över nio.. FAN! Väckte Alvin, ringde till dagis, börjadee klä på mig osv.. Först tänkte jag stressa, men sen kom jag på.. Jag har redan ringt dagis och sagt att vi är sena, varför kan jag då inte få ta det i en behaglig takt? Så då gjorde jag det.. En timme senare var han på dagis..

Idag ska det städas och grejerna från hyllan i vardagsrummet ska börja plockas ner och rensas..Det känns som att jag börjar med allt lite tidigt, men jag vill ha allting klart nästa vecka när sofforna kommer. Det är lika bra att börja..

Pubert och jag säger godmorgon (hemsk bild på mig förövrigt..)

Storrensning

Idag har jag och Johan varit riktigt duktiga.. När jag kom hem från Hallsta möbeloutlet så började Johan plocka ner Alvins säng.

När jag hämtade Alvin på dagis träffade på vi Alvins kompis och hans mamma. Vi gjorde sällskap hem och dom följde med upp en stund.. När vi kom upp i lägenheten hade Johan möblerat om lite och ställt soffan i Alvins rum (en bäddsoffa som han ska använda som säng). Ungarna lekte lite och sen gick dom hem.

Alvin fick vara hos Carola en stund medan jag och Johan gick ner till källarförrådet. Vi har rensat ut allt det stora som ska från källaren till tippen. De mindre sakerna som vi är osäkra på ska vi ta vid ett senare tillfälle och gå igenom.. 

Jag är jättehungrig, men jag är alldeles för trött för att laga mat just nu så jag tänker bara ta lite ost och kex.. Snart ska vi sätta oss i fåtöljerna och titta lite på vänner och bara slappna av.. 

Ny soffa

Försökte blogga tidigare, men det gick inte av någon anledning...

Jag och Johanna åkte till Hallsta möbeloutlet för att titta lite. Dom har jättemycket fint och roligt.. Jag hade inte tänkt att köpa någonting, men vi hittade en soffa som jag bara var tvungen att ha.. Jättesnygg och den kommer passa så perfekt in i mitt vardagsrum. Den ska levereras nästa vecka och jag längtar enormt mycket.

Idag ska Johan och jag rensa massor. Vi ska bland annat plocka ur bokhyllan och damma av den, vi ska ner i förrådet och rensa lite.. Under tiden får Alvin vara hos Carola så att vi kan få något gjort.. På onsdag blir det en tur till tippen. Det ska bli så skönt att få göra om lite nu..

hej ångest

Idag har jag panikkänslor och ångest.. Jag vet inte ens varför.. Jag har inte mycket tålamod och jag vill bara lägga mig i sängen och gömma mig eller ta ett varmt bad och fly undan med en bok..

Men det är sånt som inte går när man har en son som inte vill lyssna idag. 


En eftermiddag/kväll fylld med främmande

Det var jättemysigt att Elin, Micke, Line och Mickes systerson kom över idag.. Barnen lekte jättebra ihop, Micke och Johan kom överrens och vi hade allmänt trevligt.. Vi fikade lite och snackade mest..

När dom hade åkt började Johan laga mat.. Vi hade ju bestämt tacos idag och Carola och Malin blev lite smått sugna på det dom också så dom fick komma över och äta.. Vi har tagit det lungt, kollat på körslaget, pratat lite och så.. 

Nu har både Malin och Carola gått hem så nu tänkte jag ta det lite lungt en stund innan det är dags för sängen..


Typ så känner jag när jag kollar på körslaget.. Men vad gör man inte för sina underbara vänner?

Ung kärlek

I väntan på finbesök så har vi plockat lite och sådär.. Alvin har däremot bytt kläder ungefär 900 gånger.. Jag vet inte om han vill vara fin för Line eller vad som är grejen..

Alvin berättade för mig idag att han var kär i Line.. Jag trodde knappt att han kom ihåg henne, men det gjorde han. Han mindes att Line var en söt tjej som sov här förut.. Hur gulligt som helst..

Idag för ett år sedan...

så startade jag upp bloggen igen efter en lång bloggpaus.. Elin och Line kom över på lite tacomys och övernattning. Det var hur mysigt som helst..

Det är nästan lite läskigt.. Igår kväll bestämde Johan och jag att vi skulle äta tacos idag.. Och det gjorde vi ju för ett år sedan.. Jag såg också att Elin skulle till Eskilstuna idag så jag passade på att fråga om dom hade tid att komma över.. Hon skulle prata med sin kille och se om dom hade tid. Hoppas. 

Jag och Elin ♥

Ooops..

Jag hann inte se hur förra inlägget blev förrän nu.. Tanken var att det skulle vara uppradat.. Jag orkar inte ändra på det nu ändå.. Jag ska titta på vänner med min fina sambo

En liten lista

1. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Ja 2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Carola 3. Hur lång är du? 169 cm. 4. Vad väger du? ca 70 kg 5. Vilken är den senaste filmen du sett? Nån film om en tattuerare vars tattueringsoffer dog strax därefter.. Lite mysko film, men helt okej.. 6. Skriv hela ditt senaste sms: Är här nu 7. Föredrar du att ringa eller smsa? Ringa 8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Varken gifta eller skilda 9. När såg du senast din mamma? Igår kom hon över på lite fika 10. Icke godkänt i något ämne? Ja, fem stycken från gymnasiet.. 11. Mvg i något? Ja, men minns inte vad 12. När vaknade du idag? Runt elva tror jag 13. din favoritplats? Bråviken 14. Vilken plats föredrar du minst? Torshälla 15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis har jag börjat jobba och har ett barn till.. Kanske gift om man har tur.. 17. Vad sover du i? Sängen bredvid min sambo 18. Hur många kuddar har du i sängen? Fem stycken 19. Var har du bott/bor? Eskilstuna, Stockholm, Torshälla.. 20. Tycker du om kinamat? En del kinamat, men inte alla äckliga grönsaker 21. Tycker du om kaffe? Inte det minsta 22. Vad dricker du helst till frukost? Cola! Eller oboy 23. Kan du spela poker? Ja, det kan jag.. Om jag är duktig är en helt annan sak 24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nej, jag tror inte det.. 25. Vill du ha barn? Ja, med tanke på att jag redan har ett.. Vill gärna ha ett till.. 26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, och lite tyska 27. Har du någonsin åkt ambulans? Några gånger, ja.. 28. Föredrar du havet eller en bassäng? Tror jag föredrar bassäng, men vet inte varför.. 29. Vad spenderar du helst pengar på? Cola, kläder, cigg och presenter.. 30. Är du cool? Jag har mina stunder haha 31. Kan du rulla med tungan? Ingen kommentar 32. Vem är den roligaste människan du känner? Det måste vara Alvin. Han kommer med så roliga citat jämt.. 33. Vad har du för ringsignal? Paparazzi för tillfället, men ska snart byta.. Så fort jag kommer på vilken jag vill ha.. 34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jag vet faktiskt inte. Jag tror inte det.. Eller.. Räknas skor? 35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En colaburk 36. Kan du byta olja på bilen? Ingen aning om hur man gör 37. Vilken var den senaste boken du läste? PLLs fjärde bok 38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? Ja, kanske det.. 39. Dansar du i bilen? Är inte det sjukt svårt? 40. När var du i kyrkan senast? När Alvin och jag döptes tror jag.. 2009 med andra ord. 41. Hur många hål har du? En i vardera öra.. 42. Har du någon piercing? Nej. Hade en i min navel, men den ville inte läka så jag fick ta ut den. 43. Har du någon tatuering? Jag har några stycken 44. Gillar du någon just nu? Ja, min sambo 45. Har du provat droger? Tyvärr ja.. 46. Provat röka eller snusa? Jag röker.. 47. Har du pojkvän/flickvän? Ja, jag bor ihop med honom.. 48. Vad är ditt mobilnummer? Som om jag skulle skriva ut det här 49. Vad ska du göra ikväll? Titta på vänner med min älskling och sova 50. Har du några syskon? En syster och en bror.. 51. Hur mycket pengar har du på din mobil? Vet faktiskt inte..

Hela Sverige bakar

Igår tittade jag som vanligt på Hela Sverige bakar. Det irriterar mig att Anncharlotte fick åka ut igår. Dels för att jag hejade lite på henne och dels för att jag tyckte att Paulo förtjänade det mer. 

Jeg blev riktigt besviken när jag fick redo på att hon åkte ut, men jag kommer fortsätta titta ändå. Det är ett ganska mysigt program ändå..

och så var det fredag igen

Det har varit en seg morgon idag. Sängen kändes extra skön och jag ville inte gå upp.. Dessutom tror jag att jag sov ganska okej i natt..

Idag har jag inga planer än så länge, förutom att snart lägga mig i ett bad och läsa en bok.. Lika bra att passa på att ha lite mysig egentid när Johan ändå inte är hemma.. 

Hur tänker vissa människor?

Det var föräldramöte på dagis idag. Min lillasyster och Nea satt barnvakt åt Alvin. Det var jättegulligt av dom för på så vis kunde både jag och Johan gå.

Men en sak förstår jag inte. Om det står INGA BARN med stor text på lappen om föräldramöte, varför tar då folk med sig sina små? Okej om man är ensamstående, men när både mamman och pappan faktiskt kommer på mötet.. Det är inte så kul att försöka lyssna på när personalen berättar om något viktigt och man verkligen måste anstränga sig för att höra då barnet skriker..

Och VARFÖR går folk in med skor i lokalerna? Ta av er skorna eller sätt på såna där blå plastgrejer på fötterna! På den ytan ni smutsade ner med skorna idag kommer våra barn att leka imorgon. Det finns ju ändå en skylt där det står INGA SKOR på. Kan folk inte läsa?

Men vi fick en del information och det var skönt att vi kom iväg dit.

Jobbig känsla

Halloween närmar sig

Det är snart halloween och igår kväll började jag smått tänka på maskeradkläder.. Jag ska försöka mig på att sy en egen i år.. Lite nervös är jag, men det borde gå.. 

Jag har haft en massa idéer, men jag tror att jag har bestämt mig nu.. Nu väntar jag bara på att få låna symaskin av mamma så jag kan börja sy. 

Vad tror ni jag ska vara? Häxa, Spöke, Mumie, Clown eller något helt annat?

Var är höstmyset?

Det är mörkt och kallt ute.. Det är höst.. Det borde vara mysigt, men jag har inte fått den där mysiga höstkänslan än.. Jag funderar på att göra en kopp te, men jag är inte sugen på det egentligen. 

Jag har lust att göra något, men vet egentligen inte vad.. Jag känner inte för att läsa eller ta ett bad. Jag känner inte för att se någon film.. Tänk vad tråkig en onsdagskväll kan vara. 

Ska sitta och fundera lite och se om jag kan pigga upp mig på något sätt..

Pubert tillhör familjen på riktigt nu

Jag vet att det blir mycket om Pubert nu såhär i början, men det får vara så.. Han är vår nyaste familjemedlem och det är klart mycket kretsar runt honom nu..

Han var jättemysig igår kväll.. Han la sig på min arm när jag skulle sova. Efter en stund la han sig bredvid mig och låg där när jag somnade.. Han har börjat acceptera Alvin nu också tror jag.. Idag kröp han upp på Alvins mage och la sig en liten stund. Nu springer dom lugnt och leker lite.. Alvin kallar honom för Hubert, men det gör inte så mycket..


Paniken som uppstår..

Imorse vaknade jag av att Alvin skrek mitt namn i ren panik.. Han ville inte gå till dagis och bara skrek efter mig.. Jag klev upp för att se vad som hade hänt..

Anledningen till att han hade panik var för att han inte fick ha sin favorittröja på sig. Poliströjan.. Det är nämligen dags att tvätta den. Det känns som att hans besatthet har gått lite långt när han får panik över att tröjan ska tvättas.. Måste lösa detta på något sätt..


Alvin på kolmorden i somras iförd sin poliströja

Pubert

Hittills har det gått förvånansvärt bra med Pubert.. Han är framme och ligger i famnarna.. Han älskar att bli klappad och kliad bakom örat.. Han jamar jättegulligt.. Ätit har han också gjort.. Lådan har han hittat.. Nyss ville han vara med och blogga..

Det bästa av allt är att vi har hittat våran katt.. Han passar oss perfekt.. Pubert hör hemma här och jag är glad att vi sa ja till honom. 


Pubert och jag ♥

Ny kategori och ny familjemedlem

Idag har vi skaffat en katt.. Vi har ju velat ha en katt ett tag.. Så idag hämtade vi hem Pubert.. Han har fått namnet från Addams family (Ni som har sett Addams Family Values kommer förstå).

Vi hälsar dig välkommen hit och hoppas du ska trivas.. Du har fått en hel kategori i din ära och vi kommer älska dig enormt mycket!



Pubert är en väldigt charmig liten kattunge på 4½ månader. Han är kelig och är framme i lägenheten och tittar runt.. Pubert är lite smått rädd för Alvin, men jag tror att det handlar om vana. 

En liten förklaring

Som ni märker varierar mitt bloggande ganska mycket.. Från många inlägg till få och tvärtom.. Just nu är jag inne i någon slags period.. Jag känner mig deppig, men på samma gång inte.. Jag vet inte riktigt vad det är eller vad det beror på.. 

Det kommer bli mer och bättre bloggning framöver.. Med bilder som jag tagit själv och så.. Jag måste bara få upp inspiraqtionen lite grann och så.. Tills dess får ni hålla ut helt enkelt..

Usel dag

Usch vilken dag.. Alvin och jag har inte varit sams alls.. Vi har bråkat och han rev mig i ansiktet och försökte bitas och sånt.. Det har varit en riktig tråkdag sen jag kom hem idag.. Jag funderar på att sätta mig i soffan och titta lite på tv eller film.. Beroende vad som går på tv..

Full rulle denna morgon

Idag har jag haft att göra.. Först försov vi oss imorse eftersom Alvin vaknade inatt och det tog ett tag både för honom om mig att somna om.. Jag smsade Carola och frågade om hon ville följa med till dagis och lämna Alvin och det gjorde hon. 

Jag följde med upp till Carola en stund och sen skulle jag träffa Johanna.. Vi åkte i vanlig ordning till Burger King och efter det åkte vi och titta på lite möbler. Varför måste allt vara så dyrt? 

Älskling är hemma

Karln min är hemma..! HURRA! Alvin och jag blev ganska osams när min syster åkte hem, så det var skönt att få hem Johan.. 

Alvin har somnat och vi ska sätta oss i soffan och titta på lite vänner och bara mysa ♥

Bumbi är orolig

Syster har kommit hit.. Tanken var att hon skulle göra mig sällskap nu när Johan är iväg på skallgång.. Men hon leker mer med Alvin än umgås med mig.. Fast jag klagar inte direkt.. 

Alvin är lite orolig över sin pappa som är på skallgång i skogen.. Han tror nämligen att vargarna ska äta upp honom.. Han blev dock lite lugnare när jag förklarade att Johan inte är själv och att om det är så att det skulle finnas vargar där så skulle dom bli mer rädda för pappa och alla andra människor som gick där..

Det kan inte vara lätt att vara liten i en stor värld.. Älskade Bumbi ♥


sämsta uppdateringen ever..

Igår fick jag migrän och gick och vilade en stund.. När jag vaknade var den värre så jag ville inte sitta framför datorn något igår..

Idag är Johan på skallgång. Alvin och jag är själva hemma och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. Min syster ska komma över ett tag..

Roligare kan man ha

Jag har ingenting att blogga om just nu och det känns sådär.

Igår kom mamma och Ebbe förbi och fikade och sen tog vi det bara lugnt.. Vi kollade på film på kvällen och hade lite mysigt..

Idag blir det väl samma sak.. Förutom att mamma och Ebbe inte kommer.. Det är enormt stor skillnad mot i somras. Då var Alvin och jag upptagna varenda dag.. Det är kanske för att hösten har kommit hit nu.. Tråkigt i alla fall..

panikstädning

Igår var jag som sagt jätteseg.. Syrran och Nea var här ett tag och sen kom Johans bror över en snabbis.. Efter det tittade vi på lite film och några avsnitt av vänner..

Idag har jag panikstädat lite och det ser inte helt tiptop ut, men det ser ändå okej ut.. Mamma och Ebbe ska komma på fika.. Eftersom det var äckelbullens dag igår (jag hatar kanel!) så ska mamma ta med såna hit idag.. Till mig köpte hon wienerbröd istället.. Hoppas jag kan stå ut med lukten bara.. Mår illa av kanellukt nämligen..

Dom kommer närsomhelst så nu är det bara att vänta..


trött, tröttare, arasen

Idag är jag jättetrött och har inte lust att göra någonting annat än att slappa i soffan.. Jag var barnvakt till halv tolv igår kväll och när man varit barnvakt i sammanlagt åtta och en halv timme så blir man ganska trött.. Det var visserligen mysigt att vara barnvakt igår, men nu får det gärna dröja en liten stund innan jag är det igen.. 

Min syrra kom nyss hit.. Nea kommer lite senare.. Dom ska plugga här och så.. 

Barnvakt och oro

Jag och Johanna åkte en sväng till Tuna Park.. Vi gick runt lite och åt jättegod mat.. Ia blev jätteglad av att se mig och det värmde till i hela mitt hjärta..

När Alvin kom hem från dagis så var Wille här.. Han ville komma över någon dag och leka så det fick bli idag när Carola ändå skulle iväg.. Malin frågade om jag kunde passa Isabell också och det är såklart.. Mitt lilla charmtroll..

Fick dock nyss reda på att mitt andra charmtroll är på akuten och ska spendera natten där. Jag blev jätteorolig och erbjöd mig att sitta barnvakt till de andra tre så jag ska gå dit om ungefär en timme när Carolas mamma måste gå..

Usch.. Jag är jätteorolig, men det går säkert bra.. Han ska ju ändå stanna på sjukhuset inatt.. 

Lite svammel

Jag vet inte vad som hände igår.. Först var jag på jättebra humör. Alvin var på bra humör.. Alvins gudfar kom över och vi satt och snackade massa skit.. När han åkte hem började jag titta på vänner.. Mitt från ingensans innan jag skulle lägga mig blev jag ganska nere..

Jag vet inte ens vad jag har att vara nere för.. Fast jag vet visserligen hur lätt det är att fokusera på det negativa istället för det positiva och jag antar väl att det var just det jag gjorde.. Jag kände mig otillräcklig för mig själv.. om man nu kan känna så,,

Jaja, det blev bättre när jag vakade i alla fall.. Alvin åt upp sin frukost och jag lämnade honom på dagis.. Nu tänkte jag gå ut på balkongen och ta en cigg och sen ska jag fixa i ordning mig.. Träffa min kontaktperson står på schemat idag..

Nytt i hyllan

Idag fick jag hem ett paket från CDON..



Det var de nästa fyra PLLböckerna.. Jag har ju redan de fyra första..



Jippie! Glad tjej..

Ingen julswapp för min del

Åh vad besviken man kan bli.. För två år sedan upptäckte jag en julswapp på internet.. Det var försent att anmäla sig så jag tänkte att "nästa år".. Förra året missade jag att anmäla mig och blev jättesur.. Nu har jag haft koll på bloggen för att inte missa att anmäla mig i år.. Vad händer då? Jo, det blir ingen julswapp i år.. 

Jag förstår ju såklart att det är jobbigt för personen som håller i det.. Hon har ändå haft det några år, men det är så typiskt...

Jag får helt enkelt hålla på med julpyssel och skit istället för att få julkänslan i år.. Och jag längtar.. Jag vill ha December nu! Jag vill pynta och lyssna på julmusik. Jag vill baka och pyssla och allt annat som hör julen till.. Och ja.. Jag är medveten om att det nyss blev Oktober.. Det påminde min son mig om ungefär tiotusen gånger igår..


Vilken underbar natt

Inatt kom inte Alvin in och la sig hos mig.. Jag fick sova hela natten. Det var otroligt skönt måste jag säga.. Fast jag drömde någon konstig dröm om änglar och kungar.. Jag minns inte hela drömmen heller.. Konstig var den i alla fall..

Nu tänkte jag sätta mig ner och läsa lite bloggar och ta det lugnt en liten stund innan jag börjar med dagens sysslor,,


Awesome day

Jag har varit jätteduktig idag och städat massor! Imorgon ska jag torka några bänkar i köket, plocka ur diskmaskinen och dammsuga överallt och sen är det fint här.. Jag är så stolt över mig själv.. Johan hjälpte ju visserligen till, men jag är stolt över att jag tog initiati osv.. Alvin städade också sitt rum. Superduktig!

Johan lagade god mat till mig och sen kom Carola och Malin över.. Vi snackade skit, dom mobbade mig lite och vi tittade på tv...Efter att dom gick hem började jag och Johan titta på någon av Jönsonliganfilmerna.. 

Nu funderar jag snart på att lägga mig.. Jag hoppas på att jag får sova bra inatt.. Jag är ganska trött just nu faktiskt.. Men det blir väl så när Alvin kommer in varenda natt och ska sova bredvid mamma..


Såhär har jag känt mig nästan hela dagen..

En favoritlåt

Jag älskar den här låten och tycker den har ett ganska bra budskap. Så jag tänkte dela med mig av den och texten till er..




Välkommen till vår stad,
där blir du osynlig
Där du är i allas betraktelse
men syns ändå aldrig
Folk gömmer sig bakom fördomar,
och ser vad de vill se.
För det finns för hårda
interna krav på vilka man leker med

De är livrädda för att du är fylld utav förakt
Och det är aldrig fel att vara på sin vakt
Livrädda för att du försöker få nåt sagt
Eller kanske ännu värre försöker skapa en kontakt
Sandlådementalitet till hjälp att döma människor
Så låt oss se... Du och du får vara med och leka!

Välkommen till vår stad där ingen ger vika för de som är lika
Välkommen till vår stad där ingen ger vika för de som är lika bra
Alltså om du har hink och spade.

Av alla städer är vår stad bäst i vårt land.
Vi bygger sällan relationer, vi bygger i sand.
Och tummis att du är lojal och har en likadan
rosa hink och spade, så vi kan mura in hela stan.

De är livrädda för att du är fylld utav förakt
Och det är aldrig fel att vara på sin vakt
Livrädda för att du försöker få nåt sagt
Eller kanske ännu värre försöker skapa en kontakt
Sandlådementalitet till hjälp att döma människor
Så låt oss se... Du och du får vara med och leka!

Välkommen till vår stad där ingen ger vika för de som är lika
Välkommen till vår stad där ingen ger vika för de som är lika bra

Det är inte svårt att få en fördom bekräftad om man bara vill
Och bara ger sig fan på det
Men om du för en gångs skull var ärlig mot dig själv och sa:
"Aha! Det jag gör är hopplöst fel.."

Välkommen till vår stad där ingen ger vika för de som är lika
Välkommen till vår stad där ingen ger vika för de som är lika bra

The Change-up

Igår såg jag en film som var helt i min smak. The change-up är ungefär lite som Freaky friday.. Det är två killar som har varit bästa vänner sen de var små. Den ena killen är en gift småbarnsförälder som är på väg att bli delägare på firman han jobbar.. Den andra killen är en arbetslös ungkarl som röker på och ligger med nya tjejer hela tiden. Killarna önskar att de hade varandras liv och så får de byta kroppar. 

Riktigt rolig film (om man har min filmsmak i alla fall).

Min helg

Den här helgen har varit toppen.. I lördags hämtade jag ut min vännerbox, jag satt barnvakt till Viktoria och Isabell, Alvin åkte till sin morfar och min lillebror sov här. Mycket att göra, men kul och mysigt var det..

Igår var jag och Alvin hos Carola nästan hela dagen.. Efter att Johan hämtade Alvin så stannade jag kvar.. Vi åt pizza kollade på x-factor och efter det kollade vi på en jätteintressant dokumentär om Nordkorea.. Tycker synd om folket som lever där, men å andra sidan så vet dom ju inget annat eftersom dom inte har tillgång till omvärlden. 

Imorse gjorde jag den sorgsna upptäckten att en tröja som jag tycker mycket om är för liten. Jag måste ta itu med träningen, men jag har ingen motivation..Jag kanske ställer mig på träningscykeln lite senare om jag orkar.. Så jag ska nog inte förvänta mig för mycket av mig själv..


Bild från i lördags på mig och vännerboxen..