Snygga brudar..

Kusin är här och vi myser med ansiktsmask. 

Alvin fick besök

Idag kom Alvins dagiskompis och hans mamma hit. Det var riktigt trevligt. Vi fikade lite och snackade massa skit på balkongen. Lillebror har åkt hem och jag ska snart laga lite mat till mig och alvin. Det är bara det att jag har beslutsångest. Jag får alltid beslutsångest när jag har mycket mat i frysen. Jag vet inte vad jag vill ha. 

Vad som händer resten av kvällen vet jag inte. Jag vill nog mest bara ta det lugnt, om det ens går med en son som har hur mycket energi som helst. Ikväll/I natt är det PLL som vanligt så det ska jag titta på i alla fall..

Stort grattis till min bästa vän



Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min bästa väns födelsedag! Grattis min älskade Malin ♥♥♥



Who needs men anyway?

Lillebror följde med mig till hemköp så vi kunde handla blöjor och cola. Sen köpte jag massor av annat med så nu är frysen ännu fullare (var det ens möjligt), det är mer i kylen och väldigt mycket mer i skafferiet. 

Jag tillagade fläskfilé i vitlöksostsås. Det var inte lika gott som vanligt, men ändå helt okej. Upptäckte att om man stoppade in en skiva i dvdn stannade den kvar i stället för att följa med ut när man öppnade luckan. Stod emot alla impulser att ringa någon som kunde förklara och öppnade upp min dvd själv. Alvin hade stoppat i ett busskort i min dvd. Problemet löst. Vem behöver karlar ändå?

Sen gjorde jag någonting som jag ALDRIG har gjort förut.. Jag klippte Alvins naglar för första gången någonsin. Det har alltid andra gjort åt mig förut eftersom jag har tyckt att det verkar så obehagligt. Men jag gjorde det idag i alla fall. Och jag är löjligt stolt för att jag faktiskt vågade göra det själv..

Ikväll ska jag och lillebror kolla på skräck, som vi alltid gör. Mysigt att umgås lite med lillebror. ♥

Storhandling på Ica Maxi

Då har jag varit iväg och storhandlat. Packat upp maten gjorde jag och insåg.. FAN! Jag glömde köpa det viktigaste. Blöjor (han använder fortfarande på nätterna) och cola.. Bara att traska till hemköp sen, men jag väntar på att min lillebror ska komma först..


Städad kyl och avfrostad frys full med mat!

Städat Skafferi..


Jag idag.. Trött, men glad. Det var förresten den här tröjan jag köpte på marknaden i fredags--

Lugna puckar

Igår kväll tog jag det bara lugnt efter att ha storstädat hela dagen. Jag tog på mig ansiktsmask, duschade och lite så. Sen kom Angelica och hennes kompis över och då fixade vi våra naglar lite grann. Fast det gick inte så bra för mig, jag fick måla om hela tiden. 

Imorse låg jag och drog mig lite i sängen. Alvin väckte mig första gången runt åtta imorse. Då fick han lite frukost och sen gick jag tillbaka till sängen. Efter frukosten kom han in till mig och så låg vi båda och bara myste och lramades. Jättemysigt!

När jag slog igång datorn och facebook fick jag se det här:


Jag tror aldrig någonsin jag har haft så mycket haha.. Lika bra att ta tag i det och se vad det är för något, men först ska jag nog röka morgonciggen.

Efter en lång dag är det skönt med en ansiktsmask..


...speciellt när det doftar choklad om den

Jag har varit duktig

Idag har jag varit riktigt duktig. Jag har storstädat och frostat av frysen. Imorgon blir det handling som gäller eftersom jag var tvungen att kasta maten som jag hade kvar i frysen, men Alvin blev glad för han fick äta upp glassen. Städat ur skafferiet gjorde jag också. Sängkläderna är också bytta så det kommer bli skönt att lägga sig ikväll.

Om ett tag ska Alvin lägga sig. Då ska jag ta en ansiktsmask och ett skönt bad. Det förtjänar jag faktiskt efter idag.

 

Städdag

Idag behöver jag städa. Alvin skulle behöva få komma ut, men vi har gjort saker varenda dag så jag har inte haft tid att dammsuga och allt sånt. Dessutom har han röjt fram massa saker idag. Idag blir det städning på schemat. Även fast jag känner att jag kanske borde gå ut och göra något. 

Frosta av frysen tänkte jag passa på och göra på samma gång. Jag är lite nervös, för jag har aldrig frostat av en frys förut. Men någon gång ska vara den första och det går nog bra.

Mystisk dröm

Jag hade en jättesjuk dröm inatt. Jag drömde om en killkompis till mig (som jag inte känner så väl). I min dröm var han en polis. Jag skulle vara på polisstationen ett tag för att lära mig att bli polis eller något sånt, men i drömmen blev jag intresserad av honom. Något (minns inte vad) hände och jag gjorde illa mig. Han tröstade mig och sedan kysste han mig.

Efter det sa han inte ett ljud till mig, tills han smsade dagen efter. Han frågade om någon kunde hämta ett borf till honom. I drömmen måste jag ha haft körkort för jag sa att jag kunde fixa det om jag fick låna hans bil (varför gjorde han det inte själv när han hade bil och körkort?). 

Efter att jag lämnat bordet till honom cyklade vi till en gymnastiksal i någon skola. Han hade tydligen ett band där. Utanför gymnastiksalen kysste han mig igen. Och sen vaknade jag.

Någon som vet vad den här drömmen betyder?


Jag älskar ju en annan, så varför drömmer jag om honom?

Skön dag

Vi kom hem för en liten stund sen. Vi åkte till Sundbyholm. Vi åt lite rostbiff och potatissallad. Alvin sprang runt och lekte. Innan vi åkte därifrån fick han en glass också..

När vi kom hem fick han först springa upp och kissa (han är så duktig du! han har inte haft blöja på hela dagen och inte en enda olycka har hänt!!) och sedan gick vi till affären och köpte lite lördagsgodis som han ska få. Vi ska titta på någon film han och jag med varsin godispåse, Han fick plocka ut själv vad han ville ha.

Jag ska ha en myskväll med det bästa som jag har i mitt liv. Vad ska ni göra ikväll?

Lets go out to the nature

Vi ska åka iväg och träffa Johanna. Vi ska åka någonstans och sätta oss ute och bara ta det lugnt. Alvin får springa omkring på någon gräsmatta någonstans, så han får med kul.

Vi funderade på antingen Sundbyholm, skjulsta eller vilsta och jag har ingen aning om var jag vill åka. Men det kommer vi väl på..



Verkar som att ingen riktigt förstår hur ont det gör just nu..

Headache

Jag var helt slut igår. Huvudet bultade och jag kände mig ganska depp. Hoppas det blir bättre idag. Orkar inte gå runt och vara ledsen och sakna någon som inte bryr sig ändå.

Jag har ont i huvudet idag, men Alvin är sprallig så jag ska försöka ta mig ut om en liten stund. Först hoppas jag på att huvudvärkstabletten ska kicka in.

hemma igen

Kom hem för en liten stund sen. Dagen har bara flugit förbi och det är redan dags att natta Alvin. 

Bilder på vad jag köpte och vad vi gjorde kommer nån dag snart. Just nu har jag jätteont i huvudet. Blir nog en tidig kväll ikväll.

I still love you

Malmköpings marknad

Inatt sov jag dåligt igen. Det var någon som höll mig uppe till nästan halv sex. Alvin och jag vaknade runt tio och sen dess har jag hunnit prata i telefon med Linnea, mamma och Mickis. 

Idag ska Alvin och Jag till Malmköpings marknad. Mickis lurade dit oss. Ska bli skönt att  komma hemifrån ett par timmar. Kommer dock dit lite sent, så vi hinner nog inte gå så jättelänge, men det blir nog kul ändå. Något kul kanske man kan hitta.

 
Jag idag.. Fast oborstat hår och inget smink

Crying in the dark so no one can see

Jag har haft en väldigt skön dag med Linnea idag. Vi har bara slappat, snackat skit och ätit pizza.. Alvin somnade ganska nyligen och det är jag hur glad över som helst. Han har ju somnat runt tolv annars.

Så jag har haft en helt awesome dag och jag borde känna mig nöjd och glad. Istället känner jag mig nere och deppig. Jag känner mig så ensam. Jag gråter på kvällarna när ingen ser för att jag är så ensam. Jag försöker må bra och hitta på roliga saker osv. Oftast lyckas jag, men på kvällarna är det samma sak igen.

Jag känner mig övergiven och utbytt. Jag har inte många vänner kvar som jag umgås med på fritiden och nu har jag förlorat Johan med dessutom. Det gör ont i hela mig. Jag tror ingen riktigt förstår hur svårt och jobbigt det är för mig, för ingen verkar ha förstått riktigt vad Johan betydde för mig. Jag tror inte ens han själv vet. Och jag kan inte förklara det heller.

Malin åker iväg imorgon och är borta i en vecka. Vem ska jag umgås med då? Kommer sakna henne så otroligt mycket. Jag längtar redan efter henne och då sågs vi ändå i Tisdags...

Vad hände egentligen? När förlorade jag mina vänner? Eller rättare sagt varför? Vad har jag gjort för fel? Jag försöker visa mig stark, jag försöker att ta vara på de få vänner jag har kvar istället, jag försöker att strunta i alla som har lämnat mig. Det är svårt. Svårare än jag någonsin kunnat tro. 

Nu sitter jag här med tårar som rinner längs mina kinder och vet inte vad jag ska göra. Jag vill gå och lägga mig, men jag skulle inte kunna somna i alla fall. Jag vill skrika rätt ut av ren frustration, men jag är rädd för att väcka Alvin och störa grannarna. Jag vill ha någon här. Jag är desperat efter sällskap, men jag vet att det är sent på en vardag. Det är inte så många som har tid då.

Underbar dag

Alvin har kommit hem från sin farmor nu. Linnea och jag har bara setat och pratat på balkongen. Nu är jag jättesugen på pizza, men Alvin är inte hungrig. Så jag får vackert vänta.

Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på resten av dagen, men det märker vi väl..

Nya vänner

Jag hade kul igår kväll. Jag blev ganska snabbt vän med Pers lillesyster så nu ska hon komma hit en stund. Det är alltid kul att lära känna nya männikor.

Igår kväll kollade jag på en film. Jag trodde att det skulle vara skräck, men den var inte läskig. Lite spännande på slutet var den faktiskt, men annars var den väl sådär. And soon the darkness hette den. 

Nu ska jag fixa lite här innan Linnea kommer.. Hej svejs

Im off

Nu drar jag iväg och badar med Per och några som han känner. 

Fler än jag som har snuskig fantasi?

Saknad av Bumbi

Då har Johan hämtat Alvin. Jag saknar honom redan och det var jättekonstigt att träffa Johan.. Men nu är jag barnledig. Det känns lite konstigt efter att ha varit konstant med honom såhär mycket (han har varit jättemammig) och nu är han inte här. 

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Jag känner för att göra något, men vad? Jag har ingen som helst aning. 


Jag idag

Morning sunshine och för lite kläder

Usch, jag somnade alldeles för sent igår, men Alvin väckte mig för ungefär en timme sen. Jag känner mig jätteseg och har inte ens hunnit klä på mig än eller någonting. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig..Jag har alldeles för lite kläder hihi..

Idag tror jag att jag tänker ta en lugn dag. Jag hittar alltid på massor med saker när jag är barnledig tex, går ut, åker till norrköping som jag gjorde sist.. Idag tror jag att det får bli en myskväll med mig själv. Det kan väl inte vara så fel det heller? Först ett skönt bad och sen tända massor av ljus, duka fram med massor av godis, chips, dricka osv och sen se någon bra film till det. Fast vem vet. Man kan ju alltid ändra sig.

Nu ska jag i alla fall försöka hitta kläder, röka en morgoncigg och börja packa Alvins väska. Alvin ska sova hos sin farmor idag, men först ska han gå på stan med Johan och Clara. Johan hämtar Alvin mellan tolv och två någon gång så jag måste vara klar med all packning och allt klockan tolv.

Min segelsemester

Ledsen att det blev ett sent inlägg.. Har haft fullt upp med Alvin hela kvällen. Semestern var lite strulig till och från, men för att det inte ska bli ett negativt inlägg berättar jag bara om de bra och roliga sakerna.

På torsdagen åkte jag och Alvin tåg ner till Norrköping där mamma och hennes kille hämtade upp mig.Vi åkte till Söderköping och handlade mat. Det tog seriöst två timmar att handla! Till sist åkte vi äntligen till båten i alla fall. Vi lastade ombord alla grejer och gjorde oss hemmastadda på båten. 

På fredagen började vi vår resa mot Stockholm. Vi stannade till vid Stendörren där vi grillade lite grann och hade det allmänt trevligt. Det var lite läskigt att kliva av båten direkt mot berget eftersom inte stegen satt där då. Danne och Tobbe (Två av mammas killes tre barn) badade lite och Alvin, Sabina (Mammas killes dotter) och jag blåste lite såpbubblor.

På lördagen åkte vi till Södertälje. Vi åt tacos. Jag och Sabina satt på däck och pratade nästan halva kvällen. Det var jätteskönt och mysigt. Jag sa godmorgon till hennes Kusin Henke, men han hade ingen humor för han svarade inte. Det är väl fullt normalt att säga godmorgon klockan elva på kvällen, eller?

På söndagen begav vi oss till Jungfruholmarna. Där hade vi riktigt trevlig. Vi var 18 personer som träffades, grillade och åt tillsammans. Alvin fick en kompis som hette Alicia och dom sprang runt och lekte med varandra i flera timmar. Dom var jämngamla så det var ganska kul. Jag drack en cider och dansade lite. Tobbe trodde att jag var full, det var ganska kul haha..

På måndagen kom vi till stockholm. På vägen dit slussade vi två gånger. Vi åkte dessutom under bron som finns i S.O,S - en segelsällskapsresa (ni vet den där dom inte orkar vänta på broöppningen och ska luta seglet). Det tyckte jag var ganska kul. Det var jättefin omgivning när vi kom in till stockholm. Vi fick dessutom en jättebra plats i Wasahamnen som ligger jättenära Gröna Lund. 

På tisdagen var det tänkt att vi skulle gå till Skansken, men det började hagla och sedan regna så det blev inställt. Jag hade migrän så jag skulle inte ha följt med ändå. Istället gick mamma, Sabina, Tobbe och Alvin till Junibacken. Alvin hade haft jätteroligt trots att "tåget" var inställt och ingen skådespelare gick runt och var pippi som det brukar vara. 

På onsdagen var alla på stan förutom Danne, jag och Alvin. Vi hade kul på båten. Vi läste sagor, lyssnade på musik, ritade osv. Jag åkte också in till vårdcentralen i slussen för att kolla upp min tatuering på benet. Tingelings vingar ska vara gröna, då var de röda. Sköterskan hade inte sett något likande, men det var ingen infektion i alla fall. Hon trodde att det var en ytlig blödning, men hon tyckte det var konstigt att det bara var inom vingarna och ingen annanstans. Nu är den nästan normal igen, som tur är.

På torsdagen mötte mamma upp mina syskon och sedan gick alla till gröna lund utom jag. Alvin hade jättekul. Han gick in i lustiga huset och åkte flygande mattan ned (det finns ju även trappor att ta om man inte vågar). Han åkte också nyckelpigan och några andra barnkaruseller. Jag gick istället på stan med Malin som tog tåget upp för att träffa mig. Vi shoppade lite (bilder kommer en annan dag) och åt sedan lunch på en restaurang med världens sämsta service. När vi kom dit fick vi veta att vi var tvugna att skriva upp oss på en kölista då det var 20 minuters väntetid. När vi kom tillbaka fick folk gå in före oss utan att de stod på listan. Då hade det ändå bara gått en kvart. Maten var helt okej i alla fall. Jag hittade en jättesöt affär med söta/sexiga underkläder och jag hittade jättesöta trosor som jag ville köpa, men det fanns ingen matchande bh så jag struntade i det. 

På fredagen gick alla på stan. Min bror behövde köpa en tröja och en keps. På kvällen grillade vi, men Alvin var ganska bråkig så han och jag gick tillbaka till båten tidigt. 

På lördagen började vi åka ganska tidigt. Vi slussade två gånger igen och for till Södertälje igen. Där åt vi lite glass innan vi började fixa med tacos. På kvällen hade jag, Danne, Tobbe, Sabina, Erik och Sofia (Alvin hade somnat) lite lördagsmys med Cheese Ballz och dricka som jag köpt. 

På söndagen åkte vi till Trosa. Vi kom dit och sen gjorde vi inte speciellt mycket alls förutom att grilla. 

Igår åkte jag och Alvin hem. Jag tyckte att vi hade fått nog med semester. Vi tog bussen från Trosa till Nyköping och från Nyköping hem. Malin mötte oss vid bussen och sen åkte vi och handlade lite frukost innan vi åkte hem. Vi beställde pizza och hade en mysig kväll.

BILDBOMB:


Sofia och Alvin hoppar i Trosa.


Bubblor i stendörren


Vackert


Alvin blåser bubblor


Alvin klättrar i träd


Alvin leker kurragömma på jungfruholmarna


Ett jättestort ankare på jungruholmarna


På väg in till stockhom


Vattnet är så vackert när det glittrar


I husen högst upp på berget bodde jag i när jag var liten. Haha..


Bron från S.O.S - en segelsällskapsresa


Ett gulligt kryssningsfartyg


Massor med båtar i Wasahamnen


Me, myself and I


Alvin på båten.


Alvin i närbild


Hagel och regn på takluckan.


Alvin som starke adolf


Alvin kör båten


Alvin tar en tupplur i båten


Jag kör. Jävlar vad läskigt det var haha..


Mat, bus och trasiga klockor

Då var maten avklarad. Alvin fick bestämma så det blev köttbullar och makaroner. Kändes inte som en sådan stor överraskning direkt. Det är ju hans favoritmat. Slagit in paket till Malin som fyller nästa vecka har jag gjort. Jag hoppas hon blir glad för sina presenter. 

Jag tänkte plocka ur tvättmaskinen också, men det tror jag att jag tar när Alvin har lagt sig, för just nu är han överrallt. Han har hällt ut vatten på golvet med förklaringen "Båten måste ju åka på vatten". Han är inte dum, min son. Fast vatten kan han få ha i badkaret och ingen annanstans. Presentpappret som blev över har han nu dessutom tagit och slagit in egna "paket". Ja, man ska vara glad över att han har fantasi.

Och alldeles nyss lät det från köket. Jag sprang dit och tittade. Smart som jag är så hade jag lämnat fönstret öppet. Det blåser ute. Min klocka blåste ner i golvet. Jaja, det är ju bara en klocka haha.. Värre saker har hänt. 

Snart kommer min underbara bästa vän hit en liten stund och ikväll när Alvin har lagt sig kommer inlägget om semestern. Jag vill gärna hinna skriva och föra över bilderna om det ifred hehe..

Tavlor från Hallstahammar

Kom hem för en liten stund sen. Vi åkte till Hallstahammar. De hade någon möbel outlet där. Tyckte inte dom hade sådär jättemycket saker, men hittade i alla fall två tavlor som jag tyckte om. Vart jag ska sätta dom har jag ingen aning om. Men det får tiden utvisa.

Vad eftermiddagen erbjuder vet jag inte heller. Det känns bara så skönt att vara hemma. 

Missed me much? Dont worry, cuz Im BACK!

Nu är min semester slut så nu återgår mitt liv till det vanliga som innebär, rutiner, dagis (fast inte riktigt än), blogg m.m. Det känns ganska skönt ändå. Jag behöver rutiner och det gör Alvin med. De sista dagarna på resan hade jag dessutom bara humörsvängningar och var irriterad. 

När jag kom hem igår mötte Malin mig vid bussen. Vi åkte och handlade lite eftersom jag behövde frukost, vi beställde pizza, badade Alvin, packade upp och tittade på PLL, Som jag har saknat mitt kära PLL. Och Malin såklart. 

Idag ska Alvin och jag träffa Johanna. Vi ska åka till Burger King och äta och sen skulle vi åka till någon möbel outlet någonstans. Det blir säkert trevligt. Det blir det alltid när man är med Johanna. 

Nu måste jag kila och fixa mig innan Johanna hämtar oss. Jag har varit vaken sen nio, men vara setat i telefon hela morgonen. Alvin måste också klä på sig. Han vaknade runt tio. Han har bara ätit lite frukost nu på morgonen och tittat lite på tv. Berättar om semestern senare. Och kanske slänger in en eller två bilder. 


SOMMARLOV

På tisdag ska jag på semester. Vi ska åka och segla. Innan det har jag sjukt mycket att göra. Jag åker till Norrköping idag bland annat. Därför tar bloggen sommarlov. Jag är tillbaka om några veckor. Vet inte exakt datum..

Ha en underbar sommar 

My new hairkl

Jag är faktiskt helt nöjd. Det är typ svart/brunt med skiftingar av rött.. 


Syns inte så jättebra där, men det blev lite mörkare i alla fall 

Sara goes ??

Johan kom precis hit. Han ska färga mitt hår. Vi får väl se hur det går. Hoppas det blir bra.. Resultat kommer när det är klart..

Vilken färg tror ni det blir?


Tråkig fredag

Usch, jag somnade alldeles för sent i natt. Så blir det rnär man först pratar på msn och facebookchatt och sen bestämmer sig för att läsa innan man somnar. 

Idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Någon som har tips? Det blåser ju lite grann så jag har faktiskt ingen lust att vara ute. Hade det varit finare väder hade vi nog åkt till Slagsta Glass idag, men jag känner mig inte peppad på det just nu. 

Vad kan man göra i den här stan egentligen?

:)

Känner du någonsin att du behöver få ur dig massa skit, men inte vill prata med någon?

Då har jag den perfekta sidan till dig. Jag hittade den för några dagar sen. Det kallas The Quiet Place Project. Dom har ett s.k. The Thoughts Room där man kan skriva ner allt man känner och det bara försvinner ut i rymden.

Gå in och prova. Det är skön avslappnande musik och ingen kan se vad du skriver. Ibland är det skönt att få skriva av sig lite. 


Klicka på bilden för att komma till sidan. Jag rekommenderar det stark. Ta hand om er där ute alla fina ♥

What a wonderful world

Igår pratade jag med en speciell person i telefon jättelänge. Jag tror det var runt två timmar eller nåt sånt. Jag somnade med ett stort leende på läpparna sen kan jag säga. 

Jag vaknade med ett leende också när jag såg att jag fått ett sms från personen. Alvin har gått på pottan hela dagen! Det är helt underbart. Han har haft kalsonger på sig och inte en droppe på golvet. 

Johan kom och hämtade Alvin ganska nyligen. Han ska ha honom ett par timmar idag. Och sen i eftermiddag kommer mamma hit och ska fika med oss. 

Pottor och lycka

Den här kvällen har varit allt annat en lugn, men jag är nöjd ändå. Efter badet va Alvin jätteduktig och kissade på pottan flera gånger. Han till och med bajsade en gång! Jag känner mig jättestolt! Han har däremot också sprungit upp och ner från sänget typ en miljon gånger. Fast nu sover min gullunge.

Idag har han verkligen varit en gullunge. Jag har haft en helt okej dag idag! Riktigt härligt faktiskt. Det var flera dagar sen jag kände mig såhär glad! 

Cupcakes & PLL

Alvin och jag har bakat cupcakes idag! Ebbe kom förbi och fikade med oss också. Riktigt trevligt faktiskt. 

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Han ska bada om ungefär en timme så det känns lite onödigt att gå ut nu. Efter att han har somnat så får vi se om jag får besök eller om jag blir ensam ikväll. Blir jag ensam så kommer jag antagligen att fortsätta läsa första PLL boken som kom i brevlåtan igår!


De fyra första böckerna i min ägo. 

Förlåt!

Jag har inte orkat skriva någonting alls sen i fredags. Det har varit ett par väldigt jobbiga dagar. Som jag inte ens vill prata om. Hela helgen och förra veckan blev en flopp och nu försöker jag ta mig tillbaka. 

En positiv sak är att Alvin kissade på pottan hemma både igår och idag! Gissa om jag är en stolt mamma nu?! Idag har jag lovat honom att vi ska baka cupcakes, men annars vet jag inte vad vi ska hitta på. Han har ju sommarlov nu i fem veckor.