Förvånansvärt lugn och harmonisk dag, trots förkylning

Idag har Alvin varit jättesnäll och jag har inte märkt av någon trots alls! Det har varit jätteskönt och jag är honom väldigt tacksam för en dag utan skrik och bråk.

Vi har lekt, ritat, tittat på film, pysslat och ätit god mat. Man kan bara hoppas och önska att morgondagen blir lika bra! Då kommer han bli ensam med Johan eftersom jag ska till Jonna och härja! Alvin ska få tvätta med Johan tills jag kommer hem.

Vi ska nämnligen ha spelkväll imorgon och spela Monopol som jag ska hämta ut på posten imorgon! Man bara måste älska tradera. Ni får se varför imorgon efter att jag hämtat ut det! Jonna, mamma, erik och fisen kommer så det ska bli väldigt trevligt och mysigt!

En sjuk hemmaoutfit



Ledsen att en bit av huvudet föll bort, men så kan det gå ibland. Livet är inte så glammigt som han hoppas på jämt. Förresten, jag vet hur svårt det är att se vad det är för motiv på mina strumpor. Jag kan stolt meddela att det är söta små ormhuvuden! Nu behöver ni inte undra längre

Top Model med cola, chips och dipp

Malin var här en stund och vi snackade lite skit, ritade med Alvin och tittade på Top Model.

Jag satt och retade Sune en stund och jag tror att han blev väldigt arg på mig. Han attackerade min arm och han brukar kunna bita ganska hårt, men idag var det värre än vanligt! Jag har fått jättemycket sår i huden och vanligtvis brukar jag inte få det. Jag har väl lärt mig min läxa nu kanske.

Sen var hon tvungen att åka hem och äta chokladpudding med sin kille. Jag är inte avundsjuk.. Inte alls!  Jag ska istället äta chips med dipp. Det är något att bli avundsjuk på. Förstår inte varför Malin hellre ville ha chokladpuddingen.

Malins fina teckning innan Alvin började fixa till den lite.. (Ja, det är mallar hon har använt.. hihi) Min teckning blev aldrig klar eftersom jag gav upp så ni får inte se den!

Inväntar besök av Malin

Det blev pizza till mat idag. Det var jättegott! Vi kände verkligen för det alla tre idag. Johan åt Vesuvio och jag delade en Micko special med Alvin. Det är en kebabpizza med tzatzikisås istället för vanlig sås till. Mums!

Snart kommer Malin över en liten sväng. Det ska bli kul att träffa henne en liten stund. Skönt att bara sitta och snacka lite skit och bara umgås.

Lek med lera och fina teckningar med tuschpennor

Nu har Alvin för första gången ritat med tuschpennor hemma hos mig. Jag vet inte om han har ritat med det på dagis eller någon annanstans förut, men det var första gången hemma! Tyvärr fick jag inte ta kort på hans fina teckningar.

Efter ritandet lekte vi lite med Playdoh-lera. Jag gjorde ett blomhjärta. Det hade kunnat bli finare om man säger så.



Alvin tyckte mest att vi skulle lägga tillbaka leran. Den kanske inte är så populär än, men han kommer säkert in i en sån period senare. 



Sen att han inte ville lägga leran i rätt burk hör inte till saken... Min söta lilla älskling ♥

Jag försökte leka kurragömma, men förkylningen hittade mig

Idag ville jag faktiskt hämta Alvin från dagis. Det är första gången på länge. Jag satt en stund och funderade om jag skulle orka, men bestämde mig för att gå ändå. 

När jag hade klätt på mig och skulle börja med ytterkläderna snurrade det till i huvudet och Johan bestämde att jag inte fick följa med. Så nu sitter jag här i soffan. Arg som ett bi för att jag har blivit förkyld, Jag visste ju att det var påväg. Jag har ju haft hosta, nysningar och ont i halsen. Jag ville bara blunda för den ett tag till, men när allt snurrar och det svartnar för ögonen så är det nog ett tecken på att man är sjuk.

Jag ska ligga och vila mig en stund innan jag tar outfit bild, för det hade jag tänkt att göra idag i alla fall. Kanske sminka till mig lite så jag ser piggare ut. 

Jag hoppas Sandra hör av sig också. Milo hade tydligen feber igår och jag har inte hört något från henne idag, trots sms och samtal. Det kanske inte är så bra att träffa Milo om jag är sjuk. Han är ju ändå bara en liten bebis.

Försvinn in i drömmarnas värld ett litet slag..

Nu är det tredje gången på mindre än en vecka som jag har drömt konstiga drömmar. Jag vill säga mardrömmar, men dom är inte läskiga. Dom är sjuka, twistade och dom handlar om sånt som bara inte händer.

Jag tänker tillochmed på dom i drömmen, så jag ör medveten om att jag drömmer. Det är helt sjukt. Inatt när jag drömde påminnde jag mig själv att jag måste blogga om det här. Berätta om mina tre konstiga drömmar.

Dröm ett drömde jag natten mellan tisdag och onsdag. Drömmen började med att Jonna, Malin och Linda låg fastbundna och avdäckade över ett stort badkar. Alla tre låg med huvuden neråt. I badkaret började jag dränka tre kattungar och efter dom tog jag Jonna och Linda. Jag fick ett telefonsamtal av min mormor så jag hann inte döda Malin. 

Mormor ville att jag skulle komma över på en fika, men jag sa att jag var upptagen (min mormor dog innan jag föddes så jag har aldrig träffat henne) och inte hade tid. Jag skulle precis återgå till Malin när hon frågade vad jag höll på med. Hon hade vaknat till och såg väldigt chockad ut. Sen vaknade jag.

Dröm två drömde jag i lördags till söndags. Där drömde jag att min kompis syster var en man och skulle kidnappa alvin. Sen vaknade jag bara. Det var en väldigt kort dröm och inget speciellt hände i den förutom det jag nyss skrev.

Dröm tre drömde jag i natt. Jag drömde att Rupert Grint var svensk och jobbade på Burger King. Jag ville bli vän med honom, fast jag minns inte riktigt varför. Jag började bråka med mina vänner och träffade bara Rupert. Det slutade med att vi åkte i en husvagn och jag fick ett raseriutbrott för att någon av mina vänner (minns inte vem av dom) ringde mig och frågade var jag var någonstans. Jag blev arg och kastade telefonen i golvet. Rupert blev chockad, men kollade sedan på skadorna som blivit på husvagnen av smällen.Sedan vaknade jag.

Jag förstår inte vad de här drömmarna betyder. Någon som vet eller kan hjälpa mig?

Gravid? Ja, men inte ska jag föda något barn inte...

Har precis sett Labor pains med Lindsey Lohan och jag ÄLSKADE den! Verkligen älskade den! Den var rolig och pinsam och helt knäpp. Det bara skrek favoritfilm över den.



Börjar undra om Lindsey är en av mina favoritskådisar. Gillar nästan alla hennes filmer och hon är en utmärkt skådis. Redan som barn i Life-Size och Föräldrafällan var hon bra. Hon är så talangfull och vacker. Don't you think?

Ugglan mrs. Bush

Jag bestämde mig för att lägga mig i ett bad och då kom Johan in och drog århundradets sämsta skämt "Gorge Bush och hans fru skilde sig och hon flyttade till dig.

Okej, jag erkänner. Jag är inne i en sån här orkar-fan-inte-raka-mig-period. Jag bestämde mig ändå för att vräka Mrs. Bush. Hon fick inte bo kvar längre. Hon har bott hos mig alldeles för länge nu och hon gör mig ändå deprimerad. 

När jag sen skulle raka benen så höll jag på att ramla. Alltid när jag ramlar så låter jag som en uggla. Jag skriker HOOOOO.. Okej, det blev kanske inte så kul när jag skrev ner det. Man måste ha varit där för att förstå det roliga. Eller åtminstånde hört mig skrika HOOOOO förut. Nej, förresten. Vad pratar jag om. Jag vill inte ha er i min dusch. Gå hem pervon!

Okej, eftersom ni tjatar.. En liten sneak peak kan ni få ändå...


Sara i duschen?


En uggla?

Snart slut på en dag fylld med bråk och irritationer

Alvin har lagt sig och jag hoppas på en bättre dag imorgon. Nu tänker jag bara ta det lugnt och ladda inför dagen imorgon. Då ska Alvin till dagis och min kompis Sandra kommer hit en liten sväng. Hon ska få tillbaka sin internetdongel så jag måste komma på ett sätt att skaffa en ny på.

Tänker kolla om jag kan låna den två eller tre dagar till innan jag köper en ny, men behöver hon ha den får jag väl åka in till stan redan imorgon. Vi får se vad hon säger. Ska bli trevligt att få besök av henne och lilla Milo!

Tog tyvärr inga kort idag på grund av Alvins monsterhumör, men imorgon ska jag försöka få några bilder. Kanske tillochmed en outfit bild om Johan orkar att ta en på mig.

Slänger in en gammal bild från Alvins 2-årsdag så länge så ni har något att vila ögonen på en liten stund.

Treårstrots

Jag blir galen, stressad och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag vill slita mig i håret, slå sönder soffan och gallskrika.

Alvin är inne i en trotsperiod. En riktigt hemsk trotsperiod och det är inte många som får se den. Han verkar så snäll, så charmig och så oskyldig. 

Han slår oss som att det vore en lek, sparkar oss för att det är kul och skriker för full hals så fort man säger ordet nej. Han börjar lite fint med att klappa Sune och avslutar med att slå honom. Varenda eviga sekund på dagen håller han på, men bara när ingen annan är här.

Som värst är han när Johan inte är hemma. Han vet om att jag är svagare än Johan och det är roligare att trackassera mig. Det blir värre för varje dag som går och jag vet inte hur jag ska kunna stoppa honom. Jag kan inte koppla av helt heller när han har lagt sig. Det går och gnager i mig inombords.

Jag läste i en tidning att trots är som ett tecken på att han älskar oss och känner sig trygg med oss, men det känns inte så när man får slag och sparkar hela dagen. De enda jag kan tänka på för att orka och fortsätta framåt utan att bli helt knäckt är att han förhoppningsvis är på slutklämmen i trotsen. Jag hoppas av hela mitt hjärta att den går över snart. 

Det är inte kul att bråka med sitt barn var och varannan dag.

Följ mig gärna på Bloglovin

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Filmkväll igår

Igår kom min bror hit. Vi åt tacos och Alvin hjälpte till att laga färsen. Tyvärr så glömde jag att ta kort. Det blev god mat och hyrfilm. Till maten såg vi Kommisarie Späck. Den var helt okej faktiskt. Det prickade Johans och min humor precis.

Sen kollade vi på skräckfilmer innan han somnade. Det blev Nightmare on Elmstreet och The Collector. De var bra faktiskt! Båda filmerna är relativt nya och vi hade det väldigt mysigt med Cola, godis och ostbågar. 



När Erik hade somnat kollade jag på Mean Girls 2. Den var helt okej, men den kunde verkligen inte mäta sig med ettan. Det var visserligen inte så förvånande med tanke på att det bara var rektorn kvar av skådespelarna och att det inte var samma personer som skrivit filmerna.

Det blev en ny trots allt...

Jag avskydde förra bloggen så otroligt mycket. Jag ville ha en ny och börja om från scratch, men sen glömde jag helt enkelt bort och kom inte på något bra bloggnamn. Tillslut fick det bli så enkelt att jag tog Arasen eftersom jag ändå heter det på nästan allt annat. Det var mest naturligt än att komma på ett nytt smeknamn. 

Tills vidare kommer jag ha den här gratisdesignen som jag har laddat ner från Lady Dahmer. När jag har tid ska jag ändra några detaljer i headern om jag inte gör en helt ny. Kaffet och telefonmodellen är ju inte riktig jag. Det skriker inte Sara precis. Och det vill jag att min blogg ska kunna göra.

Jag kommer blogga lite annorlundare i den här bloggen än i förra bloggen. Här kommer jag vara mer öppen, lägga in fler bilder och kanske skriva saker som man inte ska skriva om egentligen. Jag kommer inte ha något tjafs i stil med Veckans ditten eller datten. Inte heller andra fjanterigrejer. Bloggen är menad att handla om mitt liv, mina svårigheter, mina framgångar och allt annat som rör mig.

Jag hoppas ni kommer följa min nya blogg som kommer vara en blandning av tråkig, chockerande, äcklig och härlig att läsa. Gillar ni det så är det bara roligt att dela med sig. Gillar ni det inte så skiter jag fullständigt fan i det om jag ska vara ärlig. Jag tvingar ingen att läsa. Det har jag aldrig gjort och kommer aldrig att göra.

Hej då MomLovesYou.. För ALLTID!!