Årets granne

Årets granne måste gå till damen som bor mitt emot mig. Hon förjänar det verkligen. Hon verkar vara en dam som inte vill ställa till så mycket besvär, men hon verkar vara jättetrevlig och oerhört snäll.

Förut brukade vi få tidningen av henne varenda morgon efter att hon läst den. Hon orkar nämnligen inte gå ner och kasta tidningarna, det blir nog med dom vanliga soporna. Sedan meddelade hon oss att tidningen inte skulle komma på två veckor eftersom hon skulle resa bort.

Hon har nyligen kommit hem igen och ringde på dörren idag. Hon frågade om vi ville ha tidningen igen. Jag tackade ja, för det är ändå lite kul att bläddra i tidningen på morgonen och se vad som har hänt i världen. Då tog hon fram en glass som hon hade köpt åt Alvin och gav honom den. Hur snällt är inte det?

Jag sa att om det är något hon behöver hjälp med är det bara att ringa på dörren. Hon blev tacksam för mitt erbjudande och sa att hon skulle ha det i tankarna. Vi skulle kanske gå ut och gå någon dag, för hon behövde röra sig. 

Jag tycker verkligen om min granne ♥ Jag tror att det här kommer att bli en början på en ny fin vänskap.

Är du här ofta?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: