Har inte orkat blogga idag..

...vet inte om jag orkar imorgon heller. Måste rensa lite tankar.

You spin my head right round

Min hjärna är i krig med mitt hjärta just nu. Jag vet vad jag vill och jag vet vad jag borde, men inget av det känns som en bra idé just nu. 

Jag saknar dig, jag tänker inte på något annat. Allt jag vill är att få höra din röst. Jag vill höra dig säga att allt kommer att bli bra igen. Det är nog på tiden jag börjar inse att det inte blir bra. Jag lever inte i en saga. Det kommer inte att bli ett lyckligt slut för dig och mig. 

Har helt glömt bort att skriva.

Efter rättegången (som jag inte vill prata om) glömde jag helt bort att blogga. Jag kollade på Pretty Little Liars och The Lying Game. Efter det kom Malin hit med en Whopper åt mig. Vi satt och pratade lite och hon åkte nyss hem.

Outfit för rättegång

Snart ska jag iväg till Johanna innan jag går till rättegången.


Irritation på hög nivå.

Idag ska jag iväg och vittna på rättegång. Något jättenervös. Får försöka att rensa tankarna någorlunda innan jag går in där. Om det nu går. 

Igår var annorlunda. Jag vet inte hur kah ska tolka det. Jag kanske inte ska och överanalysera allt. Jag kanske bara skulle flyta med strömmen ett tag. Se vad som händer. Jag vet inte. Just nu har jag annat att tänka på ändå.


Jag vill inte ens gå på den där dumma jävla rättegången. Jag går bara för att inte få böter. Varför ska jag behöva bry mig om en jävla catfight?

Och sen har du mage att fråga om jag vill ses en kvart innan? Nej, knappast troligt!

Fairytale gone bad

Som ni kanske har förstått är det slut mellan mig och Paul. Jag har väldigt blandade känslor över detta. Ena sekunden gråter jag och det går knappt att stoppa mig, andra sekunden är jag fullständigt apatisk (jag försöker blockera känslorna för att inte känna smärtan) och tredje sekunden mår jag bra (för att jag inte låter mig själv inse att det faktiskt är slut).Jag pendlar mycket upp och ned just nu. Jag är väldigt instabil och jag stänger mer än gärna in mig i mitt rum och försvinner in i Rosewood (Pretty Little Liars). Jag vill gömma mig. Jag vill inte visa mig för någon. Jag försöker vara stark, men sanningen är att jag inte alls känner mig speciellt stark. 

Jag gjorde ett misstag och jag hoppades att han kunde förlåta mig, men det kunde han inte. Jag vill skriva till M och säga att han förstörde allt, men vad tjänar det till? Jag hindrade ingenting. Det var lika mycket mitt val. Jag lät honom kyssa mig och det misstaget kommer jag att få ångra länge. Jag vet varför jag lät det hända, men samtidigt vet jag inte varför jag var så trög att jag gjorde det? Jag har precis förlorat den bästa pojkvän jag någonsin haft. Det finns ingenting jag kan göra för att få honom att ändra sig eller att få det ogjort. 

Vi har sagt att vi ska vara vänner. Det är betydligt svårare än jag trodde, men jag försöker. Det finns inte en chans att jag tänker förlora honom helt. Innerst inne hoppas jag att han kommer att ångra sig, att han kommer att vilja ha mig tillbaka. Fast det kommer knappast att hända. Jag kanske alltid har en vän kvar, men med honom kommer jag alltid vilja vara mer än en vän...

För att jag verkligen ville ha den, eller för att plåga mig själv?

Jag har köpt en jättemysig och skön pläd. Jag absolut älskar den. Det är bara en sak. Det är hans flagga på den. Sitter med den runt mig och tänker på honom. Lyssnar dessutom sönder Aidan Hawkens låt Crush. Han sjunger "I know I'd do best to forget about us. Cause there is no us!" Orden går runt och runt i min hjärna. Det försvinner inte.

Dagen hittills i bilder

Mötet gick riktigt bra idag. Nästan bättre än förväntan. Jag orkar inte skriva så mycket just nu, men jag lovar att jag snart ska förklara vad som pågår i min lille hjärna snart. Jag vet att många undrar. 


Något ansträngt leende. Mår verkligen skit idag


Fått byta tv. Den gamla började dumma sig. Precis vad jag behöver just nu..


Hämtade ut mitt nya pass och köpte några lotter.


Hämtade ut paket på posten också. Sally och Vildängel ♥

Smörgås och cola. Jag älskar räkor

201202272300 (MMS)

Smörgås och cola. Jag älskar räkor

jag vill inte.

Jag ska snart iväg på möte. Jag har ingen lust alls. Helst av allt vill jag ligga hemma i min säng och inte göra någonting alls. Men mötet är viktigt. Jag ska försöka ta mig till polisstationen och hämta ut mitt pass också. 

I know I'd do best to forget about us
Pole dancing...

Igår åkte jag ju upp till Stockholm för att prova på Pole dancing. Orkade inte skriva så mycket igår för jag var helt slut när jag kom hem.


färdkost på tåget på väg till Stockholm.Jag tog en taxi för att hinna i tid och trots att chauffören var usel lyckades jag komma fram. Det var jättefint där inne (vågade inte ta kort). Omklädningsrummet kändes lyxigt (fast väldigt litet). 

Vi fick prova på lite grunder och två snurrar. Det var MYCKET svårare än jag trodde. Fast det var samtidigt jätteroligt. Jag kände mig dock lite utklassad för typ alla klarade av en viss grej på stången, men inte jag. Fast övning ger färdighet. Jag kanske skulle ta och skaffa en stång i alla fall?


Träningsvärk kan jag säga att jag har idag. Jag har träningsvärk från huvud till tå (ellar ja, axlar till tå då). Pole dancing handlar mycket om styrka (och vighet) speciellt i armar och mage. Jag har ingen styrka där. Alvin har väl antagligen mer styrka än mig haha. 


Kläderna jag hade med mig att träna i var antingen för långa eller för korta. Så jag fick köpa ett par där. Lite stora, men jag älskar dom. Om man ändå kunde vara sådär stark och vig.

Det börjar bli en vana att känna förvirring

Idag har jag bara legat i sängen och inte gjort något alls. Malin frågade om jag ville följa med till ica maxi, men jag orkar inte träffa någon idag. Helst av allt skulle jag faktiskt vilja vara helt själv. Isolera mig och inte prata med någon. Fast det kan jag inte. 

Jag känner mig ledsen, sårad och förvirrad. Jag vet varken ut eller in. Jag kan inte ens urskilja tankarna just nu..

Jag hatar att vänta!

Jag är helt slut efter idag. Paul sa att han skulle vara inne på msn idag och nu har jag väntat sen jag kom hem. Nu skiter jag i det här och tittar på Pretty Little Liars..

Dancing Queen?Åh vad roligt det var, men mycket svårare än man trodde. Till och med enkla saker var svåra. Styrkan i armarna var som bortblåst och det är den styrkan man behöver. Fast kul var det. 

Det finns inga bilder på mig därifrån (SKÖNT), fast jag funderar på att skaffa en bild senare. Om jag lyckas få tag i en stolpe.

Är i huvudstaden

Just nu är jag i Stockholm och kollar in Pole Dancing. Jag har funderat på det väldigt länge och jag hoppas att det är vad jag tror att det är. 

Det är bara att köra och hoppas på det bästa?

Bebisnoja

Överallt ser jag bebisar och gravida. Jag börjar få lite bebisnoja. Jag vet att det inte alls är rätt tid eller så nu, men jag vill ha! 

Jag minns när Alvin var liten plutt och hur mysigt allt var (jag minns det jobbiga också, tro mig). Ge mig en bebis någon? Snäla?!

Off till huvudstaden strax

Nu är jag ganska taggad. Ska ju åka till Stockholm idag. Det ska bli så kul, men är samtidigt lite nervös. Jag hoppas det ska gå bra.

Tankarna går mest till en person jag tycker om väldigt mycket som precis har fått lite jobbiga nyheter. Jag finns alltid här för dig, det vet du ♥

Trötter?

Den här dagen har seriöst varit upp och ned. Det känns som om jag inte har vetat varken ut eller in. Men Pretty Little Liars muntrade upp mig en del. Det faktum att jag ska åka till Stockholm imorgon muntrade upp mig en hel del också. Jag känner mig lite smått nervös, men jag tänker mest "skit samma, kör bara!" Det kommer att bli så sjukt roligt! 

Sanna och barnen kom förbi en liten stund. Alwin ville inte gå hem. Sötnosen. Linus ville bara gå hem. Fast det kan jag ju förstå. Han är ju lite äldre än dom, så han hade väl inte lika roligt. 

Nu har Malin kommit hit. Jag ska snart natta Alvin. Han går på lite övertid just nu, men det är fredag så det är ingen större fara. 

Jag just nu?

Någon som kan gissa vem som är världens lyckligaste just nu?

Struntar i hur dåligt jag mår. Jag är så jävla glad! Nu vet ni vad jag ska ha för mig idag...

Whenever I write in English.. It's ment for you to see...

yay

Mår fortfarande lite upp och ned. Förvänta er inga stora försök på bloggning idag..

Bla bla bla..

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag har legat i sängen hela dagen, med undantag från när jag behövde röka och tog mig till balkongen. 

Jag känner mig faktiskt lite bättre, men jag har fortfarande lite ont i magen. Jag har inga svavelrapar längre och det är hur skönt som helst!
Bla, bla, bla.. Det känns som att allt jag skriver om är hur dåligt jag mår just nu. Inte för att jag har speciellt mycket annat att skrive, men ändå. 

Malin ska komma hit nu! Ska bli skönt med lite sällskap. Funderar på om hon kanske vill se en film eller nåt med mig. Känner för att kolla på någon film faktiskt. Annars får jag väl ta det efter att hon har gått. 


Usch, jag ser så hemsk ut just nu. Borde seriöst gömma mig för omvärlden.. fast.. det gör jag väl redan?

Grattis älskling

Magont, trötthet och grattis

I natt har jag sovit till och från. Jag har vaknat av kramper i magen. Jag tror att det börjar bli lite bättre nu. Jag tog lite laxerande igår och har sprungit på toaletten hela morgonen. Kul vetande. Har visserligen fortfarande lite ont i magen, men hoppas på att det släpper snart.

Johan och Alvin åkte iväg en sväng så att jag skulle få vara lite själv. Det uppskattas. Vi får se vad dagen har att erbjuda, men jag misstänker att det blir sängen och någon film.
Dessutom fyller min älskling år idag! Grattis Paul ♥

aj,,

Min bror skulle ha sovit här idag, men jag mådde inte alls bra så han var tvungen att åla hem.

Jag har frossa, magsmärtor, äckligt illaluktande rapar och fisar. Jag försökte lägga mig och sova en stund. Jag har så ont i magen till och från att det inte går. Det känns nästan som om magen krampar då det gör ont. Har provat att bada, men det hjälper varken mot frossan eller mot smärtorna i magen.

Vad ska jag göra nu då? Jag kan inte somna, men jag har på tok för ont för att göra något. 

Jag vill seriöst gråta och skrika av smärta!

<3

Hemma!

Känner inte för att skriva alls just nu. Jag har ont i magen och min hjärna är i ett stort virrvarr. Jag fryser jättemycket och skulle gärna vilja ta ett varmt bad, men min kompis ska komma hit en liten stund så jag får vackert vänta.

Nu ska vi snart börja bege oss hem. Om jag...

201202222296 (MMS)

Nu ska vi snart börja bege oss hem. Om jag har handlat? Självklart!

Morgonsvammel

Jag försvov mig idag! Satan! Och ändå tyckte jag inte att jag blev lika klubbad av tabletten igår. 

Jaja, jag måste i alla fall fixa i ordning mig lite snabbt, dricka en klunk cola och ta en cigg. Ett måste! Jag får väl försöka multitaska och borsta håret samtidigt som jag röker eller nåt sånt.

Har inte hunnit tidsinställa något inlägg eftersom jag försov mig, men det kan eventuellt bli någon mobilbloggning. Jag vet inte hur länge jag ska vara borta idag. Jag minns knappt vart vi skulle åka idag. Det visar sig väl sen. Nu har jag svammlat färdigt.

Serier och ännu mer serier

Malin orkade inte komma över och titta på Pretty Little Liars. Lite tråkigt, men jag får titta på den själv helt enkelt. Jag har en hel del serier att ta igen från förra veckan som jag missade. 

För tillfället kollar jag på veckans Top Model Sverige. Jag har bunkrat upp med cola och choklad. Såklart! 

Jag längtar efter min Malin!

En semla är ju ett måste på fettisdagen

201202212295 (MMS)

En semla är ju ett måste på fettisdagen

Det som låg i paketet jag hämtade ut igår

Tänkte visa vad som låg i paketet igår.


En palett med ögonskuggor! KÄRLEK ♥ Man kan faktiskt aldrig få för mycket..


Rött läppstift (eftersom Alvin förstörde mitt förra), ny foundation (den gamla tog slut) och ett nagellack följde med helt utan extra kostnad.


Älskar min nya klänning från Rare Fashion! Hur skön och snygg som helst!

Vanliga tabletter vs sömntabletter?

Igår hämtade jag ut en salva och lite tabletter som jag fått utskrivet av läkaren för min fot.  Tabletterna ska lindra klådan. Tjejen på apoteket sa att man kunde bli lite trött av tabletterna. Jag som knappt blir trött av sömntabletter tänkte att det inte var någon fara.

Jag tog tabletten strax innan jag skulle lägga mig, precis som hon sa. Jag blev nästan trött på en gång och när jag hade lagt mig var jag helt däckad. Jag var så däckad att jag vaknade strax innan ett. Jag är fortfarande helt borta känns det som.

Tur att Johan var här och kunde gå upp med Alvin i morse. Alvin är hemma idag igen. Eftersom han var lös igår får han ju fortfarande inte gå till dagis. 

Jag hade tänkt att städa idag, men jag måste verkligen piggna till först. Hur ska det gå till? Inte för att det är så mycket som ska städas, men det är bra om man fortsätter hålla ordning. Tvätta skulle behövas också.

Blåljus överallt..

Igår kväll när jag tittade på Så Ska Det Låta såg jag något som blinkade i fönstret. Jag gick ut på balkongen och tittade och vad får jag se? En brandbil, en ambulans och en polisbil. Det verkade inte vara något jättestort eftersom de åkte ganska lugnt där ifrån. Det verkade inte brinna och jag såg ingen bäras på bår heller..


Dålig bild, jag vet.. Men det var verkligen jättesvårt att få till en bra bild från balkongen.

Vem sa något om att jag skulle vara en shop-o-holic?

Det blev lite på stan idag. Inte så mycket som jag hade velat, men inte så lite som jag hade hoppats att jag kunde hålla mig till. Gjorde av med på tok för mycket pengar egentligen, men då måste jag påminna mig om att jag faktiskt gick till polisen och fixade nytt pass också.


Hårfärg (jag fick ju en i present och då jag använder två till mitt tjocka hår var det lika bra att skaffa en till), lite sminkborstar, en borste (väldigt behövligt då min är trasig), några ansiktsmasker, nagellacksbortagning, pads och några handdukar som jag använder när jag rengör sminkborstarna. När jag berättade för expediten frågade hon om jag var en makeup-artist. Hon tyckte att jag lät så "proffsig" när jag sa det.


Ett nytt Body Butter från The Body Shop. Verkligen i behov av ett. Fick dessutom 100 kronor i rabatt eftersom jag fyllt år. 


Söta strumpor med änglar på. Hur kunde jag motstå? Det bara gick inte!


Linne. Hur gullig var inte den? Älskar dessutom färgen! Så AWESOME!


Jätteskön myströja


Underbart skön tröja! Perfekt för lite vår och sommarkvällar, då det är varmt men man ändå inte bara kan ha linne på sig. 


Klänning. Kan vara något i tightaste laget om man säger så, men fan så snyggt den sitter.

Jag var också och hämtade ut ett paket på posten idag, men vad som fanns i får ni se imorgon

Hemma igen..

Nu har jag precis kommit hem från stan. Dom hade inte Pretty Little Liars säsongen på Åhlens som jag hade hoppats. Därför beställde jag nyss hem den. Jag var tvungen. Det var dessutom nästan halva priset på den. 

Jag ska snart ta kort på allt jag har köpt och sådär, men Malin är här så jag ska umgås lite med henne först. 

Mat med syster

201202202294 (MMS)

Mat med syster

With you in my life everything just feels right

Sisters

Nu har min syster kommit (okej, hon kom för en bra stund sen). Jag har hunnit med dusch, 2 långa samtal, ett kort samtal och att fixa mig. 

Vi ska alldeles strax gå ner på stan.

En tur på stan med syster

Jag ringde dagis och frågade hur jag skulle göra. Han skulle stanna hemma. Fan! Jag ringde mamma och hon kunde ta honom om jag åkte dit med honom, men sen sa Johan att han kunde vara hemma med Alvin istället. Skönt, då slipper jag åka en omväg när jag ska iväg sen.

Min syster hörde av sig och frågade vad jag skulle göra idag. Eftersom jag har en del ärenden (de flesta på stan) frågade jag om hon ville gå på stan med mig. Det ville hon. Jag tänkte snart ta en dusch och fixa mig. Sedan blir det bara att invänta att hon kommer hit. På tal om ingenting förresten så tittade jag ju lite på melodifestivalen i lördags. Lyssnade inte så noga, men älskade inte någon direkt. Speciellt inte den där Mirakel-låten. Men nu är det så att den jävla refrängen har fastnat på mitt huvud. Letade på youtube och hittade den inte?! Måste ju höra låten för att få ur den ur huvudet. Irritationsobjekt.

Nåja, jag får väl lyssna på lite härlig svensk punk istället. Igår hittade jag nämnligen en låt som jag älskade för sex-sju år sedan. Jag har inte hört den sen dess. Jag kan fortfarande texten. Den är fortfarande lika bra!

Att vara på dagis, eller inte vara. Det är frågan!

Nu har jag ett dilemma. Jag skulle behöva hjälp för jag vet inte hur jag ska göra. Fast vem ska jag fråga? Jag har försökt ringa mamma, men hon svarar inte.

Alvin har fortfarande "sockermage". Dvs han åt för mycket godis och sånt i helgen och blir därför lös i magen. Ska han gå eller inte? Johan börjar fundera på om han har öroninflammation och tänker snart ringa till vårdcentralen. Jag måste iväg idag. Jag har några ärenden som inte kan skjutas upp längre.

Åter till frågan. Hur gör jag med Alvin? Borde han stanna hemma? Jag måste ju iväg och sånt. Ska han följa med mig då? Det känns ju inte lite stressigt när jag har en hel del saker att göra på kort tid. Ska han gå till dagis? Kommer dom att godkänna att han får vara där när han är sådär lös i magen?

Nu ska jag nog gå ut och ta en morgoncigg och försöka komma fram till hur fan jag ska göra. I värsta fall får jag väl ringa dagis och fråga om jag inte kommer på något.

När man inte har orden är det bra att Internet finns

Truth

Poledance?

Det var trevligt hos Sanna. Vi satt och pratade medan ungarna lekte. Vi satt och pratade om det mesta från vardag till om vi skulle kunna vara med i fear factor osv. Tillslut kom vi in på ämnet pole dancing.

Det är tydligen öppet hus nästa helg i stockholm. Det skulle vara otroligt kul att åka dit, kika runt lite och testa på. Det verkar ju helt klart vara ett sätt att träna som passar mig. Dels får man ju styrka i båda armar och ben och dels blir man ju mycket vigare av det. Att självförtroendet och självkänslan stärks av det är ju inte helt fel det heller.

Det är ju lite synd bara att stångarna ska vara så himla dyra och att det inte finns nåt ställe att träna på här i stan. Stångarna kostar runt 3000 kr och det känns ju lite saftigt ändå. 

Om Sanna nu lyckas få barnledig på lördag så ska vi åka dit. Det kommer bli kul, men ganska nervöst ändå. Jag har alltid velat prova, men aldrig vågat. Så nu hoppas vi på att hon hittar någon som kan passa barnen så att vi kan åka.

Nej, nu måste jag ta mig i kragen och göra något!

Idag har jag ingen motivation alls. Orken bara föll ur mig. Jag har väl kanske lyssnat på lite deppig musik idag. Ingenting känns riktigt bra just nu, men jag och Alvin ska strax gå över till Sanna och leka med barnen. Det blir nog trevligt. 

Kände verkligen att jag ville göra något idag, men vädret är inte roligt alls! 

Nej, nu måste jag få på mig lite bättre kläder och borsta håret. Vi ska gå när som helst.

Mina presenter..


Tårtan som Johan gjorde åt mig


Ansiktskrämer och sånt av Johan. Provade ena igår. Mitt ansikte är helt lent och mjukt idag. Underbart!


Kort från mamma, farmor och Johanna med familj.


Ögonskugga och örhängen från Jasmine


En "gott och blandat"låda från min faster och hennes familj. 


Min favoritfilm The Breakfast Club låg i lådan också!


Två nessesärer från farmor. Det ligger en mascara i ena som jag glömde ta fram.


Fick även ett badskum av farmor som doftade jättegott!


Blommor från Johanna. Fast de står i vardagsrummet nu. 


Presentkort på HM från Maggan och Hasse.


Tröjan fick jag av lillasyster.

Av resten fick jag pengar, men dom kände jag inte för att ta kort på haha..

God morgon

Igår sa pappa att han skulle lämna Alvin runt lunch, så jag satte klockan på halv elva. Jag ville hinna vakna till lite innan Alvin kom hem. Klockan tio ringde pappa och sa att vi kommer om en liten stund. Då klev jag upp och började plocka lite smått hemma. Nu är det bara lite disk kvar och fixa soffan. Min kusin sov ju i den så den är utbäddad. 

Igår kväll tog jag ett härligt bad och passade på att använda några av presenterna som jag fick. Jag kommer att lägga upp bild på allt senare idag. Det blev inte så många bilder från själva förfesten, men det tyder väl bara på att man hade kul. 

Hos pappa igår fick vi american pizza, kladdkaka och cider. Det var inte helt fel måste jag säga. Vi tittade lite på melodifestivalen också, men jag blev bara besviken. Det ska vara schlager, inte allt möjligt. 

Nu hade jag tänkt att ta det lite lugnt en stund och kanske hitta på något med Alvin i väntat på att min underbara pojkvän ska logga in på msn. 

Försökte hon få mig att bli full?

Har precis kommit hem från pappa. Det var trevligt. Vi åt american pizza, kladdkaka och jag misstänker att hans fru försökte få mig att bli full. Hon tyckte hela tiden att jag skulle ta en till cider. 

Fast det är skönt att få vara hemma också. Jag saknar min pojkvän och jag hade hoppats att han skulle vara inne nu, men han verkar inte vara det. Nåja, han kanske kommer in senare. Eller imorgon. Vem vet? 

Tänkte ta och dricka den sista cidern jag har kvar hemma nu och ta det lite lugnt. Kanske titta på en av mina favoritfilmer som jag fick i present idag av min faster och hennes familj. Vi får se. 


Jag saknar dig så otroligt jävla mycket!

Strax bege sig mot pappa..

Idag ska jag och Johan till pappa. Vi ska fira mig och pappas fru som redan har fyllt. Helst av allt skulle jag vilja stanna hemma, men det blir nog trevligt att komma bort. 

Ser ut såhär idag. Tröjan fick jag av Fisen och sen fick jag ögonskugga av Jasmine igår som jag har på mig idag! 

Trött..

Jag hade sjukt roligt igår! Orkar seriöst inte skriva mer nu. Ska umgås lite med min underbara kusin som har diskat och nu går runt och städar mitt kök. För tillfället skrubbar hon i mikron? Ja, jag klagar inte..


TGIF

Här sitter vi och dricker lite smått och har det trevligt. Vi ska väl snart dra ut på krogen och möta upp några där. Jag är så sjukt taggad just nu så det finns inte! Jag ikväll

Time to get ready!

Det var trevligt med folk här idag. Jag har mest fått pengar, men jag klagar inte haha. Speciellt inte eftersom jag inte fått mina pengar som jag hoppades på. Fick en jättefin tröja av min syster och lite ansiktskrämer och sånt från Johan också. Blommor fick jag av Johanna. Dom var jättefina! Tar kort på allt sen. 

Nu ska jag byta kläder och ändra sminket så det passar till kläderna jag ska ha ikväll. Efter det ska jag äta och invänta Mickis, Malin och Jasmine. 

Såhär har jag sett ut hittills:

Och så avslutar vi med en bild på mig och Johan.

Idag är ingen vanlig idag. Idag är min födelsedag!

Oj vad jag har hunnit mer mycket redan. Jag har varit på vårdcentralen och fått reda på att det troligtvis är en inflammation jag har fått på foten. Jag har dessutom varit på systemet och handlat lite tills ikväll. Och jag hann ta det lugnt imorse också. 

Just nu sitter jag och väntar på att min bror ska sluta skolan och att Johanna ska komma hit. Mamma, Fisen och Ebbe är redan här. Johan håller på att visoa grädde till tårtan nu också. Jag älskar marängtårta!

Just precis nu för 23 år sedan..

...då föddes lilla jag.
17 Februari 1989 10:08 kom Sara Lilian Madeleine till denna jord. 

Det blev ett bad innan duschen, men det förtjänar jag väl idag?

En dag fylld av städning

Malin kom över en sväng. Det var oerhört skönt att få prata av sig. Och konstigt nog är jag tydligen inte ensam om att tycka/tänka dessa saker.

Annars har jag bara städat. städat och städat. Jag är ganska trött nu, men jag tänkte hoppa in i duschen med en ansiktsmask på innan jag lägger mig. Jag har mycket att göra imorgon och jag har faktiskt varit vaken i ungefär 26 timmar eller något sånt nu. Jag är löjligt stolt över mig själv som inte har tagit en enda powernap idag.

Imorgon ska vi städa klart det sista och dammsuga överallt. Sedan bär det av till vårdcentralen. Hoppas på det bästa, förväntar mig det sämsta. Johanna skulle köra mig dit. Ebbe skulle köra hem mig. Efter det blir det fika hemma hos mig. Efter det ska jag börja fixa mig. Och sen kommer mina gäster inför kvällen. Malin, Isabell, Jasmine och Mickis ♥ Det kunde inte bli bättre än så!

Jag är redan sjukt taggad inför imorgon kväll! Det kommer bli underbart. Jag ska försöka glömma alla tankar som får mig att bli paranoid och irriterad och verkligen släppa loss. Det var ett tag sen jag gjorde det (Halloween räknas inte! Jag blev full eftersom jag var så nervös(vi kan säga det i alla fall)!). 

Allergisk reaktion?

201202162293 (MMS)

Jag har fått konstiga utslag på benen. Jag upptäckte dem igår, men tänkte inte mer på det. Idag har dom spridits. Ringde nyss vårdcentralen. Det kliar som SATAN!

Äntligen Torsdag!

Den här dagen har jag väntat på i flera dagar! Idag ska nämligen Alvin till sin morfar! HURRA! Det kanske låter lite elakt, men den här veckan har verkligen varit intensiv (inte bara med honom). Jag har ju haft migrän osv. 

Nu tänkte jag gå ut på balkongen och avnjuta en cigg innan jag startar musiken och börjar städa. Jag ska ju få främmande imorgon. Det måste vara kliniskt rent! 

Nu kör vi så dammet ryker!


Googlade på damm för att hitta någon rolig bild, men jag ville kräkas av resultatet. Därför får ni den här bilden istället. Mycket trevligare!

Varför är jag så här?

Okej, så jag kan ha överreagerat igen. Varför måste jag alltid komplicera saker och ting. Visserligen kan jag inte riktigt rå för det, men ändå.

Jag känner mig bara idiotisk och dum just nu. Samtidigt som jag inte riktigt vet hur jag ska tolka allting. (MALIN JAG BEHÖVER DIG!) Jag känner mig dessutom bara ivägen just nu. Jag kanske skulle ta och gömma mig efter att ha städat klart idag. Jag kan komma fram imorgon när gästerna kommer, men innan dess..

Nej, nu är det bara att vänta på att Alvin ska vakna och sedan blir det till att börja med städningen. Badrum, Sovrum och Kök står på agendan idag. Egentligen vardagsrummet med, fast det är inte så mycket som behövs göras där inne.

Du borde börja ge mig svar

Jag sitter här och gråter i min ensamhet. Jag börjar mer och mer tro på att jag är "hemlig". Inte får jag några svar heller. Du är ju inte där. Och även om du var där, skulle jag ens få ett vettigt svar?

Jag älskar dig så otroligt mycket, men måste jag vara hemlig så vill jag inte fortsätta. Det skär i hela mitt hjärta, men jag bara kan inte. Jag har ont i magen och tårarna rinner. Vi måste seriöst prata snart.. Och du måste ge mig en förklaring. En jävligt bra sådan.. 


Jag vill inte vara utan dig, men att vara med dig och hemlig är nästan värre.

Förvirrad

Sitter vaken. Kan inte sova. Har en orolig känsla i magen. Allt känns bara fel fel fel! Jag har en mängd frågor, men det känns inte som jag får några svar. Allt jag får höra är senare, senare och vi tar det när det kommer. Jag vet snart inte vart vi står och jag känner mig mer och mer förvirrad för var dag som går. 

Jag vet inte ens om du läser här längre. Jag vet att du jämt brukade göra det förut. Om du fortfarande läser, så ber jag om ursäkt om jag skriver saker som du inte vill att jag ska skriva ut! Fast varför ber jag om ursäkt? Det är ju min blogg! Jag får ju skriva vad jag vill!


Känner lite som den här låten just nu

Vem är du inte redo att berätta det för? Varför känns det som om du måste hålla mig hemlig? Varför får jag inte vettiga svar? Varför säger du bara att vi ska ta det när den dagen kommer? Du vet ju att när jag väl har fått en idé i huvudet är den väldigt svår att få bort.

Varför sa du förut att du skulle flytta för min skull och nu helt plötsligt har du ändrat dig? Du har inte ens varit här. Hur kan du då jämföra mitt hem med ditt? Det går inte ihop. Ser du inte hur dåligt jag mår av det här? Och allt du säger är att jag ska släppa det?


Just nu börjar jag undra om det verkligen är värt allt besvär... Vi är ändå så långt ifrån varandra! Skulle det ta slut mellan oss nu, då skulle jag bli helt knäckt! Jag älskar dig så otroligt mycket! Mer än vad jag trodde att jag skulle göra när vi först träffades. Jag vill inte falla mer utifall det inte kommer bli så att vi kommer bo ihop en vacker dag.
Även om det är förtidigt nu, så är det kanske ändå bra att börja prata lite smått om sånt redan nu? Eller jag kanske har fel.. Jag känner mig för tillfället som världens sämsta människa och flickvän. Jag mår dåligt över mina tankar och känslor, eftersom det känns som att jag inte borde få ha dom.


Häromdagen sa du att du skulle göra mer tid för oss, men jag har fortfarande inte märkt en skillnad. Trots att vi bor så långt ifrån varandra känns det som att du inte har tid med mig. Är jag bara ivägen? Är det fel tillfälle för dig att ha en flickvän? Eller är det bara fel flickvän?

Jag vet egentligen inte varför jag skriver det här inlägget. Kanske mest för att få skriva av mig lite. Allting är så annorlunda nu. Allting känns annorlunda i alla fall (om jag nu får känna så)! Det är nästan så jag önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan till i sommar. Jag blir hellre utnyttjad av flera stycken runt omkring och pratar med dig flera timmar varje dag, än att det är som det är nu. 


Min migrän är nästan borta nu

Jag tog en lång tupplur på eftermiddagen. Efter att jag nästan somnade i badet kändes det som att det behövdes. Johan och Alvin gick till mamma och åkte pulka så att jag skulle få vara lite ifred.

Jag vaknade för ungefär två timmar sen. Först tog jag bara det lite lugnt. När jag sen hörde att Alvin och Johan var på väg hem och inte hade ätit riktig mat än, fick jag ett litet infall och ställde mig och gjorde hamburgare med pommes (fan vad duktig jag är, det är andra dagen i rad jag lagar mat). Jag kan tala om att det uppskattades när grabbarna kom hem.

Nu har Alvin kommit i säng. Något senare än vanligt, men det gör inte så mycket. Jag tror att han kommer somna relativt fort idag. 

Jag har även haft en massa funderingar idag. Vet ännu inte hur jag ska göra och jag har ingen större lust att delge med fler än de flesta. Fast jag börjar ju smått fundera på om saker och ting verkligen är som jag trodde och om det verkligen är värt det?


Bild från google. INTE JAG.. Om någon nu skulle undra..

Frustration

Johan hade ansökt till soc om pengar. Han får avslag med anledningen att han fått för mycket pengar. Det är bara det att dom räknat med pengar från förra månaden! Hur gör jag nu om jag inte får pengar på fredag som jag räknar med? Fler och fler säger att de tror att jag kommer få på måndag. 

Fredag SKA bli av! Så är det bara! Om det så fan blir det sista jag gör! Det bara SKA bli av! Nu har jag sett fram emot det här jättelänge och ännu mer sen jag fick veta att min kusin ska komma. 

Och genast blev migränen lite värre. HURRA för den! Jävla skitdag.. Nu håller jag tummarna på att jag får pengar på fredag. Annars har jag inte ens fika att bjuda på när jag får besök. 

Jag vill vara speciell!

Det är tur att min födelsedag kommer på fredag. Just nu har jag ett stort behov av att känna mig speciell. Jag vill inte dela nåt med någon, jag vill bara vara speciell och ha något helt för mig själv! 

Jag vill att alla ska titta på mig och säga wow.
Jag vill inte att folk ska se mig som en i mängden. 
Jag vill helt enkelt bara vara speciell.


Jag tycker inte om att vara som alla andra. Jag tycker inte om att få samma smeknamn som alla andra. Jag tycker inte om att bete mig som alla andra. Jag vill inte vara som alla andra! 

Det finns så många som säger att jag är speciell för dom. Vissa tror jag, andra inte. Jag orkar inte med en massa falska människor som låtsas om att de bryr sig. Jag vill ha riktiga människor i mitt liv. Jag börjar bli bättre på att sålla bort dom, men jag har inte lyckats helt än. Den dagen kommer snart, det lovar jag. 

Jag har fått migrän..

Det började med lite huvudvärk igår och nu har jag migrän. Fast jag får väl vara glad att den kommer nu och inte på fredag. Jag får ju migrän när det blir för mycket runt omkring, och just nu har jag en hel del att tänka på.

Minsta lilla ljud och det känns som min hjärna kommer att sprängas. Fryser och svettas gör jag också. Samtidigt.. Jag vill bara lägga mig ner och vakna när den är borta igen, men sån tur kan man inte ha. Solglasögon måste jag ha på mig inne också. Jag blir ju så känslig för ljus när jag har migrän.

Att jag drömde en mardröm inatt gjorde inte hela saken bättre. Jag drömde att jag var ute mitt i natten (varför vet jag inte) och jag stötte på en mamma med ett litet barn som kanske var runt fyra-fem år. Av någon anledning lämnade vi kvar hennes barn nere i porten. Hon skulle upp till sin lägenhet och jag skulle följa med henne (jag har aldrig sett den här människan förut).

Helt plötsligt hörde vi skrik från trappen. Det lilla barnet blev anfallen av tre vuxna (två män och en kvinna). En fjärde kom dit och försökte hjälpa det lilla barnet. Det tog en liten stund innan jag och mamman hann komma ner. När vi väl var nere låg alla fyra vuxna däckade på golvet. Den ena av dem höll ett stadigt grepp om barnet. Jag tog barnet i min famn och började springa. Vi (jag med barnet i min famn och mamman) sprang mot affären. Eftersom det var mitt i natten så var det ingen i närheten. Det var helt öde, förutom dom tre vuxna som nu hade hittat cyklar. De cyklade runt och letade efter oss. Vi kastade omkull oss i gräset och kröp mot husväggen i hopp om att de inte skulle se oss.

Sen vaknade jag. Jag var helt kallsvettig. Jättesvårt att somna om hade jag sen också. Det bara dunkade i huvudet. Hade jag täcket på mig svettades jag, drog jag undan det en bit frös jag. 


Jag just nu..

Valentine's Day

Malin och jag har kollat på Pretty Little Liars. Det är så skönt att ha någon att titta med och diskutera serien med igen. Det börjar bli riktigt spännande nu. 

Nu ska jag börja fixa lite i sovrummet. Jag tänkte försöka få till en någorlunda romantisk stämning. Sedan blir det bara att invänta min älskling. Jag önskar verkligen att vi kunde vara med varandra just nu, men det går ju inte. 

Jag saknar att ha dina läppar mot mina.
Jag saknar att känna tryggheten i dina kramar.
Jag saknar att känna din kropp mot min när vi ska sova.
Jag saknar att se dig vid min sida när jag vaknar. 
Jag saknar dig så mycket!


Jag älskar dig Paul ♥


Jag hade lite bråttom när jag gjorde den, men den är till för bara dig! Från din princess till min pingvin (hata mig inte haha)..

Nån tjatade om att följa med på stan. Nu ä...

201202142292 (MMS)

Nån tjatade om att följa med på stan. Nu är han sur för att han inte får fika...

Jag ångrade mig

Jag drar ner på stan med Malin en stund i alla fall. Jag känner att jag verkligen behöver komma utanför min lägenhet. Hon kommer dessutom och hämtar upp mig och Alvin snart. 

Alla hjärtans dag..

Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Har inte vaknat på den bästa sidan. Jag har inga cigg och ingen cola. Jag vet inte när jag ska få se min älskling ikväll heller, men jag gissar på att det blir sent. 

Jag skulle ha gått på stan med Malin idag. Egentligen vill jag det, men jag känner att jag inte orkar. Det är tillräckligt att vara utan både cigg och cola och vara hemma. Just nu håller vi på med tvätten. Vi har inte hunnit tvätta allt sen badrummet blev klart. 

Nåväl. Det är ju i alla fall alla hjärtans dag. Jag ska försöka vara lite positiv. Jag ska ju ändå få se honom ikväll, fast vi inte kan vara tillsammans. Jag börjar sakta men säkert att verkligen hata avståndet mellan oss.

Jag hatar att vara artig

Helst av allt vill jag säga det till ditt ansikte, men det vågar jag inte..

Otränad..

Jag var ju som sagt och bowlade igår.l Det får jag betala för idag. Jag har träningsvärk både i rygg och arm. Det känns verkligen hur otränad jag är. 

Kan vi bara skippa den här dagen?

Den här dagen har varit helt uppochned och jag har inte haft någon lust att blogga alls. Ända sedan inatt gick allt snett. Bara för att jag blev paranoid för något som inte ens hade hänt. Jag blir så trött på mig själv. 

Jag kom inte iväg imorse. Så Alvin fick vara hemma. Det var ett STORT misstag. Han har slagits, rivits och försökt att bitas. Han har tagit ut saker från kylen som har blivit förstörda. Med andra ord är vi inte speciellt sams. Man kan säga att jag längtar extremt mycket till helgen nu. Det ska bli skönt att få lite ledigt. 

Det enda som håller mig positiv just nu är att jag igåt fick veta att min kusin kommer på fredag! Jag har saknat henne så otroligt mycket! Jag trodde nästan inte att hon skulle komma, men nu gör hon det! 

Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag önskar att jag kunde få vara med min älskling, men det går ju inte. Vi hade planerat att spendera den ihop ända, fast via datorn. Nu vet jag inte om det går heller. Han hade nåt möte som han var tvungen att gå på, men jag hoppas att vi kan spendera en liten stund med varandra ändå.

paranoid? det är jag väl jämt känns det som..Varför kan inte de här jävla tankarna försvinna?!

Äntligen kväll...

Jag och Alvin har bråkat ända sedan jag kom hem idag... Han har inte städat rummet på två veckor trots att vi har försökt varenda dag. Jag vet att han kan! Han är bara för lat för att inte göra det. Han ser hellre på tvn. När vi då stänger av blir det bråk. Bråk, bråk, bråk. 

Vi har i alla fall rensat en hel del i hans rum nu. Tanken är att jag ska gå igenom lite vad som ska kastas, säljas osv. Han får ju säkert ändå en hel del när han fyller nästa månad. Han kommer ändå inte få allt i sitt rum. Vi kommer ha lite undanstoppat och byta mellan varven hade vi tänkt. 

Malin kom hit en stund också, men jag var helt slut så jag var nog inte jätterolig att umgås med idag. Trodde nästan att jag skulle somna sittandes i soffan när hon var här. 

Nu ska jag ta ett bad och bara koppla av..

Jag har Internet igen!

Tack tack tack Johanna för att du hjälpte mig ♥

Idag har vi bowlat och jag förlorade stort, men riktigt kul var det. Det är så mycket jag vill skriva om helgen, men jag vet inte riktigt var jag ska börja. 

Två idioter hörde av sig igår. Båda försökte få mig i säng. Jag kände bara att dom var patetiska. Att den ena av dem sen erkände att det enda dom ville ha mig till var en sak fick mig bara att undra över hur tröga dom är?

Johanna köpte en jättefin tröja till Alvin idag som han ska få i present när han fyller år. Jag har inte hunnit ta kort på den än, men det kommer. 


Tummarna upp för att jag har internet igen! (ja, jag har bytt tröja.. den andra var för kort)

Bowlar med min kontakt person. Jag förlora...

201202122290 (MMS)

Bowlar med min kontakt person. Jag förlorar. Stort!

Dagens outfit

201202122289 (MMS)

Dagens outfit

God morgon på er

201202122288 (MMS)

God morgon på er

Oprah and Elie Weisel at Auschwitz del 6 Sista delen

Vi sitter och tittar på pocahontas och har...

201202112287 (MMS)

Vi sitter och tittar på pocahontas och har det mysigt

Alvin gör egna köttbullar idag. Med hjälp ...

201202112285 (MMS)

Alvin gör egna köttbullar idag. Med hjälp av johan

Har nyss vaknat och gått upp. Har sovit jä...

201202112284 (MMS)

Har nyss vaknat och gått upp. Har sovit jättedåligt i natt. Med mardrömmar och andra konstiga drömmar. Somnade sent också, för alvin kräktes slem i natt.

Oprah and Elie Weisel at Auschwitz del 5

Torsk i tzatsiki blev maten jag gjorde idag.

201202102283 (MMS)

Torsk i tzatsiki blev maten jag gjorde idag.

Nej, jag har inte kissat på mig. Även om d...

201202102282 (MMS)

Nej, jag har inte kissat på mig. Även om det ser ut som det. Alvin bestämde sig för att hälla cola över mig.

Hur kan jag ha missat det här?

Pretty Little Liars finns ju på dvd. I alla fall säsong 1. Så fort jag får pengar ska jag införskaffa mig den! Det kan ni ta och skriva upp någonstans!Ett måste att ha hemma i hyllan!

Spänning

Igår köpte Johan en present till min födelsedag. Ganska elakt tycker jag att han berättade för mig eftersom han vet hur nyfiken jag blir. 

Jag längtar mer och mer till min födelsedag! Pappa och hans fru ska ha Alvin och jag ska festa med min bästa vän! Det kommer bli en awesome dag. Det enda som fattas är att min underbara pojkvän inte kommer att vara här ♥

Förändring förnöjer.

Designen kom upp en timme innan den egentligen skulle ha gjort. Det är nämligen så att mitt internet antagligen måste fyllas på snart och jag har inga pengar på kontot. Jag har bara i handen. 

Jag ska försöka ta mig in till stan imorgon och sätta in pengar på banken, men det beror helt på hur jag mår. Jag har ju som sagt inte alls mått bra idag. Orkar jag inte ta mig ned får ni nöja er med mina mms-inlägg.

Tänkte sätta mig och se en film nu och sen hörs vi när vi hörs.

Ps. Ser du ingen förändring? Uppdatera sidan!

Oprah and Elie Weisel at Auschwitz del 4

Bakterier FÖRSVINN! Ni är bannlysta!

Okej, så jag börjar tro att i alla fall Alvin är magsjuk nu. Jag bytte blöja på honom (en väldigt rinnig sådan) och gick ut och rökte. När jag hade kommit in igen var blöjan nerbajsad igen. Lika löst som den förra. 

Varför kan vi inte få vara friska?

Bla bla bla bla.. ?

Jag börjar lite smått känna mig bättre. Jag har fortfarande lite ont i magen och jag fryser jättemycket, men jag har inte behövt gå på toa nåt mer. SKÖNT! När Alvin kom hem från dagis visade det sig att han också var lös i magen. Jag återgår till min funderare.. Är vi sjuka eller har vi ätit nånting? Vi får helt enkelt se hur det hela artar sig. 

Jag och Alvin hade en liten mysig stund framför tvn. Vi tittade på Art attack. Sen tröttnade jag. Nog för att händige Manny och alla andra program kanske är bra och pedagogiska osv, men jag orkar inte se samma avsnitt femhundra gånger. Jag ville vara till lite nytta istället så jag ställde mig och diskade. Jag kom inte så långt, för jag orkar verkligen ingenting idag. fast jag började ju! Det är tanken som räknas, eller?

Johan har förbjudit mig att äta godis eller chips idag med tanke på hur min mage var/är. Det SUGER! Vad ska jag nu äta när jag tittar på Revenge och Suburgatory? Jag kanske kan lyckas smyga med det? Vi får se. Annars kanske någon söt människa kan gå till affären och köpa lite creme fraiche så jag kan göra lite mjukost eller köpa mjukost till mig. Då kan jag äta salta kex med ost till. Det lät faktiskt inte så fel nu när jag tänker på det. 

Det känns som att jag bara pratar om tråkiga saker idag.. Ni ska få något roligt att titta på istället.
Snälla låt det vara falskt alarm

Idag har inte börjat speciellt bra. 

Jag hade problem med att sova igår igen. Jag somnade någon gång i morse. Vet inte exakt vad klockan var. Johan lämnade Alvin på dagis imorse och jag skulle hämta honom. Jag vaknade. Gick upp. Kollade facebook och sånt. Skulle precis till och klä på mig när jag känner att jag behövde springa in på toa.

Jag är lös i magen igen. Jag har sprungit två gånger på tio minuter till toaletten. Den tredje gången kom det ingenting. Nu har jag ont i magen och frossa. 

Johan får hämta Alvin för jag vågar inte gå ut. Lite frustrerande då han inte var hemma och måste ta sig hit. Inte för att jag kan rå för det, men ändå.

Så nu är frågan. Har jag bara ätit något olämpligt eller har jag blivit sjuk igen? Jag hoppas hoppas hoppas att det bara är något jag ätit. Jag vill verkligen inte bli sjuk igen. Inte nu när det snart bara är en vecka kvar till jag fyller.

Varför måste du vara så långt borta?

Det här är så jävla svårt och jag saknar dig så mycket ♥


Jag älskar dig, världens underbaraste ♥

Oprah and Elie Weisel at Auschwitz del 3

Ant Smasher

Som sagt är min lillasyster här. Och hon brukar alltid ha så många roliga spel och appar på sin telefon. Idag hade hon ett nytt spel som jag inte hunnit testa än. Ant Smasher.

Man ska alltså mosa myror med sina fingrar. Sjukt äckligt! Helt plötsligt mitt från ingenstans kom en jättestor myra. Jag blev livrädd och kastade telefonen till min syster på en gång. Skrek kan jag ha gjort också, men det kan vi hålla tyst om.


Bild från Google.

Jag har minsann besök idag

Min lilla söta syster är här. Vi har inte setts på ett tag så det var kul att hon kom förbi. För tillfället har Alvin lagt beslag på henne, men jag kanske lyckas stjäla henne om en liten stund. 

Snart ska vi bege oss till affären. De hade extrapris på godis, så nu vet ni vad Sara ska köpa. Haha..Tänkte även kolla om dom hade något annat kul. Vi får väl se vad jag hittar. 


Min sockersöta syster när vi åt på pizzerian.

Top Model Sverige

Här skulle jag skriva hur missnöjd jag var med mig själv för att jag inte alls har börjat städa som jag sa. I stället sitter jag och tittar på Top Model Sverige på 3play eller vad det heter. Fixar naglarna gör jag också. 

Men så hade jag fått en sån gullig kommentar och blev helt varm i kroppen! Det stod visserligen bara hoppas du får en bra onsdag, men det värmde i hela kroppen. Tack så jättemycket! Det var jättegulligt av dig ♥

Blä på den här dagen..

Idag känns som en sån här riktgt tråkig dag. Sovit dåligt har jag gjort (somnade runt fem), men jag vill inte lägga mig igen. Jag vill faktiskt inte sova bort hela dagen. Jag funderar starkt på att ta ett bad, men frågan är om jag inte blir ännu tröttare då?

Jag ska försöka ta tag i lite städning och tvätt idag också, men jag är så trött på det just nu så det finns inte. Det måste ju göras, så det är bara att bita i. 

Jag har seriöst ingen aning om vad jag ska blogga om just nu. Det står helt still i huvudet. Jag känner mig mest tråkig just nu.

Önskelista

Jag fyller ju om mindre än en vecka och jag insåg att ni har ingen aning om vad jag önskar mig. 


Att min älskling ska vara med mig på min födelsedag. Okej, jag vet att det inte kommer att hända. Jag bara önskar det. Det skulle göra hela dagen perfekt!


Pengar som en sponsring till min nästa resa. 


Smink och sånt. Allt möjligt från läppstift till ögonskuggor till borstar till naggellack till rengöring.


Nu när jag har ett badkar önskar jag mig saker som jag kan använda mig av när jag badar. T.ex. Badskum, badsalt, badbomber, badkulor m.m.


En extern hårddisk!


Gärna på Ikea, Bio, H&M eller någon annan affär där man kan köpa kläder/smink.

Behövde skriva av mig lite

Jag har en riktigt jävla dålig kväll.. Jag varken vill eller orkar prata med någon! The Lying Game fungerar inte. Personer i min omgivning irriterar mig. 

Jag vet inte ens hur jag ska kategorera mina känslor. Jag känner mig arg och vill kasta sönder saker. Jag känner mig frustrerad och vet inte vart jag ska ta vägen. Jag känner mig ledsen och vill brista ut i gråt. Jag känner mig irriterad och vill be alla att dra dit pepparn växer, gärna ännu längre!

Jag  är så jävla less och trött på allting just nu. Jag vet inte ens varför. För några timmar sedan var jag på hur bra humör som helst. Lite orolig, men det var allt! Jag antar att jag känner mig lite instabil just nu (varför? jag kände mig ju så stark nyss...) och minsta lilla grej ger mig humörsvängningar. 

Dessutom har jag ångest. Jag fyller om en vecka. Jag blir 23. Trodde aldrig jag skulle bli så gammal. Trodde mitt liv skulle varit slut för länge sen. Inte kommer jag få det jag önskar mig heller. Visst, jag får saker jag vill ha och tycker om. Fast jag får inte det jag verkligen vill ha eller behöver. 

Nog om det. Jag behöver inte må sämre just nu än vad jag behöver. 

Oprah and Elie Weisel at Auschwitz del 2

En ganska skön eftermiddag

Efter dagis träffade vi på Sanna och Alwin. Alvin och Alwin sprang runt och lekte en stund medan jag och Sanna stod och pratade en stund. När det var dags för Sanna och Alwin att gå in bestämde vi oss för att hälsa på min moster. Alvins syssling skulle komma dit också. 

Nu har vi varit där en stund och det var fullt hus med fem vuxna, två barn och två hundar. Det var trevligt i alla fall. Det var jättelängesen jag träffade min moster. Vi har precis kommit hem. Det gick ganska snabbt att komma hem. Det är ju faktiskt bara 6 våningar mellan oss.

Nu är det snart dags för mat. Alvin har beställt makaroner och köttbullar, men jag vet inte om vi ska äta det eller något annat.


Efterlängtat

Nu har jag sovit en liten stund och det var hur skönt som helst. Jag hade en helt underbar dröm om att johan hade fått pengar och köpt choklad till mig.. eller vänta nu... Det var ingen dröm! Det kändes så bra att röka i morse utan att känna "snart har vi inga kvar". Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag känner för att göra någonting, men jag har inte alls någon lust att ta mig någonstans. Vi får väl se vad som händer och sker. Jag ska iväg om en stund och hämta min lilla buse på dagis. 

Förresten.. Igår var det Pretty Little Liars och The Lying Game på Abc så jag tänker titta på det idag. Om avsnitten har hunnit komma ut dvs, men det borde dom ha. Jag har hört att det ska hända spännande saker i båda serierna idag (eller ja, igår).

Blivande modell?

Kanske inte, men man kan ju alltid hoppas. 

Johan tog lite nya bilder på mig igår/i natt. Alla finns på facebook, men här är några av dom.Det börjar likna något nu

Nu har jag setat och fixat en hel del. Det har tagit några timmar. Jag höll på lite i smyg när jag var sjuk också. Det är inte helt färdigt än, jag måste fixa lite bilder till headern först. Ändringarna på designen kommer upp på fredag.

Smygtitt på hur bloggen kommer att se ut. Det kanske hinner bli några fler små ändringar.
God natt

eller.. ja vad säger man när det är morgon och man ska gå och lägga sig?

Jag hade ingen ro i kroppen alls i natt, trots att jag var trött. Så jag stannade uppe istället. Johan tog lite bilder på mig. De flesta blev bra, men några blev riktigt jävla dåliga. Jag måste verkligen lära mig vilka vinklar som inte alls passar mig. Hehe.

Johan ska lämna Alvin på dagis idag så jag ska strax gå och lägga mig. Ett bad först hade ju inte varit fel, men jag vet faktiskt inte om jag orkar det. Den tanken skippar vi. 


Kväll

Malin var här en stund. Det var jätteroligt som vanligt. Har ju inte träffat min bästa vän på ungefär en vecka. Båda har legat sjuka, men nu när vi är friska tyckte vi att det var dags att träffas. 

Snart är det dags för mat för min del. Lövbiff blir det idag. Det säger jag inte alls nej till.

Oprah and Elie Weisel at Auschwitz del 1

Den här dokumentären eller vad man ska kalla den är i 6 olika delar. Jag visar en del varje dag vid den här tiden tills de är slut. Jag vill passa på att varna för känsliga bilder.

Ny vecka, nya tag

Ja, vad ska man säga?! Ni såg bilden på Alvin? Vi tog ett bad han och jag. Det skrubbades, skrubbades och skrubbades. Men ni förstår att... det där läppstiftet är ett som håller riktigt länge. Jag lyckades inte få bort riktigt allt, men men. Det försvinner väl efter ett par dagar. 

Vi hade ganska kul i badet i alla fall. Vi lekte att det kom både hajar och pirater. Vi klappade hajarna och sköt med kanoner mot piraterna. Jag tror Alvin uppskattade våran lilla badstund.

Det var riktigt trevligt med min kontakt person idag. Vi åt mat och tog en fika efteråt. Hennes söta lilla dotter följde med och hon var ett riktigt litet charmtroll idag. 

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på nu på kvällen. Försöka hitta laddaren till min kamera kanske och ladda den? Skura golvet i vardagsrummet ska jag göra också. Ja, för ni trodde väl inte på allvar att det bara var läppstift på honom? 

Alvin har hittat mitt läppstift

201202062280 (MMS)

Alvin har hittat mitt läppstift

Elie Wiesel

Jag kommer att publicera en rad klipp från Youtube med Oprah Winfrey och Elie Wiesel, men innan jag gör det tänkte jag skriva lite om Elie Wiesel.
Elie Wiesel föddes 1928 i Transylvanien. Han var femton år när han och hans familj deporterades till Auschwitz. Senare fördes han och hans far till Buchenwald där hans far dog strax innan lägret befriades.
Efter kriget studerade Wiesel i Paris och blev senare en journalist. Under en intervju var han tvungen att skriva om sina erfarenheter i lägren. Resultatet blev hans memoarer.  Wiesel har skrivit mer än femtio böcker både skönlitteratur och facklitteratur. Vissa av böckerna har Wiesel fått priser för.
1978 blev Wiesel tillsatt som ordförande för The President's Commission on the Holocaust. 1980 blev han grundande ordförande för United States Holocaust Council. Han är ordförande i The Elie Wiesel Foundation for Humanity, en organisation som han och hans fru startade för att kämpa mot orättvisor.
Jag kommer att publicera en rad klipp från Youtube med Oprah Winfrey och Elie Wiesel, men innan jag gör det tänkte jag skriva lite om Elie Wiesel.

Elie Wiesel föddes 1928 i Transylvanien. Han var femton år när han och hans familj deporterades till Auschwitz. Senare fördes han och hans far till Buchenwald där hans far dog strax innan lägret befriades.


En väldigt känd bild från andra världskriget. Wiesel är cirklad.

Närmare bild.

Efter kriget studerade Wiesel i Paris och blev senare en journalist. Under en intervju var han tvungen att skriva om sina erfarenheter i lägren. Resultatet blev hans memoarer.  Wiesel har skrivit mer än femtio böcker både skönlitteratur och facklitteratur. Vissa av böckerna har Wiesel fått priser för.


Elie Wiesel.

1978 blev Wiesel tillsatt som ordförande för The President's Commission on the Holocaust. 1980 blev han grundande ordförande för United States Holocaust Council. Han är ordförande i The Elie Wiesel Foundation for Humanity, en organisation som han och hans fru startade för att kämpa mot orättvisor.

Mat med min kontaktperson

201202062279 (MMS)

Mat med min kontaktperson

Ångest!

Vilken härlig morgon. Nu ljög jag. Jag hade jättesvårt att somna igår. Jag tror jag somnade runt fyra om inte ännu senare. Jag blev väckt imorse av ett telefonsamtal. Jag skulle ha haft ett möte idag, men det blev inställt då hon jag skulle träffa tydligen var sjuk. 

Alvin skulle ha gått till dagis, men jag kom på att han var lite smått lös i magen i lördags kväll och eftersom jag har varit magsjuk tyckte jag att det var bäst att vara på den säkra sidan och låta honom vara hemma så att ingen blir smittad.

Idag ska jag ner på stan med min kontaktperson. Och jag har verkligen ångest över det. Vi skulle gå ner och ta en fika och hon skulle hämta ut en gtej nere på stan. Jag har jättemycket ångest och jag vill nästan ringa och avboka. Jag orkar inte idag, fast det är ju sånt som hon ska hjälpa mig med. Fast jag orkar inte och jag vill inte alls idag. Även fast jag gissar på att det skulle vara bra för mig att komma hemifrån efter en hel vecka instängd i min lägenhet. 

Jag har ungefär en halvtimme på mig innan hon kommer och hämtar mig. Jag mår illa för att jag är så nervös över att gå ut. Usch, det här är riktigt jobbigt just nu. 


Dread

Varför ska Dread gå mitt i natten när jag sover för? Jag kommer missa min älskling Jackson Rathbone ♥ Helt klart en av de filmerna han är hetast i. Nåväl.. Jag får drömma mig bort i bilder i stället.


So FUCKING HOT!

Vi kör en bild på maten också. Allting hem...

201202052276 (MMS)

Vi kör en bild på maten också. Allting hemmagjort

Börjar tro att jag är lite bortskämd. Förs...

201202052278 (MMS)

Börjar tro att jag är lite bortskämd. Först hemmagjord schnitzel med hemmagjorda pommes frittes och nu sockerkaka

Inte ens hälften av kläderna är inne, men ...

201202052277 (MMS)

Inte ens hälften av kläderna är inne, men lite ordning börjar det bli

R.I.P ♥ ♥ ♥Det är nästan lite pinsamt att jag skriver om det så pass sent. Det var ju ändå i förrgår det hände fast år 1959. Det känns lite dumt att jag har glömt bort det, men jag har ju faktiskt haft mycket för mig och det var ju inte så att det var någon minnesgrej på tv eller någonting. Ingenstans har det stått om vad som hände den tredje februari 1959.

The Day The Music Died.

Buddy Holly, The Big Bopper och Ritchie Valens dog i en flygolycka. Buddy Holly hade beställt ett flygplan då deras buss inte fungerade som den skulle. En snöstorm fick planet att haverera och de fantastiska musikerna omkom. Det var en sådan tragedi att dagen kallades för the day the music died.För er som är födda igår och inte vet vilka dessa underbara artister är.

Buddy Holly var en rockartist, gitarrist och sångare från Texas. Han spelade bara i två år, men han gjorde ändå ett intryck på musik. En grupp som hade Holly som insirationskälla var The Beatles. Några av Hollys mest kända låtar är "Oh boy!", "Peggy Sue" och "Everyday". Holly invaldes i Rock and Roll Hall of Fame 1986. Han dog 22 år gammal.Ritchie Valens var en rocksångare från Kalifornien. Valens var den första stora rockstjärnan i USA med ursprung från Latinamerika. Hans mest kända låtar är "Donna", "Come on Let's go" och "La Bamba" Valens valdes in i Rock and Roll Hall of Fame 2001. Han dog vid 17 års ålder.The Big Bopper hette egentligen Jiles Perry Richardson Jr. Han var en sångare från texas. Han hade en enda stor hit och det var "Chantilly Lace", men han sjöng också in "Little Red Riding Hood" och skrev "Running Bear" som blev en hit för Johnny Preston. Han var 28 år när han dog.
Bild på planet de kraschade i.


Radiosändningen om deras död


The Big Bopper


Buddy Holly


Ritchie Valens


Personlig kommentar: Jag är uppvuxen med Ritchie Valens och tycker hans musik är helt underbar. 


Om jag kunde skulle jag fan gifta mig med ...

201202052274 (MMS)

Om jag kunde skulle jag fan gifta mig med mitt badkar...

Nu håller vi tummarna och hoppas riktigt mycket!

Jag vet knappt om jag vågar skriva det här. Vi håller tummarna nu att det är så här och inte blir värre senare. Jag tror att jag är frisk nu. Jag har inte gått på toaletten sen igår någon gång på dagen. Det känns oerhört skönt och nu hoppas jag att det fortsätter vara såhär. 

Jag sov jättebra inatt. Helt otroligt bra faktiskt. Jag undrar varför, men jag klagar inte. Det var skönt. Inga mardrömmar eller någonting. 

Idag står städning på schemat. Jag känner mig inte direkt fit 4 fight, men vad ska man göra? Det måste ju bli klart.

Lycka!

Romerska bågar och bra film på tv. Mys med Alvin dessutom. Ganska bra kväll trots att man är sjuk.


Nu ska alvin och johan ut i kylan och häls...

201202042273 (MMS)

Nu ska alvin och johan ut i kylan och hälsa på mormor så att jag får vara själv en liten stund

Jag vill bli frisk nu..

Nej, jag har inte sovit hela dagen. Jag har sprungit på toaletten tusen gånger (lite smått överdrivet kanske, men det känns som det) och mellan varven har jag legat i sängen. Jag har haft så ont i magen att jag inte har orkat göra annat idag. Datorn orkade jag inte hämta heller. Den stod i köket. 

Jag är alltså fortfarande sjuk. Jag trodde det började att ge med sig igår, men jag hade fel. Det här är inte roligt. Inte roligt alls.

Jag tänker inte sitta här och må dåligt bara för att vissa är idioter

Är jag en snygg polis?

201202032272 (MMS)

Är jag en snygg polis?

Ganska tråkigt inlägg

Jag vet att det är lite dåligt med uppdateringar just nu, men vi har extremt mycket att göra sen badrummet renoverades. Dammet har ju lagt sig i alla rum. Och igår gick jag in och städade min klädkammare. Det visade sig att ALLA mina kläder var fulla med damm och skit. Så tvättmaskinen går på högvarv just nu. 

Till råga på allt tror jag att jag nu har gått och blivit magsjuk. Jag kräks inte, men jag har sprungit på toaletten och bajsat vatten sen inatt. Jag har dessutom haft svavelrapar sen igår. Just nu känner jag mig ganska orkeslös och trött. 

Jag hoppas ni förstår varför jag inte orkar/hinner uppdatera så mycket just nu. Så snart vi är klara och jag mår bättre kommer det att uppdateras normalt igen.

Äntligen! Lycka! Jag har fått ett badkar. ...

201202032271 (MMS)

Äntligen! Lycka! Jag har fått ett badkar. Någon som vågar gissa på vad jag ska göra idag?

Flera års sökande och jag hittar den av en slump

När jag var liten tittade jag på en serie på tv. Den gick på sommarlovsmorgon eller liknande. Jag tyckte den var ganska bra och har därför letat efter den i flera år för att kanske få se den igen. Utan resultat. Igår snubblade jag över den av en slump. Gissa min lycka? 

Den handlar om en kille som ramlar ned från en trädkoja (tror jag) och hamnar i koma. När han ligger i koman är han i nån slags annan värld där det inte finns några vuxna. Det är bara personer upp till 16 år eller nåt sånt. Jag minns inte så mycket av serien egentligen. Mitt starkaste minne är en av scenerna som jag vet gav mig mardrömmar en tid.


Känner ni igen den? I så fall vad tyckte ni om den?

Varför ska jag alltid ha så konstiga drömmar?

Jag hade en sån konstig dröm inatt. Jag drömde att Carolina Gynning var min riktiga mamma och att Bingo Rimer var min riktiga pappa. Och det fick jag veta av en slump. Bingos son Ringo var min lillebror. Vi gick på ett zoo tillsammans som en riktig familj. 

Jag fattar ingenting! Varför drömma en sån dröm? Jag älskar mina föräldrar (oftast haha) och mina syskon. Skulle inte vilja byta ut dom mot någon annan i världen.


Bingo..

Nostalgi på HÖG nivå

Det började i natt med Ted Gärdestad. Nostalgin har fortsatt hela dagen. Just nu spelas den här

Pengar, pengar, pengar..

Alvin sitter och tittar på Pippi på rymmen. Den har man ju inte alls sett för många gånger. Jag sitter och kliar mig i huvudet. Jag kollade nyss hur mycket pengar jag hade på banken. 62 öre. Det känns som om jag kommer långt på det. Dessutom har jag 3 kronor i plånboken. 

Jag känner att den här månaden inte alls kommer att bli rolig. Jag försöker att leta upp saker att sälja så det blir lite bättre. Till helgen ska kanske byrån i hallen säljas. Jag vill egentligen inte, men det känns inte som om jag har så mycket val. Jag ska verkligen gå igenom saker nu och titta ut vad jag inte behöver ha kvar.


Om pengar ändå kunde växa på träd.

Alvin och jag har ritat

201202012264 (MMS)

Alvin och jag har ritat

midnatt

Inser att jag bara har bloggat två gånger idag. Inte bra. Jag har inte speciellt mycket att blogga om. Alvin verkar inte må så bra idag som jag trodde. Han har inte ätit så mycket och han gick och la sig självmant klockan åtta. Han somnade nästan direkt.

Jag sitter och fördriver tiden med att titta på 10 orsaker att hata dig. Serien alltså. Inte filmen. Den är inte så bra. Den är ganska dålig faktiskt. Men skådespelerskor jag verkligen gillar är med så jag tänkte härda ut och se om den blir bättre. Man vet ju aldrig.