Utmaning

Gaymasen utmanade alla sina läsare, så jag tänkte why not?

1. Vad är det bästa med MIN (the one and only - Gaymasen) blogg?
- Den var svår.. Nej, inte alls.. Det absolut bästa med Gaymasens blogg är att han bjuder så mycket på sig själv. Hur dåligt jag än kan må får jag mig alltid ett leende när jag går in på bloggen. 

2. Om du fick vara ett djur vilket djur hade du valt och varför?
- Antingen hade jag velat vara en örn. De verkar så stolta och ståtliga med sina stora vackra vingar (kommer från mig som absolut HATAR fåglar). Annars hade jag nog velat vara en haj. De är sådana vackra varelser. Väldigt missförstådda enligt mig. Givetvis ska man ha respekt för dom! Absolut! Det tvekar jag inte över, men jag tror ändå att folk har gjort upp en bild av hur en haj ska vara och sen spelar det ingen roll om hajen var världens snällaste..

3. Om du får chansen att skriva en bok om hur du levt ditt liv hittills, vad skulle den boken få för titel?
- Jag har ju tänkt att börja skriva en självbiografi så småning om, men en titel har jag inte ens funderat på. Skalet? Fast det lät ju tråkigt. Det ska ju vara något som rör innehållet i boken. Kanske Ingen smärta, Ingen lycka? Det är svårt att komma på en bra titel faktiskt. Något i den stilen tippar jag på i alla fall.

4. Hemsk fråga men om du måste välja - cancer eller alzheimers?
- Jag skulle nog välja cancer. Jag tror att det skulle vara lättare både för mig och mina släktingar. Då kommer jag i alla fall vara medveten om vilka dom är. Jag tycker tanken är hemsk på att jag någon gång inte skulle kunna känna igen Alvin. Det gör ont i mig att bara tänka tanken. Så jag väljer cancer. 

5. Värme eller kyla?
- Värme! Jag avskyr kyla även om jag älskar snö. Det är vackert med snö, men kyla ger mig enorma problem och därför är värme bättre. Det beror såklart på vad det gäller. Jag tar ju hellre kall cola än varm cola. 

6. Mac eller PC?
- Jag har faktiskt inte provat Mac. Jag minns inte att jag har gjort det i alla fall. Så där får jag ta och säga PC. Inte för att jag vet vad skillnaden är egentligen.. Måste ta och kolla upp det där någon dag. Lite teknisk kan ju vara bra om jag är.

7. Bada i ett kallt hav och få kallsup med saltvatten var femte minut eller bada i en varm, kolsvart sjö samtidigt som du vet att ett gigantiskt (o)djur simmar runt där någonstans?
- Den där var riktigt svår. Måste säga den kolsvarta sjön. Dels för att jag dras lite åt det mystiska hållet och skulle säkert bli kär i odjuret och dels för att jag verkligen får panik om jag bara får vatten i ansiktet. Jag skulle ha mer panik med kallsuparna än med odjuret. Dessutom skulle säkert odjuret bli min bästa vän.

8. Om du fick välja att ha sex med vilken person du vill i heeela världen, vem hade du valt?
- Holy crap.. Jag vet faktiskt inte. Just nu har jag ju en stor crush i Captain America (om nu någon hade missat det), men samtidigt är jag väldigt svag för Drew Van Acker just nu. Trekant med båda kanske? Haha..

9. ÄRLIGT nu, vad är vackrast, penis eller snippa?
- Helt ärligt... Tycker nog inte någon är speciellt vacker. Tycker mest bara att det ser.. konstigt ut.. 

10. Om du fick träffa antingen president Obama och vara med och påverka samt ändra EN (vilken du vill) fråga i samhället eller träffa Lady Gaga och festa med henne en hel vecka samt få en miljon - vem hade du valt?
- Jag skulle nog välja Gaga och miljonen. Egentligen skulle jag vilja träffa Obama, men jag skulle få sådan beslutsångest av vilken fråga jag skulle vilja påverka och ändra att jag bara skulle må dåligt. Träffar jag istället Gaga behöver jag inte göra några jobbiga beslut och jag får dessutom cash som gör att jag kan åka ut och resa i världen. Och skaffa en större garderob...

Tänker inte utmana någon, då jag inte vet vilka som läser här.. Det är ju aldrig någon som kommenterar längre..


Med Gaga kanske?

Jag doftar underbart!


Jag har ansiktsmask på mig. Utifall det skulle vara oklart. Päron & Melon. Doftar himmelskt. Jag lovar att ni mer än gärna skulle sniffa på mig nu om ni visste hur gott det doftade!

Nu tänker jag och min ansiktsmask lägga oss i badet och läsa en bok..

En äkta vän

Isabell kom förbi en stund efter jobbet. Vi har inte setts på jättelänge. Det går alldeles för långt mellan gångerna. Det är lite trist, men båda har haft fullt upp.

Först satt vi och fikade lite grann. Efter det så hjälpte hon mig att städa lite. Det var ganska gulligt av henne med tanke på hur stressad jag var. Jag vill ju ha fint hemma till helgen. Emma kommer ju tidigt imorgon, så jag hade bara idag på mig.

Isabell är en sådan vän som jag vet alltid finns där även om vi inte pratar så ofta längre. Vi har känt varandra i 7-8 år nu tror jag. Vi blev bra vänner på riktigt när jag var gravid med Alvin då jag fick bo hos henne i väntan på egen lägenhet.

Right now

Askungen..

Usch. Jag måste städa idag. Det är en enda röra här. Hur kunde det hända på bara en dag?? Jaja, bara att ta tag i skiten och föröska få det gjort innan jag får besök idag.

Jag ska tömma tvättmaskinen, dammsuga, städa i köket och vardagsrummet. Det låter kanske inte som så mycket, men det känns som jättemycket. Att jag dessutom ska få besök idag gör bara att jag känner mig mer stressad. Egentligen skulle jag ha städat och fått besök igår, men allt blev uppskjutet till idag på grund av migränen.


Migrän!

Ingen uppdatering idag.. Har migrän och mår apa

Nästan rörd till tårar

Jag har helt glömt bort att skriva här IGEN! Jag vet.. Måste verkligen bättra mig. 

Jonny och hans två grabbar var här. Vi fikade och lekte. Hoppas att Alvin får viruset nu. Efter att dom hade åkt hem åt jag lite mat och tittade på näst sista avsnittet av Revenge. Efter det har jag pratat en del i telefon bland annat med Marie och Johanna.

Sen var jag ju tvungen att se sista avsnittet av revenge. Eller ja.. säsongsavslutningen i alla fall. Vet inte om det kommer säsong 2 också. Det kunde bara inte sluta så! Jag ska inte avslöja för mycket för er som inte har hunnit se än, men jag grät nästan. Det gjorde ont i mig och rörde upp lite jobbiga känslor. Men jag mår bra igen. Avsnittet var verkligen helt otroligt. 

Nu ska jag kolla på resten av serierna och börja kolla på en ny serie som jag har hört talas om. Sweet dreams alla där ute..

Ändrade planer

Idag är det tisdag. På tisdagar går jag till timewarp. Men inte idag. Idag har jag andra planer. Jonny ska komma hit med sina barn och så ska dom få leka av sig lite. Det blir nog roligt. Jag har inte träffat Jonny på jättelänge. Flera år faktiskt. Förutom någon minut utanför affären eller så.
Fast mest hoppas jag på att Alvin ska bli smittad av Jonnys söner som har vattkoppor just nu. Jag vill verkligen att han ska ha det nu när han är liten. Ju mindre han kommer minnas av det desto bättre. Håll tummarna nu alla.
Jag vet att det kommer bli extremt jobbigt om det är så att han blir smittad och jag vet att det kommer göra ont i mig att se honom så. Men dagen kommer att komma oavsett, så det är lika bra att se till att ha det överstökat.
Idag är det tisdag. På tisdagar går jag till timewarp. Men inte idag. Idag har jag andra planer. Jonny ska komma hit med sina barn och så ska dom få leka av sig lite. Det blir nog roligt. Jag har inte träffat Jonny på jättelänge. Flera år faktiskt. Förutom någon minut utanför affären eller så.

Fast mest hoppas jag på att Alvin ska bli smittad av Jonnys söner som har vattkoppor just nu. Jag vill verkligen att han ska ha det nu när han är liten. Ju mindre han kommer minnas av det desto bättre. Håll tummarna nu alla.

Jag vet att det kommer bli extremt jobbigt om det är så att han blir smittad och jag vet att det kommer göra ont i mig att se honom så. Men dagen kommer att komma oavsett, så det är lika bra att se till att ha det överstökat.

Segare än segast

Känner mig helt seg idag. Ska sätte mig på balkongen med lite cola, ta en cigg och ringa Emma. Efter det ska jag slänga mig i duschen och hoppas på att jag blir piggare.

Det kanske inte är så smart att sitta och prata i telefon halva nätterna när man ska upp dagen efter? Hehe

Jag har i alla fall varit duktig och dammsugit hos grannen. Jag handlade lite mjölk och så åt henne också. Hon bjöd på te och nybakade bullar. Jag måste säga att det faktiskt inte var helt fel..

Försovande familjen

Okej, vi kanske försov oss idag igen. Sömn är ju så skönt ibland... Passar på att blogga lite snabbt när Alvin äter sin frukost. När han har ätiti klart ska jag lämna honom på dagis och sedan gå över till grannen och hjälpa henne en sväng. 

Jag är jättetrött, men jag borde piggna till om en liten stund. Nej, nu ska jag nog ta mig ett snabbt glas cola så jag vaknar till liv lite grann

Maskerad?

Alibett kom förbi en liten stund. Vi satt och prata lite först och jag berättade att jag såg Captain America igår. Hon ville se den, så då gjorde vi det. 

Sitter och funderar på maskeradkläder. Jag har blivit bjuden på maskerad nämligen. Jag undrar om jag skulle vara någon superhjälte (eller superskurk). Det är ju min nyfunna kärlek. Jag älskar hulken, captain america och alla de andra. Fast jag var ju faktiskt Robin från Batman på Halloween. Lite trist att vara superhjälte två gånger i rad kanske? Eller?

Det kommer i vilket fall som helst bli en ny dräkt och jag sitter och letar för fullt, men det står verkligen still i huvudet. Några tips? Jag har några krav att gå efter så jag lär väl hitta den rätta så småningom. Den får INTE vara för kort (vill inte upprepa förra halloween då jag fick dra ner klänningen hela tiden), den får inte vara för vanlig (pirat, sköterska osv.), den får inte vara gjord för halloween (häxa, zombie osv.) och den ska inte se helt fejkad ut. Helst ska det inte svida för mycket i plånboken heller.

Det återstår att se vad jag hittar på. Det är ett litet tag kvar, men det är alltid bra att vara ute i god tid.

Time goes by so very fast

Den här dagen har gått skapligt fort. Den var lite seg i starten, men sedan rann tiden bara bort. Jag har städat och tvättat. Tänkte hänga tvätten om en liten stund. 

Vi har gått till affären och handlat lite grann. Jag har lagat mat. Ett stort tack till min moster som lånade ut margarin som jag hade glömt att köpa. Köttfärssås och spagetti blev det. Alvin fick bestämma dagens mat. Jag hade faktiskt förväntat mig att höra pizza eller köttbullar. Han åt dessutom jättebra idag!

Snart ska min prins få ta sig ett bad. Han har choklad över hela kroppen efter att ha tagit en chokladglass imorse utan att fråga om lov. Imorgon är det dagis som gäller. Skönt! Och då ska jag dammsuga hos grannen också. Det har ju inte blivit av än. Har nästan dåligt samvete för att jag inte har gjort det än, fast det är hon som har skjutit upp det. 

Vad ska jag mer göra ikväll då? Försöka komma ikapp med serierna som jag har glömt bort kanske. Det låter som en bra idé. Sist jag tittade på Revenge så var det jättespännande. Vill ju gärna se fortsättningen nu. Och imorgon är det bara EN VECKA KVAR TILL PLL! Jag längtar ihjäl mig. 

True words

Måndagar suger..

Jag är kär. Jag skämtar inte. Jag såg äntligen Captain America igår. Jag har ju tänkt att se den i flera dagar, men det har inte blivit av. Nu är jag glad att jag sparade den till sist för den var SÅ bra!

Dagen har inte börjat så bra idag. Vi försov oss och när jag pratade med dagis kom vi överrens om att Alvin skulle vara ledig idag. Det hade blivit så sent annars. Då hade han nästan varit där en halvtimme innan lunchen. Efter det har han inte lyssnat alls. Han har tagit en glass ur frysen utan att be om lov. Han är överallt och ingenstans.

Igår sprang han ju iväg dessutom när vi var i Sundbyholm. Ena sekunden var han bakom min rygg och spelade fotboll och nästa sekund var han på väg när mot vattnet. Det är dags att han lär sig att man inte bara får springa iväg sådär..

Idag ska jag städa lite. Jag har ingen lust över huvud taget. Det är ju så tråkigt! Fast någon måste ju göra det och jag tror knappast att han-som-inte-lyssnar-och-vägrar-städa-sitt-eget-rum gör det. Jag får väl starta lite musik och bara köra igång helt enkelt.

Planerna inför helgen är helt spikade nu. Emma och Clara kommer hit! Jag är så glad så jag finner inte ens ord för det. Bara några dagar kvar tills jag blir hel på riktigt! Just nu går det bara framåt! 

Jag är kär

Jag sitter och tittar på G - som i gemenskap just nu. Sudden är ju så JÄVLA snygg. Synd att han inte är lika snygg nu som har var då, men jag sitter nästan och dregglar här. 

Life is amazing

Jag vet inte vad som har hänt med mig de senaste dagarma. Jag känner mig så full av liv. Jag känner mig glad och nästan lycklig. Okej, jag har mått lite skit också. Fast inte så mycket som jag borde ha gjort under omständigheterna kanske.

Min stora kärlek har skaffat en ny tjej. Och det känns som att jag kunde inte bry mig mindre just nu. Jag är såklart glad för hans skull, men jag är inte svartsjuk eller någonting. Betyder det att jag är över honom nu? Jag är glad oavsett. Jag har fått kontakt med en sida av släkten som jag trodde var för evigt förlorad. Det känns nästan som att jag känner mig hel! 

På fredag kommer Emma hit och på lördag kommer även Clara. Jag längtar så enormt mycket. Jag ska försöka lura över Jimmy också, men jag vet inte om det går än. Haha.. Det ska i vilket fall som helst bli superkul att träffa dom. Jag kan inte vänta med att lära känna dom ordentligt. 

Hur kunde jag ha så tur att få in Jimmy, Emma, Clara och Marie i mitt liv just nu när jag behövde dom som mest? Såklart är jag glad över Frida och Margareta också, men jag har inte haft nån chans att prata lika mycket med dom än. Fast jag har ingen brådska. Nu finns dom ju i mitt liv igen.

LYCKA! ♥

Wonderful day

Idag var vi i Sundbyholm med Johanna och familj. Jag har fått en ny bästa vän som heter Lipton. Jag klarar till och med av att hålla i kopplet! Känner mig oerhört stolt (eftersom jag egentligen är rädd för hundar). 

Vi åkte till Sundbyholm runt tolv. Vi satt i solen och åt lite grann och bara tog det lugnt. När vi kom hem satte vi oss ute i solen med lite kakor och läsk. Alvin och jag sprang runt i gräset barfota och spelade lite fotboll. Riktigt härligt. Vi kom precis in.

Jag har alltså varit ute hela dagen och jag börjar undra om jag faktikst inte fick lite färg idag med? Jag hoppas det. Det skulle vara så underbart om jag faktiskt kunde få en sommar då jag inte är likblek. 



Idag älskar jag verkligen mitt liv!

Vi ska sundbyholm

imag0034_1338113 (MMS)

Vi ska sundbyholm

Nothing special

Jag har inte hunnit sitta ner vid datorn sen jag skrev sist. 

Mamma var här och vi fikade lite och satt och pratade en del. Min bror och min syster dök upp och vi snackade lite. Efter det har jag pratat i telefon med min syssling Emma. Vi pratade ganska länge. Sen var det dags för mat och tiden har bara flugit iväg.

Min syster ville kolla på Eurovision song contest eller vad det heter på tv ikväll. Jag känner inte riktigt för det kanske, men vi får se hur det blir. Jag och bror kanske kollar på film istället.. 

Har noll fantasi just nu. Vet inte alls vad jag ska skriva...

Mors dag (i förskott)

Nu har mamma kommit hit och vi ska fira mors dag. Jag har städat och inhandlat fika. 

Min utgång och dagen som kommer

Ni hörde inte så mycket mer av mig igår. Jag fixade mig, Alibett kom förbi och plattade mitt hår. Jag var riktigt nöjd mer hur jag såg ut. Och sen sa Malin att hon inte mådde så bra. Det blev ingen utgång igår. 

Jag blev ganska besviken. Inte på Malin, jag förstår ju att hon inte hade planerat att må dåligt. Det känns bara så trist att det är sjätte veckan i rad nu som jag har velat gå ut på krogen och det inte har blivit av. 

Allt jag kände för igår var att gå ut. Det var en av de få anledningarna till att jag var glad igår. Kvällen efter det gick lite upp och ner. Jag kastade saker omkring mig för att senare när jag var själv brista ut i gråt. Tårarna strömmade och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag hade ingen att prata med och kände mig allmänt ensam.

Efter ett tag ringde jag en tjej som jag har haft lite smått kontakt med, men faktiskt aldrigt pratat med i telefon eller träffat. Vi pratade nog i över en timme. Efter samtalet mådde jag mycket bätttre. Jag kände igen mig så mycket i henne. 

När jag vaknade idag kände jag fortfarande att jag mådde ganska okej. Det känns lite jobbigt idag, men inte alls lika jobbigt som igår. Jag kände smått panik när jag vaknade. Klockan var kanske halv tolv eller nåt sånt. "FAN! Jag skulle ju dammsuga hos grannen idag. Måste skynda mig så att jag inte kommer sent!" 

Går ut och börjar klä på mig och allt sånt. Ser att hon har skrivit på tidningen att vi kan ta det på måndag istället. Hon hade lite saker att göra idag. Tog ett djupt andetag och rökte istället. Gick ner till Netto för att handla lite grann till ikväll. 

Mamma ska komma hit om en stund. Vi ska fira Mors Dag. Eftersom hon inte är hemma imorgon så tar vi det idag istället.  Ikväll ska mina älskade syskon sova hos mig. Gissar på att lillebror vill se skräck. Måste hitta någon bra film. 

Fuck it! Im gonna have an awesome time tonight!

Han hörde av sig. Jag skakade under hela samtalet. Jag vet fortfarande inte om vi är vänner eller inte, men det orkar jag inte fundera mer på idag.

Jag bestämde mig för (eller, mina vänner bestämde åt mig) att jag skulle ha den rosa klänningen ikväll. Så det är den det ska bli. Det börjar bli HÖG tid för mig att börja fixa mig nu. Ikväll ska jag ha kul!

I have NOTHING to wear (yes, my closet is filled with clothes)

Nej, jag orkar inte må skit hela tiden. Ikväll ska jag fan göra något roligt. Jag ska ÄNTLIGEN få gå ut på krogen och dansa. Nu är bara den stora frågan. Vad ska jag ha på mig. HJÄLP MIG!


Vilken av dom ska jag ha ikväll?

Please, break my heart again and again.

Jag känner mig förvirrad, ledsen, arg och allt möjligt på samma gång. Jag vet inte vad jag ska tro längre. Var allt du sa bara lögner? Var allt bara ett spel? Jag vet inte längre. Jag trodde på allt du sa, men jag undrar nu hur mycket av det som har varit sant. 

Har jag varit naiv eller har du varit ärlig? 

Varför gör du saker mot alla andra tjejer som du dejtat som jag så gärna ville att du skulle göra mot mig? Jag känner mig lurad på något sätt. Du sa så mycket till mig som jag trodde var äkta, men jag vet inte längre.

Det gör ont, förstår du inte det? Det gör så jävla ont. Jag älskar dig fortfarande. Som vän och mer. Jag bearbetar det här på mitt egna sätt, men nu undrar jag om det ens är värt det. Jag vet inte vad jag ska tro. 

Jag har förlorat den jag älskar, en av mina bästa vänner också. Nu känns det som förståndet ryker det med snart. Jag vet inte ens vad jag ska skriva eller tänka. Natten har varit förjävlig. 

Jag behöver dig i mitt liv, förstår du inte det?

Rutiner..

Min syster och Alvin har lekt lite med lera och tittat på Scooby Doo. Jag fixade med tvätt och städade under tiden. Vi har nyss käkat pizza och det är snart dags för mig att natta min prins. 

När jag har gjort det ska jag ta en dusch och kolla på film. Så ser min kväll ut. Oerhört roligt...Kanske kommer sitta och prata lite med min mammas kusin om hon är inne också. Vi pratade jättelänge i telefon idag. Är så glad över att jag har hittat några i släkten som jag inte visste om och några som jag har saknat. 

Just ja. Hänga tvätten måste jag göra sen också. Oj vad kul det lät..

Have I gone mad?

Det är vackert väder ute och jag sitter inne i sovrummet och surar. Jag har nämligen fått en knäpp i huvudet. Jag vill gå ut i solen och det fina vädret. Du läste rätt! Jag som hatar att vara ute vill ut. NU! Helst för en kvart sen. 

Varför sitter jag då inne? Min son vill under inga omständigheter vara ute. Så kul var det. När jag för en gångs skull vill vara ute, så nej. Inte alls. "Jag kan inte leka för jag har så ont". Han ramlade på dagis idag och skrapade upp armen. Så även fast vi hade fika med oss ute ville han inte leka i lekparken. 

Nu har min syster kommit hit och sitter och leker med honom. Hade helt glömt bort att hon skulle komma efter skolan idag. Jag får väl ta och börja med städningen och allt sånt så att det blir klart istället. Det måste ju göras nu. I alla fall hänga in tvätten. Det skulle jag ha gjort igår egentligen. 

Awesome dag !

Hjälpte min granne med att dammsuga. Jag skulle fortsätta imorgon och ta det sista. Jag sa att jag absolut inte ville ha något betalt (jag får ju ändå tidningen av henne varje morgon), men ändå fick jag med mig en hundring och en hel kyckling hem.

Hon är gullig min granne. Jag ska hjälpa henne en gång i månaden med dammsugning. Det är det minsta jag kan göra när hon är så gullig mot mig och Alvin. 

Jag satt ute en stund med Carola i det vackra vädret och solade. Jag tror faktiskt att jag kanske kanske kan få färg den här sommaren. Det skulle vara underbart i så fall. Jag och Carola pratade lite om allt möjligt, men favoritämnet var ändå bad boys. So damn hot! 

Nu ser jag inte alls fram emot lite städning, men det måste göras. Kämpa på. Vi får väl se vad som händer sedan. Jag kanske tar en sväng förbi farmor som fyller år idag, men vi får se. Jag har som sagt en del städning som jag MÅSTE göra och sen vill jag nog vara ute en stund med Alvin i lekparken. Det är ju så fint väder ute och det känns synd att slösa den på att vara inne. 

Vi får se hur eftermiddagen blir. Än så länge orkar jag inte göra några beslut om det. 

Solsken

Jag har ganska nyligen vaknat till liv och ska strax gå över till min granne och hjälpa henne att dammsuga. När jag är klar med det ska jag träffa Carola en stund. Vi ska gå ut och sätta oss i solen. 

Jag försöker glädjas åt att solen skiner och att det är så fint väder, men just nu är jag mest ledsen över att ha förlorat en av mina bästa vänner. För jag gissar på att jag har förlorat honom helt nu. 

Nej, nu måste jag gå in och bprsta tänderna och gå över till grannen..

Släkten är värst?

Pappa och hans fru var här på fika för ett tag sen. Alibett kom också förbi en stund. Hjärnan snurrar fortfarande runt åt alla håll och jag vet inte hur jag ska stanna den. 

För tillfället sitter jag och pratar lite med min mammas kusin och min syssling på facebook chatten. Det är ganska roligt. Jag tyckte att min syssling skulle bli min nya personliga tränare, men han höll inte med riktigt. Dålig stil tycker jag. Haha. 

Det känns ganska kul att jag har fått kontakt med dom efter alla dessa år. Jag har tänkt en del på dom senaste tiden och därför tycker jag att det är extra kul.

Ikväll ska jag se Captain America. Det ska bli spännande. Jag jobbar sakta men säkert mig fram till att bli en äkta NÖRD! 

Tänk hur mycket som kan ändras på en dag, på några timmar eller bara ett par minuter

Jag känner mig bortkastad, trasig, sönder. Jag trodde att jag betydde mycket för dig, kanske inte lika mycket som du betydde för mig. Jag skulle göra allt för dig. Jag skulle slita ut mina egna ögon om det skulle rädda ditt liv, jag skulle hjälpa dig med allt du behövde om jag bara kunde. 

Jag fanns där när ingen annan gjorde det. Och nu när andra finns där behövs jag inte längre. Alla planer jag hade inför sommaren har splittrats. Alla mina kvällar har gått från underbara till långtråkiga. 

Det känns som vi har gått från bästa vänner till bekanta. Du sa en gång att jag var din bästa vän, men det känns inte som det längre. Nu känns det som du inte vill träffa mig igen. Jag blir ledsen över allt det är. 

Jag vill ju ha dig i mitt liv. Jag vill vara din vän. Jag vill inget hellre, men nu är det som det är. Jag förstår att du har mycket att göra, ett annat liv bort från datorn. Jag tycker det är bra, men måste allt ändras mellan oss för det? För det blir ändrat. Även om vi fortfarande pratar ibland är det inte ens hälften så mycket som det har varit. 

Att inte kunna träffa dig är också en väldigt stor grej. Men jag orkar snart inte bry mig längre. Jag har stått vid din sida i vått och torrt. Jag har inte brytt mig om vad du har gjort, jag har funnits där ändå. När alla mina vänner sa att jag skulle skita i dig, så stod jag kvar för du behövde mig. 

Jag har gett dig ett brustet hjärta en gång. Jag kan inte ens räkna gångerna som jag har känt mig sviiken, sårad eller annat av dig. Men jag har ändå stått kvar där. Jag har låtit saker och ting vara eftersom jag inte vill bråka, men jag vet inte om jag orkar längre. 

Jag hoppas att du blir lycklig med Becky, jag hoppas verkligen det. Du förtjänar att få vara lycklig och det är allt jag vill. 

Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Det vet du. Jag kommer alltid att älska dig, Paul! 

Sola sola sola

Har nyligen kommit hem från sundbyholm. Jag hade det riktigt bra där ute. Nu ska jag ta och städa lite innan pappa och hans fru kommer på fika. Det kommer bli kul att träffa dom. Det känns som att det var ett tag sedan.

Godmorgon

Jag ska åka iväg till Sundbyholm med Johanna. Hej så länge

Jag är någonstans i mitten

Jag har fått en del kommentarer på bloggen nyligen. Hatkommentarer. Både från folk som tror att jag är nazist eller att jag är emot dom. Jag är inget av det. Jag tycker bara att ämnet är intressant. 

Ni kan kalla mig för en tjock hora och tycka att jag borde sitta på arbetsläger, men vad ger det er? Det knäcker inte mig. Jag bryr mig inte. Jag läser kommentaren och raderar den. Mer än så är det inte. Jag skrattar åt det ibland. Att folk faktiskt tror att det påverkar mig.

Nu har det inte varit så mycket om andra världskriget på sista tiden, men det kommer! Jag har inte haft ork eller energin att leta reda på alla fakta. Det tar oerhört mycket tid och jag kan sitta i timmar för att skriva ett inlägg som ni sen läser i några minuter. 

Så jag lovar att det kommer ett inlägg inom en snar framtid, jag måste bara orka sätta mig och leta efter all information och fakta.

Boys, boys, boys

Nu går jag iväg till Timewarp en sväng och träffar grabbarna.. Jag kommer säkert att må bättre när jag kommer sit, det tvivlar jag inte en sekund på. 

Pain

Nu är jag fan stolt över mig själv. Jag mår skit rent ut sagt. Jag vill helst av allt bara gräva ner mig och vänta på att allt ska försvinna, men det går ju inte. Och trots att jag har en svacka just nu har jag ändå gjort det jag ska idag. Poäng till mig! 

Annars då? Min hjärna snurrar fortfarande runt sen igår. Jag vet vad jag behöver göra och jag vet vad jag tänker göra. Det blir nog bra tillslut. Hoppas jag.. 

I dont want to feel pain anymore

Det var mycket som hände igår. Alldeles för mycket. Orden ekar i mitt huvud och jag kan inte fly, jag kan inte gömma mig. Det gör ont. Alldeles för ont. Men jag är stark. Jag ska klara det här.

Ingenting är någonsin som det ser ut att vara. Under ytan döljer sig allt annat. Allt annat som man inte vill visa. 

Jag måste försöka separera mina tankar från verkligheten. Allt känns som en obehaglig mardröm. Det ska inte vara såhär. Det ska vara annorlunda. Det borde vara annorlunda i alla fall. 

The happy girl you just saw is breaking into pieces..

Farmor var här en stund på fika. Efter det följde jag med mamma ut till mormors grav, men jag orkar inte prata om det.. Det har hänt en del jobbiga saker nu på kvällen. Jag känner för att brista ut i gråt, men tårarna kommer inte. Jag vill under inga omständigheter vara ensam, men jag vet inte vad jag skulle säga om någon var här.

Jag klarar inte av att skriva mer just nu. Jag ska gå ut på balkongen och röka en cigg och se om jag kan balansera mina känslor lite. Jag tror inte att det går, men jag måste försöka. 

SMS-inlägg

imag0027 (MMS)

Dunderkvinnan

Jag har bjudit över farmor på fika, så jag bestämde mig för att ställa mig och baka cupcakes. Nu är det mer än hög tid att gå och handla lite innan det är dags att hämta Alvin på dagis.

Time flies

Tiden bara rinner iväg. Jag har hunnit lämna Alvin på dagas, startat tvättmaskinen och slappat lite. Jag funderar på att gå ut och sätta mig en stund. Det är ju så fint väder ute. Fast var ska jag sätta mig någonstans? I lekparken? Det känns ju lite dumt om inte Alvin är med mig. På gräsmattan? Helt ensam och övergiven. Usch vilket svårt beslut det blev. 

Jag får oroa mig för det lite senare. Nu har jag tvätt att hänga. Det känns som om den aldrig tar slut, men till min stora förtjusning såg jag att jag hade mindre än hälften kvar nu. Det går framåt i alla fall!


Hela mitt liv har vänts upp och ner, in och ut. Men jag klarar mig ganska bra. Tycker jag i alla fall..

I was born to be amazing



nu ska jag äta Pizza och titta på Thor. Ha en trevlig kväll alla ni där ute

Sagostund

En perfekt dag

Jag och Johanna åkte ju som sagt till Sundbyholm. Vi stannade till och köpte lite potatissallad och rostbiff. Lite jordubbar slank med också. Vi hade med oss en filt och satt i gräset och solade. Det var ritkigt toppen.

Jag har startat en maskin tvätt och nu ska jag bara ta det lugnt innan Alvin kommer hem.

Naturell

Yrvaken och utan smink. Jag ska åka till Sundbyholm och sola med Johanna. 

Hurry up!

Jag började göra en matlista. Jag tittade i kokböcker och hade mig. Nu insåg jag att klockan redan var halv åtta. Hoppsan. Det är dags att göra sig i ordning. Om en timme ska jag träffa Malin och vi ska gå på bio. 

Skynda skynda..

Man måste få njuta lite också

Städningen nästan avklarad nu. Jag har dammsugit och torkat golv. Ska torka av bordet en snabbis bara och starta torktumlaren. Efter det tänker jag sätta mig på balkongen med boken jag läser nu. Det är fint väder idag, så jag tänkte passa på att njuta lite av det när jag ändå kan. 


Tänk vad lite vila, en varm dusch och lite mat kan göra...

Igår hade jag jätteont i magen. Jag mådde inte alls bra. JAg tror det var på grund av all stress. Därför ställde jag in planerna på kvällen och bestämde mig för att bara slappa i stället.

Jag tog det lite lugnt ett tag, sedan tog jag en lång och skön varm dusch. Efter det mådde jag lite bättre så jag bestämde mig för att äta något riktigt gott. Det fick bli lövbiff med pommes frittes och bearnaisesås. Det var gott kan jag säga. 

Alibett kom över för att slappa med mig. Fört slökollade vi lite på tv och satt mest och snackade. Sedan tog vi varsin cider. Det hela slutade med att vi spelade förfest spelet, hon ritade på min mage och jag skickade sms till en för mig helt okänd människa.. Kul hade vi i alla fall.. Sen spenderade hon natten här. 

Hon var tvungen att dra runt tio imorse och då låg jag fortfarande och halvsov. Jag klev upp runt halv tolv eller något sånt tror jag. Jag minns inte hur dags klockan var. Efter det har jag försökt vakna till liv, hängt tvätt och startat en ny maskin med tvätt.

Jag ska snart dammsuga lägenheten och starta diskmaskinen. Sen kanske det börjar bli dags att tänka på vad jag ska äta, för just nu har jag ingen aning om det..

Jag behöver ladda batterierna..

Jag låter bloggen vara idag och återkommer imorgon. Mår inte alls bra. Har ont i magen och behöver rensa tankarna lite.

STRESS

Ställde klockan på tio eftersom jag tänkte att jag skulle hinna allt då. Ändå känner jag mig superstressad och kommer ändå inte hinna allt just nu. Jag har hängt tvätten från igår som jag glömde bort och stoppat i en ny maskin. Jag skulle behöva dammsuga, men det får jag ta sen. Bädda sängen får jag också ta senare. 

Nu ska jag klä på mig för att sedan ta ut pengar, köpa cigg och springa till bussen. Alvin ringde mig nyss och fråga om jag ville ha en "sockerkaksbit". Det tackar man inte nej till, speciellt inte när det är han som har bakat. Så jag ska hem till mamma och fika och efter det ska jag åka till torshälla. 

Det känns som om jag har hundra ärenden idag. Jag har skitont i magen och fortfarande lite ångest, men vem bryr sig om sånt? Just nu vill jag bara träffa min lilla prins. Skriver lite senare när jag har mer tid.

Ångest

.

Årets granne

Årets granne måste gå till damen som bor mitt emot mig. Hon förjänar det verkligen. Hon verkar vara en dam som inte vill ställa till så mycket besvär, men hon verkar vara jättetrevlig och oerhört snäll.

Förut brukade vi få tidningen av henne varenda morgon efter att hon läst den. Hon orkar nämnligen inte gå ner och kasta tidningarna, det blir nog med dom vanliga soporna. Sedan meddelade hon oss att tidningen inte skulle komma på två veckor eftersom hon skulle resa bort.

Hon har nyligen kommit hem igen och ringde på dörren idag. Hon frågade om vi ville ha tidningen igen. Jag tackade ja, för det är ändå lite kul att bläddra i tidningen på morgonen och se vad som har hänt i världen. Då tog hon fram en glass som hon hade köpt åt Alvin och gav honom den. Hur snällt är inte det?

Jag sa att om det är något hon behöver hjälp med är det bara att ringa på dörren. Hon blev tacksam för mitt erbjudande och sa att hon skulle ha det i tankarna. Vi skulle kanske gå ut och gå någon dag, för hon behövde röra sig. 

Jag tycker verkligen om min granne ♥ Jag tror att det här kommer att bli en början på en ny fin vänskap.

Kedjetäcket..

När jag vaknade idag hittade jag mitt ena täcke på golvet. Jag sover ju med två täcken nu, ett vanligt och ett kedjetäcke. Det var kedjetäcket som låg på golvet. Hur har jag lyckats få dit det? Det väger ju ändå 8 kilo. Och det har jag lyckats sparka av mig i sömnen. 

Jag märkte enorm skillnad på täcket när jag vaknade idag. Det kändes inte lika tryggt att vakna so igår morse, jag sov inte alls bra när jag somnade om en liten stund och jag känner mig inte ett dugg utvilad. Täcket ger mig en slags trygghetskänsla och imorse var täcket inte där. 

För er som inte vet så är kedjetäcke ett täcke med kedjor i. Det finns i fem olika tyngder från 4 kilo till 12 kilo. Det är till för att man ska kunna somna lättare då det ska ge trygghet. 

Först trodde jag att jag skulle känna mig instängd, men det var inte alls så. För mig blev det en trygghet på en gång. Nu vill jag nästan inte vara utan det när jag ska sova. 


Slödag

Jag har inte alls gjort mycket idag känns det som. Jag och Alvin har bråkat, jag har tvättat en maskin med kläder och lite sånt. Tråkigt. Tråkigt. Tråkigt. Han plockade däremot en blomma till mig på väg hem från dagis. En maskros. Den befinner sig nu på våran balkong. Han tyckte att den skulle växa vidare där.

Nu ska Malin och Bävern komma hit. Jag är så uttråkad så det ska bli trevligt med sällskap. Dom är på väg hit nu hoppas jag. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men vi lär väl hitta på något. Om vi inte ser en film sitter vi väl och snackar eller nåt bara i stället. 

Och till lustigkurren som tror att jag kommer må dåligt för den där patetiska kommentaren:

Det hade ju inte varit fel just nu

14 år till salu

Fick en fråga igår om vilken bok det är jag läser. Just nu läser jag 14 år till salu. Jag har inte kommit långt i boken direkt, så jag har inte kommit in i den riktigt än. Därför kan jag inte säga vad jag tycker om den än heller. Vi får väl se om jag fastnar för boken eller inte. Har ju faktiskt hört att den ska vara riktigt bra och gripande, så jag kanske har lite för höga förväntningar på den? 

Seg idag..

Klockan är snart tolv och jag har varit ganska lat idag. Jag har fått lite gjort, men jag önskar att det hade blivit mer. Jag ska ta tag i sakerna som är kvar snart trots att jag är jätteseg och egentligen bara vill lägga mig och somna. 

Jag sov inte sådär jättebra inatt. Det tog tid innan jag somnade och jag mådde inte alls bra. Det är kanske därför jag är så seg idag? Trots det så har jag ändå startat diskmaskinen, bäddat sängen och träffat min hyresvärd. Johan lämnade Alvin på dagis idag eftersom han sov här i natt. Inte för att jag tog sovmorgon för det. Jag klev upp samtidigt. 

Jag har verkligen gjort en helomvändning på mig själv den senaste veckan. Nu får vi bara hålla tummarna för att det håller i sig och att jag lyckas skapa mina rutiner som jag kämpar med just nu.

Hemma efter Timewarp

Nu är jag hemma från Timewarp och jag har fått mat i magen. Det var gott, men det var lite fett kvar på fläskkotletten så jag kräktes. Jag är lite överkänslig mot just det. 

Nu ska jag bara ta det lugnt. Jag funderar på att lägga mig i sängen och kolla på film eller något. Misstänker att det inte är något bra på tv i alla fall.. Jag skulle kanske försöka läsa lite grann också. Jag har inte riktigt fastnat för boken än, men det kommer nog snart. Jag har hört att den ska vara riktigt bra. 

Bilder från valborg

Jag kom ju på att jag helt glömt bort att visa bilderna från Valborg. Varför sa ingen något? Nåja, bättre sent än aldrig.



Syster i lekparken



Åh nej! Han ville inte bli fotad hehe


Johan...


Jag.. var inte beredd




Alvin och Fia i lekparken


Brasan..


I'm gonna be surrounded by men..

Nu ska jag iväg till Timewarp. Johan är här och passar Alvin när jag är iväg. Vi har varit jätteduktiga och burit ner massa "skit" till källaren. 

Som sagt. Ska till Timewarp nu. Har ett inlägg inställt utifall tiden skulle dra iväg lite. Nu ska jag iväg och umgås med pojkarna.. 

Grattis x 2

Idag fyller mina syskon 14 år! Tiden går så fort. Grattis Erik och Fisen ♥



Fia: Jag hade inte kunnat få en bättre syster än dig! Jag skulle gå genom eld för dig och jag hoppas du vet hur mycket du betyder för mig. Du måste komma hit snart och sova över hos mig. 

Erik: Du är en knasig liten kille, men jag älskar dig så mycket ändå. Jag älskar våra skräckfilms kvällar och jag tycker det är kul att vi har börjat umgås mer nu. Det är lite synd att vi inte träffas så ofta. Jag saknar dig!


Snart fem år sedan.. Åren går fort ♥

Hatar att försova mig

Inatt hade jag det riktigt mysigt. Alvin drömde en mardröm och kom in till mig. Han ville sova i min säng och det är klart han fick det. Båda två somnade som stockar. Alvin vaknade inte ens när alarmet ringde imorse. Jag vaknade, stängde av det, myste bredvid Alvin och somnade om. Vi vaknade kvart över nio. 

Jag ringde till dagis och sa att vi skulle bli försenade. Alvin kom in i rummet och sa "Mamma, får jag gå till dagis idag? Får jag det?" När jag sa att han skulle få det började han hoppa av glädje. Då benar jag verkligen hoppa. Jag har aldrig sett en unge så glad för att få gå till dagis förut. 

Vi åt lite frukost, klädde på oss osv och gick till dagis. Jag gick till affären och köpte lite tvättmedel eftersom jag beslutade mig för att tvätta lite idag. Nu har jag bäddat sängen, startat en maskin och sopat golvet efter Alvins frukost. Nu är det dags att göra sig i ordning och sen kan dagen få börja.

Partylite och mammamys

Jag har varit hemma ett tag faktiskt, men jag tyckte det var otrevligt mot mamma att gå in och blogga på en gång. 

Det var väldigt intressant och roligt. Det doftade underbart gott och det var trevligt sällskap. Jag hade det jättetrevligt. Jag var ju tvungen att beställa lite också för dom hade SÅ många fina lyktor och ljus som doftade gott. Beställde jättefina ljuslyktor som jag kan visa när de kommer. 

Efter att jag kom hem så satt mamma och jag och pratade en stund. Allt hade gått jättebra, men jag var inte direkt orolig heller.. Vi poppade lite popcorn och spelade wordfeud med varandra innan hon åkte hem. Det var mysigt. Det var länge sedan det var bara jag och mamma.

Nu ska jag plocka undan lite innan jag lägger mig i sängen och ser en film. Jag måste prova mitt nya täcke idag. Jag ska bara använda det tio minuter åt gången i början för att vänja in kroppen. Vi får se hur det känns. Är lite smått nervös nästan. 

Dags att bege sig mot grannen nu då

Jag ska strax gå hem till Carola. Mamma är här och ska vara barnvakt till Alvin. Innan jag går till Carola tänkte jag passa på att smita in på affären en snabbis. 

Jag vet inte hur länge jag kommer vara hos Carola, men jag berättar om ljuspartyt när jag kommer hem. Jag ser verkligen fram emot det här nu.

Jag idag !

Jag hann inte blogga innan jag träffade Johanna. Vi åkte till Burger King med Alvin och han lekte av sig lite där. Jag och Johanna satt och pratade lite. Efter det åkte vi och hämtade mitt kedjetäcke som ska hjälpa mig att sova bättre. Åtta kilo väger det. Inte alls tungt eller så... 

Jag har bestämt mig för att inte torka golv i alla fall. Jag orkar seriöst inte idag. Och det är okej, jag behöver faktiskt inte göra det idag. 

Stress och veckan som kommer

Jag ringde till dagis idag. Alvin får inte komma förrän imorgon, när dropparna är slut.  Han verkade inte bli så ledsen över att inte få gå, men jag vet att han verkligen saknar sina kompisar. Han har ju inte fått leka med någon på över en vecka nu. 

Idag känner jag en hel del stress och det känns i magen. Den vill inte alls idag. Jag ska träffa Johanna idag, jag ska åka och hämta ett specialtäcke som jag ska prova att sova med, jag ska skura golv, slänga sopor, laga mat och invänta mamma. 

Mamma ska komma hit ikväll och vara barnvakt åt Alvin. Jag ska på ljusparty hos Carola ikväll. Jag ser verkligen fram emot det och är väldigt tacksam för att mamma kan passa Alvin när jag är borta. Jag kunde ju inte gå förra gången som Carola hade något eftersom jag var sjuk, så därför är jag lite extra glad att jag kan gå denna gång. 

Jag har nästan full rulle hela veckan och jag vet nästan inte hur jag kommer hinna med allt, men det är bara roliga saker.  Imorgon ska jag till Timewarp. Då kommer Johan hit och passar Alvin. På torsdag har jag blivit inbjuden till att spela brännboll, men jag vet ännu inte om jag får barnvakt då. På fredag kommer min älskade kusin hit. Vi ska gå ut och dricka lite öl. Alvins farmor ska ha Alvin hela helgen. Det ska bli skönt med lite ledigt.

Utöver allt annat undrar jag hur pengarna ska räcka till på fredag. Jag har mat i frysen, men nästan ingen mat som Alvin äter. Han är ju inne i en period då han ratar det mesta. Idag ska vi äta Ravioli hade jag tänkt och imorgon får han pannkakor när Johan är här. Men resten av veckan då? Jag har hamburgare som han äter, men inte mycket mer. Jag får se vad som händer. Vem vet, han kanske mirakulöst börjar älska kyckling om jag har tur?

Trött, men duktig

Då har tjejerna åkt hem och jag är nästan klar med allt. Det är några få saker jag ska byta plats på och lite grejer som ska ner i källaren. Jag har massor av tvätt, men inget tvättmedel just nu.

Duktig har jag i alla fall varit. Nu kanske jag ska fortsätta och plocka ur och i diskmaskinen. Efter det funderar jag på att ta ett bad. Och senare ska jag bara slappa. Jag är helt slut idag, så det kan vara behövligt. Trött börjar jag bli också känner jag.

Jag kämpar på..

Malin och jag håller på och rensa min klädkammare nu. Det var mycket som skulle tvättas som fortfarande hade damm på sig sen renoveringen av mitt badrum. Mycket ska ner i källaren och jag har tagit ut några plagg som jag inte använder. som ska kastas. 

Byrån som stod där inne får åka in i Alvins rum. Meningen är egentligen att Johan ska ta den när han flyttar, men den får stå där inne så länge. Det är ändå Alvins kläder som ska ligga där i. Jag ska börja rensa lite i min byrå också strax och se vad jag ska ha kvar därifrån eller vad som ska kastas.

Efter det så är det grejerna på hyllan där inne som vi ska gå igenom. Laga mat ska jag hinna med också. Och det borde jag egentligen börja med ganska så snart. Varför ska jag alltid göra allting på en och samma gång? Nåja, klart kommer det bli idag i alla fall. 

You're the best around

Efter att jag hade städat klart och allt sånt kom min vän alex på besök. Alibett kom efter en stund också. Vi satt och snackade en del. Alex var tvungen att dra ganska tidigt, men jag hoppas att han kanske kommer hit en stund ikväll och snackar lite mer. 

Alibett stannade lite längre. Vi kollade på film, skrattade, pratade gamla minnen och diskuterade allt mellan himmel och jord. Efter att hon drog pratade jag lite med Paul innan jag gick och la mig. Hade en helt okej kväll igår. 

Idag vaknade jag strax innan tio, men jag låg kvar i sängen till tolv. Jag somnade inte om eller nåt, men det var skönt att bara ligga och inte göra någonting. Alvin tittade på barnkanalen och med jämna mellanrum kom han in och spelade gitarr för mig. 

Jag har startat diskmaskinen, men längre än så har jag inte kommit idag. Jag tänkte bara fixa mig lite snabbt nu och sen ska jag dammsuga alla rum. Vi får se om jag hinner torka golven eller inte, jag måste hänga in den rena tvätten från igår också. Och komma fram till vad vi ska äta idag. 

Malin och Alibett kommer senare och ska hjälpa mig att rensa ur klädkammaren. Dom ska hjälpa mig att se vad som ska kastas och vad som ska ner i källaren. Som det är just nu går det inte ens att gå in i den. Jättetrevligt.. Eller inte. 

Nej, nu måste jag nog sätta fart om jag ska komma någonstans idag.

duktig tjej

Idag har jag varit så jävla duktig så det finns inte. Jag har städat det som var kvar i köket, plockat ur och i diskmaskinen, städat på toaletten, hängt in mina rena kläder, startat en maskin med tvätt och städat sovrummet. Nu är det bara att ställa ordning saker i hyllorna rätt (det är lite huller om buller just nu), dammsuga och torka golv. Sen är det klart!

Nu ska jag ställa mig och laga mat. Det blir fiskgratäng idag. Det kommer att bli så gott! Det är ju en av mina favoriträtter. Och efter det har jag lite jordgubbsmousse till dessert. Helt okej lördag. Dessutom har jag och Alvin en påse med ostbågar att dela på senare.

Det här kommer att bli en awesome dag!

Igår hade jag ingen blogglust alls. Jag tänkte att det var bättre att låta bli och istället skriva idag. 

Malin kom förbi igår. Vi städade köket lite av någon anledning, sedan bakade vi cupcakes och kollade på film. Det var precis vad jag behövde igår. Jag hade roligt och skrattade så jag fick ont i magen. Efter att Malin gått hem läste jag klart Mötley Crües The Dirt. Jag älskade verkligen den boken. 

Idag har jag hunnit med en del redan. Alvin har fått frukost och ögondroppar (utan protest 1-0 till mig), Alvin och jag har varit på affären, jag har kollat facebook och jag har hunnit med ett x antal telefon samtal. Mer kommer det att bli idag. 

Jag ska strax plocka ur diskmaskinen och ställa in ny disk i den. Sedan ska jag plocka in mina rena kläder till klädkammaren och efter det ska jag städa sovrummet och badrummet. När det är klart funderar jag på att dammsuga hela lägenheten. Om jag hinner. Alex skulle komma förbi senare. Vi får väl se vad vi hittar på, vi kanske ser en film eller något. 

Hur som helst så känns det här som en toppendag!

Upprörd och förbannad

Jag blir så förbannad på mig själv. Har jag städat? Nej! Jag väntade på samtalet som inte ringde, de ringer kanske imorgon. Sedan kollade jag på en sjuk video och var riktigt upprörd en stund efter det. Nu är det försent att städa. 

Imorgon. Då jävlar ska jag städa. Det bara SKA bli av om det så är det sista jag gör. Ni får om ni vill kasta en gnutta motivation på mig.

Gap och skrik

Mamma var ju som sagt här tidigare. Hon tog med sig Alvin till Ica Maxi och jag la mig och vilade en stund. Alvin var jätteledsen när han kom hem. Han hade så roligt på Ica Maxi och det kan jag ju förstå. Han har ju varit sjuk och inte fått gå ut någonting. Han har varit ganska grinig av och till sen han kom hem faktiskt. Jätteroligt. Verkligen.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Jag skulle städa, men det fanns ingen motivation. Istället har jag tänkt ganska mycket och försökt röra upp oredan i huvudet. Så lite "städning" har jag ju ändå gjort. Jag tänkte ta tag i den riktiga städningen snart. Jag ska bara vänta på ett viktigt telefonsamtal först. 

Alvin har fått sina ögondroppar idag med. Det var INTE roligt kan jag tala om. Han skrek och försökte slingra sig. Undrar vad grannarna tror. Jag vet inte om jag någonsin hört honom skrika så högt förut. Hoppas att de har förståelse. 

besök, prins och sömn

Mamma kom precis förbi och jag gav nyss Alvins hans ögondroppar. Han ville inte, han grät och sa att det gjorde ont. Fast jag är stolt över honom. Även fast han tyckte att det gjorde jätteont så tog han dom ändå. Min lilla prins. Nu tror jag inte att han tycker det gör så ont längre, han har väl annat att tänka på nu när hans mormor är här. 

Jag ska försöka städa idag, eftersom det inte blev så mycket av det igår. Jag hoppas att det går bättre idag, fast jag är trött idag med. Jag var jättepigg i går kväll, inte sådär övertrött utan allmänt pigg bara. Jag hade jättesvårt att sova och låg och diskuterade en del saker med Johan. Jag har ingen aning om när jag somnade, men jag måste ha sovit konstigt. Jag är stel och har ont i skuldran.

Besök från bästa vän

Malin kom förbi en liten stund. Vi gjorde lite planer inför helgen och så. Jag ser faktiskt fram emot det, även fast det kanske inte är världens roligaste planer. Det blir visserligen vad man gör det till. Vi satt och pratade lite grann också. Om allt och ingenting. Älskar min bästa vän!

Oh the joy im feeling

Det hade gått bra på vårdcentralen. Alvin hade varit jätteduktig. Ögoninfektion hade han. Han ska få ögondroppar två gånger per dag i sex dagar. Jag ser inte alls fram emot det. Det stod att dropparna kunde svida lite de första dagarna. Det känns ju som att det kommer att vara dom allra roligaste stunderna under dagarna. Jag hoppas att det kommer gå bra. 

Städningen har jag för övrigt inte kommit långt med. Jag har noll motivation och jag känner mig allmänt irriterad och uttråkad. Jag nästan bara väntar på att Alvin ska gå och lägga sig så att jag kan gå och ta ett bad eller något. Jag behöver rensa mina tankar lite tror jag. 

Det kommer nog att bli en tidig kväll också. Förhoppningsvis. Jag är jättetrött och har bara sovit i cirka 2½ timmar. Imorgon kommer kanske mamma förbi en sväng, så det blir trevligt. 

One of the worst feelings ever

Pojkvän..

Åh vad jag saknar att ha en pojkvän. Jag har tänkt en del på det i natt. Jag saknar någon att sitta och mysa med. Jag saknar att kramas med någon. Jag saknar att sova nära någon. Jag saknar att ha någon att säga "jag älskar dig" till. Jag saknar någon att ha långa samtal om ingenting med. Jag saknar att ha någon vid min sida. 

Ta inte detta fel nu, det är inte så att jag skulle ta vem som helst bara för att jag vill ha en pojkvän. Som det är nu kan jag inte ens titta på en annan kille. Mitt hjärta tillhör fortfarande P. Det kommer nog inte ändras på ett tag heller. Det är bara det att jag inte alls är van att vara singel. Det känns ovant och annorlunda. 

Jag har ju visserligen Alvin, men det är ju inte riktigt samma sak. Jag vill ju ha någon att dela mitt liv med. Någon som älskar mig för den jag är, trots mina fel och brister. Någon som får mig att känna mig som en bättre människa. Någon som kanske i framtiden vill bilda en familj med mig. På riktigt. Med bröllop och allting. Fast det lär ju dröja ett par år. Precis som det kommer dröja innan jag kan titta åt en annan kille igen. 

Jag förstår inte hur jag kunde göra bort mig så totalt. Hur kunde jag välja att förlora den bästa pojkvännen jag någonsin haft? Jag kan knappt förstå det själv. Fast jag ska inte tänka tillbaka nu, det finns ändå ingenting att göra något åt den tabben nu. Jag önskar bara att det vore annorlunda.

Mitt hjärta tillhör honom och ingen annan. Ifall någon nu skulle undra. Oavsett om han skulle finnas i mitt liv som vän eller inte. Det här är äkta. Sen kan folk få tro vad dom vill. Jag vet vad det är jag känner!

En morgon i sömnens tecken

Jag har varit vaken inatt. Jag får väl ta en liten powernap senare. Jag kunde bara inte somna. Jag låg och vred och vände mig och stirrade in i väggen. Nu börjar jag känna mig lite smått trött däremot, men jag har inte tid att sova. 

Jag var tvungen att väcka Alvin för att kolla tempen på honom. Han hade 37.1, så han hade ingen feber i alla fall. Ögat är däremot värre idag. Det är jättesvullet och han kan inte öppna det lika mycket som det andra. Jag ringde vårdcentralen som skulle ringa upp mig om en timme. Hoppas vi får en tid under förmiddagen så vi får veta vad det är. 

Resten av dagen kommer att vara så rolig som att jag ska städa. Det börjades lite smått redan igår, men storstädningen fortsätter idag. Operation rent hem är satt i rullning. Alvin städade till och med sitt rum själv igår! Först städade Johan det åt honom visserligen, men sedan stökade Alvin ner igen. Innan läggdags hade han städat upp allt igen. Jag ska försöka få in en rutin på honom (och mig själv) att plocka undan allt på kvällen innan han lägger sig. Vi får se hur det kommer att gå..


Kan inte träffa några andar imorgon

Jag sitter och funderar lite. Jag avbokade mediumet imorgon och bokade in en senare tid i stället. Hon hade inget förrän Juni. Det kändes lite trist att få vänta så länge, men jag har i alla fall en tid inbokad. 

Imorgon måste jag ringa till vårdcentralen och boka tid till Alvins öga. Hoppas inte han behöver ha några dyra mediciner eller ögondroppar. Jag borde gå och lägga mig snart, men jag är inte speciellt trött. Vi får se hur det blir.

I just looove vampires

Jag kom hem för en liten stund sedan. Jag åt innan jag bestämde mig för att blogga för jag var jättehungrig. Jag stannade på Timewarp lite längre än planerat. Vi spelade ett jätteroligt spel som hette Munchkin eller nåt sånt. I början fattade jag ingenting, men det var ganska roligt faktiskt.

Alvins öga har inte blivit bättre, så vi får ringa vårdcentralen imorgon. Och det betyder att jag måste skjuta upp mitt besök hos mediumet. Jag vill verkligen inte, men om det är så att vi måste köpa någon medicin eller några ögondroppar till alvin så har jag inte råd med båda just nu. 


Spelet som vi spelade..

Lite svammel

Varför är jag så konstig?

Idag har jag varit helt upp och ner hela dagen. När Johanna ringde imorse och sa att hon var på väg ville jag verkligen säga nej, men det gjorde jag inte. Jag antar att det är ett steg framåt eftersom det blev bättre sen när jag kom hemifrån. Det är precis därför jag har henne. För att hon ska hjälpa mig att komma ut, även om jag inte känner för det alls. 

Mitt humör pendlar hela tiden, mina känslor pendlar hela tiden. Jag känner mig stark och osäker på samma gång. Ena sekunden känns det som jag verkligen älskar mitt liv och andra sekunden önskar jag att det var annorlunda. Jag vill bara vara ensam just nu och har bosatt mig på balkongen. Fast jag vill ändå prata med någon. 

Jag känner mig så in och ut just nu. Jag vet inte varför. Det kanske är för att jag och kusinen pratade om en speciell sak förut? Eller kan det vara för att jag är nervös? Eller kan det vara obehag från förra veckan som sitter kvar? Jag har ingen aning. Något känns fel, men jag kan inte sätta fingret på det. 

Bumbi, min bumbi <3

Alvin har spenderat dagen med att sova till och från i min famn. Just nu ligger han i Johans famn så att jag kan få röra mig lite. Jag klagar inte direkt över att han vill ligga hos mig, men det är inte direkt skönt att halvligga i en jobbig ställning i fåtöljen i flera timmar och inte kunna röra sig. 

Vädret ute är jättefint och jag känner faktiskt att jag skulle vilja gå ut en sväng, men det blir nog inte så. Alvin är inte i skick att gå ut och jag har inte lust att gå ut alldeles själv. Det kanske blir en sväng till affären sen i alla fall. Vi får se hur det blir. 

Mina sjuklingar.

Usch. Inatt har jag inte sovit bra alls. Jag somnade framför camen inatt och det kändes riktigt tryggt, men jag hade konstiga drömmar och vaknade en hel del. Jag vaknade halv nio för då ringde klockan. Jag var ju tvungen att ringa till dagis och säga att Alvin var sjuk. Alvin sov när jag vaknade, så jag la mig i soffan och slumrade vidare lite. Strax efter nio vaknade han och då låg jag och halvsov i soffan medan vi tittade på disney junior. 

Klockan elva kom Johanna och hämtade mig. Vi åkte till sundbyholm, åt en räksmörgås och satt ute i solen och pratade lite. Vi satt och tittade lite på båtarna som låg inne i hamnen och lite sånt. Jag kom hem för en liten stund sen.

Johan mår inte så bra idag. Han hade tydligen kräkts en gång medan jag var borta. Jag hoppas på att det inte är magsjuka för jag vill absolut inte ha det. Alvin har fortfarande feber, men han är pigg än så länge. Han är väldigt gosig. Han vill kramas och pussas och sitta i knä. Febern var visserligen inte lika hög som igår, men det var inte långt ifrån.

I sundbyholm med Johanna

imag0005_1336384 (MMS)

I sundbyholm med Johanna

Lugn kväll ikväll

Och så var det kväll igen. Maten var helt okej, lite smått kall bara. Fast det gjorde ingenting. Alvin ville inte äta något alls. Han har fått feber. Ca 39 grader hade han. Min lilla älskling. Nu sover han i sin säng i alla fall. Han kommer att få vara hemma från dagis imorgon, även om det skulle vara så att han inte har feber.

Johans bror kom över en stund förut på kaffe och tårta också. Annars har kvällen bara varit lugn. Johan och jag har tittat på Leap Year som gick på tv. Förhoppningsvis ska vi se en till film efter den här och förhoppningsvis kommer Paul snart hem så jag får prata med honom ikväll. 

En sjuk Bumbi?

Jag tog en liten tupplur i soffan. Det var riktigt skönt faktiskt. Jag vaknade av att Adde kom förbi. Vi har setat här ett tag och snackat lite och så. Riktigt trevligt. 

Alvin har tyvärr blivit ganska hängig idag. Han är rosig om kinderna och lite varm. Jag vet inte om han har feber än, men om han inte har det så har han i alla fall höjd temperatur. För tillfället ligger han och sover i mitt knä.

Snart är det dags för mat. Vi beställde från mat24.se. Johan ville ha pizza på sin födelsedag. Jag kände inte för pizza, så jag tog nacho tallrik istället. Maten borde komma snart. Jag längtar verkligen för jag är riktigt hungrig.

Grattis Johan!

Idag fyller Johan 23. Det har vi firat med frukost på sängen. Frukosten bestod av två tårtor. En som jag hade gjort och en som Alvin hade gjort helt själv utan min hjälp.


Alvin gör sin tårta.


Grön tårta med gröna kristaller på till Johan. 


Tårta på sängen


Tårtan som Alvin gjorde


Johan skär upp tårtan.

Tårta?

Idag ska jag försöka blogga bättre. Tidigt vaknade jag dessutom. Jag har varit vaken sen halv åtta. Jag är lite trött, men jag tänkte gå till affären när den öppnar klockan tio för att handla grejer till Johans tårta. Om jag har tur hinner den bli klar innan han vaknar. Jag och Alvin vill gärna överraska honom med tårta på sängen. Jag får vara väldigt tyst.



Igår var det trevligt. Alibett kom över en sväng. Hon, Johan och Paul verkade ha ingått en hemlig pakt med slutresultatet att göra mig full. Och det blev jag också, men inte lika full som sist. Jag är inte bakis idag. Tur det. Tror visserligen att jag har sovit konstigt. Jag har ont i nacke och rygg. 

Nu ska jag klä på mig och gå till affären.

Party tonight?

Det har varit dålig bloggning idag med. Men jag har inte alls gjort något speciellt. Det har varit en riktigt seg och tråkig dag. Johan gjorde hemmagjord schnitzel till mig. Det var oerhört gott. 

Ikväll ska jag sitta och dricka lite till Pretty Little Liars igen. Jag ville gå ut, men Malin skulle vara barnvakt och ingen annan kunde/ville. Jag får säkert kul ändå. Det hade jag ju sist. 

Sorry

Igår blev det ingen direkt bloggning. Jag låg i fåtöljen nästan hela dagen och kämpade emot för att somna. Inte mycket att skriva om då direkt. Förutom att jag tittade på Top Model och pratade med Paul. 

Jag har inte riktigt bestämt vad som händer idag än. Kvällen är planerad, men inte dagen. Vi får se vaf som händer och sker.

Lite fredags svammel

Jag hann inte blogga imorse innan jag åkte iväg med Johanna och åt lunch. Vi åt på Burger King. Det var gott. Och det var skönt att kunna sitta och bara få prata lite. Utan att bry sig om vad man säger. Jag fick lite råd och tips inför samtalet som jag måste ringa idag. 

Jag har inga planer alls idag. Jag ska nog mest ta det lugnt tror jag. Vädret är inte det roligaste idag eftersom det blåser så kallt. Annars hade vi nog varit ute och lekt en stund senare, men jag tror inte att det blir så idag. Dessutom är jag ganka trött. Jag fastnade framför tvn igår så det blev lite sent. Runt fyra tror jag att jag kom i säng. Det var egentligen inte meningen att det skulle bli så sent, men vad ska man göra..


Telefoner..

Idag ringde jag till Elin, Jag kände att jag bara ville höra hennes röst och prata av nig lite. Det var hur underbart som helst. Har verkligen saknat henne. Det suger att hon ska flytta snart (är glad för din skull, men det suger ändå!) Kommer att sakna dig enormt mycket. Speciellt nu när vi har börjat få lite kontakt igen. 

Jag har även pratat i telefon med min mamma. Jag älskar min mamma. Oftast.. Hon kom ju även hit senare på lite picknick i lekparken. Det var oerhört trevligt om jag får säga det själv. Jag låg på filten i gräset och mamma sprang runt och lekte med Alvin. Jag kunde ha haft det sämre om man säger så. 

Min underbaraste kusin har jag också pratat en hel del med idag i telefonen. I flera omgångar dessutom. Hon vet verkligen hur man lyssnar och hon förstår mig verkligen. Jag har sagt det förut, men det tål att sägas igen. Hon är fan underbar min kusin! Jag vet inte vad jag hade gjort utan henne. 

Picknick i gräset

Vi har varit ute i lekparken. Mamma kom förbi och gjorde oss sällskap. Vi hade kakor och läsk med oss, så vi hade en liten picknick ute i gräset. Tyvärr började det blåsa lite och vi frös lite grann, så vi bestämde oss för att gå in. 

Innan vi gick in kom mammas kompis förbi med sin motorcykel. Jag kan bara säga en sak. Jag tror fan att det var den snyggaste motorcykeln jag har sett i hela mitt liv. Skitsnygg röd färg, skitsnygga detaljer. Den var helt enkelt jättesnygg! Alvin fick frågan om han ville provsitta, men han vågade inte. Min lilla prins är allt en liten fegmört. 

Tog mig en liten tupplur

Känner mig messed up..

Gick och la mig klockan tre i natt. Låg och vred och vände på mig fram till klockan fem. Då bestämde jag mig för att gå upp. Har därför bestämt mig för att vända tillbaka dygnet nu.  Det borde gå bra, så länge jag håller mig sysselsatt under dagen. Frågan är bara.. Vad ska jag göra idag?

Känner mig för övrigt ganska fucked up i huvudet. Behöver nog tänka igenom vissa saker idag.. 

Ett avslut på en annorlunda dag

Carola var här en stund och vi snackade en hel del skit. Gud så skönt det var att få bara prata utan att tänka på vad det är man säger. Vi hade lite minipicknick på balkongen. Vi satt och rökte, drack cola och åt kakor. Tända ljus hade vi också. Det var riktigt mysigt. 

Efter det hade jag tänkt att sätta mig och blogga, men då ringde min underbara kusin till mig. Jag är så glad att hon finns i mitt liv. Hon betyder så mycket för mig (men det vet du säkert redan, eller hur?!)..  Hon förstår mig på ett sätt som inte många gör, och det är verkligen jätteskönt! Jag saknar henne enormt mycket, men vi ska antagligen ses snart om allt går enligt planerna. 

Alvin har inte somnat än. Han är tyst (för tillfället), men sover inte. Enormt frustrerande. Skulle vilja att den här dagen var till ända snart. Det har varit en tung dag, även fast jag har försökt att se det mesta positivt. Jag hoppas på en bättre morgondag.

I dont care what you say! I will get through this!

Tar mig en välförtjänt paus i städandet. Städningen fick mig att tänka lite. Jag har kommit fram till att dom ska inte kunna trycka ner mig. Dom kommer inte kunna få mig att må dåligt. Är det krig dom vill ha har jag bara en sak att säga: Bring it on, bitches! Im ready! 

Varför någon skulle vilja göra det dom har gjort kan jag för allt i världen inte förstå, men dom vill väl jävlas med mig antar jag. Jag är här och jag antar utmaningen. Jag har ingenting att dölja. Det kommer vara ni som ser dumma ut i fortsättningen. 

För att förtydliga det jag skriver om: Jag tänker inte skriva ut i bloggen vad det handlar om, det är alldeles för personligt. Åtminstone i nuläget. Det har ingenting att göra med någon som står mig nära. Det handlar bara om mig och mitt liv. En del tror att det är strul med kärleken, så är inte fallet heller. Jag medger att det hade kunnat vara bättre, men nu är det som det är. Jag har ingen pojkvän, ingen pojkvän på gång heller. Nu vet alla det också. 

Det jag behöver göra nu är att fokusera på mig själv och Alvin. Jag ska se till att vi har det så bra som vi möjligen kan ha. Visst kommer det att bli tufft, jag räknar inte med att det kommer bli lätt. Med det sagt, jag ska visa alla som tvivlar på mig att jag faktiskt klarar av det här. Jag är mycket starkare än vad ni tror. 



Och till alla er som tvivlar på mig har jag bara en sak att säga: Jag tänker inte titta tillbaka. Från och med nu blickar jag bara framåt. FUCK YOU!

Ännu fler dåliga nyheter

Gårdagens dåliga nyhet har lugnat sig lite nu. Jag grät igår eftersom jag var orolig, men det visade sig att det nog inte är någon fara. Som tur är. Jag kommer visserligen inte kunna koppla av förren det är helt okej, men det borde det bli snart. 

Idag har jag fått ännu en dålig nyhet. Trodde att folk hade mer vett med tanke på min "sjukdom", men det har dom visserligen inte. Jag har mina misstankar om vem det är som kan ha ringt, men jag vill inte smutskasta någon om jag verkligen inte vet att den personen har gjort något. 

Så irriterad på mänskligheten just nu. Nåja, vad ger det att vara irriterad? Jag vet att jag fixar det här! Jag vet det! Och om folk inte tror på mig, då är det deras bekymmer! Ni kommer inte få ner mig så lätt. Det kan ni glömma. 

Dagen idag består utav städning. Jippie!

Här, men ändå inte..

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Jag vann när jag spelade warhammer, solen sken och jag var på strålande humör. Jag brydde mig inte ens om skiten som pågick på stan.  Sen fick jag en dålig nyhet. Det är inte ens säkert att det är något speciellt och jag kan/vill inte skriva ut vad det är heller. 

Just nu är jag upp och ner, in och ut. Jag vet inte någonting känns det som. Jag har stängt in mig i rummet och spenderar kvällen med cider och Pretty Little Liars. Jag försöker få tankarna på annat, men det går bara inte.

Intressant eftermiddag

Jag var nere på Timewarp och spelade för första gången och jag tror att jag kanske börjar förstå lite mer nu. Det gick ganska bra för att vara första gången, jag vann!

Mitt i allt ringde Johan och sa att det var stenkastning på stan. Jag ville knappt inte tro det först, men det var ju faktiskt så. Vad är det för stad jag bor i? Sen när händer såna saker här? Det kändes riktigt obehagligt. Det verkar som poliserna har lugnat ner saker och ting nu. Hoppas allt är som vanligt imorgon. 

Jag tycker att hela situationen är obehaglig och otäck. Jag hoppas verkligen att ingen jag känner var med i demostrationen.


Hittade den här videon på youtube. Den är från idag! KAOS!

Sen när löser våld saker?

Im off



Nu drar jag till Timewarp och jag är på strålande humör :) (tror att detta är min förta :) i bloggen någonsin!))

Morning sunshine

Just nu sitter jag hemma hos mamma. Jag ska snart försöka ta mig hem på något sätt. Jag hoppas verkligen på skjuts för jag har en del tunga saker att ta hem, men annars får det bli bussen. Johan och Alvin har precis gått iväg till bussen. De ska hälsa på Johans föräldrar eftersom hans styvfar fyller år idag.

Tanken var att jag också skulle ha följt med egentligen, men eftersom vi vaknade så sent (förstår inte varför, det blev en tidig kväll igår) så hinner jag inte det. Jag måste vara hemma om en timme ungefär om jag ska hinna få något i magen innan jag ska iväg.

Nu ska jag ta och packa ihop alla saker, så att jag får med mig allt hem.